URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Entre tots podem aturar aquesta pujada d'impostos.

Alternativa | 14 Desembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Després de que molta de gent ens demani algú tipus d'actuació més enfora de la política  respecte a la forta pujada d'impostos aprovada per l'Ajuntament,i davant de la passivitat de les associacions de Pollença a aquest tema (no com ha succeït a Salamanca) hem decidit donar un pas més.

Pensam que no és un tema d'esquerres o de dretes simplement de sentit comú, la ciutadania no és la culpable de la mala gestió econòmica de l'anterior legislatura i si algú ha de pagar aquesta mala gestió són els polítics, fent un gestió més austera, imaginativa i racional dels doblers públics.

   No havia temps de convocar una manifestació (abans de que acabés el termini legal per lliurar al·legacions), per això hem decidit fer un lliurament massiu d'al·legacions el dijous 20 de desembre entre les 13 i les 14:00 hores, coincidirà amb el ple de l'Ajuntament.

Hem de tenir en compte que els impostos i taxes estan a exposició pública i que encara no s'ha fet la seva aprovació definitiva ara és el moment de deixar de criticar al carrer i passar a l'acció i reivindicar que l'economia municipal és pot sanejar amb més austeritat, retallant despeses i no fent pujades d'impostos d'un 133% (IBI Rústic) o un 40% (fems).

No tenim ni els mitjans ni la gent que altres partits, aquesta convocatòria pot ser un èxit si tothom dona el màxim comunicant aquesta convocatòria a tots els seus coneguts i per tots els mitjans possibles (internet, sms, bares...), pressionant a les seves associacions,per que es sumin a d'iniciativa i fotocopiant, repartint i lliurant el màxim possible d'al·legacions. Nosaltres hem donat el primer impuls però l'hem d'aconseguir entre tots.

Hem fet aquest model d'al·legació que podeu descarregar, fotocopiar i repartir (pdf)

A la continuació de l'article el podeu trobar també (retallar i enganxar a un word).

El dia 20 serem a la porta de l'Ajuntament des de les 13 a les 14 h per repartir al·legacions i recollir les que porteu.  


 

 

AL·LEGACIONS CONTRA AQUESTA PUJADA D’IMPOSTOS I A FAVOR DE L’AUSTERITAT.

 

__________________________________________ , amb DNI_______________________ i amb domicili a efectes de notificació al carrer _________________________________de__________

 

A la vista de l’exposició pública de l’expedient de modificació de les ordenances fiscals reguladores dels impostos sobre Béns Immobles, Vehicles de Tracció Mecànica, Activitats Econòmiques i sobre l’Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana, aprovat provisionalment per l’Ajuntament en sessió plenària de 25 d’octubre de 2007.

  I de l’expedient de modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de recollida domiciliària i tractament de fems i d’establiment de l’ordenança reguladora de la taxa per prestació de serveis i realització d’activitats d’acció social, aprovat provisionalment per l’Ajuntament en sessió plenària de 16 de novembre de 2007.

 

 

- Atès que la pujada d’impostos i taxes aprovada provisionalment suposa un increment molt superior al del IPC, arribant en el cas de l’IBI  rústic  la pujada a un 133 %, l’IAE a un 94,2 % i la taxa de fems a un 40%, i

 

- Atès que aquesta pujada és resultat d’una mala gestió econòmica  a l’anterior legislatura de la qual cap culpa te la ciutadania de Pollença, i que deslligar aquesta pujada dels pressupost de despeses no garanteix a què es destinarà allò que ingressin les arques municipals,

 

Per això

 

DEMAN:

 

- Que es modifiquin les tarifes i es redueixi la pujada d’impostos i taxes el màxim possible, ajustant- la a l’IPC i

 

- Què es realitzi un pla d’austeritat retallant partides que en aquesta situació de crisi econòmica no són avinents.

 

 

 

 

 

 

Pollença, 20 de desembre de 2007

 

            Signatura,

 

 

 

 

ALCALDIA DE L’AJUNTAMENT DE POLLENÇA

 

C/ Calvari, 2, 07460 Pollença.

 

Comentaris

GArci

Re: Entre tots podem aturar aquesta pujada d'impostos.

GArci | 14/12/2007, 15:43

Ja he enviat el mail rectificat a casi tot el correu, el meu i l'eurxella.
Tranquil, no passa res. Serà un èxit.

Pepe

Em sap greu

Pepe | 14/12/2007, 15:37

Em sap greu la feina extra per l'errada, Garci, esper que la feina doni resultats.

GArci

Re: Entre tots podem aturar aquesta pujada d'impostos.

GArci | 14/12/2007, 15:29

Dijous tots a entregar al·legacions!!!!!!!!!!!

Pepe

Fer i parlar

Pepe | 14/12/2007, 15:28

És clar que és més fàcil parlar que fer, ara la gent té l'oportunitat de fer, nosaltres tenim la consciència trànquila ningú ens podrà dir que no hem intentat aturar aquesta pujada absurda d'impostos.
Si a l'Ajuntament es troben amb milers d'al·legacions estic segur que s'hauran de replantejar el tema, no penses?

Pepe

lliurament dijous 20

Pepe | 14/12/2007, 15:25

Ens havíem equivocat al contar els 30 dies hàbils (el pont de desembre ens havia despistat), el darrer dia per presentar al·legacions a l'IBI, IAE, etc... és el 20 de desembre 2007 i la de les taxes es va publicar dia 22 de novembre finalitzant dia 2 de gener 2008.

PER TANT EL LLIURAMENT SERÀ EL DIJOUS 20 DE DESEMBRE A LA MATEIXA HORA I LLOC, I COINCIDIRÀ AMB EL PLE.

GArci

Re: Entre tots podem aturar aquesta pujada d'impostos.

GArci | 14/12/2007, 12:43

Algú s'haurà de fiar del poble. Ja que els polítics fins ara no se n'han fiat i l'han tingut desinformat i al marge de qualsevol decisió. El poble, si vol, pot!

fralokus

Re: Entre tots podem aturar aquesta pujada d'impostos.

fralokus | 14/12/2007, 11:51

Pepe, no et fiïs dels pollencins que som molt bons per parlar, però a l'hora de donar la cara tornem enrere com les gallines,

Pepe

Entre tots podem

Pepe | 14/12/2007, 10:55

De moment la gent a la que he començat a donar al·legacions ha tingut molt bona resposta, torn a dir: ENTRE TOTS PODEM.

Pepe

Correu

Pepe | 14/12/2007, 08:12

Ok cap problema, tothom que vulgui les al·legacions per correu se les podem enviar.

Joan Ramon

Fa mal imprimir així

Joan Ramon | 14/12/2007, 07:02

em podrie enviar les alegacions per correu?
Gràcies

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb