URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fira sense respostes i actes.

Alternativa | 16 Desembre, 2007 06:58 | facebook.com twitter.com

 Aquestes són les preguntes referents a la FIRA que vàrem fer al ple de novmebre. Us recordam que el ple de desembre és dijous 20 a les 12:00, esperam vostres preguntes, suggeriments, queixes, precs...

Ja hem penjat les actes del ple ordinari d'octubre on entre altres punts es va aprovar la modificació de les ordenances fiscalsreguladores de l’impost sobre béns immobles; l’impost sobre activitatseconòmiques; l’impost sobre vehicles de tracció mecànica i l’impost sobrel’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.

i del Ple extraordinari de 16 novembre . modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de recollida domiciliària i tractament de fems i residus i de l’establiment de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per prestació deserveis i realització d’activitats d’acció social

 

PREGUNTES  FIRA.

Varem donar l’enhorabona a l’equip de govern per la retallada del pressupost,esperam que aquesta filosofia d'austeritat es faci extensiva a altres àrees com fiu nostra convocatòria de dijous 20 . De totes maneres com tot és millorable aquestes van ser nostres preguntes per millorar la FIRA 2008.

1.-Per què s’ha de cobrir amb moqueta tota l'església, que a més a més s’ha de canviar cada any? Quin cost té ?

2.- L’arena que es va col·locar al claustre d’on es va agafar? Suposam que no s'haurà agafat  de la platja ja que suposaria una il·legalitat. Com va ser instal·lada l’arena al claustres? Es va utilitzar  maquinària pesant? On es troba l’arena retirada?

3.- També pensam que sobrava la bicicleta gegant d'enmig del claustre i que ha costat a l'Ajuntament 4.000 euros i que no saben on la col·locaran. Segons l'autor, el fabricant i el comprador és un regal i una ganga, que voleu que us digui, els regals no es paguen i no estam per comprar bicicletes gegants. El més curiós és que alguns dels regidors de l'equip de govern no sabien res del tema. Qui va encarregar l'escultura de la bicicleta? Per què es va encarregar sense saber on s'anava a col·locar ?

4.- Al tema de la seguretat. Havia suficient seguretat a la demostració de les motos de trial? No pensen que és millorable la seguretat a les connexions elèctriques de les paradetes de la Fira?

5.- Què s'ha fet respecte a la denúncia del GOB de que a la fira de Pollença havia una gàbia montada per la societat de caçadors, amb  dos tords a l'interior i un tudó. I que aquestes aus no es poden tenir vius en captivitat i menys encara a la vista de tothom.A més a més un dels tords pasturava per enterra amb una ala rompuda.  

De totes les preguntes de la FIRA només Martí Ochogavía va contestar que les connexions elèctriques  eren revisades pels tècnics municipals i estaven en condicions. Cosa que no és certa, supòs que la propera vegada haurem de fer fotografies per demostrar que realment a la Fira n'hi ha instal·lacions elèctriques que no es fan en condicions i suposen un perill.

 

Comentaris

Sala de premsa

Ràdio a internet

Sala de premsa | 16/12/2007, 23:32

Fralokus ens ha fet una molt bona feina i ja podeu escoltar part del ple d'octubre a internet. Un servei a la ciutadania de Pollença.

Moltes gràcies Fralokus.

GArci

Re: Fira sense respostes i actes.

GArci | 16/12/2007, 21:35

Pepe, ara mateix t'estic escoltant per la ràdio. Mira el correu. Això de'n Fralokus és una passada.
Gràcies Fralokus.

Pepe

Contrast

Pepe | 16/12/2007, 21:31

Realment també resulta prou il·lustratiu que els premis ciments siguin a institucions municipals, en teoria el poder més proper i democràtic.

El que deia el GOB sobre la Plataforma al paper de votació:

Plataforma Camins Públics Oberts.- Primer a Manacor i llavors a Pollença aquest col·lectiu ciutadà està duent a terme una tasca imprescindible de reivindicar l'obertura des camins públics, utilitzant per això una bona feina jurídica, la mobilització ciutadana, la investigació documental. Avui precisament duen a terme una jornada reivindicativa en es Fangar.

en bosses

...

en bosses | 16/12/2007, 21:23

EnHoRaBoNa A tOtS eLs QuE lLuItEn PeR BoNeS cAuSeS.

GArci

Re: Fira sense respostes i actes.

GArci | 16/12/2007, 21:12

Enhorabona a la plataforma. Feis una gran tasca.

Joan Ramon

Anims

Joan Ramon | 16/12/2007, 21:09

SAlut a tots, el premi és de tots aquells presents i que donen suport a aquesta tasca.
Salut Biel, he vist el teu correu, jo trob que tots els que estam per aquesta lluita tenim un petit reconeixement d'una entitat com el GOB, que més que entitat ja és una institució a la nostre illa.
Salut i Branca

Pepe

Es Fangar

Pepe | 16/12/2007, 20:59

Avui als camins d'es fangar havia una bona representació de Pollença, esperam que la marxa de Ternelles de febrer sigui també un èxit.

Pepe

Es grave Santiago

Pepe | 16/12/2007, 20:52

Buenas Santiago el tema del control de las asociaciones por parte de los partidos en Pollença es muy grave. Si no es suficiente con ser un municipio mayoritariamente rentista y dormido las pocas posibilidades de vertebración social mueren antes de nacer entre fiestas y cenas.

Pepe

Arena

Pepe | 16/12/2007, 20:50

Respecte al tema de l'arena aquest dijous esperam respostes, però tota la informació que tenim diu que ha sortit de Llenaire i que no ha tornat.
EN BOSSES COM ÉS QUE T'HAS PASSAT A LA MINÚSCULA. Tens raó no sabem apreciat els esforços d'aquesta gent que utilitza els mitjans públics en benefici propi. Una versió pollencina de Robin Hood.

Pepe

Enhorabona a la plataforma

Pepe | 16/12/2007, 20:48

Enhorabona a la plataforma, un premi més que merescut, un exemple del que es pot fer amb feina seriosa. Una lluita altruista per recuperar una part del que ens han robat.

camins

CAmins

camins | 16/12/2007, 20:47

SAlutacions
La Plataforma son tots aquells que i contribueixen, així es va acordar, per exemple en Biel Mateix, enhorabona a tots els que participen de les excursions, de les signatures, de fer recerca arixivistica...
Enhorabona a tots
Salut i Branca

Biel

Premis GOB

Biel | 16/12/2007, 20:38

Avui, en el decurs del dinar anual del GOB, s'han entregat els tradicionals PREMIS ALZINA I CIMENT del GOB.
Els guardonats, entre els candidats presentats en aquesta edició, han estat:

PREMIS ALZINA:
1. Nick Riddiford (85 vots).
2. Unió de Pagesos (82 vots).
3. Plataforma Camins Públics i Oberts (78 vots).

PREMIS CIMENT:
1. Batle de Muro (85 vots).
2. Batle d'Escorca (82 vots).
3. Ajuntament de Manacor (64).

A l'enllaç teniu totes les candidatures presentades. S'elegeixen tres premis alzina i tres premis ciment cada any.

Enhorabona a la Plataforma !!

Salutacions,

Joan Ramon

Camins

Joan Ramon | 16/12/2007, 20:20

si, de 5 nominats bosses , això vol dir que s'atorga un dels premis Alzina segons m'han dit.
Això des de na Tonina Siquier, del GOB.
Salut i Branca

Jucef

El PP-UM és la Mort!

Jucef | 16/12/2007, 20:10

PP-UM=Mercaders de Misèria,Malalties i Mort!!

bosses

alçina

bosses | 16/12/2007, 20:07

joan ramon, ha estat el tercer.

Jucef

El PP-UM és la Mort!

Jucef | 16/12/2007, 20:06

Com a client de Sa Nostra vull què aquesta entitat s'impliqui amb projectes ecológics i de conservació d'especies vegetals i animals amb perill d'extinció,aixì com a sa preservació des migambient a les Balears.Demaneu tú també!!

Santiago

POSTAL DE NAVIDAD

Santiago | 16/12/2007, 20:04

Estos dias los umbrales de Pollensa se han llenado de unas cartulinitas, con las cuales UM nos felicita por la Navidad.Bien, gracias.Lo mas curioso del caso, es que uno de los repartidores de estas "postales" era el presidente de la asociacion de vecinos de Pollensa y esto me suscita demasiadas cuestiones. Algunas: tiene alguna voz propia la asociacion de vecinos de Pollensa? Que piensa esta asociacion en referencia a la subida de impuestos? No seria mas correcto que el presidente de esta asociacion se hubiera dedicado a repartir postales de la asociacion que preside? Que otros colectivos estan politizados en Pollensa?
Aixi no anam...

Joan Ramon

Camins

Joan Ramon | 16/12/2007, 20:02

m'han comunicat que el Gob a atorgat el premi alçina a la plataforma pro camins públics i oberts.
Salutacions a tota la gent que ha fet feina en aquesta problemàtica, el premi és de tots.
Salut

Rodamón

El PP-UM és la Mort!

Rodamón | 16/12/2007, 17:28

Volem una societat en què no sigui necessari recorrer a sa força per ser respectat!

Garci

Re: Fira sense respostes i actes.

Garci | 16/12/2007, 16:26

Hola Bosses. L'emoció dura fins que t'enxampen. Després se torna preocupació i mal de cap.
Però sí, el cuquet de fer lo prohibit pareix que fa fer moltes coses.

Rodamón

El PP-UM és la Mort!

Rodamón | 16/12/2007, 15:41

PP-UM=Escampamerdas,canons de Merda per fer pistes de Merda

Rodamón

El PP-UM és la Mort!

Rodamón | 16/12/2007, 15:32

Ses llenguas també són biodiversitat i s"han de preservar!

en bosses

l'arena

en bosses | 16/12/2007, 15:14

D’acord Garci, però l’emoció de fer una cosa prohibida que?

Garci

Re: Fira sense respostes i actes.

Garci | 16/12/2007, 14:57

Pensa que agafar arena d'una platja, propera o llunyana, és un delicte mediambiental.
Hi ha empreses que duen camions d'arena que no és de platges.
I no fa falta que posin arena o formigonin, té un bon trispol el claustre.

en bosses

l'arena

en bosses | 16/12/2007, 14:50

La dona d’un regidor m’ha contat que l’arena de la fira no es de una platja de per aquí. A lo vist ve de lluny, be no entengué molt be si venia d’alluny l’arena o l’idea de l’arena, la veritat es que no li vaig fer repetir ja que l’arena ens entrava per tot. La qüestió es que tampoc no ha estat tan mala idea, es una cosa natural, no contaminant, es reciclable i va molt be per escampar per l’hort i els arbres.
Amb la branca que doneu arena aquí, arena allà, aconseguireu que l’any que ve per la fira se formigoni o s’asfalti el claustre. Teniu amb compta que sempre hi haurem qualcú que directa o indirectament, podrem aprofitar-la.

Garci

Re: Fira sense respostes i actes.

Garci | 16/12/2007, 14:47

A jo m'agrada la idea. Objector mediambiental...

Rodamón

El PP-UM és la Mort!

Rodamón | 16/12/2007, 14:45

Hace falta crear la figura del objetor medioambiental.Yo funcionario no firmaré ninguna masacre territorial,yo palista no arrasaré unas encinas centenarias acogiéndome a la objeción de conciencia medioambiental y sin que por ello pueda ser despedido de mi trabajo.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb