URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

UM i companyia.

Alternativa | 22 Desembre, 2007 07:00 | facebook.com twitter.com

Volia fer primer article del darrer ple, per mi el més dur i també el més il·lustratiu del que està passant a Pollença.

En primer lloc he de fer autocrítica i dir que no havia d’haver acceptat el canvi d’hora de començament del ple. El dimecres a l’hora baixa em va telefonar el batle per dir me que des del govern volien donar les claus dels apartaments del Carotti a la mateixa hora del ple, que seria mitja hora i que em confirmaria el canvi al matí següent. El cert és que al final va ser una hora de retard i la confirmació ja va ser via sms. Això va impedir poder fer a aquest ple un torn de precs i preguntes ( passades les 15:00 vaig acceptar igual que la resta de grup, ja que estava clar que no hauria cap resposta). Bé coses que passen quan et agafen amb les defenses baixes. No havia de haver permet el canvi d’hora per fer un acte merament propagandístic.

Al ple com sabeu presentàvem  dues propostes que finalment no varen ser acceptades. Als dos casos es va veure clarament que a Pollença sembla que govern UM tota sola. El grup del  PSOE  que igualment està governant d’esquena als seus militants segueix les directrius d'en Joan. Mentre Biel Cerdà  sembla  la mà dreta d’en Joan, i a més a més ens ataca ja no tan sol al Castell sinó també al ple, una cosa increïble. He de dir que sobre l'article del Castell referent al tema del Sant Crist pensava fer una replica però no mereix la pena, simplement dir "Excusatio non petita, accusatio manifesta" i que abans de acusar-me de que només em preocupa el tema del Sant Crist haurien de revisar la feina que estic fent i la que fa Biel.

Respecte al que PSOE i Biel no han demostrat cap personalitat independent, a  les proves em remeteix, davant de nostra proposta d’auditoria,  i una vegada que el grup del PP-UMP amb l’anterior regidor d’Hisenda al front hagués donat el seu suport a l’auditoria, l’unic grup que podia tenir por  a aquest exercici de transparència   és el del UM-UNPI, ja que la gestió dels doblers dels seus regidors no restaria molt ben parada. Resulta totalment incomprensible que el PSOE que va demanar amb el PSM un ple extraordinari al 2005 per aclarir els comptes i que va tenir que llevar als tribunals a Joan i companya per no mostrar les factures ara doni suport a la negativa  de la mateixa gent a fer una auditoria. D’aquesta manera els únics beneficiats són UM-UNPI, mentre que la ciutadania pagam i els seus socis de govern no només callen si no que impedeixen aclarir la situació real dels comptes municipals.

També va resultar penosa la defensa que vàren fer PSOE i PSM de que és millor la gestió privada que la pública dels fondeigs de Formentor, i la seva negativa a donar suport a nostra moció de Cooperació Internacional, que ja comentarem

Al ple anterior quan vaig votar a favor de la moció del PP-UMP d’obrir ja el col·legi Miquel Capllonç, Joan em va atacar i va dir que Pepe donava suport al PP i que ja veuriam quantes vegades votaria a favor de la dreta o de l'esquerra. Jo li diria que sempre vot a favor de l'esquerra, per què els fets i no les etiquetes o noms demostren ple a ple que a Pollença ara nomé hi ha una esquerra Alternativa Esquerra Unida - Els Verds.

No m'estranya que Pep Corcolés a la seva secció d'ahir del DdM; Sa Fira escrívis:

Pepe Schwarzenegger.

"El concejal de EU de Pollença, Pepe García, esta hecho un auténtico Schwarzenegger. Él solito pelea mociones de calado y ya ha conseguido aprobar varias"

Encara que ideològicament estic allunyat de Schwarzenegger, moltes gràcies a Pep Corcòles per la ditada de mel, és cert que al darrer ple em vaig sentir una mica Schwarzenegger barallant contra tot l'equip de govern.

Quina pel·lícula de Schwarzenegger millor per aquest blog que ...

 

Comentaris

Garci

Re: UM i companyia.

Garci | 22/12/2007, 19:38

Realment brutal un refresc electo-nadalenc per només 10.000 euros. Estic espantat.
D'això se'n diu austeritat.
I el regidor aquest de qui parles ja podria imposar-se un poc perquè anem malament, la gent xerra però a l'hora de votar als plenaris tothom aixeca la mà un segon més tard que en Joan.

Toñi

Pepe Chuachenéguer

Toñi | 22/12/2007, 17:17

Ánimo, Pepe, que ya sabes lo que hace mi madre en cuanto abre el periódico: buscar los artículos en que se habla del trabajo que estás haciendo.
De todas formas, le tenemos que decir a Pep Córcoles que busque algún superhéroe alternativo, no tan facha, más moderno y rabiosamente juvenil.
Un saludo a todos.

Joan R.V.

austeritat

Joan R.V. | 22/12/2007, 17:06

Al "refresc" d'ahir a la sala de Plens, el mes bo va ser poder canviar impressions amb gent diversa de l'Ajuntament, de tots els àmbits. Vaig parlar breument amb l'interventor i amb diversos regidors per senyalar-lis que per mi, uns dels mals crònics de l'Ajuntament de Pollença, es la falta d'austeritat, i aquesta manca s'ha aguditzat amb aquest Consistori. Un moment donat, l'interventor va senyalar amb el cap la taula parada com a prova i simbol de la despesa irreflexiva. Despres he calculat pel cap baix , el cost d'aquest refresc, el cost REAL, repetesc, pel cap baix i senyalant que aixó o situacions semblants es repeteixen mes frequentment del que caldria:
- Atés que la concentració era per les 13.30, unes 140 persones varen deixar 1 hora i 30 minuts abans el seu lloc de feina, i calculant un cost de 15€ hora, inclosa la S.Social, 2.100€ de despesa.
-300 capses de Nadal a uns 23€ cada una, 6.900€
- Valor i cost del menjar del "refresc" i preparació, uns 1.000€.
Total 10.000€.
Me deia un regidor de l'equip de govern que ell havia proposat bessons de ametlla i cava, molt mes barat, i fora senalles però el sector electoralista no hi va estar d'acord. Tal volta jo hi hagues afegit, recepció fora horari laboral, o tan sols mitja hora dins el mateix, però això no hagues permés a alguns regidors i algun empleat municipal fer de Reis Mags amb el dobers dels contribuents.

Pepe

Gràcies

Pepe | 22/12/2007, 14:44

Aquest dies carregaré piles a "mañolandia", procuraré no afluixar.
JRV tot va bé i tot és dolent en excés; tant les ditades de mel com les crítiques (encara que siguin objectives i senceres), una mica de tot en la seva mesura justa, per continuar amb els peus en terra però amb la imaginació al cel.
En quant als fondeigs pens que s'ha de tenir en compte si s'és resident o no i la grandària de l'embarcació entre altres coses.
Tens raó JRV en quant als valors de l'actual equip de govern, al mateix debat ja varen dir que era més còmode deixar la gestió en mans privades.

Com hem comentat a vegades estam "sobredimensionats" per mi no passeu pena vaig acabar una mica esgotat per que havia forçat un mica la màquina, sabent que ara venien festes i podia recarregar.

Garci esper que tu també aprofitis per baixar una mica el pistó.

Garci

Re: UM i companyia.

Garci | 22/12/2007, 13:44

Jo també pens que som pocs, i que cadascú fa el que pot. En Pepe està sobrecarregat i l'esforç de la gent que estam al seu voltant és també gran. Crec que caldria implicar a més gent i implicar-nos una mica més tots els que hi som. Amb això no vull dir que no anem bé, ni que la feina ens surti per les orelles, però totes les mans son bones i necessàries perquè aquest poble necessita algú en sentit comú, i ara per ara no en veig a l'equip de govern.
A veure si ús animau i posau les mans en aquest projecte que no només és nostre sinó de tots, cosa que demostren els vostres ànims.
Salut i gràcies.

Joan Ramon veterà

Opinió

Joan Ramon veterà | 22/12/2007, 09:16

Segur que les ditades de mel son bones pels ànims per la tasca de Pepe et altri, malgrat que el millor sempre es la crítica objectiva i sincera.
Respecte als fonetjaments de Formentor, compartesc la idea de que es gestionin des de l'àmbit públic, el que no compartiría es que amarrar a les boies fos de franc. Tampoc crec que aquest equip de govern tingui capacitat de gestionar-los, vista la seva alçada intelectual i poca capacitat de gestió, i no es vegui cap ànim peioratiu, simplement realisme.
Tornant a la gent satisfeta amb l'activitat de Pepe, a mes de qualque copet a l'esquena, també seria profitós donar una mà, i a Pepe m'atrevesc a aconsellar-lo que dosifiqui les forçes i prioritzi , que 4 anys son llargs.

en bosses

força...

en bosses | 22/12/2007, 08:35

Pepe, si es necessari pren vitamines però no afluixis. L’esperança de moltísima gent de Pollença està dipositada en tu.
Salut i força.

francisca bennassar

ENDAVANT!

francisca bennassar | 22/12/2007, 08:09

Molt bon dia a tots:
Només una cosa, senzilla i clara: ENDAVANT!. Estau fent les coses bé, estau fent moltíssima de feina, i tot això no passa desapercebut. Seguiu així companys!
Molts d’anys a tots i a totes! que passeu unes molt bones festes de Nadal i veniu amb les piles carregades que l’han que ve (any electoral per cert) hi ha molta més feina per fer.
Salut i Llibertat

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb