URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pujen els imposts, i de quina manera!(ple 24/12/07)

Alternativa | 25 Desembre, 2007 07:01 | facebook.com twitter.com

Essent un espectador pot ser no he captat al 100% del que se deia al ple extraordinari del 24. Però una cosa si he entès: no han fet cas a les al·legacions presentades per Esquerra Unida, per particulars i només han acceptat dos dels més de 10 punts que al·legava el PP.

Una vegada més hem perdut tots els pollencins. Per culpa de la mala gestió en la legislatura passada, per culpa de la incontrolada despesa feta per UM i PP (més els grups comparsa), tot això ara ho hem de pagar nosaltres, la ciutadania.

Bàsicament demanàvem un pla d’austeritat que no son capaços de fer. Demanàvem que s’hi mirin en les despeses, que no facin tants gastos innecessaris per quedar bé tipus berenars, refrescs, dinars, convidades i regalets de tipus electoralista. Que controlin la despesa en general.

En Pepe, ha estat molt bé i dur, com sempre. Els ha retret que pugen els imposts però també se pugen els sous, que hi ha més dedicacions exclusives que mai, que el refresc de divendres 21 va costar calculant-ho així a l’engròs uns 10.000 euros, que la bicicleta de la Fira va costar 4000 euros i que no se l’hi havia comunicat al regidor d’hisenda, que les camionades d’arena eren molt cares...

Però el punt culminant i de discòrdia ha vengut quan Pepe ha retret que en una al·legació presentada per un particular és deia que si se feien pagar les multes de les infraccions urbanístiques se podrien recaptar 120.000.000 d’euros(120 milions).

El batlle, Joan, molt nerviós, no responia a cap de les coses que Pepe li deia més que amb atacs com: “ets destructiu”, o que li té mania personal, que no li agrada la manera en que Pepe actua, etc. etc. Però res deia de les infraccions ni de lo demanat.

Al final, després de demanar-li repetides vegades si no creia que l’ingrés de 120 milions per infraccions no solventarien molt les coses. Joan ha explotat i ha dit que no en tenia constància. Que no té constància de que a Pollença no es compleix la llei de disciplina urbanística.

L’actuació del PSM ha estat també mínima, Biel ha parlat per dir que el temps demostrarà si la pujada era necessària i ha justificat la presència del PSM en el govern perquè així poden influir en la presa de decisions. Jo crec que influeixen poc quan ells s’han estès en la pujada, al contrari que l’equip de govern.

I Francisca del PSOE també ha parlat per dir que tenen un bon projecte i que no els falta imaginació, com deia en Pepe.

Juanjo ha estat la part positiva, ha explicat el perquè no s’havien fet cas a les al·legacions, moltes de les del PP fora de la llei segons ell. I amés ha esta dialogant i amb bones paraules. Tot i que ha dit el que no voliem sentir, que els imposts pujaran, i de quina manera! I sense pla d'austeritat!

 Pdt. Des de Mañolandia, un bon resum Garci, ja que no s'ha pogut escoltar per la ràdio municipal que al manco es pugui comentar a aquest blog. Només afegir que una de les al·legacions deia que ni tan sols la fiscalitat anterior a aquesta pujada es justifica , atesa la situació general del municipi, la degradació dels serveis i el tracte rebut  amb la relació amb l'Administració. Pens que resumia molt be el sentiment general del poble.

 

 

Comentaris

Pepe

Molt complex.

Pepe | 26/12/2007, 08:33

Al ple Joan va assegurar que amb l'adaptació al POOT tampoc es podran donar les llicències que demana PIMSA. Ja hem comentat que és un tema que s'arrosega des de 1993, amb múltiples reunions i un expedient enorme. És un d'aquests temes que per temps i forces no hem pogut tractar a fons.El tema ja ha arribat a un punt que només la justícia el pot clarificar.

Garci

Re: Pujen els imposts, i de quina manera!(ple 24/12/07)

Garci | 25/12/2007, 23:21

Més informació sobre PIMSA:
PIMSA ha estat una altra víctima de la no aprovació encara de l' adaptació del PGOU al POOT (1995). On el PGOU parlava de solar per ús hotelerer, l'adaptació parla d'apartament que és el que vol fer PIMSA evidentment, ha posat un contenciós per que l'Ajuntament no l'hi ha concedit les llicències per fer aquests apartaments.

Garci

Re: Pujen els imposts, i de quina manera!(ple 24/12/07)

Garci | 25/12/2007, 23:17

Avui al Diario de Mallorca notícia sobre PIMSA, de la que ja hem parlat i supòs que haurem de tornar a parlar.
I al final de la notícia: Por otra parte, el Ayuntamiento celebró ayer un pleno extraordinario con un único punto en el orden del día, relativo a la aprobación definitiva de las modificaciones de las ordenanzas fiscales. El equipo de gobierno rechazó las alegaciones de la oposición.

Rodamón

El PP-UM és la Mort!

Rodamón | 25/12/2007, 20:50

Són una plague;una horda de llagostes!!.

Garci

Re: Pujen els imposts, i de quina manera!(ple 24/12/07)

Garci | 25/12/2007, 18:18

Doncs endavant, a veure si un jutge fa que d'una vegada escoltin i facin cas als ciutadans que es molesten a fer un bé pel poble.

joan ramon

Toni

joan ramon | 25/12/2007, 17:50

Pot ser Pepe, però en Toni a esperat gairebé dos anys que li contestasin, i ara ha considerat que ja havia esperat prou.
Salut

Pepe

Esquerra - dreta?

Pepe | 25/12/2007, 17:34

Per cert l'al•legació del PP-UMP que va ser acceptada demanava una bonificació d'un 50% per l'instal•lació de sistemes d'energia solar.

Ja he dit que a vegades no sé qui és l'esquerra i qui és la dreta.

L'altra era augmentar els valors aplicables per a les bonificacions a les transmissions entre pare. Si no m'enrecord mal passava de de 100.000 a 240.000 euros.

Pepe

Jr

Pepe | 25/12/2007, 17:32

La paciència te un límit, i és normal que Toni Gorrías hagi acabat perdent la paciència.
Segur que Joan pensa que també li te mania.

Pepe

Felices fiestas Santiago

Pepe | 25/12/2007, 12:58

Buenos días Santiago, a veces hay que saltarse las buenas formas y decir no de manera contundente. Un poco de sangre caliente de vez en cuando no va mal

Joan Ramon

Instàncies

Joan Ramon | 25/12/2007, 12:55

D'acord amb tu Pepe, el dit, si no es contesten haurem de cercar un altre via.
Salut i molts anys, Divendres partesc de viatge, abans voldria deixar l'instància reclemant la contesta a les instàncies, i en tornar ja veurem com evoluciona el tema de Fiscalia.
Salut

Joan Ramon

salut

Joan Ramon | 25/12/2007, 12:53

Tens raó Garci, però bé, des de la plataforma pro camins vam decidir això, redectar una altra instància i si no és contestava en dos mesos, dons iniciar un altra via.
Per cert, en Toni Gorris si que ha decidit iniciar un altre via, com tu saps divendres partesc de viatge, però se que té intenció de iniciar accions legals aquest Divendres per alguns temes, un de ells la falta de contesta, i permi desprès de veuré que no es contesta al defensor del poble tampoc, fer algunes denuncies, entre elles al responsable d'urbanisme, em va dir que m'informaria, ja veurem.
Ara si, vaig a dinarrrrrrrrrrrr i rebentarrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Tens raó que no està bé doanr feina a aquesta gent, enga, salut i república, fins un altre estona.

Pepe

UM-PSOE

Pepe | 25/12/2007, 12:50

Hola.
JR li vaig dir a Juanjo el mateix que m'has dit tu sobre les al·legacions i em va assegurar que se contestarien.
Tot l'equip de govern és responsable i evidentment el regidor d'hisenda té una responsabilitat major. A més Juanjo pels seus coneixements i experiència hauria de ser la persona que donés més personalitat al PSOE dins aquest equip de govern.

El tema de l'auditori també el vaig a treure i vaig demanar responsabilitat al PSOE, no es pot passar del no a l'auditoria a aquesta subordinació total

Garci

Re: Pujen els imposts, i de quina manera!(ple 24/12/07)

Garci | 25/12/2007, 12:45

Està bé saber-ho lo de les instàncies. I també haver escoltat a Juanjo dient que és per llei que s'han de contestar.
Tens raó que ja només et queda una sortida. Encara que des`rés de dir-ho aquí alomillor dia 2 te contesten a tot. :-)
Encara que no ho veig molt probable.
A més, trobes que has de fer fer feina a aquesta gent? Tammateix ja sabies que les desestimarien.

Joan Ramon

Molts anys

Joan Ramon | 25/12/2007, 12:40

Bon profit i molts anys.
si, si no rebent avui de menjar, ja seguirem.

Joan Ramon

instàncies

Joan Ramon | 25/12/2007, 12:38

Garci ja duim dues instàncies demaant que es contestins les instàncies anteriors, es pot toranr provar o tal vegada tirar per lo penal.
PErquè jo ja n'he redectat un parell d'intàncies demaannt que sens contesti a instàncies anteriors, i tampoc m'agrada fer massa el beneït, ja em basta fer-lo sense voler.
o tornarem provar, i sinó, ja quedara un altre via només. Tal volta fariem un favor a un Ajuntament tan poc respectuos amb els ciutadans
Salut

Joan Ramon

Imposts

Joan Ramon | 25/12/2007, 12:35

Trob que el deficit de l?ajuntament és responsabilitat del anterior Govern, per tant en bona mesura de UM, si bé la pujada d'imposts no la compartesc, i el regidor d'Hisenda n'és el màxim valedor.
Per tant, aquest govern és clarament continuista, i que amb aquesta puja en Joan Cerdà no renuncii al projecte del auditorium, demostra que l'econòmia domèstica dels pollencis preocupa ben poc a aquest equip de govern,
Salut

Garci

Re: Pujen els imposts, i de quina manera!(ple 24/12/07)

Garci | 25/12/2007, 12:35

Bé, Juanjo va dir que totes se contestarien perquè és obligatori per llei.
Fes-li saber que la llei ve d'enrera i que te contestin les anteriors.
Jo de tu faria una instància per demanar que te contestin a les instàncies i al·legacions anteriors. A veure que passa, ja ens ho contaràs.
Salut i bon profit, que avui és dia de menjar fins rebentar.

Joan Ramon

instàncies

Joan Ramon | 25/12/2007, 12:32

A partir de quin any?
jo em comformo en què em contestin les del 2007, però en tenc del 2006,2005,2004... totres sense contestar.
Salut i molts anys

Garci

Santiago

Garci | 25/12/2007, 12:26

Hola Santiago. No si vares ser al ple, allà hi havia molt poca gent. Si hi eres haguessis pogut dir-ho.
I tens tota la raó que un dels culpables de la pujada és en Juanjo al que també varem dir, com a tot l'equip de govern, que li mancava imaginació.
Però la diferència entre ell i la resta és el diàleg ordenat i senzill. La resta pareix més bé o que no tenen res a dir i parlen per parlar, o que simplement volen fer-se notar i no passar desapercebuts al ple. Almenys Juanjo va parlar de coses concretes correctament. Tot i que, torn a repetir, no l'eximeix de culpa de la pujada.

Garci

Re: Pujen els imposts, i de quina manera!(ple 24/12/07)

Garci | 25/12/2007, 12:21

Joan Ramon, en Juanjo ens va dir al ple que se contestarien totes les instàncies.

santi@yahoo.es

SANTIAGO

santi@yahoo.es | 25/12/2007, 11:54

Muy buenas las palabras de Juanjo en el pleno, educado como siempre, tranquilo y templado. Pero señores, bajo esa máscara está uno de los auténticos responsables de la enorme subida de impuestos. Si el regidor de hacienda no propone dicha iniciativa los impuestos no suben. Buenas palabras si, imaginación presupuestaria ninguna.
Os acordais de "Ferragut no mos arruinis"? Pues ahora le ha salido un dicípulo de lo más aventajado: JUANJO MIR NO MOS ARRUINIS.

joan ramon

Alegacions i imposts.

joan ramon | 25/12/2007, 11:07

Vaja pujada, imaginació no se si en tenen.
Per cert, els alegacions no s'han contestat, és podia aprovar una cosa sense cobris el periòde de alegacions?
Les alegacions i instànciesno és contestes, això no és una falta de respecte al ciutadà?

joan ramon

Alegacions i imposts.

joan ramon | 25/12/2007, 11:07

Vaja pujada, imaginació no se si en tenen.
Per cert, els alegacions no s'han contestat, és podia aprovar una cosa sense cobris el periòde de alegacions?
Les alegacions i instànciesno és contestes, això no és una falta de respecte al ciutadà?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb