URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Poques respostes.

Alternativa | 03 Gener, 2008 07:06 | facebook.com twitter.com

Com sabeu el ple de desembre va començar una hora tard per que s'havia de fer el "paripé "al Carotti. Per això ens varen demanar deixar els precs i preguntes pel pel de gener, però el que si varen demanar és la contestació a les preguntes del ple de novembre

A nostres preguntes per esclarir el retard de 12 anys en la tramitació del PGOU al POOT.Volem saber quins són els responsables d'aquest ajornament i les causes del mateix .  Entre altres coses per que resultat d'aquesta paralització l'Ajuntament ha donat les llicències de l'UNAC 33 que suposam la desfiguració del paisatge de Cala Molins.

La resposta va demostrar la feina i ganes de transparència del  regidor d'urbanisme; Joan ens va remetre a l'expedient.   Així anam quan el màxim representant de l'urbanisme i batle no vol donar explicacions dins el ple a una incompetència total.

13.- Si talment està disposat a una ordre de la conselleria de Medi Ambient i la de Indústria i Comerç, s'ha informat als ciutadans que es poden instal·lar comptadors d'aigua individuals als edificis comunitaris i si es donen facilitats i informació avinent per poder fer possible aquest tràmit i instal·lació.

Resposta de Biel; no.

14.- Si es veritat que el regidor d'esports ha autoritzat de paraula la connexió d'aigua potable, a dos solars del Polígon Industrial, saltant-se la normativa i requisits corresponents.

Resposta de Michel; no 


15.- Si ja es operativa la xarxa de clavegueram del refugi de l'escorxador.

Resposta d'en Joan; sí

19.- A una obra que fan al carrer Creus i Gruat, hi ha hagut camions de gran tonatge. La tara dels camions és de 7.300 kg. però el pes màxim és de 16.000 kg, per tant haurien d'estar prohibits a no ser amb permisos especials. Davant d'una denúncia similar que vàrem fer fa mesos Joan va dir que no donaria més permisos especials. S'ha donat cap permís d'aquest tipus?

Resposta d'en Joan; no

20.- S'ha acabat ja l'estudi jurídic previ respecte al tema de la rescissió de la concessió de l'edifici de la Plaça Joan Cerdà.

Una altra de les incompetències d'en Joan, ara resulta que si no ha pogut obrir aquest edifici és per culpa de l'Ajuntament, fa falta una connexió de GESA que no s'havia tingut en compte (i això que aquest projecte ha durat anys). Per tant no es pot rescindir el contracte.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb