URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Urxella 15

Alternativa | 18 Gener, 2008 07:06 | facebook.com twitter.com

 De l'Urxella que hem penjat  a aquest blog i el que hem repartit només és diferent la capçalera ja que hem preferit a mantenir la clàssica, en record del primer Urxella i únic publicat a la primera època.

Al mateix trobareu

CARTA DEL PSOE I EL PSM A ALTERNATIVA EU-EV

Benvolguts companys d’Alternativa Esquerra Unida – Els Verds:
Som els regidors del PSOE i el regidor del PSM. Vos escrivim per comentar-vos el perquè de la nostra actitud i la nostra feina a l’ajuntament. Heu de pensar que nosaltres no som partits “radicals” que pensen en fer les coses bé, nosaltres lo únic que volem és estar tranquils i ben asseguts a les nostres cadires. Però, és clar, ara veniu vosaltres a molestar i tot lo dia damunt damunt i fent pressió i això no està bé. Per favor, deixeu-nos estar tranquils. O pensau que les coses s’han de fer ben fetes des d’un principi? És millor per l’economia de Pollença fer les coses tres i quatre pics.


Volem demanar-vos també que no faceu mocions d’esquerres. Tenim un problema: el nostre jefe,en Joan, no mos deixa votar a favor de les coses bones i d’esquerres que presentau. Era bona idea l’auditoria. És molt necessari saber les contes del poble, però clar, si l’acceptam a ne’n Joan se li acaba el “xiringuito” i s’enfada amb nosaltres. També voldríem haver llevat el crucifix, però i que
dirà la gent??? I també hauríem d’estar d’acord amb un consell municipal per la cooperació internacional, a més en Zapatero ho va dir. Però no pot ser. Això és ser massa d’esquerres. Que voleu, que facem feina per donar-la a aquests que surten pels documentals a Àfrica? Un tema molt important és el dels imposts. La gent en xerra i això és molt dolent per nosaltres, pensa que si un
dia mos demanen en que gastam els diners, que els direm? Bé, mos demanau que gastem menys, que no tudem els diners, però com sortirem a les fotos i comprar(...) vots si no és fent refrescs i convidant a dinars, sopars, bunyols... Pensa que si no regalem una cistella de Nadal a mig poble, com voleu que ens votin?


Vosaltres preteneu que siguem d’esquerres, que treballem més perquè no s’hagin de pujar els imposts, que no tudem els diners, que siguem un poble aconfessional, que siguem transparents i facem una auditoria, que col·laborem amb els necessitats... i amés que contestem a les vostrespreguntes als plenaris, que el poble estigui net, que la gent s’assabenti de que fem i que pugui participar, que aturem el desgavell urbanístic... És que no sabeu amb qui estau xerrant? Nosaltres
som del PSOE i del PSM però el nostre jefe, que és d’UM, té molta mala llet i s’enfada amb nosaltres si no creiem i fem bonda.


Una abraçada, i per favor deixeu-nos fer que encara ens haurem de posar a treballar de bons i de veres i això no ens agradaria, i encara menys al que mana.
Atentament, regidors del PSOE i PSM

 A més a més, els segúents articles:

NO ENS MEREIXEM AIXÒ, La pèssima gestió de l'équip de govern actual es resumeis en la espectacular pujada d'impostors i l'opacitat.

, No hen de fer tantes mocions d'esquerres.

CALEN RESPOSTES de l'arena a l'auditoria. 

GLOSSES DE MADÒ ALTERNATIVA L'ESQUERRANA.

Comentaris

Pepe

Gràcies

Pepe | 21/02/2008, 22:25

Gràcies BTL, la veritat que dur el blog ens lleva molt de feina i que intentam informar de tot el que es mou en torn a Pollença. Quan parles del fòrum m'imagin que et refereixes als comentaris (hem fet un intent de fòrum que no ha acabat de funcionar). Al blog entra molta de gent ideològicament variada, la majoria dels regidos inclosos però no s'atreveixen a fer cap comentari i això que es pot usar l'anonimat.
Apunt les teves idees.

Envia el teu email a eurxella@yahoo.es

Entre tots crec que podem fer que encara entri més gent al blog i participi.

Garci

Re: Urxella 15

Garci | 21/02/2008, 19:29

Hola de nou BLT, pots enviar un correu electrònic a eurxella@yahoo.es o posar la teva adreça on posa mail aquí mateix. La llista de correu és totalment anònima i ningú sap a qui s'envia, és a dir, ningú pot saber a qui li arriba o qui està apuntat

Garci

Re: Urxella 15

Garci | 21/02/2008, 19:21

Hola BLT, tenim una llista de correu. Hi ha unes 50 persones, però el problema és com al bloc, hi ha molta més gent afí que el mira que no gent que entri i promogui el debat per estar en contra.
Tenim uns quants amics que discrepen i fan del bloc una eina més viva, com en Turgut, però és clar, entrar al bloc cada dia no és fàcil.
Agafaré el teu correu i t'afegiré a la llista de correu. Cada pocs dies enviam informació. Gràcies per l'ajuda.

BLT

Notícia

BLT | 21/02/2008, 16:47

Jo veig que aquí hi ha una feinada, de transmetre tanta informació i es l'únic lloc que he trobat on es pot estar al dia del que realment passa a Pollença i això la gent o agraeix, ja que fins ara era difícil saber el que passa realment a la casa consistorial, ja que anar als plens no a tothom li va be i tampoc al plens es diu tot. S'ha de promocionar el blog. Promoció barata per exemple el mailing, cartells auto editats... A meam si es dona un poc de vida al fòrum, ja que mes que fòrum de discussió pareix un fòrum de "donar la raó", ja se que això no es culpa vostra i que tothom i pot accedir. Si me passau mails els puc reenviar, vos deix el meu mail.

Garci

Re: Urxella 15

Garci | 21/02/2008, 09:35

La carta està basada en fets reals tot i que l'he escrita jo.
Pens que el Blog s'està convertint en una eina d'informació molt important per la gent que vol estar informada del que passa a Pollença. Donar-li més difusió és important. Però la veritat és que no se com.

entre tots podrieu proposar idees.

Pepe

gracias

Pepe | 20/02/2008, 19:22

Hola BLT, la carta es una creación literario-irónica de Garci, aunque oralmente nos han venido a hacer comentarios similares; en el sentido de que no seamos tan críticos, no alarguemos tanto los plenos con nuestrar propuestas...

Nos gustaría dar más difusión al blog, se aceptan ideas baratas. una fácil y barata es que a los que os gusta le deis publicidad via oral, correo electrónico... es la mejor publicidad.

BLT

Notícia

BLT | 20/02/2008, 18:34

Buenas a todos los foreros. Estaba ojeando el foro y me ha sorprendido mucho esta carta. Pero hay algo que me ha llamado la atención, esta firmada como
"regidors del PSOE i PSM" y no con un nombre propio. Esto pone en duda que los auténticos autores sea ellos. Si tenéis oportunidad de contestarles, yo les diría que firmasen con nombre y apellidos de todos y no bajo el anonimato y luego los denunciaría pero bien denunciados. Aprovecho que hoy escribo en el foro, para deciros que estáis haciendo un trabajo muy bueno con el blog, pero creo que lo tendríais que publicitar más, ya que es muy buena la información y tendría que llegar al máximo de gente.

Un saludo

Garci

Re: Urxella 15

Garci | 25/01/2008, 18:20

No se jo si posar-se a les ordres d'un Abad boig és molt sensat.
De totes maneres és molt trist el tema. Que sigui la capital, val, que sigui el centre econòmic i de consum, val...però que les seves festes les paguem la part forana no està gens bé.

G.

análisis clínicos

G. | 25/01/2008, 17:59

De nada Fralokus, cuando me necesiteis sabed que estoy por aquí, y si no es x el blog (que a veces no entro) Pepe tiene mi número.
Siempre a las ordenes. G.

fralokus

Re: Urxella 15

fralokus | 23/01/2008, 23:16

Hola G.

Gracias por tu interés, la verdad es que solo había otra persona, porque hacía unos días que habían puesto el aviso, pero afortunadamente al centro de salud no vamos cada día.

Lo grave, bajo mi punto de vista, es que siendo laborable en Pollença no haya analíticas, la fiesta no es autonómica, Qué pasa? Porque es el patrón de la capital, los demás no tenemos derechos a los servicios que pagamos?

Simplemente eso, seguro que nos saldrán con convenios que discriminan a los que no trabajamos en la administración pública.

G.

análisis clínicos

G. | 23/01/2008, 22:06

Fralokus, Alguién fue a realizars analíticas y se encntó con la situaión?
Hay algién que los quierea denunciar??
Dime cosas.

fralokus

Re: Urxella 15

fralokus | 22/01/2008, 16:22

Altra cosa que podeu fer, és incloure en el pròxim URXELLA, és el per què no va haver anàlisis clínics el passat dia 21 de gener (potser això li interessi a G.), aquest dia era festiu a Palma, no a la Comunitat Autònoma, per tant no està justificada la suspensió d'un servei sanitari bàsic a Pollença.

Com segur que em sortiran amb convenis que tot just ells entenen, totalment discriminatoris amb els altres treballadors, de moment pot caure una queixa al defensor del poble.

Pepe

Camins

Pepe | 22/01/2008, 12:38

Bon dia JFK,una declaració que es comenta per si tot sola. Quan s'uneix la generalització a trets físics o nacionals entram en un camí molt perillós.

JFK

"Els espanyols són xoriços pel fet de ser espanyols"

JFK | 22/01/2008, 07:43

L'exdirector de Televisió de Catalunya, Joan Oliver, considera, segons explica Manuel Trallero al seu bloc, que "els espanyols són xoriços pel fet de ser espanyols". Trallero destaca la frase que Oliver va pronunciar durant la tertúlia del passat dimarts del programa El Món a RAC1, dirigit per Jordi Basté, en la qual s'estava analitzant el fitxatge de Manuel Pizarro pel PP. L'àudio, en efecte, confirma que l'exdirector de Televisió de Catalunya va fer aquestes declaracions. "A mi em sembla fantàstic que ens en fotem, que ens en riem, que machaquem el Pizarro i l'aragonesa que es va ajuntar amb l'aragonès per donar origen al senyor Pizarro, em sembla fantàstic, collonut", va dir. "Ara de tant en tant mirem-nos a nosaltres també, perquè fotem pena. Fot pena que un pájaro com el Pizarro es toregi a tot el Parlament de Catalunya en pes, i això ha passat", va considerar.

"Per tant, valorem una mica també la competència tècnica, la intel·ligència, el treball i l'esforç, perquè els espanyols són espanyols i són xoriços, pel fet de ser espanyols, des del meu humil punt de vista. Ara bé, n'hi ha que són soques i n'hi ha que no són soques, i el Pizarro forma part dels que no són soques", va afegir. Oliver va concloure la seva participació dient que "si no ens tracta bé (Pizarro) també dependrà de com ens deixem tractar, com es va demostrar al Parlament de Catalunya".

http://www.e-noticies.com/actualitat/1/els-espanyols-s%f3n-xori%e7os-pel-fet-de-ser-espanyols-34079.html

Pepe

G.

Pepe | 20/01/2008, 23:40

G. creò que es una buena idea ampliable.Se tiene que aprovechar más las instalaciones municipales. Hace un par de años se hacían actividades nocturnas en el instituto que funcionaron más o menos cuando las organizaban los padres, luego con el Ayuntamiento llegó la decadencia.
Hay experiencias en otros lugares, hay que partir de ellas, de los jóvenes y de los espacios y técnicos que tenemos.

No podemos volver al Puerto del pasado epro si que podemos conservar lo que queda y mejorarlo.

G.

una nueva diso

G. | 20/01/2008, 22:08

Que increible, es suoper sintomático que una disco dedicada al esparcimeitno de los jóvenes acabe en un bloque de pisos, me imagino para turistas.
el Port debió ser bellisimo en su forma original de pueblecito de pescadores. El encanto que habrá tenido en nada se asemeja (de seguro)al paisaje actual. Puedo imaginarlo y adivinarlo en las poquísimas casas de una planta que quedan en primera línea y se vé data de aquellos tiempos. Puedo imaginar también lo apacible que sería la vida entonces.
No es posible -aunque ya haya sucedido- que la modernidad acabe con todo, en este caso con el esparcimeitno de los jóvenes.
Propongo que se organice un gran baile de fin de semana en el polideportivo pagando una entrada módica.
Por qué esperar a la realización de un festival en concreto o por una causa determinada para realizar un evento así. Los polideportivos son ambentes muy amplios y en la pista sería fenomenal organizar un baile para los chicos y chicas que están deseosos de gastar sus energías. Estoy segura llegarian hasta de otros pueblo. Qué os parece?

Pepe

Fralokus

Pepe | 20/01/2008, 21:57

Hola fralokus, avui no he pogut contactar amb tu, no sé si m'has deixat algun comentari a la bústia del telèfon (fa dies que no em funciona), demà parlam.

fralokus

Re: Urxella 15

fralokus | 20/01/2008, 20:21

Hola G. siempre es agradable leerte, aquí en el Puerto tuvimos una "disco" que estuvo muy de moda, pero acabó siendo un bloque de apartamentos, el motivo, lo de siempre, se construyo a su alrededor y el ruido que había por la noches hizo que llovieran multitud de denuncias.

La antigua bolera es ahora un bloque de pisos.

Aquí todo acaba igual, y al tiempo con el antiguo "cine capitol" o mismísimo "DUNA".

Pepe

Muy acertada G.

Pepe | 20/01/2008, 19:44

Muy acertada G. la falta de opciones para divertirse los jovenes en Pollença es un problema que creo cualquiera puede ver y lo tenemos presente. En la campaña empecé a buscar experiencias de otros sitios y creó que hay que intentarlo aunque no sea fácil.

G.

Baco II

G. | 20/01/2008, 18:51

Un homenaje a Baco, es una forma de decir; más bien es un pretexto para liberase y hacer todo aquello que no hacen otro día. ¿Será que hacen falta lugares de ocio para los jóvenes?.
No sé, no veo que haya discotecas dedicadas para los chicos´de aquí, todo parece estar en Palma y para los extranjeros.
Creo que más áreas de esparcimiento serían buenas para una juventud que busca identidad. Menciono el caso de las discotecas porque bien llevados som ambientes donde los chicos liberan parte de su energía bailando y saltando al ritmo de sus "idolos" musicales. En mi país todos los fines de semana -viernes y sábados- hay bailes en los clubes deportivos (polideportivos aquí)para mayores de 15 años y matinées (en horas más tempranas digamos desde las 19hs. a las 21:30 h)para los menores deentre 13 y 15 años.El ambiente se llena de jóvenes y lo pasn bien. También habrá casos de alcoholismo y dorga, pero de eso se encarga la policía.

G.

salutacions Joanra

G. | 20/01/2008, 18:39

Menos mal que tienes claro que con UM nunca irán, Dios no lo permita jamás!!!
Saludos.

Pepe

Baco

Pepe | 20/01/2008, 10:33

G. les festes per la major part de la gent s'han convertit en un homenatge a Baco, ja podemn dir el que vulguin.

Joan Ramon

Salutacions

Joan Ramon | 19/01/2008, 21:52

Salutacions G, contet també de saber de tu.
En Garci ja o se que o tenc dificil, però o intentarem, ell ja em proposa a mi també afiliarme, meam com acabar això...
El que si crec, és que cap dels dos acabarem a UM.
Salut i República

G.

Re de Re de Urxella 15

G. | 19/01/2008, 21:25

Joanra yo te diría que hacer con la papeleta para afiliar en Garci... pero no sería cortéz de mi parte... (¡A reir que es broma!!!)
De seguro que ya no lo afilias.
Garci, gracias por la bienvenida, de hecho cuando puedo me hago mis escapadas a Pollença, sobretodo al Port y me tomo un cafecito por ahí. Es el sitio donde recargo mis pilas.
He estado en la "plantada" del pi en la plaça Vella por segundo año y me hizo gracia eso de que además del gallo de verdad colagran uno de juguete. Lo que no termino de ver como parte del festejo es el consumo de alcohol y otras hierbas.
en cuanto a la carta estoy 100% de acuerdo con que no dice nada qeu no sea cierto y además es una verdad latente. Por eso mismo es causa gracia conociendo el paño. Y despreocúpate, si UM hubiera estado incluida una demanda de su parte no hubiera prosperado.
Un saludo.

Pepe

Arreglat

Pepe | 18/01/2008, 22:44

Crec que ja he aconseguit arreglar l'enllaç per descarregar l'Urxella

Joan Ramon

Molts anys

Joan Ramon | 18/01/2008, 20:53

Poc humor i sentit crític n'hi ha massa, una de les coses que a mi em desmotiva a participar de política dins el partit al qual de moment milito, hi ha altres maneres de participar com a Ciutadà afortunadament, i coses per fer no me'n falten.
Per cert, Garci que encarà ten la fulleta d'afiliacio per tu, que en faig?
Enhorabona per l'Urxella, i si la gant ja no adment bromes, aquesta mateixa gent té un problema, i no és el 3%, com deia Maragall, el seu problema té un percentatge més elevat, tal volta és diguí sectarisme?
Salut I rapública

Garci

Re: Urxella 15

Garci | 18/01/2008, 19:33

Jo no se si el Jefe s'ha enfadat, però la veritat és que no he entès la crítica, potser no fa molta gràcia però si no ens agafem les coses amb humor, que serà de nosaltres.
Això si, sempre amb el màxim respecte al Jefe i als seus "allegados".
Crec que ja és tard per agafar el paracaigudes, si se la peguen crec que no hi ha res que "amortigüi" la caiguda

Rubi

Que el jefe s'enfada

Rubi | 18/01/2008, 18:53

Molt bona la carta i agradi o no moltes de veritats te.Per cert es vol UM08 (blog d'ahir)direccio Madrid em recordava al vol de na Espe Aguirre y Marianico Rajoy a Madrid quan l'helicopter on viatjaven es va venir cap abaix.Cuidado PSM no caiguis tu tambe ¡agafa es paracaiugudes a temps!i el d'UM agafa'l tambe aixi se la ficaran ells tots solets.

Pepe

Paciència

Pepe | 18/01/2008, 18:32

De moment no he pogut arreglar el tema de l'Urxella, una mica de paciència.

Pepe

Paciència

Pepe | 18/01/2008, 18:32

De moment no he pogut arreglar el tema de l'Urxella, una mica de paciència.

GArci

Re: Urxella 15

GArci | 18/01/2008, 14:44

Perdona Pepe, l'Urxella no se descarrega pitjant l'enllaç. I no se com fer-ho. Supòs que ho pots arreglar.

Garci

Re: Urxella 15

Garci | 18/01/2008, 14:43

Hola G. m'alegra tornar-te a llegir. La veritat és que la carta no diu res que no sigui cert. És una veritat latent que no surt a la llum.
Però he parlat amb un dels regidors del PSOE i la va agafar amb humor, reia i tot. Em va fer la broma de que si hagués posat a UM també ara estaria denunciat. Va acceptar la crítica molt bé. és el que té l'humor.
Per cert, ja que t'agrada molt Pollença, vine quan vulguis que aquí sempre seràs benvinguda.
Salut.

G.

La realidad a través de la risa

G. | 18/01/2008, 14:10

Estoy muy segura que of de record regidores del PSOE o PSM te han dicho cosas similares a la expresadas en la "carta", porque es justamente empleando la sátira como se manifiestan hechos y situaciones que de otra forma no se podrían decir. Para darse cuenta de ello, como decía en respuesta a Ternelles, basta conocer la realidad y a los políticos locales. Además la carta es muy propicia, pues viene el carnaval y es cuando las murgas salen a las calles para con tono gracioso exponer sus críticas sobretodo a los gobernantes.
Días pasados hemos visto esta forma de expresarse con "pullas y morcillas" en la representación de la "Adoració del tres reis d´orient" en Inca, y los actores eran los mismos políticos y aseguro que el alcalde Rotger aguantó estoyco las críticas.
A quienes no les gusta este tipo de expresión -que me perdonen- pero sólo muestran una veta fascista.
Conozco desde pequeña una frase que dice "con libertad no ofendo ni temo", y aquí en la "carta" no hay ni mal gusto ni ofensas. Al contrario me ha hehco mucha gracia imaginar las caras de los protagonistas en esa situación.
Me alegra tener ahora tiempo para volver a los comentarios. Pollença es mi debilidad.

Pepe

Gracias G

Pepe | 18/01/2008, 12:37

Hola G, me alegró de volverte a leer en los comentarios, te puedo asegurar que alguno de los concejales me ha venido a decir más o menos lo de la carta en serio.
Además como dices tú hace falta un poquito de risoterapia, en estos seis meses hemos tenido plenos muy tensos, de los que he salido ciertamente enfadado. Sin un poquito de humor esto sería insoportable.

Pepe

Ternelles

Pepe | 18/01/2008, 12:34

Ternelles he de reconèixer que després de quatres anys a la política a aquest àmbits si què som una mica rars, i crec que això ébó, perque la normalitat deu ni do.

Que la carta no és molt graciosa és una qüestió de gusts, a mi m'ha fet gràcia (no sóc l'autor), el que no he vist per cap lloc és el mal gust, ja em diràs on?

Si governasssim fariam el mateix que fem a l'oposició; molta de feina, participació, transparència, i també una mica d'humor en l'àmbit adient com aquest blog .

Ja no tinc edat per estar tot el dia de juerga.

Pepe

Troll

Pepe | 18/01/2008, 12:28

Troll, crec que tenim dret a dir coses poc seriosas, no passa res, aquesta no és un pàgina institucional és un blog d'una Assemblea i aquesta Urxella s'ha repartit a les festes

G.

carta sincera

G. | 18/01/2008, 10:40

Ternelles, esa carta es pura sátira, pero dice lo que con franqueza dirían los regidores de los partidos mencionados si fuera politicamente correcto hacerlo. Se nota que no conoes el panorama político de Pollença.
Por otra parte la risa es salud. Aacaso no existe la risoterapia? Practícala verás que bien te sentirás, incluso notarás los beneficios creativos que tiene.

Ternelles

Sou una mica...

Ternelles | 18/01/2008, 10:26

Els d'EU pollença sou una mica raros, no sé com dir-ho, i aquesta carta no és molt graciosa que diguem, és més és una bajanada de mal gust i m'agradaria saber que farieu vosaltres si anàssiu a governar, tot lo dia juerga no?

Ai, ai, no sé que dir però deu ni do, eh¿¿?¿?

Un troll

???

Un troll | 18/01/2008, 08:35

Quina tonteria de carta mes poc seriosa.

Notícia

Re: Urxella 15

Notícia | 18/01/2008, 07:26

Notíca al DdM
sant antoni 2008. pollença: el pi de ternelles, un ritual único en mallorca
Pollença cumple con el rito de la ´davallada´ del Pi de Ternelles
El árbol entró en la Plaça Vella sobre las siete de la tarde, donde esperaba una gran multitud

Notícia

Notícia

Notícia | 18/01/2008, 07:25

Avui al Mundo
Paridad en el pino de Pollença
En Pollença han ido a buscar un pino pelado a Ternelles y esta noche lo plantan en una placita. Sólo pueden participar los machos del lugar. Prohibido mujeres...

Notícia

Notícia

Notícia | 18/01/2008, 07:18

Avui al Balers:

L’habitatge tutelat que el Govern assignà a Prodis no està adaptat
Carbonero compensarà l’associació amb una subvenció per al pis

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb