URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

UMitat Nacional & PP

Alternativa | 17 Gener, 2008 15:00 | facebook.com twitter.com

Una vegada que han aconseguit atraure al PSM i Esquerra a  la Coalició comença la segona fase convertir aquesta coalició en UMitat Nacional, i seguir l'estratègia que sempre ha tingut UM a Mallorca, tot val.

"La coalició nacionalista  Unitat per els Illes Baleares , segons UM, no descarta investir a Rajoy.

Miquel Nadal, qui va afirmar que la possibilitat de donar suport la investidura del candidat del PP, Mariano Rajoy, "no està descartada".

En roda de premsa, Nadal va assegurar que en les reunions amb el qual serà el cap de llista de la candidatura nacionalista, Pere Sampol (PSM), s'ha acordat mantenir-se "en l'equidistància". "Partim sense cap idea preconcebuda. No tenim condicions prèvies, encara que si simpaties, ja que alguns partits estatals destaquen per la seva intenció de no reconèixer els fets diferencials de les illes", va dir.

Aquesta posició manifestada pel líder de UM contradiuen les declaracions que va realitzar el secretari general del PSM, Biel Barceló, assegurant que la possibilitat que, en cas d'obtenir un escó en el Congrés, el diputat balear pogués donar el seu suport a la formació d'un Govern presidit Rajoy estava "descartada". "La dreta representa interessos contraris a Balears. Nosaltres intentarem que hagi un Govern progressista, però negociarem per a aconseguir beneficis per a les illes", va assenyalar Barceló la passada setmana...PALMA DE MALLORCA, 16 (EUROPAPRESS) "

 Una vegada pujats a l'avió d'en Miquel Nadal, comença a pilotar cap a el nebulós espai sense ideologia, on hi ha bons negocis i càrrecs, que tant li agraden a UM.

També no està de més recordar que aquestes declaracions s'han fet després de que el PP hagi girat encara més cap a la dreta amb l'elecció de Pizarro i esborrant a Gallardón.

Fotografia del bloc d'en Miquel Nadal. Aquesta campanya crec que serà molt llarga per en Pere Sampol.


Comentaris

Pepe

Honestedat?

Pepe | 22/01/2008, 22:16

Podem començar ajudant a la fiscalia a la seva lluitarcontra la corrupció de Can Domenge, Pla Territorial, ajudes del Consell...

Garci

Re: UMitat Nacional & PP

Garci | 22/01/2008, 19:08

Per sort els actes i els fets parlen més que les paraules. Per això aquesta gent que va de la mà de la destrucció(UM) no ens enganyarà.

Miquel Joan

Quina Panda

Miquel Joan | 22/01/2008, 16:37

L’honestedat com a valor de la política i la lluita contra la corrupció.

Això és en el programa de Unitat.

No s´ho creuen ni ells.

Pepe

Cacao Maravillao

Pepe | 20/01/2008, 23:42

Cacao maravillao, que dirían las mama chicho.

G.

UMitat air lines II

G. | 19/01/2008, 21:36

Te imaginas!!! a defender los interesea mallorquines pero en castellano. Menuda contradicción ideológica no?
No hace mucho desde un colegio de Mallorca solicitaron informes de un estudiante a un centro asturiano, calro pero ecrito en mallorquin; así que desde Asturias le contestaron en el elnguaje local. Esa situación dice mucho por sí sola.

fralokus

Re: UMitat Nacional & PP

fralokus | 18/01/2008, 17:13

Vuelo UM80, continue aproximación ILS a la calle Genova y una vez interceptado el radial del localizador contacte con "torre Genova" en frecuencia nacionalista (pero hable en castellano, que allí no quieren entender otro idioma), buen aterrizaje y hasta otro vuelo.

Pepe

Aquest vol no arribarà

Pepe | 18/01/2008, 16:49

Crec que amb aquest pilot no sortiran de Mallorca.

G.

UMitat air lines

G. | 18/01/2008, 14:17

... y felíz aterrizaje!!! (en Madrid!!!)

Pepe

Candidat

Pepe | 18/01/2008, 12:40

Ja esperaré a l'anunci oficial demà de matí per dir el nom del candidat d'EU-EV al Congrés, finalment no serà David Abril.

Notícua

Esquerra Unida - Els Vers

Notícua | 18/01/2008, 10:28

Article de Llauger avui al Balears
Esquerra Unida i Els Verds hem anunciat, aquesta setmana, que concorrerem en coalició a les properes eleccions generals del mes de març. És fàcil explicar per què l’anunci arriba tard: fins fa molt poc posàvem tot l’esforç en la reedició de «Progressistes», la coalició que el 2004 va englobar Verds, PSM, EU i ERC. Enteníem que era el més coherent amb la política d’aliances de les darreres eleccions, que era el que oferia més possibilitats d’obtenir un diputat que rompés el bipartidisme PP-PSOE, que era el que responia a la confluència social que es dóna entre la gent del nacionalisme progressista, l’ecologisme i l’esquerra més avançada, i que era el que permetia avançar en la consolidació del Bloc.

No ha estat possible. Tenim la voluntat de polemitzar el mínim amb PSM i ERC, companys de Bloc (i per molts d’anys!), però (i aquí acabarà qualsevol cosa que s’assembli a una acusació) convé tenir clar qui volia mantenir la política d’aliances i qui ha optat per canviar-la. En aquest sentit, recusam, per deslleial, l’explicació segons la qual EU i EV no són a la gran coalició nacionalista per «autoexclusió»: tothom sap que una gran candiatura que englobàs des d’UM fins a EU i EV ni és comprensible ni ha estat mai una possibilitat real: les declaracions de Miquel Nadal de «no descartar» el vot a la investidura de Rajoy ho expliquen molt més bé del que jo ho podria fer. Els nostres socis nacionalistes de Bloc han triat, aquesta vegada, uns altres companys: res a dir.

L’electorat d’esquerres s’ho mira amb cara de no entendre res. Molt de tacticisme de curta volada i bregues inútils, deuen pensar. No és exactament així: hi ha una certa dosi de tacticisme, és cert, i, la veritat, molt poques bregues. El que hi ha sobretot són dos projectes polítics diferents. Ho explicava no fa gaire Josep Melià: des de l’altre projecte polític, hi estic d’acord.

El projecte polític de la unitat nacionalista és el d’una coalició en què la qüestió nacional és el factor d’unitat gairebé exclusiu, davant el qual qualsevol altre element (progressisme, ecologisme) queda deliberadament difuminat. «El nacionalisme superador de l’eix dreta-esquerra» esdevé la teorització de la renúncia al llegat de l’esquerra. «Defensar els interessos de les Illes a Madrid» és la nova divisa que justifica la indefinició davant de qüestions candents del debat polític estatal (política fiscal, laïcisme, serveis públics, política exterior, política d’infraestructures, canvi climàtic…) que, com a ciutadans de l’Estat, ens afecten de manera evident.

Des del respecte (que no ens cansarem de practicar, i d’exigir per a tots), les persones d’esquerres sentim que aquest no és el nostre projecte. I no perquè sigui «massa nacionalista»: EU-EV vàrem votar contra el nou Estatut per insuficient (mentre UM el votava a favor, per cert), i tenim poca cosa a demostrar en qüestió de defensa de l’autogovern, de la identitat o de la llengua. No és el nostre projecte perquè no compartim la simplificació extrema d’una política estatal reduïda a pugna entre el Madrid centralista i les nacions que volen més autogovern. Perquè no volem sacrificar a l’altar de la unitat nacionalista les nostres posicions d’esquerres i ecologistes: a la política estatal també s’hi va per defensar coses (polítiques de pau, polítiques a favor de la dona, serveis públics, protecció per al clima) respecte de les quals dubtam molt que tenguem les mateixes opinions que tots els membres de la «Unitat per les Illes». I perquè defensam un espai que es vol al mateix temps compromès amb els interessos de les Illes Balears i nítidament d’esquerres: amb aquesta voluntat, Esquerra Unida i Els Verds feim coalició.

Pepe

UMitat air lines

Pepe | 17/01/2008, 16:49

Benvinguts al vol UM08 amb destinació a la indefinició ideològica, el pilot Miquel Nadal i el copilot Joan Lliteres els desitgen un bon vol

Blog d'en Joan lliteres

Quin discurs.

Blog d'en Joan lliteres | 17/01/2008, 16:47

I Joan Lliteres ( president d' Esquerra? a Palma) defensa el mateix que Miquel Nadal, la veritat que m'ha deixat al·lucinat, no entenc per que no s'esborran la "E" , seria més coherent.

Diu Joan Lliteres:

"El debat que realment interessa en aquesta coalició de nova fornada és fugir de qualsevol discurs esquerra-dreta "

"en ZP i en Rajoy, que formen part d'una mateixa cosa i que per tant tots són iguals"

"Em fa tant d'oi en ZP com en Rajoy, votar la investidura d'un o l'altre és triar qui serà el teu enemic."

"Qui sigui el president espanyol és irrellevant per un independentista com nosaltres, tots són iguals de dolents. Hem d'anar a Madrid a emprenyar, a cridar i fer sentir la nostra veu -cosa"

Joan Carles

Unitat de esquerra i dretes.

Joan Carles | 17/01/2008, 16:39

Amb en Nadal i en Ferrer es pot esperar qualsevol cosa .
Això és una jugada den Ferrer per carregar-se en Nadal.

Conflicto de poderes.

TODO POR EL DINERO!

Andreu

Esquerra és UM

Andreu | 17/01/2008, 16:32

En quant a l´article de Bernat Joan, vull dir que es miri la poltrona seva i la de la seva dona Esperança Marí , que no oblidem estava i està a favor de Son Espases.

Ja es nota que els Rolex que porta, no venen de l´esquerra.

Ho sabia! sou més de dretes que d´esquerres.

Amb el seu article s´ha passat dos pobles.Es nota qui talla es bacallà a Esquerra.

Com es pot canviar de parer segons conveniències.El llautó es veu d´una hora en fora.

Pepe

Candidat

Pepe | 17/01/2008, 16:25

Ahir em varen comunicar que na Fina no podrà ser candidat al Congrés ja que per això hauria de dimitir com consellera. Una pena.
Encara no s'ha decidit el candidat però en aquest moment el que més paperetes te és David Abril que dirigeix actualment
el programes de l’Agència Cooperació.

Pepe

EL CONEJITO Y LA BOA.

Pepe | 17/01/2008, 16:19

És una mica surrealista ( com la situació política actual a les Balears), però m'ha agradat la columna de Wyoming avui al diari público dedicada al tema de Gallardón, podeu canviar Gallardón per PSM i Esquerra?

EL CONEJITO Y LA BOA.

Cuando el conejito acudió a una casa de lenocinio y solicitó el servicio de una profesional para satisfacer sus deseos carnales, le comentaron que sólo estaba disponible la boa. Dada la afición de este reptil por zamparse todo lo que se mueve, el conejito expresó sus recelos. Le convencieron de que una profesional no puede permitirse el lujo de satisfacer sus instintos en horario laboral y que, por tanto, debía dejar sus miedos para otra ocasión. Superada la primera crisis, manifestó sus dudas sobre la compatibilidad del apareamiento ya que, ciertamente, las anatomías de uno y otra, a simple vista, no parecían compatibles. Recuperó el entusiasmo cuando le explicaron con detalle la especialidad de la boa: el traje de saliva integral. Nada parecido a lo que habría experimentado hasta entonces. En su especie, como entre la mayoría de los mamíferos que, precisamente por serlo, conservan afición a las prácticas orales, esas cosas llevan su tiempo porque la diferencia de tamaño entre la lengua y el resto de cuerpo no permite cubrir grandes superficies del tirón. Este caso era distinto, para disfrutar de las artes de la boa debía dejarse deglutir para ser vomitado unos segundos después con la satisfacción de haber disfrutado de la macrofelatiointegral. Saldría transformado de su travesía esofágica. Dudando, pero atrapado por el torbellino del deseo, cedió el conejito a la tentación. La boa se lo zampó, pero no lo regurgitó, lo redujo a excremento. Así es, don Alberto. Realmente, no era su intención, pero en cuanto los jugos gástricos comienzan a segregarse, la boa sufre una desconexión neuronal y no se centra. No puede negociar su esencia. Si acaso, nos recuerda, y eso no ha cambiado, que el mundo es de los intransigentes.

Pepe

Rubí

Pepe | 17/01/2008, 16:17

Esper que no et equivoquis Rubí,i estic d'acord en que no m'imagin a Pere Sampol votant a Rajoy, però després de llegir les declaracions de Miquel Nadal, Sampol hauria de deixar clara la seva postura en un tema tan senzill.

Pepe

No anam be

Pepe | 17/01/2008, 16:13

Ahir vaig a xerrar amb una pollençina que fa feina en Salom, i em va comentar una mica tot el desastre. Un altre grup que s'ha sentit utilitzat i ara abandonat pels polítics. No anam be.

Rubi

Nadal es mes de dretes que molts del PP

Rubi | 17/01/2008, 15:58

Dubto molt que en Pere Sampol(PSM) voti a favor d'una posible investidura d'en Rajoy(PP).Lo que esta clar es que UM estara a favor del que mes benefici li doni (com sempre)sin importarles si donaran benefici a ses illes,UM tan sols es mou per es propi interes sense importarles per res els interessos dels ciutadans.En Miquel Nadal es el mes dreta d'UM i aixo ho sabia na Maria A.Munar quan va dir que es millor president d'UM seria en Nadal.Esper i desig que UM no tregui cap vot a ses autonomiques del 2011 ni tan sols els vots comprats,robats,nuls,...i totes ses manipulacions que fan per treure vots,poder i doblers.Al 2011 ni amb trucadas...,ni amb 50 euros conseguireu vots, sou Una Merda(UM)i pitjor que es PP d'en Cañellas,Matas,Matutes,...

Licenciado Suckmyprick

Las mejores faenas de toreo de Salom recogidas por nuestros corresponsales en IB3.

Licenciado Suckmyprick | 17/01/2008, 15:42

Todos jodidos a cambio de concesiones inconcebibles y recibiendo como contrapartida cosas que la nueva legislación en materia laboral introduce en las relaciones laborales casi de oficio.
Y el Martorell celebrando con cava el día de su santo y el día de la metida de polla hasta las amígdalas que ha conseguido meterles a los trabajadores de Salom (y al propio tontolhaba de Juan Salom)
con la complicidad y la complicidad añadida en la estafa por parte de los sindicatos mayoritarios.
No me extraña. Supongo que la pasta que habrá untado bajo cuerda a asesores sindicales y miembros del T.a.m.i.b. lo ha valido.
Esto es la isla de los corruptos.
Pero no esperaba que la corrupción llegara a ser tan vil rastrera como para que CC.OO. y UGT estafaran a sus propios afiliados y sus propios representantes sindicales.
Con la inestimable colaboración del mismo gabinete jurídico que, en teoría, tiene que tramitar la demanda por prestamismo laboral y cesión ilegal de trabajadores. Así no llegamos s a ninguna parte.
Lo llevamos claro.
Ni una cosa ni la otra.
Grandes faenas de toreo de salón.
¿O será de Salom?
Por cornamenta que no quede.

Contra el PP vivíamos mejor o de cómo el hambre da “más cornás”.

Aunque por lógica no es tan difícil adivinar cual es la estrategia sindical de UGT y CC.OO. respecto al conflicto IB3.
A saber:
La mayor fuente de ingresos de las islas es el turismo. El próximo convenio a renovar es el de hostelería.
La mayor parte de los negocios hosteleros están en manos de grandes pájaros de UM.
IB3 está "poseída" por UM.
Al mismo tiempo que buscan futuros acuerdos favorables en hostelería (aun a costa del sacrificio de los trabajadores de Salom) siempre están de lado y en complots con los que pagan los sobornos de mejor y mayor cuantía.
O los que mejor y con más ocultamiento saben estafar y corromper.

No es tan complicado como puede parecer.

La putada es que todo esto ocurra con la complicidad y el beneplácito del supuesto Bloque de Progreso en el Gobierno.
Estas islas no tienen solución.
El mismo desastre urbanístico y territorial agrandado y amplificado por los desastres en derechos laborales y siniestralidad laboral.
Ahora también andan intentando maquillar las estadísticas de accidentes y fallecidos con la complicidad de los sindicatos.
Y detrás el PSIB-PSOE dando cobertura y tapaderas.
Todo por mantenerse con la clau de los Uemitas en el poder.
Miedo da la derecha. Pero más miedo da la derecha en ultra-minoría y con la complicidad y beneplácito de los de izquierda.

Premsòmetre

Contra l'ecologisme

Premsòmetre | 17/01/2008, 15:32

http://www.e-noticies.com/opinions/contra-l%92ecologisme-33913.html

Premsòmetre

Uns enyor fascinant

Premsòmetre | 17/01/2008, 15:18

http://www.elsingulardigital.cat/cat/comentarios.php

Biel

UMITATS PER TOT.

Biel | 17/01/2008, 15:10

On és le programa d´aquesta Umitat?

AIXÒ ÉS UNA CASA DE PUTES.

Ho diu un que va votar Esquerra i ja no els a votarà.

Enhorabona per la feina que portau endavant a Pollença eu/verds.Com vosaltres en queden pocs.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb