URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Despeses

Alternativa | 20 Gener, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Fins ara no haviam comentat res de les actes de la junta de govern que rebrem, no les podem publicar senceres ja que fan referència a dades de particulars, però des de que l'equip de govern s'ha negat a fer una auditoria m'he proposat dedicar més temps a estudiar i analitzar el tema econòmic. Esper vostres suggeriments, ajuda i comentaris, el tema és una mica àrit però és el fonament de tot.

Ja hem direu si mereix la pena la seva publicació i voleu algú aclariment. 

Respecte a les actes de la darrera  Junta de Govern del 18 de desembre que tenim surten  dos despeses per part de l'Ajuntament importants relacionades amb la FIRA, crec que tothom té dret a saber i opinar com es gasten els seus doblers. 

Despeses registrades; 64.368 euros, les partides més importants són: 

RUNAWAY RECORDS

ACTUACIO MUSICAL FIRA 07

29.000,00

CLUB EQUITACIO POLLENÇA

ESPECTACLE EQUESTRE

24.000,00

Igualment sorprenen els 84.352 euros de despeses extres, entre aquestes destaquen:

 

LIMPIEZAS URBANAS DE MALLORCA, S.A.

  24.017,01 €

LIMPIEZAS URBANAS DE MALLORCA, S.A.

  12.502,35 €

POLICIA LOCAL

  23.801,75 €

 Les despeses de Gesa i Telefònica són de 13.786, aquestes despeses surten cada acta de la Junta de Govern que són cada 15 dies.

Es varen aprovar
- La certificació núm.2 del projecte “Parada de autobus carrer Cecili Metelo de Pollença” d´un import de 6.341,50 € .“Pavimentos Quimipres Baleares”

- La certificació d´obra número 16 del projecte “Centre de dia de Pollença” “Crespí Construccions d´Obres Públiques s.l.u.” , per import de 33.842,78 €.

- La certificació d´obra número 17 del projecte “Centre de dia de Pollença”, presentada per l´entitat “Crespí Construccions d´Obres Públiques s.l.u.” per import de 53.098,76 €.

 - La certificació d´obra número 8 del projecte “Piscina Port de Pollença” presentada per l´entitat “Piscina Port de Pollença U.T.E.”  per import de 247.781,09 €.

 -Es va aprovar també una modificació del Pressupost per generació de crèdit, quedant fixades les partides d´ingressos i de despeses de la forma següent:

ESTAT D’INGRESSOS:

Partida pressupostària

Previsió anterior

Augment

Previsió definitiva

45504.Conselleria de Comerç, Indústria i Energia. Subv.fires.

0,00 €

30.000,00 €

30.000,00 €

                                         Total augment            30.000,00 €

ESTAT DE DESPESES:

Partida pressupostària

Previsió anterior

Augment

Previsió definitiva

454.226071.Fires

120.000,00 €

30.000,00 €

150.000,00 €

                                          Total augment           30.000,00 €

A proposta de la Regidora delegada de Participació Ciutadana Sra. Catalina Campomar Escalera els reunits acorden concedir al Sr. Angel Maria Molina García la quantitat de 600 € per l´animació musical i dança realitzada durant els dies 10 i 11  a La Fira 2007.

 A proposta de la Regidora delegada de Participació Ciutadana Sra. Catalina Campomar Escalera els reunits acorden aprovar les bases del Concurs de Mostradors de Nadal, amb una dotació destinada a premis de 1.600 € amb càrrec al pressupost de despeses de 2008.

Després a la secció de varis hi ha tota una sèrie de procediments sancionadors...

Imatge de http://www.red2000.com/spain/images/photo/bm-poll.html 

Comentaris

Pepe

dades

Pepe | 20/01/2008, 21:55

Evidentment és un tema que no està gens clar, n'hi ha ajuntaments que publiquen les actes.
Crec que no fa falta complicar-se al vida, i que no aportaria res publicar els conflictes entre un ciutadà i l'Ajuntament . Com he dit extraurem la informació que pugui ser d'interès i sobre tot les principals despeses.

dades

actes

dades | 20/01/2008, 19:42

les sessions de la comissió de govern no són públiques pero els acords sí, i per tant no es pot prohibir la seva difussió, si bé es cert que el ROF aparentment es un poc ambigu sobre la reproducció literal de tot el seu contingut.

Pepe

Fonaments legals

Pepe | 20/01/2008, 15:49

Va ser la Secretària de l'Ajuntament la que em va informar de que la publicació en internet de les actes de la Junta de govern no era possible.
De totes maneres comentarem tot el que es pugui comentar i més interessants; acords generals, despeses...

Els fonaments legals són els següents:

Las actas de los Plenos se podrán publicar en Internet sin consentimiento de las personas cuyos datos aparecen en las mismas si así lo determina expresamente el Reglamento Orgánico del Ayuntamiento y la información con datos de carácter personal que contengan no afecte al honor, a la intimidad personal o familiar y a la propia imagen de los afectados. No así las actas de la Junta de Gobierno Local.

Esto es así porque el artículo 70 de la Ley 7/1985, de 2 de abril, Reguladora de las Bases de Régimen Local, que ha sido modificada recientemente por la Ley 57/2003, de 16 de diciembre, de medidas para la modernización del gobierno local, establece que las sesiones del Pleno de las Corporaciones Locales son públicas, salvo en aquellos asuntos que puedan afectar al derecho fundamental de los ciudadanos a que se refiere el artículo 18.1 de la Constitución, cuando así se acuerde por mayoría absoluta. Sin embargo las sesiones de la Junta de Gobierno Local no son públicas.

dades

actes de junta de govern

dades | 20/01/2008, 13:31

enlloc es diu que no es puguin publicar. es més de tots els acords i els seus antecedents es poden sol·licitar còpia certificada.
els llibres d'actes són instruments públics.
una altre cosa es la custòdia dels originals.

Rubi

Re: Despeses

Rubi | 20/01/2008, 11:15

En Joan LLiteres(ERC,o millor dit RC)i Miquel Nadal(UM)s' han oblidat de quan governaba a Espanya Aznar(PP)¿quants de doblers varem rebre les illes?res de res i ¿quant Aznar va possar com ministre de medi ambient a Jaume Matas?MENYS ENCARA, a mes menys proteccio des territori.Els illencs dessitjam fa temps que es govern central i autonomic concideixen amb partits o idees, i ara be UM i RC i diuen que en cas de que Rajoy doni mes que Zapatero votaran a favor de Rajoy(PP).No crec en casi res de Zapatero o PSOE pero d'en Rajoy o PP no crec en res de res.Si no fos perque UM als darrers anys sempre ha estat en el poder (be Consell Insular de Mallorca o Govern de les illes)casi tots els seus politics estarian a la presso per no dir tots, UM te mes judicis fets i pendents que es PP i aixo si que es dificil de conseguir.Es dia que es deixi de xerrar d'UM a Mallorca sera perque UM ha desaparescut o no pot pactar amb qui mes doblers i carrecs li doni perque els pocs vots que treu ni els doni per poder pactar per conseguir que es PP governi o es PSOE o BLOC

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 20/01/2008, 11:00

Per a mi el tema de fons és que el sistema actual, si bé democràtic en quan a que tots podem elegir diferents candidats, cada cert temps, sense un canvi en la llei de Partits i electorlas, beneficia a alguns parits, i a més, no s'ha volgut aprovar per part dels anomenats partits "grans" una llei on s'haguin de donar a coneixer els ingresos, seria molt curios segurement veuré com alguns partits, reben alguns ingressos de algunes persones o entitats, que desprès poden rebre algunes beneficis del governat, si això no és així, perque costa tant treure endevant aquesta llei?
En definitiava, el sistema democràtic actual a mi em sembla embrutit, i a més, és sol governar pensant en aconseguir major nombrew de vots en acabar la lgislatura, més que treballant en un projecte on és cerqui una millora social, i un projecte de futur enfocat a establir pautes de millora allà on es tenguí acces des del Govern, aquest és el meu punt de vista general del que és el moment que estam visquent.
Consider que caldria un canvi, amb més compromis social.
Salut i República

Pepe

Mercat

Pepe | 20/01/2008, 10:28

Bon dia Rubi, UM converteix la política en un mercat de vots i duros i ara ha arrossegat a PSM i Esquerra? a aquest mercat. Tant és votar a ZP que a Rajoi, així no es pot arribar a res bo.

Pepe

Ben assenyalat

Pepe | 20/01/2008, 10:18

Una de les realitats de l'Ajuntament actual és que als regidors del PSOE i PSM tot són pegues per fer la mínima despesa , però els d'UM-UNPI sembla que tenen barra lliure.
La dèbil postura de PSOE i PSM ha facilitat aquesta situació de majoria absoluta de facto d'UM

Rubi

Pressupostos i despeses

Rubi | 20/01/2008, 10:16

UM com sempre manetjant al seu gust els doblers dels ciutadans.Els gastos em pareixen barbaritas desorbitades aunque si son d'UM es lo normal ja se encarrega UM d'inflar els gastos per ficarse mes doblers dels ciutadans al bolsillo.L'espectacle d'Unio Monetaria,conegut com UM,als pressupostos i gastos esta assegurada.Com be diu en Rodamon o Jucef, PP i sobre tot Unio Monetaria(UM) es la solucio final per Mallorca.Miquel Nadal(UM)a veure si en vez de pilotar un avio saps pilotar el partit que presides o sigui UM, jajaja no se ho creu ningu aixo i menys amb tu que ja estas ben ensenyat per la princesita o reina MAM(Maria Antonia Munar no confondre MAM con MAC,empresa constructora afin a UM)

Pere

quina vergonya

Pere | 20/01/2008, 07:51

Això que deien que enguany es veurien redüits els gastos de manera considerable, però no ha estt ixí. Hi ha una cosa que em crida l'atenció que és que només surten gastos de l'equip UM-Ochogavia, que no els deixexn gastar al PSOE PSM? foteu canya a aquesta guarda de "nacionalistes" (UM)

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb