URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dependències municipals.Monsen aplicat (PA21)

Alternativa | 26 Gener, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Feia molt de temps que no ens arribava cap queixa ciutadana per nostra secció de Pollença alternativa. Pensam que igual que al concurs és una bona manera de col·laborar i ajudar-nos a fer feina per una Pollença millor i esperam vostra participació.

En aquest cas un ciutadà ens ha enviat diverses fotografies amb vehícles de l'Ajuntament mal aparcats. Segons aquest denunciant no es tracta de moments puntuals sinó que és molt freqüent. La pregunta que es fa aquest ciutadà és com pot demanar l'Ajuntament als ciutadans que respectin les normes i les lleis si l'Ajuntament no el fa. 

 Si us recordau ja vàren comentar que el primer criteri de  la piràmide de Monsen( un sistema  per saber si una empresa, en aquest cas nostre municipi, és socialment responsable)és complir amb la Llei, encara que sigui a un assumpte com l'aparcament. Aquest punt és imprescindible i el fonament de qualsevola actuació posterior.

Però pensam que la clau d'aquesta situació es resultat d'una mancança d'instalacions municipals adients  que ja hem denunciat en diverses ocasions, inclós el ple.

Com deiam a nostre pla de futura gestió ( fa falta construir les dependències suficients i operatives dels distints serveis municipals a terrenys de l'Ajuntament de Pollença al Poligon Industrial, per als diferents serveis logístics i per a Emser 2002 slu, amb  les corresponents oficines, garatges, tallers, magatzems i serveis sanitaris mínimament àmplis i suficient, tant per el personal com per als usuaris. (tercer  i quart criteri de Mosen; satisfer Expectatives, identificar els problemes, proposar alternatives i crear expectatives de futur favorables per tothom)

 Aquestes són les fotografies que ens han enviat.

 

 

 

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blogd'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Entre tots construiem una Pollença millor, a la nostra mida, solucionant els problemes quotidians per tal de millorar les petites coses que, per no ser macroprojectes milionaris, no interessen arreglar-les. És tracta de carrers, voreres, places, papereres, brutor... coses del dia a dia que cal sol·lucionar per tenir una Pollença millor, més còmoda i més neta.

Comentaris

Joan

FUNCIONARIS

Joan | 26/01/2008, 22:31

Al manco estam millor que Alcúdia , allà els funcionaris s´aprofiten i els a duen a casa seva.
Són més xupoteros que a Pollença.

Joan Ramon veterà

nòmades

Joan Ramon veterà | 26/01/2008, 17:56

Fa anys que repeteixo que les instal·lacions dels serveis municipals son tercermundistes i no estan en consonancia, ni amb una empresa mitjanament moderna, ni amb els serveis que avui dia s'han de donar als ciutadans, fins i tot diria que son denigrants , indignes, inadequats i absolutament insuficients, i així no es pot donar bon servei ni ser eficients.
Altra cosa es l'incivisme i la peresa d'anar a cercar aparcament on està permés, qui diu això te raó, però tot està en consonància amb el baix nivell generalitzat.

Pepe

Procés participatiu

Pepe | 26/01/2008, 16:30

Faria falta obrir un procés participatiu per saber que vol la gent.

Garci

Re: Dependències municipals.Monsen aplicat (PA21)

Garci | 26/01/2008, 16:28

Xerrant amb els meus pares hem pensat que estaria bé a la part municipal posar-hi l'oficina de turisme, així ens estalviam un lloguer, posar també uns banys nets, com a moltes ciutats europees, i de passada un lloc on exposar els joves que no poden llogar una galeria. Crec que a l'espai municipal hi ha lloc per això i per molt més. I no només per un magatzem.

Pepe

Illetes

Pepe | 26/01/2008, 16:10

A una Pollença imaginaria les Illetes eren el lloc idela per unnou Ajuntament accessible i modern.
Ara el que fa falta és qaprofitar l'espai municipal a les Illetes.

Joan Ramon

ok

Joan Ramon | 26/01/2008, 15:12

Jo no o trob dolent, el que si trob dolent és tancar un camí públic, com Ternelles, Ariant...
Per cert, pareix ser que és la mateixa persona que va promoure els edificis aquessts tan guapos al puig de Gotmar, res a dir, si bé va trencar un somni de tots els molleros i de l'anterior pàrroc, que era fer un calvari allà, aquest si hagues tengut "cache", i hagues superat el de Pollença
:-)
Salut

Garci

Re: Dependències municipals.Monsen aplicat (PA21)

Garci | 26/01/2008, 12:43

Perquè s'ha d'obrir la carretera, per posar-hi més cadires allà mateix? Ja que està tan de moda ocupar els carrers tal vegada a aquesta gent de la carretera lo que li interessaria és posar cadires i taules i tenir obert, seria tenir obert però tancat per cadires.
Crec que no té perquè ser dolent posar negocis mentre no ocupin abusivament la via pública.

Joan Ramon

Espai públic

Joan Ramon | 26/01/2008, 12:21

ja que ocupen més lloc a la plaça, s'obrira la carretera vella de Lluc?

Salut

Garci

Re: Dependències municipals.Monsen aplicat (PA21)

Garci | 26/01/2008, 11:28

Al diario de Mallorca, més o menys el mateix:
La isleta de casas antiguas del mercado podrá rehabilitarse incluyendo comercios y restaurantes
P.C. INCA. La Comisión Balear de Medio Ambiente ha resuelto un problema que se arrastra desde hace casi 20 años. Se trata de qué hacer con la isleta de casas antiguas situadas junto a la plaza del mercado de Pollença. Al final los propietarios podrán rehabilitar sus casas y hacer uso de ellas como comercios o restaurantes.
Esta resolución supone un balón de oxigeno para el colectivo de propietarios que incluso se han manifestado en ocasiones. El problema de la zona estriba en que se les permitía rehabilitar sus casas pero sólo como viviendas o como estudio artístico o artesanal. Los vecinos esgrimían que eso les ofrecía pocas ventajas.
Esta isleta de casas ha pasado por vicisitudes importantes. A principios de los 90 el consistorio que presidía Miquel Oliver (PSOE) pretendía derruirla y ampliar la plaza, proyecto que no fraguó. Desde entonces, los diferentes consistorios han intentado darle una solución.
En la actualidad la isleta, compuesta por unas 10 ó 12 casas, ofrece un aspecto muy degradado. Ahora las nuevas posibilidades las revalorizan y el consistorio espera que se rehabiliten pronto.

fralokus

Re: Dependències municipals.Monsen aplicat (PA21)

fralokus | 26/01/2008, 11:18

En poques paraules:

Més cadires y taules a Plaça.

Garci

Re: Dependències municipals.Monsen aplicat (PA21)

Garci | 26/01/2008, 11:07

Voldria dir de l'article que més que falta de civisme i de donar exemple, el problema és falta d'aparcament i peresa d'anar a aparcar més enfora.

Garci

Re: Dependències municipals.Monsen aplicat (PA21)

Garci | 26/01/2008, 11:06

La veritat és que així, sense pensar-ho massa, me pareix que mentre respectin la fisonomia del casc antic i no abusin de l'ocupació de la via pública, no hi hauria d'haver cap problema per posar-hi negocis.
No se, igual m'equivoc.

Pepe

Illetes

Pepe | 26/01/2008, 11:01

Avui al ültima Hora.El Govern autoriza el uso comercial a las plantas bajas del edificio de ses Illetes
Los vecinos reivindican poder instalar negocios en el bloque de pisos

M.NADAL
La Comisión Balear de Medi Ambient del Govern balear, celebrada el pasado jueves por la tarde aprobó autorizar el uso comercial a las plantas bajas del popular edificio de ses Illetes, ubicado en la plaza Major del municipio de Pollença.

De esta manera, los once propietarios de las casas del edificio antiguo de ses Illetes ven como, poco a poco, se da respuesta a sus peticiones y se aprueba el uso comercial al edificio.

Cabe recordar que, desde el año 1936, estaba prohibido realizar cualquier tipo de obra en las viviendas de ses Illetes porque los diferentes consistorios de Pollença han hecho y desecho planes para estas casas con la intención de reordenar la plaza Major.

Debido a más de 70 años de inactividad en las viviendas de ses Illetes, los propietarios han pedido en reiteradas ocasiones al Ajuntament de Pollença que se ponga solución a sus problemas. Hace dos legislaturas, que el por entonces regidor de Urbanismo, Joan Cerdà (actual alcalde del municipio), decidió mantener la estructura original del edificio, por lo que descartó su derribo.

Pero no fue hasta la legislatura pasada, cuando el equipo de gobierno aprobó de forma definitiva la modificación puntual de las Normas Subsidiarias mediante la que los vecinos podían realizar las esperadas obras de reforma en sus viviendas.

Pero quedó un fleco al aire. El Consistorio no pensó en realizar el cambio de usos a las plantas bajas del edificio ses Illetes por lo que no se podía instalar ningún bar o restaurante en el edificio, tal y como si puede hacerse en el resto del casco antiguo. Por esta razón, los propietarios solicitaron al Ajuntament un cambio de usos que fue aprobado provisionalmente por el Ajuntament de Pollença.

Ahora, la Comisión Balear de Medi Ambient da su autorización al cambio de usos que tendrá que pasar por el Consell de Mallorca para que sea definitivo.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb