URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

Alternativa | 03 Febrer, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Desprès de dos anys d'inactivitat, i de falta de informació per part dels Ajuntaments d'Escorca i Pollença, des de la Plataforma Pro Camins Públics i Obert s'ha presentat denúncia a la fiscalia de Media Ambient.
 
La denúncia presentada és per no respondre davant el requeriment fet pel defensor del poble, és a dir per no actuar davant un fet discriminatori ni donar l'informació requerida, ni al defensor del poble, ni a les instàncies presentades per la Plataforma, ni a les fetes pel nostre regidor: Pepe Garcia. 

Aquesta és la meva feina que he decidit afegir al teu article Garci: 

- Al ple de setembre de 2007 vaig fer un plec demanant el compliment del decret de 25 de maig de 2006 que demanava obrir el tancament il·legal de la finca de l'Empaltada. També vaig demanar la col·laboració amb el defensor del poble amb  i que se li enviés la informació sobre el tancament de la carretera.

- Al ple d'octubre de 2007 vaig recordar l'incompliment del decret de nou i vaig demanar el permís d'obra de la barrera que tanca la carretera. Ja l'havia demanat per escrit a una instància sense cap contestació. Respecte a l'incompliment del decret Joan va dir que no es podia executar fins saber quina administració ostentava la titularitat de la Carretera i respecte a la llicència va dir que se miraria.

- Al ple de novembre de 2007 vaig demanar si ja havien trobat el permís  d'obra del tancament i vaig a tornar a demanar una intervenció executiva de l'Ajuntament. Vaig tornar a demanar si s'havia enviat la informació al Defensor del poble. Joan no va contestar.

- Al ple de desembre de 2007 Joan (la llei li obliga) va a contestar a les preguntes de l'anterior ple; va dir que havia dictat un decret per què es justificàs, si era el cas, la legalitat de les obres de tancament. També va dir que havia comunicat al Defensor del Poble que la carretera era titularitat del Consell.

- Al darrer ple de gener vaig tornar a demanar per la situació de les obres de tancament. Joan no va contestar. 


 
Vista la inoperància del Batle i el Regidor d'urbanisme d'aquests municipis, es veuen obligats a emprendre algunes accions legals, per tal d'aclarir els conflictes existens, i que competeixen a aquests consistoris.

Comentaris

camins

Anim

camins | 10/02/2008, 19:48

Ben bé

joan ramon

Camins

joan ramon | 07/02/2008, 15:21

Tranquils que parlarem amb tohom, però no feim contes variar la linea, la linea és clara, defensar els camins públics i d'ús públic i sabem que contam amb el vostre suport.
Salut i Branca

Garci

Re: Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

Garci | 07/02/2008, 09:09

Tens raó, error geogràfic. He tingut un lapsus. Acabava de rebre el mail i me vaig equivocar.

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 07/02/2008, 06:52

No ens va malamnet que i fos, en aquest cas, de fet ja ens agradaria poder veuren's amb regidors de l'equip de Govern amb més freqüència.
De totes maneres la competència de tots els camins llevat del de la Carretera vela de Llluc són municipals, i si no s'impliquen un poc més, la feia que poguem fer quedara coixa.
I aprofitarem una cita seva, per poder parlar ab naDubon
Salut

Pepe

Geografia

Pepe | 06/02/2008, 23:13

Garci JRV està a Mopti (Mali) no al Senegal.
Demà anirà al país Dogon, quina enveja.

Garci

Re: Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

Garci | 06/02/2008, 22:49

Per cert, han arribat notícies des de Senegal de Joan Ramon Veterà. Segons diu és un país molt dur.
Quan torni li demanarem que ens conti com està el país i que ens mostri les fotos.

Pepe

Actituts.

Pepe | 06/02/2008, 22:32

Crec que fan falta gestes d'altre tipus. Ajudar a concertar una cita em sembla molt bé, estar present no tant. Ton pare em deia com a vegades anava a veure-li algun polític amb un ciutadà que tenia algun problema. El ciutadà contava el seu problema, ton pare donava la solució i el polític de torn repetia les paraules de ton para amb un to paternal; no veus es fa així...
Jo l'he dit altres vegades no vull ser l'intermediari dels ciutadans al ple, vull que els ciutadans puguin dir la seva directament

Joan Ramon

Camins

Joan Ramon | 06/02/2008, 22:22

Ens ha concertat ella la cita, i ja va bé que des de el govern Municipal es faci algun gest.
Salut

Pepe

Enhorabona JR

Pepe | 06/02/2008, 22:20

A veure si es veritat JR, ja està be de paraules guapes i tràmits burocràtics eterns, vull veure els camins públics oberts.
Per cert que feia na Francisca a aquesta reunió?

Joan Ramon

Camins

Joan Ramon | 06/02/2008, 20:51

S'Esta elaborant una Llei de Camins (esper que UM despres no demani retellar-la)des de la Conselleria de Mobilitat del Govern Balear, cosa impensable a la anterior legislatura.
Per altra banda el consell ha iniciat els tramits per la recuperació de la Carretera Vella de LLuc, estan iniciats i a més s'incloura aquesta carretera dins el catàleg de bens del Consell.
Almenys enguant a l'excursió el Conseller de torn no ens enviara els guardes del consell a impedir el pas per un camí públic, si els envien seran per garantir el pas per un camí públic.
Ja és una diferència

Garci

Re: Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

Garci | 06/02/2008, 20:34

Esperem que se noti el canvi de govern a nivell autonòmic almenys.
Salut Joan Ramon.

Joan Ramon

Camins

Joan Ramon | 06/02/2008, 19:17

Avui em tengut una trobada amb Francisca Ramon i la Consellera de Territori, Maria Lluisa Dubon, les impressions de la feina que es fa des de la Conselleria són prou positives.
Salut

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 05/02/2008, 07:06

Estaria bé una reacció en aquest tema, per cert, dimecres tenim una trobada amb la Consellera de Territoi, veuré meam.
De moment el Consell almenys respon a les nostres instàncies i a la documentaci´que hi aportam.
Salut i Bon dia

Pepe

Enhorabona una vegada més

Pepe | 04/02/2008, 22:56

El que resulta increïble és que amb la feinada rigurosa i continuada que ha fet la plataforma no hagi hagut cap avanç al tema. Fan falta solucions ja.
Al tema de la premsa m'imagin que el UH va veure el tema al blog de la plataforma. Posteriorment jo vaig enviar una nota de suport a la denúncia, detallant igual que a aquest article les preguntes i precs que haviem fet al ple.

Joan Ramon

Carretera Vella de LLuc

Joan Ramon | 04/02/2008, 20:45

Ahir no o vag veuré, perquè no esperava sortis
avui si o he vist
De fet, el que cal esperar és com es desenvolupen els esdeveniments, i el millor jo pens seria que clarificassin d'una vegada una carretera tan clarament pública i tan clara, com la Autopista Sa Pobla a Palma, perquè ara que nosaltres sabem la documentació que hi ha, veim que si és vol, aqest tema s'arregla, i si no s'arregla no entenem perquè...

Garci

Re: Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

Garci | 04/02/2008, 20:34

Bones Joan Ramon, ahir també va sortir a Ultima hora. Se veu que la Plataforma té molta força i això és bo. Bona feina.

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 04/02/2008, 20:27

no és legal ni estar a la distància que estan de la carretera Ma-10 que uneix Pollença i lluc.
M'ha sobtat una cosa avui, que sortits a algusn diaris sense que nosaltres els enviassim cap informació.
De totes maneres ja va bé que se'n fassin ressó.
I pareix que nomes denunciam el tram de Pollença. Quan al tram de Escroca hi ha una finca pública, com és Binifaldo, que tanca el cami, per cert el Batle d'Escroca i fa feina a aquesta finca.
Salut

Garci

Re: Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

Garci | 04/02/2008, 20:05

Per cert, és legal posar abelles just al costat d'un camí públic que, tot i estar tancat, si botes la barrera t'exposes a que te piquin?
Ho dic pel que passa al camí vell de Lluc, no record el nom de la finca, que amés d'estar tancada i han posat abelles.

Rubi

Re: Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

Rubi | 04/02/2008, 19:33

Ben fet,heu esgotat totes ses vies posibles i dos anys despres tot segueix igual,els sr.batles o no saben o no contestan o be li passan la patata calenta al Consell,quan es tracta de temes urbanistics competents als ajuntaments.Sa gent que camina per sa Serra de Tramuntana esta farta de veure camins publics tancats amb obstacles,be a sa Serra i a altres llocs de Mallorca

en bosses

a joan ramon

en bosses | 03/02/2008, 20:56

d'acord gracies.

Joan  Ramon

a En Bosses

Joan Ramon | 03/02/2008, 20:51

LA resta de la denúncia senzillament aprota totes les peteicions denúncies que s'han anat fent als dos ajuntaments i el seu registre, per tal de verificar que s'han fet els tramis i advertit, i no s'ha actuat.
també un requeriment del Defensor del poble sol·licitant informació, i la carta del defensor del poble recordant a l'Ajuntament que aquest no havia aportat la informació requerida, per tant l'Ajuntament de Pollença quedava dins el llistat d'institucions que negaven informació al Defensor del Poble (tot un honor supos).
i per altre banda també surten les parcel·les i poligons dels llocs que presenten dificvultats de pas.
Em sap greu, només tenc copia del primer full si bé he vist tota la denúncia, el membre de la Plataforma que va fer la Denuncia, és el que disposa d'aquesta.
Salut

Procurador

Promotors i constructors:Assasins territorials,corruptes i putrefactes.

Procurador | 03/02/2008, 20:42

Volem un Real Club Deportiu Mallorca d"esquerres,progressista i ecològista.

en bosses

carretera vella de lluc

en bosses | 03/02/2008, 20:28

Ànims, segur que s’esperaven que no passes res i que tot se enes oblidant o deixat anar per esgotament. Ara vendran els nirvis.

M’agradaria veure la denuncia completa, no se si es possible.

fralokus

Re: Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

fralokus | 03/02/2008, 20:17

Hi ha algun club de futbol d'esquerres?

Procurador

Futbol què és una prèssa de pèl.

Procurador | 03/02/2008, 20:07

Cóm es pot donar suport a un club de dretes i fatxe com el Mallorca??

Joan Ramon

Escorca

Joan Ramon | 03/02/2008, 20:05

Recordar que la part de Muntanya i Binifaldo es troba dins el Terma D'Escorca, i la resposta tampoc a estat satisfactoria.
Salut

Pepe

Justícia

Pepe | 03/02/2008, 19:49

Crec que s'ha tengut molt de paciència per part de la plataforma que ha fet una feina immensa sense cap resposta per part de l'Ajuntament.
El tema del tancamanet de l'Empeltada s'arrossega des de fa massa temps i arriba un moment que l'únic camí es anar a la justícia.

Joan Ramon

Canvi

Joan Ramon | 03/02/2008, 19:14

Trob que encara es tracta de provocar una reacció.
Estaria bé que des de l'equip de govern es comencesin a respondre instàncies i a aclarir temes.
Salut

Procurador

Urbanisme i política criminal.

Procurador | 03/02/2008, 18:39

Tots es batles són uns traidors des poble què representen.Están venuts a ses màfies criminals!!

toni

molt be

toni | 03/02/2008, 18:07

Bona feina la que s'està fent des de la Platafroma Pro camins.

No alfuixeu

Garci

Re: Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

Garci | 03/02/2008, 16:06

Això se diu prepotència. Que facin el que vulguin! Crec que té els fums molt pujats el Sr.Batle.

Joan Ramon

Camins

Joan Ramon | 03/02/2008, 16:00

Si que es pda haver evitat, de fet fa més de tres mesos vaig demanar a instàncies de la persona que signa la denúncia, que s'advertis de que actuaria d'aquesta manera, o vaig fer parlant amb alguns regidors, i aquests o van comunicar al Batle de Pollença, aquest segons ens van inforamr va respondre que: "fessim el que trobassim".
I així o feim.
Salut

fralokus

Re: Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

fralokus | 03/02/2008, 15:49

Idò, ja la tenim embullada, supos que tot això es podria haver evitat, després vindran els laments.

Joan  Ramon

Camins

Joan Ramon | 03/02/2008, 10:01

De fet, si bé és pot veuré que com no pot ser d'una altre manera, la denúncia la presenta la mateixa persona que va fer la denúncia al defensor del poble per discriminació, davant el tancament. Té el suport de la Plataforma pr camins públics i el recolzament, és a dir és uan tasca feta entre tots, si bé la titularitat pública és del Consell, entenem que la responsabilitat en quan a les construccions, com columnes que sostenen les barreres (l'Empeltada), com la paret a Muntanya (Escorca) sóm competències urbanístiques.
Per altra banda, la decisió de presentar aquesta denúncia, ve a rel de demandes que començaren al Gener del 2006, és a dir, s'ha tengut paciència esperant alguna actuació.
Esperam que es reaacioni, i no haver de mantenir vies que no dessitjam en aquest i altres camins, per tal de recuperar el que anomenariem "Res" Pública.
Salut

Garci

Re: Denúncia a l'Ajuntament de Pollença i d'Escorca.

Garci | 03/02/2008, 09:04

Per cert, aquest full de denúncia només és el primer de 4 fulls on se presenta documentació, instàncies, les intervencions als plenaris...
Tot ben documentat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb