URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Serveis Socials

Alternativa | 06 Febrer, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple es varen aprovar les taxes de fems i de serveis socials. Una vegada més varen reiterar que no ens semblava bona idea mesclar les dues taxes a un punt del dia. 

Mentre que hi ha hagut moltes al·legacions a les taxes de fems, a les de serveis socials només hem fet al·legacions els grups de l’oposició.

Al tema de serveis socials seguim pensant que la feina que s’ha fet no ha estat a l’altura de la importància que  el tema social per aquest equip de govern. Ha faltat i falta molta feina per fer. I l’altre dia al debat inclús vaig veure cert “passotisme”.

Un tema que requereix una solució urgent és  el de les dependències de Serveis Socials.  L'àrea de Serveis, al carrer St. Domingo  31, no reuneix les condicions mínimes de treball, ateses l'acumulació de serveis   (servei d'aigua potable, medi ambient, serveis socials, brigada d'obres...) que allà s'atenen i la manca de espai per treballar de forma eficient i digna, tan pels treballadors com pels usuaris.

La principal mancança  per als usuaris, però no l'única, és la falta absoluta de privacitat per aquests usuaris. La gent que acudeix  a Serveis Socials en moltes ocasions es troben en situació de risc social o molt problemàtiques i com  l'habitació interior que es fa servir de dependència de Serveis Socials ha de tenir una finestra oberta per que es ventili mínimament, tota l'oficina i el públic s'assabenta de tots els pormenors de les problemàtiques dels usuaris amb els corresponents xafardeigs i estigma que els pot caure damunt. I això no era culpa del personal de Serveis Socials, sinó de les dependències indignes, inadequades i insuficients.

Les dependències dels Serveis Socials,  fa anys que s'havien de traslladar a un indret mes suficient i avinent pel públic, en aquestes condicions es perjudica la imatge dels serveis, la eficiència i l'atenció al públic. Des de setembre venim demanam a l'equip de govern que cerqui solucions urgents a aquesta problemàtica. Actualment hi ha un bon grapat d'espais municipals sense utilitzar (Miquel Capllonch al Port, gran part de l'edifici on es troba l'Ajuntament, Can Llobera, edifici de les Illetes...) Amb voluntat i feina estam segurs que es podria solucionar el problema de manera ràpida i eficaç.

 

 

Comentaris

Pepe

Pilotes

Pepe | 06/02/2008, 22:24

Boing, boing, boing...

Fralokus qué és això del gall vermell digital? ten cura amb la censura.

faré un article sobre la tertúlia, la veu m'ha aguantat, crec que la primera part ha estat una mica pesada però després s'ha animat, al manco ha estat la meva impressió des de dedins.

Garci

Re: Serveis Socials

Garci | 06/02/2008, 21:22

Per cert, com ha anat la xerrada? Se que en Pepe en tenia moltes ganes. Esper que no li hagi fallat la veu. Hi han anat tots?

Per cert, que és això del Jueves Pollencí, som l'únic que no s'ha enterat?

fralokus

ja ja ja ja ja ja

fralokus | 06/02/2008, 20:01

Pepe i Garci, sou uns "pilotes", clar que no estic empipat, el que passa és que el tema del "punyeter" servidor s'ha allargat massa.

Per cert, Pepe com has dit en el debat que no tens "premsa afí", potser neixi una versió pollencina semblada a "EL JUEVES", el gall vermell digital, el vermell supos que ja ho sabeu, encara que els seus primers nombres tot just tinguin la portada.

Garci

Re: Serveis Socials

Garci | 06/02/2008, 17:22

Hola Fralokus. No volia que pareixés que demanava pressa ni més feina. Tot al contrari. Fas una tasca desinteressada que és d'admirar. T'ho hem d'agrair i molt el que fas.
La informàtica i les coses d'Internet duen el seu temps.
Així que gràcies per la feina i sense presses que això no és una empresa.

Pepe

Ràdio

Pepe | 06/02/2008, 16:15

Bé fralokus tranquil, fas una feina voluntària i desinteressada que hauria de fer el mateix Ajuntament, ni podem ni t'hem de demanar més, simplement donar-te les gràcies.
El tema dels debats si voleu puc demanar els debats que considereu interessants, tots serien excessius. M'han dit que el d'ahir de ciutadans va ser molt interessant; neteja, camins... Per tant el demanaré.

Pepe

Aclariments

Pepe | 06/02/2008, 16:11

Bones, gràcies crec que la meva veu aguantarà.
Al'organigrama polític de la pàgina de l'Ajuntament ja ens han afegit.
El tema de que no hagin penjat la notícia a la pàgina web de l'Ajuntament supòs que és culpa del servei extern que utilitzen; el consorci d'Informàtica local de Mallorca.

La senyal de la ràdio ha millorat encara que no és suficient, a ca meva darrera del putxet de gotmarar es pot sentir, però he de cercar el lloc on col·locar la ràdio .

Pagès

Batle de Santa Margalida

Pagès | 06/02/2008, 15:37

És es típic pepero què viu esquena dreta sense foter-ne ni brot. Però es veu què sa gent hi consent.

Pagès

Batle de Santa Margalida

Pagès | 06/02/2008, 15:15

Aquest individu ja ha començat a menjar-se ses terras des margalidans.

fralokus

Re: Serveis Socials

fralokus | 06/02/2008, 15:15

On diu "plens", vol dir "plens i debats"

fralokus

Re: Serveis Socials

fralokus | 06/02/2008, 15:14

Us vull demanar disculpes a tots pel retard que duu Radio Urxella, el motiu és que estic configurant el contingut del servidor per a un projecte meu particular, que naturalment també té cabuda radio Urxella.

Supos que a la fi d'aquest primer semestre estarem al dia, esper que abans.

Sobre el de gravar els plens, en un futur potser sigui possible, ara caldrà esperar a la bona voluntat dels responsables de la ràdio.

Economista

Batle de Santa Margalida

Economista | 06/02/2008, 14:21

Es Batle de Santa Margalida és un altre "creador de riquesa".

Economista

Batle de Santa Margalida

Economista | 06/02/2008, 13:39

¿Què fa aquest individu;a part de tocar-se es collons tot lo día??

Ràdio Urxella

Ràdio Urxella

Ràdio Urxella | 06/02/2008, 13:31

Ràdio Urxella

Garci

Re: Serveis Socials

Garci | 06/02/2008, 13:30

Hola Rubi. Ràdio Pollença no s'agafa ni a tot el municipi. Amb diferències tan grans com que a Pollença s'escola Ràdio Alcúdia, per exemple. O a Palma s'escolta la ràdio de Binissalem.
Per això varem crear una pàgina: RÀDIO URXELLA, ja hi ha penjat el ple de octubre i una intervenció den Pepe a la ràdio.
Pots escoltar-ho a: http://www.migsanc.com/externos/alternativa/alternativa_pollenca.htm
o pitjant l'enllaç.
Tot per cortesia del nostre amic Fralokus.

Rubi

Re: Serveis Socials

Rubi | 06/02/2008, 13:17

La web del ajuntament posa lo que li interesa.Garci jo tambe crec que seria bo penjar el debat a la xarxa ja que tothom no pot escoltarlo ja que no agafa la radio municipal.¿Tant sols s'agafa al municipi de Pollença?gracis

Garci

Re: Serveis Socials

Garci | 06/02/2008, 12:53

Pels administradors de la web de l'Ajuntament nosaltres no existim. No han penjat la notícia, tampoc tenen la informació del partit i el regidor... surten tots menys en Pepe.
La veritat és que és estrany.

Per cert, continuo pensant que seria molt bo penjar el debat a la xarxa. Molta gent no el pot sentir, i segons quines coses que se diuen estaria bé que quedin per sempre.

Rubi

Re: Serveis Socials

Rubi | 06/02/2008, 12:53

Es un vergonya que gent amb problemes hi vagin a les dependencies dels serveis socials i s'acabin enterant dels seus problemes altra gent que ni li va ni li be ¡aixo es privacitat!.Pepe a veure si et milloras abans de la tertulia a la radio i ficas canya a tots,sobre tot a Joan si es que va

Notícia

Notícia

Notícia | 06/02/2008, 12:47

Avui ha sortit nostra petició a l'Última Hora. A la pàgina de l'Ajuntament no l'han penjat, però la podeu llegir a l'enllaç de la pàgina del govern

Pepe

Re: Serveis Socials

Pepe | 06/02/2008, 12:40

La veritat que tinc fatal la gargamella esper recuperar-me per avui però no estic en les millores condicions.

fralokus

Re: Serveis Socials

fralokus | 06/02/2008, 11:42

Pepe, si avui en el debat de polítics arribes a la meitat del nivell que exhibeix Na Toñi, podrem dir que has estat molt bé.

Per altra banda, Toñi va estar ahir molt encertada amb el tema dels tancaments indiscriminats dels carrers per part de camioners i picapedrers sense previ avís a la ciutadania, sembla que tenir permís d'obra dóna "patent de cors".

Jo vaig tenir un incident semblat en la carretera de Ca'l Xino, quan vaig recriminar al conductor del camió que el seu tonatge sobrepassava en molt el límit permès en aquesta carretera i damunt es va posar "gallet", i és que l'home havia de passar, faltaria més.

Picapedrer

Una Pesta anomanada Promotors i Constructors.

Picapedrer | 06/02/2008, 10:33

Promotors i constructors de camps de concentració.Sou pitjors qué l"Inquisició i es nazis.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb