URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Impost a la Banca

Alternativa | 07 Febrer, 2008 19:30

 

El coordinador general d'IU, Gaspar Llamazares, va plantejar ahir davant el Col·legi d'Economistes de Madrid la possibilitat de crear un impost que gravi els beneficis extraordinaris de la banca. Els ingressos d'aquest impost es destinarien a la millora de les rendes més baixes.

Llamazares va  explicar que els beneficis extraordinaris de la banca són del 20 per cent cada any i són acumulatius, així com que aquests increments no són parells als dels assalariats. La suma que suposaria per a l'Estat aquest impost podria servir per a alleujar als trams de renda més baixos que tenen hipoteques o lloguers.

Llamazares va tornar a rebutjar les rebaixes fiscals del PSOE i del PP i va defensar una "fiscalitat justa" que lluiti contra el frau en l'economia submergida -que va xifrar en el 20 per cent del PIB- i que sigui "progressiva".  Va reiterar que la seva formació aposta també per una fiscalitat ecològica i per la creació d'una vicepresidència de Sostenibilitat.

Aquesta sí és una política fiscal d'esquerres redistributiva i progressiva i no els 400 euros.

Dimarts dia 12 nostra candidata al Congrés Marisol Ramírez vindrà a Pollença  l'explicarem les problemàtiques del municipi i intercanviarem idees.

A les 18:00 la podreu escoltar a la ràdio municipal. 

A partir de les 20:00 xerradeta i sopar al Refugi del Pont Romà, per menys de 10 euros. Si la voleu conèixer de primera mà, parlar amb ella, passar una estona en bona companyia...  si voleu venir us podeu posar en contacte amb nosaltres a aquest blog o a eurxella@yahoo.es

 Nostres candidats a Menorca al costat de Marisol. Són Mateu Llabrés, coordinador d´EM i regidor de govern de l´Ajuntament de Maó, i Verònica Melià, responsable dels Joves d´EM, persona compromesa amb el món de la cultura, actriu i professora de teatre. Ocuparan els llocs 4 i 7, respectivament.

 

Comentaris

Pepe

Actes centrals Mallorca

Pepe | 08/02/2008, 18:14

Els actes centrals a Mallorca aquesta campanya.

Dia 16/02 (dissabte), de les 10.00 fins a les 14.00 h.: al Centre Cultural de s'Escorxador de Palma: reunió presentació candidatura i campanya al conjunt dels afiliats i simpatitzants d'EU-EV

Dia 23/02 (dissabte), de les 17.00 fins a les 23.00 h.: a la Plaça Alexander Fleming de Palma: Festa inici de campanya

Dia 01/03 (dissabte), de les 14.00 fins a les 17.00 h.: Acte públic amb el company Gaspar Llamazares (pendent confirmació lloc)

Dia 07/03 (divendres), de les 23.00 fins a les ?? h.: Festa cloenda campanya (pendent confirmació lloc)

Dia 09/03 (diumenge) de les 20.00 fins a les ?? H.: Sopar-festa electoral (pendent confirmació lloc)

Garci

Notícia DM:

Garci | 08/02/2008, 15:38

Llamazares pedirá el voto útil para Izquierda Unida el día uno en Palma
El candidato a la presidencia del Gobierno por Izquierda Unida (IU), Gaspar Llamazares, visitará Palma el uno de marzo, coincidiendo con el día de las Islas Baleares, durante su campaña electoral para las elecciones generales.
Llamazares insistirá en pedir el voto útil para la coalición, por la necesidad de que IU salga de los comicios reforzada para obligar al PSOE, al que el candidato ve ganador aunque no con mayoría suficiente para gobernar en solitario, a "mirar hacia su izquierda". IU dispondrá para la campaña de un total de 4,5 millones de euros, 1,5 millones de euros menos que para las elecciones generales de 2004.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb