URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Excuses i mentides.

Alternativa | 08 Febrer, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Ahir a la premsa el batle Joan Cerdà (UM) i la regidora de Serveis Socials Francisca Ramón (PSOE) contestaven a nostra petició de unes dependències dignes pels Serveis Socials. A la notícia publicada al diari Ultima Hora i Balears  (a la secció de retalls de premsa de l’Ajuntament, no com la nostra nota del dia anterior)deien que el problema ja està solucionat per que al nou centre de dia s’habilitarà un lloc per aquestes dependències. O sigui com  moltes altres temes; parcs infantils al  Port, entrada  de  Pollença, aparcament de  Can Conill... hem de tenir paciència. La diferència és que  aquest  tema ens sembla més greu i també més econòmic de solucionar.

Nosaltres no demanem una solució d’aquí a uns mesos o un any (l’experiència fins ara és que sempre és més temps del que diuen). El que demanem és una solució urgent, per que aquest equip de govern, que té en teoria tenia els serveis socials com priorita, fa més de mig any que governa. Hi ha un munt d’ espais municipals desaprofitats (Miquel Capllonch al Port, gran part de l'edifici on es troba l'Ajuntament, Can Llobeta...)  mentre que el quartet on es troba l'àrea de serveis socials, al carrer St. Domingo , no reuneix les condicions mínimes, amb una falta absoluta de privacitat. A la tertúlia de la ràdio Joan va dir que no tenia sentit fer una inversió per uns mesos, crec que qualsevol persona amb una mínima sensibilitat i una mica de cap es donarà compte que habilitar un espai para rebre a la gent a qualsevol espai municipal dels que hem citat no fa falta cap gran inversió, el que fa falta és voluntat.

Volia deixar pel final unes paraules que m’han molestat molt de na Francisca regidora de Serveis Socials, quan diu a la premsa que jo m’havia d’informar millor i preguntar en el ple... Senyora Francisca , vostè ha d’estar més atenta en els plens. És fàcil demostrar que o bé vostè menteix o en els plens no presta l'atenció debuda, només hem de repassar les actes.

Actes ple de setembre del 2007 ( ja han tingut temps per fer alguna cosa no?), textualment:

Al 3r  dels meus precs  Els edificis municipals on fa feina el personal de l'Ajuntament es troben en males condicions; tant el garatge-magatzem com les dependències del carrer Sant Domingo,ocupades per diversos organismes i àrees (servei d'aigua potable, medi ambient,serveis socials, brigada d'obres...) estan saturats i s'infringeixen les més elementals normes de seguretat i salut, per no parlar que en aquestes condicions es perjudica la imatge dels serveis, la eficiència i l’atenció al públic. Abans de que s'arribi a denunciarel tema a l'Inspecciò de Treball s'haurien de fer immediatament les gestions avinentsper complir les normatives de seguretat i salut en el treball. Igualment solicitam que a la major brevetat, es facin les gestions avinents per complir el pla genèric de treballs amb exposició a l’amiant. Per l’exposat, es demana que es consideri com punt prioritari solucionar de la manera més breu possible el tenir instal·lacions dignes per donar bon servei als ciutadans.

Al ple de novembre del 2007  i ja que no havia obtingut cap resposta al plec del mes anterior a la pregunta número 16 vaig demanar.

En el ple de setembre es va formular un prec demanan el compliment de les normes de seguretat i salut en el treball en el garatge –magatzem i en les dependències del carrer St Domingo, Així com el compliment del pla genèric de treballs amb exposició a l’amiant. S’ha fet alguna gestió o pas en aquest tema.

Juanjo, que no na Francisca, em va respondre que se me convidaria a assistir com a observador al proper Comitè de Segurat i Salut...

O sigui si he denunciat el tema a la premsa és per que no m'han fet ni cas des de fa quatre mesos. I senyora Francisca vostè que té dedicació exclusiva i com màxima responsable de Serveis Socials no pot fer aquestes manifestacions. La que necessita informar-se millor és vostè i no jo. Però sobre tot el que necessita és fer més feina per solucionar aquest problema ara no d'aquí a un any o més.

 

 

 

 

  

Comentaris

Cala Major destruction

El PP-UM és la Mort!

Cala Major destruction | 08/02/2008, 16:08

Sra. Calvo, por favor, no permita que Vicente Grande destruya el bosque de Can Tápera. Su programa no hablaba de destruir más de tres mil árboles en Palma para que el sr. Grande se lucre. Y por favor, envíe ya al defensor del pueblo los informes medioambientales del proyecto, que ya se los ha pedido por segunda vez. ¿Qué esconde? ¿Y su conciencia? Sé que recapacitará y salvará este pulmón verde de la especulación. Por ello le doy las gracias.

Cala Major destruction

El PP-UM és la Mort!

Cala Major destruction | 08/02/2008, 16:07

Señores empresarios, y sr. Grande en particular: dejen de posar sus avariciosos ojos en los espacios naturales que quedan. Pido desde aquí clemencia al sr. Grande para el bosque de Can Tapera en Palma. Su macrourbanización se llevará por delante más de tres mil árboles, mientras políticos y prensa callan. Este pulmón verde, que para vds.es de última categoría, nos da aire para respirar. Por favor, tengan decencia, y dejen que esta aberración llegue al conocimiento de los ciudadanos. Gracias.

Pepe

Continuisme

Pepe | 08/02/2008, 12:23

Bon dia Rubí crec que has posat un bon exemple. Es tracta d'un tema de voluntat política ni més ni menys.
De moment no es nota el canvi de govern, continuisme i la sensació de que les coses surten per inèrcia i la feina de funcionaris i personal laboral.

Rubi

Re: Excuses i mentides.

Rubi | 08/02/2008, 11:23

Garci millor em donas el de la regidora dels serveis socials (PSOE),el de es batle no el vull ja que de UM ja no esper nada bo,i mes que despres d'anarse na Munar com presidenta va i posa a un altre pitjor,en Miquel Nadal,aquest tio si que em dona por,i si es torna a juntar amb es PP ja em posso a tremolar.

Garci

Re: Excuses i mentides.

Garci | 08/02/2008, 11:05

Hola Rubi, t'hauríem de donar el nombre de telefon del Batle i la regidora de serveis socials perquè els hi expliquis. Ja que a nosaltres no ens fan cas.

Garci

Re: Excuses i mentides.

Garci | 08/02/2008, 11:04

Hola Pere, el que volia el PSOE era pactar fos quin fos el preu. Els és igual menjar-se els marrons, no podien aguantar una nova legislatura a la oposició. Ja vares veure com varen acabar la legislatura passada, pareix que si governen, encara que sigui de la mà den Joan, se calmen i no tenen tants problemes interns.
El temps ho dirà, però pens que la propera legislatura tots els de l'equip de govern i sortiran perdent i ja veurem com queda el panorama dels pactes.
Lo que vull deixar clar és que els del PSOE s'ho han cercat. No volen qüestionar a Joan ni dir-li les coses ben dites. Així és normal que s'abusi d'ells, i pareix que els és igual.

Rubi

Re: Excuses i mentides.

Rubi | 08/02/2008, 10:55

La gent que acudeix als servis socials no va per guste,va perque te problemes,i com be diu Garci a la majoria dels casos son problemes greus.Aquesta gent cerca privacitat a les seves consultes a part d'ajuda no que tothon s'enteri dels seus problemes com actualment ocurreix a les dependencies del carrer St.Domingo

Pere

UM i la seva filosofia

Pere | 08/02/2008, 10:47

MEcatxindena, aquest d'UM només van a la seva (omplir butxaca). El camí de lluc encara segueix tancat i amb les deficiències que això comporta per a anar a caminar o en bicicleta.
Mentre tant els d'UM-Ochogavia van a la seua. I el pitjor de tot és que ara els "enganats" són els del PSOE, ja que en el repartiment els varen donar el que UM no volia. I les culpes per qui no governava anteriorment. O no se'n recorden de que va gastar de més l'il·lustre regidor de INcultura la passada legislatura? I el d'Esports? el pasado no importa? però els marrons se'ls menja el PSOE, no haurien d'haver pactat amb aquests falsos. Tot això ho dic perquè ara s'han de menjar el marró els qui no han fet res i mentre tant a la propera legislatura "en joanet" tornarà a pactar amb en Tomevet i què? Pollença segueix bruta, perquè no hi ha diners, camins tancats, perquè no hi ha diners,...iiiiiiiiiiiiiiiii

Garci

Re: Excuses i mentides.

Garci | 08/02/2008, 10:31

Esper que siguis escoltat Rubi. Crec que no és tant difícil fer les coses ben fetes, i no fa falta treballin escarada, sinó que treballin cada dia en solucionar els problemes que tenim els ciutadans. No era tant difícil donar unes dependències als múltiples espais que hi ha a Pollença, als serveis socials. La gent que hi acudeix és perquè té problemes, i greus, i veure's observat per tot el que va allà al c/ st. Domingo, és molt trist.
Ara ja sabem que pensen fer, deixar passar el temps fins que estigui fet el centre de dia. I mentre tant que s'aguantin si tenen un problema i volen intimitat.

Rubi

Re: Excuses i mentides.

Rubi | 08/02/2008, 10:12

A Mallorca al igual que a Pollença per tot hi ha que tindre paciencia.Lo que encara no enten es que per solucionar,com be diu Pepe, un tema tan basic i sense despeses adicionals com dedicar un dels molts espais municipals que hi ha a Pollença,que estan totalment desaprofitats,per posar alla la oficina de seveis socials.Encara em recordo la prissa que es donaban per treure endavant coses el PP-UM a sa anterior legislatura,desgraciadament es varen donar prissa en fer coses que la majoria estaven pensades pels seus interessos carregant-se un poquet mes aquesta illa tan malalta territorialment(autopistes-autovies SENSE MITJANA DE SEPARACIO ENTRE ELS SENTITS DE CIRCULACIO,desaladoras,urbanitzacions,serveis per urbanitzacions,camps de golf,graveres ilegals,tancament de camins publics,metro,...)A veure si este equip de govern es dona la mateixa pressa que els de abans,aixo si per treure endavant lo que tant varen pometre (serveis socials,proteccio del territori,facilitats per poder comprar o llogar una vivenda,transport public,...) no per destruir encara mes es paisatge o es territori com be varem fer es PP-UM

Garci

Re: Excuses i mentides.

Garci | 08/02/2008, 10:02

Que trist que se dediquin a dir tantes mentides. Son tant de la foto que només reaccionen si un periodista o un diari treu alguna cosa en contra de la seva imatge.
És penós.
I amés no tenen justificació possible, les actes ho deixen ben clar.

Pepe

Passivitat

Pepe | 08/02/2008, 08:20

I després si surt alguna nota a la premsa diran que no hem demanat ni dir res als plens. No tenen vergonya.

Joan Ramon

Dilatar les coses

Joan Ramon | 08/02/2008, 07:07

El Catàleg de Camins sens va asegurar que estaria aprovat en setembre, això dit al juny de 2007, el que no ens van dir era a quin Setembre es referien, i clar, ves a saber si deien 2008,2009,2010...
Bon dia

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb