URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

2 anys de bloc Urxella.

Alternativa | 26 Febrer, 2008 07:00

Encara que va ser un 26 de febrer quan varen obrir el bloc, el primer article es va publicar el 12 de març i després fins dia 24 no varem publicar el següent article. 

Moltes coses han canviat, ara estam a l'Ajuntament i podem posar a disposició de tothom informació a la que abans no teniam accés, publicam un article diari, nostre blog està entre els més actius de balearweb, d'un administrador hem passat a tres, hem publicat articles de gent molt variada....

El més important és que aquest blog ja és una referència d'informació i debat a Pollença i que a través d'ell ens feu arribar un munt d'idees, suggeriments, queixes... que també arriben al ple en forma de prec, preguntes i propostes...

El blog el feim tots i esperam seguir millorant i creixent. 

Aquest va ser el primer article sense cap imatge. 

QUI CANTARÀ AL PORT POLLENÇA? 

En 1982 Sandra Mihanovich cantant argentina va aconseguir un gran èxit amb la cançó titulada “Puerto Pollensa”, en ella narrava una història d'amor “alimentada en los amaneceres de Puerto Pollensa”. Avui el Port Pollença ja no alimenta amors ni cançons sinó ambicions. On uns veiem bellesa altres veuen possibilitats de negocis. Com gavines carronyeres sobre una badia moribunda alguns han vist la possibilitat d'esprémer al Port; s'aixequen edificis i casetes, es projecten centres comercials... Mentre l'alcalde, el pobret, diu estar cabrejat i es fa l'innocent . És possible què no sàpiga gens quan fa setmanes que era “vox populi” a qui s'adjudicaria el nou bar? Per favor, si no és capaç d'informar-se del que fa el Govern al Port que dimiteixi ja. Mentre Unió Mollera Pollencina segueix deshonrant al “moll” i miren cap a altra part, segurament cap a les còmodes poltrones que els cedeix el Partit Popular. I l'Associació de Veïns del Port què? els seus dirigents seguiran participant del festí carronyer, organitzant festes, sopars, i callant. No la culpa no és de Tomeu Cifre, si clar que té un bon sou per a assessorar a Mates i podia informar a l'alcalde, però això seria com si el llop avisés a caperutxeta que farà passar per la seva pradina. Culpables som tots els quals vivim i estimem el Port i consentim. Serà difícil que algú canti en un futur a Port Pollença.

Comentaris

Garci

Re: 2 anys de bloc Urxella.

Garci | 27/02/2008, 20:01

Maki, no ens ho agraeixis, tenim un bon nombre de persones en malalties mentals que estan enganxats al bloc, no se si això a la llarga perjudica a la salut. Si s'arriba a demostrar que és perjudicial l'hem cagada, ja veig al batle fregant-se les mans quan haguem de tancar el xiringuito!
De veritat, gràcies per participar. Supòs que deus saber que tenim una llista de correu també, així que si vols rebre més informació pots enviar un correu a eurxella@yahoo.es i t'enviarem coses. La teva adreça serà confidencial, ningú la rebrà.

Maki

necessaris

Maki | 27/02/2008, 18:48

Feieu falta, ara casi m'heu esdevingut imprescindibles. No se si us ho tinc a agrair o retreura.

Pepe

Gràcies

Pepe | 26/02/2008, 17:17

Gràcies a tothom, aquest dijous tenim ple a les 12, o sigui que ja sabeu esperam vostres idees.

Xesca Ensenyat

Felicitats

Xesca Ensenyat | 26/02/2008, 16:18

Tenir un bloc és lo més gran: més aviat me n'havia d'haver temuda.
Per cert: si voleu aprendre de fer la greixonera de porc així com es feia antigament a Pollença, a partir d'avui a L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS surten els preliminars, a Càtering Babalusa (la medusa). Totes les receptes, per poder posar una mica d'ordre, sortiran al Càteriong Babalusa.
Al meu bloc, en pocs mesos he arreplegat prop de disset mil parroquians...

G.

Molts d´anys

G. | 26/02/2008, 12:23

Molts d´anyr per el bog, lo millor de tot es que la gent que agrada de debatre troba aqui un bon lloc amb moltes idees. ¡ENDAVNT!

Pagès

Aeroport

Pagès | 26/02/2008, 12:12

Aeropuerto=Contaminación acústica, del aire, del agua y de la tierra

Pepe

Retrospectiva

Pepe | 26/02/2008, 11:01

El to de l'article em sembla més dur que els actuals, i també serveix pels que diuen que no ens ficam amb el PP. Fer oposició a l'oposició no tendria sentit, al 2006 si que tenia sentit.

Joan Ramon

MOLTS ANYS:

Joan Ramon | 26/02/2008, 07:02

Molts anys i bons, enhorabona per haver esdevingut un llioc de debat, informació i participació per molts pollencins.

Salut i República.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb