URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sampol hauria de dimitir.

Alternativa | 10 Febrer, 2008 07:00

 No puc més que quedar-me perplex davant el vídeo electoral que ha fet la coalició Unitat per les Illes. Al marge del que diuen les persones que surten, que això és legítim en tots els casos, crec que és de mal gust, per no dir una altre cosa, que emprin per fer campanya tots els retalls de premsa que ha generat en Sampol com a senador del BLOC. Amés empren també moltes de les actuacions de Sampol, o sigui del BLOC, gravades de quan ell parla al senat. Penós aquest acte. 

Els que composen Unitat s'han carregat el BLOC, l'han dinamitat des de dins i des des fora fins al punt de abandonar el vaixell i sumar-se en una candidatura nacionalista a seques de la mà amb UM. Ells que s'han exclòs del BLOC ara usen la tasca de Sampol com a senador del BLOC per fer-se propaganda.

No hem d'oblidar a qui representa Sampol. Imaginau que EU i EV emprin les mateixes imatges? 

I, perquè diuen els d'Unitat que volen una veu pròpia i independent a Madrid? i perquè diu el PSM que EU no és independent? tot això emprant la tasca d'una persona que és a Madrid representant al BLOC i que ara resulta que és independent.

Crec que EU-EV haurien de demanar a Sampol que dimiteixi del càrrec. Ara que se presenta per unes altres sigles i que ja no representa al BLOC, crec que és incoherent que segueixi com a senador d'EU, EV, ERC i PSM. A la meitat dels representats per Sampol, ara no els representa. 

Vídeo de la campanya d'Unitat per les Illes 

 

Comentaris

ocis

Re: Sampol hauria de dimitir.

ocis | 15/02/2008, 13:04

"El feixisme exalta la idea de nació enfront de la d'individu o classe; suprimeix la discrepància política en benefici d'un partit únic".

Em sembla fortíssim: és l'únic leit motiv de UMitat!!

Pepe

Perilló això d'oblidar esquerra -dreta

Pepe | 14/02/2008, 22:37

Josep tu parles de la realitat jurídico política, però en realitat només has parlat de la jurídica. La política és que el Senador es va aconseguir a unes dures negociacions PSIB - BLOC i és un Senador del bloc a efectes polítics de totes totes.

Dius que el país és més important que les baralles partidistes i els afanys protagonistes. Però quin país vols el dels quatre darrers anys PP_UM? No era el mateix la Itàlia de Victor Manuel que la Itàlia dels garibaldinos. NO era igual l'Alemanya de Bismarck que la del Parlament de Frankfurt del 48.

De veritat que no et vull ofendre per que sé que no era la teva intenció però el teu argument de que el país és més important que les baralles partidistes és el argument típic del corporativisme feixista. Mira la similitut entre la teva frase i l'inici de la definició de feixisme a la Wikipedia;

"El feixisme exalta la idea de nació enfront de la d'individu o classe; suprimeix la discrepància política en benefici d'un partit únic"

Pepe

Flipat

Pepe | 14/02/2008, 22:22

Deixa de flipar crec que el que ha perdut el Nord ets tu. El projecte d'UMitat no te res que veure amb el de progressistes o el BLOC.
Esquerra i el PSM han canviat EU i els Verds per UM i Entesa, si te sents d'esquerres ja em diràs que fas amb aquests socis.
El que ha fet Um aquest quatre darres anys o fa uns dies a Muro és estimar les illes?

numerix

Re: Sampol hauria de dimitir.

numerix | 14/02/2008, 18:28

Sampol HAURIA de ser el senador del Parlament, del Govern de les illes, en el qual hi ha el PSIB-PSOE, UM, Bloc... però Sampol, amb les declaracions que fa NO ÉS el senador d'aquesta àmplia majoria que li va donar suport, sembla més bé el senador d'ell mateix...

Josep J. Rosselló

Senador del Bloc?

Josep J. Rosselló | 14/02/2008, 18:06

Sóc del parer que seria bo no acabar d'embullar el personal. Convé deixar clar que Sampol no és el senador del Bloc; és el senador elegit pel Parlament de les Illes Balears, senador en representació de la comunitat autònoma… Pot agradar o no, però aquesta és la realitat jurídico política.

Per cert, el video em pareix horrorós. No tan ridícul com les alegries del PSOE, però no serà per la imatge audiovisual que votaré Unitat per les Illes. Bé, en realitat tampoc serà per Sampol, ves per on.

El país és més important que les baralles partidistes i els afanys protagonistes.

Garci

Article de Pep Juárez.

Garci | 14/02/2008, 16:55

Vist des de fora pareix que el bloc no existeix. Vos pos aquí un article que ens ha fet arribar en Pep Juárez.

QUÈ S’HA FET DEL “BLOC”?

Fa un any i mig, més o manco, el debat sobre la construcció del Bloc estava en ebullició. Tot partia de la necessitat, per part d’un ampli sector progressista illenc, de cercar un espai polític comú, i alhora plural. Era la recerca d’un projecte on la identitat nacional, els valors d’esquerra, del feminisme, de l’ecologisme, del pacifisme, etc, es poguessin conformar a Mallorca, transversalment, dins un espai polític compartit. En juny de 2006 es va publicar el meu article “Per un Bloc desbloquejat”, on manifestava les meves opinions al respecte.

Però com deia en l’esmentat article, no tothom cercava, en aquell debat, els mateixos objectius, ni tenia els mateixos interessos: d’una banda, sectors d’esquerra social i militants de base dels partits plantejaven una mena de revolució interna, amb l’horitzontalitat com a eina democràtica, de participació i d’enfortiment del projecte del Bloc. D’altra banda, les cúpules dels partits polítics veien en el Bloc una darrera oportunitat de supervivència, en mig d’una crisi que afectava gairebé a tots els partits teòricament a l’esquerra del PSOE, i que amenaçava seriosament la continuïtat dels seus dirigents.

S’ha de reconèixer que guanyaren aquests darrers. Davant l’evident passivitat dels sectors teòricament més actius, el Bloc es va conformar con una simple aliança electoral entre partits polítics, de cara als comicis autonòmics i municipals de maig de 2007. Com ja va succeir fa quatre anys, amb la candidatura “Progressistes”, el debat sobre les idees va ser absent, substituït per la negociació dels llocs en les llistes electorals entre el PSM, EU-V i, a darrera hora, ERC. La gent independent que, de bona fe, va donar suport al projecte (recordau “la llista dels 600”?) va quedar completament marginada, i tot va acabar sent un altre miratge, un altre matalasset electoral per a que continuessin surant els de sempre.

Una casa sense fonaments pot caure a la primera bufada de vent. I així ha succeït també en aquesta ocasió perquè, a poc més de sis mesos d’aquells comicis, i fins i tot ocupant espais de gestió institucional, el Bloc se’n ha anat en orris. De cara a les properes eleccions generals del 9 de març, els partits del Bloc es presenten per separat: EU-V en solitari, abandonat pels seus socis, en mig d’una forta crisi de credibilitat, on només l’elecció d’una cap de llista independent pot evitar la definitiva desaparició; i PSM i ERC, pactant amb la dreta d’UM una candidatura on es barregen, teòricament: esquerra, dreta, sobiranisme, nacionalisme, regionalisme espanyolista, monàrquics, republicans, ous i cargols.

Ara, com era previsible, tots ens tornen a demanar el vot. I què hem de fer? Què tenim per guanyar o perdre, els treballadors i les treballadores, i el conjunt de la ciutadania, en aquestes properes eleccions? D’aquests polítics, res o poca cosa de profit podem esperar. Qui ha avalat la pilotada de Son Espases, qui acomiada treballadors subcontractats per l’ens públic IB3, o qui ignora altres conflictes laborals, com la vaga de Remolcanosa, no es mereix el vot de la gent treballadora. Si, a més a més, aquests professionals de l’esquerreta i el nacionalisme de via estreta, no són capaços ni de conservar el feble referent de la candidatura unitària, ens ho estan posant realment difícil, a l’hora de votar.

Pel que a mi respecta, només l’amenaça de la tornada dels neo-feixistes que comanden al PP, i a la Conferència Episcopal, amb les intencions declarades per uns i altres en els darrers dies, em faran sortir de casa, el proper dia 9 de març. Però, una vegada davant l’urna, he de reconèixer que no sé exactament el què faré.

Pep Juárez,
Febrer de 2008.

fralokus

Re: Sampol hauria de dimitir.

fralokus | 14/02/2008, 16:13

Más proves que el vaixell va a la deriva, segons el diari "ULTIMA HORA", EU-Verds ha estat l'única formació política que no ha estat convidada per la CAEB.

Encara queden dubtes d'on és la veritable esquerra?

Marisol és dolenta, dolenta, dolenta.

in credul

Jo no vos entenc

in credul | 14/02/2008, 16:03

No entenc res, en SAmpol és el senador del Bloc o d'UM? I es el candidat del PSM o d'UM o d'Entesa? Però els d'Entesa no es van escindir del PSM per no entendre's amb els sampolistes? En que quedam? Bloc i UM són ara lo mateix? I que prima, l'esquerra o el nacionalisme? Ens ho aclariu...

Me feis flipar

Quin doi!!!

Me feis flipar | 14/02/2008, 15:44

Però què deis?? Quines bajanades deis?? Com podeu dir que els que formen el Bloc han abandonat el vaixell?? Només n'hi ha un que ha abandonat el vaixell, perquè PSM i Esquerra segueixen allà mateix, fent feina per Balears, perquè digueu el que digueu i per molt que me senti d'esquerres (que m'hi sent), no serà per ser més d'esquerres o més de dretes que una persona estimi més o menys a les Illes. Només deis bajanades i dois!! Heu perdut el nord!! Cada dia els deis més grossos!! Es que flip!!!

Pepe

“Vemos la paja en el ojo ajeno pero no la viga en el nuestro”

Pepe | 14/02/2008, 10:50

Al·lucinat, si JM Gómez ha fet això em sembla fatal i igualment criticable, crec que la utilització partidista dels càrrecs institucional és un "malaltia" a controlar no diré a eliminar per que de moment em sembla impossible.

Però JM Gómez ha de fer moltes rodes de premsa per igualar tots els vídeos que UMitat ha penjat amb la feina de Sampol com senador del BLOC.

En quant a experts en manipulació, treure al GOB al vídeo d'UMitat és un bon exemple. O sigui el GOB a una candidatura on va UM...uf. Has de saber que el GOB ha iniciat el procediment per a que UMitat retiri les imatges on surten dirigents del GOB amb en Pere Sampol .

al.lucinat

Que això ho digui EU...

al.lucinat | 14/02/2008, 09:33

Quina barra que aquesta queixa surti d'un membre d'EU, una força política experta en manipulació; i si no, què feia en JM Gómez anunciant la construcció d'habitage públic per part de l'Ajuntament a una roda de premsa electoral d'Eu-EV!

Bel de Plaça

Fora IU

Bel de Plaça | 12/02/2008, 19:28

Isquierda undía: fueeeeera

Pepe

K passava

Pepe | 12/02/2008, 15:35

Un k passava.
Dius que és lògic que Sampol utilitzi el seu bagatge en el Senat, com fa qualsevol altra candidat amb la seva experiència passada. Totalment d'acord però ha de ser això una experiència passada o sigui que s'ha acabat, el que no pot ser és que l'1 d'abril torni a ser el Senador del BLOC, pens que hauria de ser una altra persona del PSM.

Les diferències entre José M. Gómez i Sampol, és que el primer és un càrrec municipal, no nacional, que no ha fet cap vídeo fonamentat només en la seva feina de regidor del BLOC i sobre tot en que ell no s'ha mogut de projecte i programa respecte al BLOC.

Els que han abandonat el projecte del BLOC han estat Esquerra i el PSM. Han triat altre projecte amb UM i Entesa i crec que no han d'intentar jugar a dos jocs a la vegada.

Garci

Re: Sampol hauria de dimitir.

Garci | 12/02/2008, 14:05

En aquest debat oblidau una cosa. La utilització de la feina de Sampol com a senador del BLOC per fer campanya per una coalició que no és el BLOC.
I la utilització del GOB.

Pepe

No teneu vergonya.

Pepe | 12/02/2008, 13:17

A veure "aclarint" no cerc cap excusa per ficar-me amb el PSM,estic criticant un fet concret.
Com bé dius es va donar el senador al BLOC,després d'una dura negociació on es va parlar de molt de temes i tots van renunciar a una u altra cosa. Per exemple a EU l'hagés agradat la conselleria de treball.
O sigui el Senador era del BLOC que només era una coalició per llevar al PP del govern ( com després haveu repetit una i altra vegada). Per tant era totalment legítim repartir els quatre anys entre PSm i EU-Ev (sempre us oblidau dels Verds i el senador igual és verd i no d'EU). Aquesta era la mateixa formula que s'havia triat per Progressistes ( els dos primers anys na Nanda i els següents Manolo).

I després del que ha passat no sé com teneu encara la vergonya de arribar a dir que EU-EV haviam de'haver donat els quatre anys a Sampol.

un k passava

Re: Sampol hauria de dimitir.

un k passava | 12/02/2008, 13:00

Idò, no. Trob que no té lògica això que planteges. Han de dimitir la resta de candidats que tenen càrrecs del Bloc i van en llistes? No. Ha de deixar el seu càrrec José M. Gomez com a regidor no electe de Palma per anar com a cap de llista del Senat d'EU-EV? Pens que no. És lògic que Sampol utilitzi el seu bagatge en el Senat, com fa qualsevol altra candidat amb la seva experiència passada. I el que no em sembla bé és que es demani la dimissió d'un i no de l'altra.

aclarint

a l'atenció den Pepe

aclarint | 12/02/2008, 12:49

A veure Pepe, ja se que qualsevol excusa es bona per ficar-te amb el PSM, però hauries de saber com es va elegir el tema del senador. Supós que ho saps, però per la gent que entra per aquí ho explic i que jutjin ells.
A les negociacions es vera que es va donar el senador al BLOC, però EU no va voler que els 4 anys fos en Pere Sampol i es va decidir otorgar-ho per partits, quedant així: 2 anys PSM i dos anys EU.
Per tant el senador és del PSM, com serà d'EU d'aqui un any i mig.

Garci

Re: Sampol hauria de dimitir.

Garci | 12/02/2008, 09:11

Hola no res, jo pens que el Bloc només se sustenta en els càrrecs que l'utilitzen per seure a les cadires. La resta de la gent, lo que podrien ser les bases i el suport social, crec que s'ha esvaït, que ja no en queda res. SI després de les eleccions el BLOC continua sencer serà per interessos dels polítics no de la gent de base.

Pepe

No res

Pepe | 11/02/2008, 21:56

Bona nit "no res", no m'ha funcionat l'enllaç.

El 1 d'abril quan es torni a constituir de nou el Senat pens que hauria d'haver un altre senador del PSM i no Pere Sampol, així de senzill, és més torn a dir que per honestedat al mateix temps que era triat candidat d'UMitat, Pere Sampol hauria d'haver renunciat al seu càrrec de Senador.

No es tracta de "rapinyar cap vot", es tracta d'honesteda. Fa molt de temps que vaig aprendre que els vots es guanyen amb feina, confiança de la gent i programa no amb crítiques partidistes.

El BLOC per mi està desfet de fet, només els que ocupen càrrecs poden pensar d'una altra manera. No es pot fer aquest ball i canvi continuu d'aliances i pensar que al dia següent tot segueix igual.

Salut i gràcies.

No res

Aclariments i opinió

No res | 11/02/2008, 21:14

Però, a veure, el Senat no està dissolt? Sampol és candidat, ara per ara, i no senador (o no és així). Grosske era regidor d'EU-EV, va fer feina a l'oposició, i llavors ve el Bloc i n'és el cap de llista. I surt de regidor, i va a l'equip de govern. En el Bloc, uns i altres n'han tret coses i han descansat uns damunt d'altres (i això val per a PSM, EU-EV i per a ERC). Comprenc que vénen eleccions i esbombeu "la traïció supina" del PSM, per rapinyar vots, però, com bé dius, Sampol ara no representa el Bloc. Són eleccions a Madrid, i el Bloc no ha pogut reformular-se per anar-hi. Ja deveu saber vosaltres la lletra menuda del per què no hi sou. Fotre'ns clatellades electorals només farà que el Bloc es desfaci i que, llavors, uns surin i altres no. El postBloc pot ser un escenari molt fotut. Finalment, cal entendre't, també, pensant que a Pollença EU-EV sou fora de l'equip de govern, mentre que el PSM hi és dins. Salut i enhorabona per tenir un blog tan actiu.

Garci

Re: Sampol hauria de dimitir.

Garci | 11/02/2008, 12:30

Més bonic fins i tot cantat per la Gran Orquestra Republicana, el poema de Galeano.

Pepe

"El libro de los abrazos". Eduardo Galeano

Pepe | 11/02/2008, 10:29

Fralokus el teu escrit m'ha recordat aquest del gran Galeano.

LOS NADIES

Sueñan las pulgas con comprarse un perro y sueñan los nadie con salir de pobres, que algún mágico día llueva de pronto la buena suerte, que llueva a cántaros la buena suerte;

pero la buena suerte no llueve ayer, ni hoy ni mañana ni nunca, ni en llovizna cae del cielo la buena suerte, por mucho que los nadies la llamen y aunque les pique la mano izquierda, o se levanten con el pie derecho, o empiecen el año cambiando de escoba.

Los nadies: los hijos de nadie, los dueños de nada.

Los nadies: los ningunos, los ningüenados, corriendo la liebre, muriendo la vida, jodidos, rejodidos:
· Que no son aunque sean.
· Que no hablan idiomas, sino dialectos.
· Que no practican religiones, sino supersticiones.
· Que no hacen arte, sino folklore.
· Que no son seres humanos, sino recursos humanos.
· Que no tienen cara, sino brazos.
·Que no tienen nombre, sino número.
· Que no figuran en la Historia Universal, sino en la crónica roja de la prensa local.
Los nadies, que cuestan menos que la bala que los mata.

Pepe

Sampol

Pepe | 11/02/2008, 10:22

Bon dia JR,per mi Sampol també és un bon polític hi ha fet una bona feina com Senador del BLOC, però les coses són com són, i si no pot dimitir de candidat...

fralokus

No somos nada

fralokus | 11/02/2008, 10:04

Queridos amiguitos, en este mundo todo está bajo control... ¿todo? ¡No! Una aldea poblada por irreductibles galos resiste ahora y siempre al invasor con una poción mágica que los hace invencibles: el cerebro

Somos los nietos de los obreros que nunca pudisteis matar,
por eso nunca, nunca votamos para la Alianza Popular,
ni al PSOE ni a sus traidores ni a ninguno de los demás
Somos los nietos de los que perdieron la Guerra Civil
¡No somos nada!
¡No somos nada!

Somos los nietos de los obreros que nunca pudisteis matar,
No somos punk, ni mod, ni heavy, rocker, ni skin, ni tecno
Quréis engañarnos, pero no podéis; tampoco tenemos precio
Vosotros veréis qué hacéis, nosotros ¡ya veremos!
¡No somos nada!
¡No somos nada!

Somos los nietos de los obreros que nunca pudisteis matar
Somos los nietos de los que perdieron la Guerra Civil
Somos los nietos de los obreros que nunca pudisteis matar
Somos los nietos de los que perdieron la Guerra Civil
¡No somos nada!
¡No somos nada!

Pepe

Tirant era un cavaller,

Pepe | 11/02/2008, 09:42

Tirant pel que he vist a altres blogs crec que els d'EU-EV de Pollença no som els únics que ens hem indignat amb aquest vídeo,però clar la indignació va per barris i és opinable.

La afirmació de que " Tots els altres partits polítics són una m.... i els d'EU de Palma també." la fas tu no nosaltres. Tot és criticable i millorable, o no? Sempre hem argumentat nostres crítiques no ens hem limitat a desqualificar com fas tu, a més des de l'anonimat.

Ni Asterix, ni guardians de res... Som una assemblea petita que va fent feineta el millor que sap i pot. Pens que ja que dedicam part de nostre temps lliure a la política tenim al manco el dret d'opinar o és que ja ens voleu llevar fins i tot aquest dret?

I si et molesta, et grates.

Garci

Re: Sampol hauria de dimitir.

Garci | 11/02/2008, 09:37

I personalment, com a polític Sampol me mereix un gran respecte. Basta mirar el vídeo per veure la feinada que fa al senat representant al BLOC.

joan ramon

Salut

joan ramon | 11/02/2008, 09:34

Agradi o no, i com a militant del PSM, Garci, teniu raó, no està bé voler ser a dos llocs a la vegada.
I sempre millor està al lloc on els interesos generals predominen.
Esper reaccions :-)
Salut

Garci

Re: Sampol hauria de dimitir.

Garci | 11/02/2008, 09:05

Hola Tirant. Pots dir les teves apreciacions envers lo que nosaltres pensam. Potser tinguem tendència a criticar als partits per falta de democràcia interna, transparència o per actuacions excessivament partidistes que solen ser monetaristes.
El que no me pots negar és que usar la feina d'un diputat del BLOC per fer campanya un altre partit és indignant.
Ah, una darrera cosa, nosaltres segurament també tenim molts errors.
La veritat és que som bastant crític en la política en general, pel pragmatisme que duu als partits a fer el que no diuen. Això me molesta molt i per això potser critiquem de més.

Tirant lo Blanc

Tanta sort que queda EU de Pollença

Tirant lo Blanc | 11/02/2008, 08:50

Garci: "El video, volgueu o no, es indignant" - Quin desplegament de pluralisme i ponderació!!!

Conclusió d'EU Pollença: Tots els altres partits polítics són una m.... i els d'EU de Palma també. Només queda un petit reducte a Pollença (com a la Gàlia) de vertaders guardians de les essències.

Pepe

La candidatura d'EU_EV

Pepe | 10/02/2008, 22:24

La candidatura d'EU-Ev al Congrés completa amb una petita nota biogràfica

1. Marisol Ramírez Verdejo

Palma, 1970.
Ha cursat estudis de Filologia Hispánica a la UIB.
L’any 1990, amb 19 anys, va començar a treballar a la ràdio. Hi ha fet feina durant 16 anys, i ha dirigit els programes Protagonistas (Onda Cero a les Balears), Hoy por hoy i La ventana (Cadena SER a les Balears). Ha treballat també al programa Cap de fibló (Televisió de Mallorca).
Fundadora i membre de la companyia Teatro de la lavandería, que ha duit a terme els muntatges Radio pirata, Femenino plural i Instrumentos del mundo.
Independent.

2. Antoni Planells Tur, “Toni Malalt”

Sant Jordi de Ses Salines, 1943.
Pagès.
President de la cooperativa agrícola Es Nostro Camp, des de la seva fundació (1974) fins a 1982.
Afiliat al Partit Comunista el 1973. Ha estat candidat a eleccions municipals i autonòmiques en diverses ocasions.
Regidor de l’Ajuntament de Sant Josep als períodes 1979-1983 i 1995-1999.
Com a propietari i explotador de la finca de Can Malalt, ha estat afectat per les autovies del Govern Matas i va ser un dels més actius i estimats activistes de les plataformes anti-autovies.
Membre d’Esquerra Unida d’Eivissa.

3 . Magdalena Palou i Cànaves

Sóller, 1969
Llicenciada en Físiques i Professora d’Ensenyament Secundari.
Presidenta de l’Associació de Veïns dels Estiradors i Es Celler (Sóller), entre 2000 i 2003.
Regidora a l’Ajuntament de Sóller, entre 2003 i 2007.
Actualment és Directora Insular d’Assessorament Municipal del Consell de Mallorca.
Membre d’Els Verds de Mallorca.

4. Mateu Llabrés Salom

Maó, 1965.
Ha cursat estudis de Ciències Polítiques a la UNED.
Treballador del sector de l’hosteleria.
Candidat en diverses eleccions municipals i generals.
En l’actualitat és Regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Maó.
Soci del GOB, de la Unió d’Excursionisme de Menorca i del GOB.
Membre d’Esquerra de Menorca, n’és el Coordinador Insular des de 2005.

5. Aina Maria Díaz Vargas

Inca, 1974
Llicenciada en dret per la UIB.
Ha estat esponsable de l’assessoria jurídica d’Infojove, mestra de cursos per a la inserció sòcio-laboral, i tècnica assessora jurídica del sindicat CGT.
Actualment és advocada amb despatx propi especialitzat en dret d’estrangeria i laboral. Assessora jurídica de diverses associacions d’immigrants llatinoamericanes, africanes i centreeuropees.
És membre de diverses plataformes ciutadanes: contra les ETTs, contra la Guerra, entre d’altres.
Membre d’Esquerra Unida de les Illes Balears, ha estat resonsable de les secretaries de moviments socials i d’immigració, coordinadora de l’àrea de joves, de la d’administracions públiques i justícia i de la d’immigració. Membre actual dels Consells polítics insular i interinsular i de la Presidència de Mallorca.

6. Artur Parrón i Guasch

Eivissa, 1973. Resident a Formentera.
Llicenciat en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un Mestratge en Història per la Universitat Autònoma de Puebla, Mèxic.
Ha residit a Mèxic entre 1997 i 2002.
Membre actiu del moviment de recuperació de la Memòria Històrica, i autor de dos llibres i diversos articles sobre la guerra civil i el franquisme a les Illes Pitiüses.
Independent.

7. Verònica Melià Carreras

Maó, 1981
Tècnica Superior en Arts Escèniques, a l’Escola d’Estudis Escenics “El timbal” (Barcelona), 2003.
Actriu. Ha estat monitora de teatre, actriu de la companyia La Clota amb el muntatge Sensibilitat Creativa en 35m2, i actriu de la Companyia de Teatres Públics de les Illes Balears.
Sòcia del GOB i de la Fundació Pere Ardiaca.
Membre d’Esquerra de Menorca. Ha estat Coordinadora de Joves i actualment és Coordinadora d’Organització d’EM.

8. Ferran Gomila i Mercadal

Maó, 1948.
Llicenciat en dret, ha exercit d’advocat laboralista des de 1973.
Activista Cultural, ha estat membre actiu de l’Obra Cultural Balear i president de l’associació Voltor.
Advocat compromès, ha estat un dels ciutadans impulsors de la querella pel cas “avions de la CIA”
Membre d’Els Verds de Mallorca.

Notícia

Taulers municipals

Notícia | 10/02/2008, 21:35

Avui l'Última Hora treia la notícia de que ja podem penjar nostra informació als taulers municipals.
Als taulers ja podeu trobar l'anunci del sopar de dimarts amb Marisol i del concurs de fotografia (darrera setmana)

Pepe

Petició feta.

Pepe | 10/02/2008, 21:33

En Bosses, ja vàrem plantejar aquesta petició abans del vídeo a la direcció de Palma per que la traslladin als companys del PSM, però crec que com a altres coses no ens han fet cas.

Garci

Re: Sampol hauria de dimitir.

Garci | 10/02/2008, 19:06

Estic totalment d'acord amb en Bosses. Si Sampol no surt és UM qui hi guanya. I més pensant que UM no tenia res a guanyar. La decisió del PSM l'ha beneficiat de totes totes.
I el vídeo, volgueu o no, és indignant.

en bosses

Re: Sampol hauria de dimitir.

en bosses | 10/02/2008, 18:33

Jo crec que si que hi ha motius per estar indignats, tal vegada se hauria de plantejar una queixa “oficial” al PSM.
Tenia a Sampol com a una persona bastant coherent, no se que li ha passat.
Si Sampol no surt, cosa ben possible, el PSM ho passarà ben malament, s’estan començant a enterrar i UM te la pala.

Pepe

Honestitat

Pepe | 10/02/2008, 16:23

No crec que hagi cap exageraicó a l'article, no és gens honest
ni net que Sampol sigui al mateix temps Senador del Bloc i candidat d'UMitat.
La verit que em sent totalment estafat, sembla que el BLOC només era el PSM.
Crec que el més honest hagués estat deixar el càrrec de Senador sense esperar als resultats de les eleccions. Evidenment el seu lloc l'ocuparia una altra persona del PSM.

Garci

Re: Sampol hauria de dimitir.

Garci | 10/02/2008, 14:55

Primer, crec que ha de dimitir perquè ara defensa una partit que no és el Bloc i no representat les idees del BLOC. Com que ha canviat de idees no crec que ens representi enlloc.
Segon, nosaltres no tenim ni volem cap càrrec. Tampoc hem dit que hagi de ser d'EU el nou senador. No volem col·locar-nos ni xupar.

Miquel Joan

ja ja

Miquel Joan | 10/02/2008, 14:22

tan els hi fa, ells van a colocar-se i a xupar.

Martí

Vols dir ?

Martí | 10/02/2008, 12:28

La teva indignació es comprensible, però el video està millor que la majoria dels que he vist. Sampol només te un tema, per tant no és probablement la millor candidatura per la gent d'esquerres. ara, d'aquí a haver de dimitir, abans de veure si surt votat, trob que exageres

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb