URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La Font segle XXI

Alternativa | 15 Febrer, 2008 06:58 | facebook.com twitter.com

Biel Perelló no ha participat al concurs de fotografia que acaba avui però si ens ha deixat aquestes fotografies  FORA DE CONCURS, les podeu veure millor a la seva pàgina http://foto.webverd.com/taula.htm.

  El lema és "Zonas Residenciales del Norte de Mallorca - La Huerta de la Font"

Una muntanya molt especial per la gent de Pollença i que inexplicablement, ja entrat el segle XXI, s'ha acabat de degradar.


Aquesta, juntament amb las del Vilar, Gotmar i Cala Carbó, són fets que mai haurien d'haver passat.

Biel posa les imatges, vosaltres els comentaris, jo no sé que he de escriure.

 

 

 

 


 

Comentaris

Biel

La Font - Nota informativa del GOB

Biel | 21/05/2008, 16:52

Nota Informativa del GOB
21 de maig de 2008.

El GOB insisteix a l'Ajuntament de Pollença i al Consell de la necessitat d'aturar les llicències a la urbanització de La Font.

La construcció de la urbanització, iniciada als anys 60, està destrossant aquesta muntanya i fent malbé de forma irreversible un paratge natural, a causa de les obres d’explanació, moviments de terra i construcció de xalets.

En nombroses ocasions, el GOB ha demanat a l’Ajuntament de Pollença la paralització de noves construccions a les zones elevades de la urbanització de la Font i en general a tots els indrets que no disposen de serveis i infraestructures mínimes, com a aquest cas. En els escrits la nostra entitat ha posat damunt la taula tant els impactes ambientals, socials i paisatgístics com els possibles infraccions a la legalitat que provoquen aquestes edificacions.

Igualment i en distintes ocasions el GOB ha sol·licitat al Consell Insular la de Mallorca la desclassificació de les parts altres de les urbanitzacions de La Font i El Vilar., precisament atenent al seu impacte i a la manca de serveis.

Pepe

Re: La Font segle XXI

Pepe | 16/02/2008, 20:09

A l'article del Balear a més de veure que el PSOE segueix amb la seva actitud covarda davant de Pedro, veig que ha posat a Conxi Peña com entesa i és el verds.
Tens molta raó Toni se carregen la muntanya pes tenir unes cases buides, i no passa res.

Garci

Re: La Font segle XXI

Garci | 16/02/2008, 14:27

No només la Font fa oi. Avui he anat fins al Moll i fins a la Cala i crec que Pollença i el Moll està totalment unit per una urbanització dispersa de xalets. I a la Cala també s'hi construeix molt. Jo no se si la solució és construir a la Plaça, però el que si se és que no poden passar els anys i no fer-hi res.
Quants anys fa que en Joan Cerdà és regidor d'urbanisme? Quants anys més hi hauria de ser?

Per cert, la cala està totalment abandonada, bruta i rompuda. Crec que dona per un article, a veure si me ve la inspiració.

Toni

La Font segle XXI

Toni | 16/02/2008, 14:08

El millor de tot és que quan acabin de foradar la muntanya i sembrar 40 xalets un devora l'altre (i 40 piscines, no fos cosa) els vendran a quatre estrangers per una millonada, i aquestes cases estaran tancades de cap a cap d'any.

Una tudada, perquè possiblement els amos només les empraran una setmana o dues per venir de vacances.

Això si, la piscina plena, i el jardí ben regat, que com que a Mallorca mos sobra aigua...

Si tant necessari es construir, per donar feina a la gent del poble i tot això, perquè no lleven la plaça nova i fan pisos a un preu que els joves pollencins puguin pagar???

Tanmateix la plaça s'enfonsa i està plena de merda de ca. I si no ho duc malament, quan plou molt les ufanes inunden el parking...

Joan Ramon

Bon dia

Joan Ramon | 16/02/2008, 11:37

No facis bromes Toni, que segurament algú o veu com una bona idea.
viscas Pollença,
Terra hormigonosa,
La més construida
a reu de l'estat.
Visca Pollença,
que és xalet en piscina
té el pla urbanistic molt
aitucuat.
Visca Pollença,
que és merevella
malgrat dessatres que feim
els ciutadans
visca....
tachin

Ens estiem Carregant un lloc privilegiat, a pesar de la gent que en teoria l'ha de mantenir.
Salut

Toni

La font s.XXI

Toni | 16/02/2008, 10:08

Crec que tambe hauriem de començar a contruir un poc mes al puig de Maria, al menys el cami ja esta fet!

en bosses

Re: La Font segle XXI

en bosses | 16/02/2008, 08:06

Qin poder que te en Pedro J.


Diari de balears, avui.
________________________________________
Narbona decreta que els mallorquins no tenen legitimitat per defensar el litoral
Declara que els recursos contra la privatització de la Costa dels Pins són «inadmissibles»

A.G. Palma.
La ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, ha resolt que els partits polítics, plataformes i ciutadans de Mallorca que varen presentar recursos contra la piscina de Pedro J. Ramírez i la subsegüent privatització de la Costa dels Pins (Son Servera), no tenen legitimitat per plantejar aquestes reclamacions.L'escrit, que firma la sotssecretària Concepción Torquero per delegació expressa de la ministra, decreta que els recursos són «inadmissibles» perquè «cap d'ells (els demandants) no tenen dret a poder resultar afectats per la dita resolució, circumstància que, ni tan sols, no es fa constar pels recurrents, llevat de la mera al•lusió al lliure gaudi dels béns públics demanials, en concret del domini públic maritimoterrestre i el dret de trànsit per la costa, que són drets, tots ells, que de manera genèrica, ostenta qualsevol ciutadà però que, no per això, els converteix en interessats en qualsevol procediment referit a tals béns». La resolució insisteix, a més, que «cap dels interessats no es va personar en el procediment», que «encara és en vies de tramitació».
El gabinet de la ministra socialista evita, així, haver de manifestar-se sobre allò que demanaven els recurrents: la declaració de nul•litat de ple dret de l'ordre ministerial de gener de 2001, per la qual, Jaume Matas va expedir una concessió a la piscina, en contra dels informes tècnics i en col•lisió amb la Llei de costes. Malgrat que han transcorregut set anys, el Ministeri de Medi Ambient encara no ha publicat la concessió ni les resolucions posteriors que la regulen en el BOE, tal com li exigeix la llei. La concessió que converteix Pedro J. Ramírez en gestor de piscines públiques expira l'any 2016.
En total es varen presentar 32 recursos en el Ministeri contra la resolució que gestiona el domini públic per a usos privats. Entre ells, hi figuren els de Biel Barceló, en representació del PSM-Entesa Nacionalista; Josep Palou (Lobby per la Independència); Conxi Peña (Entesa); Joan Prunés (elinmundo.es); Joaquín Rabasco (ASI), i altres de particulars. El Ministeri dóna per liquidada la via administrativa i envia els recurrents als jutjats contenciosos si s'oposen a la seva resolució.
El cas de la piscina de Pedro J. Ramírez s'inicià l'agost de 2002, quan Ágatha Ruiz de la Prada s'exhibí en la revista Telva amb la pileta. Jaume Sastre i Josep Palou, dirigents del Lobby per la Independència, i Bernat Fiol, dirigent del grup ecologista Gadma, hi acudiren per nedar, ja que es tractava d'una instal•lació en el domini públic. Va ser aleshores quan es descobrí que el ministre Jaume Matas havia legalitzat la instal•lació amb una odre que no havia estat publicada en el BOE però que, i tanmateix, declarava l'ús «general, públic i gratuït» de la piscina. Ramírez respongué amb una querella criminal, que també es tramita.

Garci

Re: La Font segle XXI

Garci | 15/02/2008, 18:42

Si no m'equivoc, aquí on hi ha la màquina, al costat esquerra dels xalets més alts, hi fan noves construccions, una persona encarregada de manejar les màquines me va comentar que buidarien 3000 m3 de roca. Jo no se si és molt o poc, però amb el gest d'aquesta persona em sembla que era moltissim. Amés allà no hi havia camí i s'havia d'obrir un camí per anar-hi. Això me va comentar.

Francesc Bibiloni

això ja fa temps que hi és

Francesc Bibiloni | 15/02/2008, 18:27

Hola, allà a d'alt de tot hi ha un sector d'escalada que abans s'omplia bastant, entre que era molt accessible i bastant fàcil hi havia sempre gent en plan domingueros; fins que varen començar a fer les cases i varen dificultar l'accés fins a fer-lo perillós : una montanyeta d'escombraries amb ferros i blocs de construcció ben adornada amb una palera, que nose si encara hi és, però hi va ésser almenys 2 anys.
Ara la muntanyeta ja no té arreglo.

fralokus

Re: La Font segle XXI

fralokus | 15/02/2008, 15:51

Ha, ha, ha, ha.

Xesca, quan sàpigues qui som et sorprendràs, "el dels estudis dels meus fills" és l'última "excusa tècnica" per a de alguna manera justificar aquest desordre urbanístic a Pollença.

Pepe

Xesca

Pepe | 15/02/2008, 15:05

Xesca, Fralokus es pensa que tothom li coneix i es dona conta del que diu és pura ironia.
Hauries d'aferrar la adreça del teu blog a l'espai que diu web, d'aquesta manera seria més fàcil entrar.

Garci

Re: La Font segle XXI

Garci | 15/02/2008, 14:24

Pens Xesca que Fralokus té molta imaginació i ironia.
No només li agraden els animals de corral. I estima una mica les nostre muntanyes.

Les fotos son molt guapes tot i que mostrin una cosa horrible.

Xesca Ensenyat

Ai, fralokus, em faràs tenir un 'amago'

Xesca Ensenyat | 15/02/2008, 14:18

Jo que enyor les muntanyes i tu que els dius que se'n vagin a ca una puta perquè has de pagar l'educació dels teus fills...
Què hi té a veure, una cosa amb l'altra? Ai, quin esglai.
Si vols un consell, la millor escola que pots fer al teu fill és que estimi na Blanca i totes les altres muntanyes.
A més, que no hi ha escola pública a aquest país...
Jo només us volia dir que he actualitzat L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS amb l'episodi 26 de Viacrucis...

Article

Notícia

Article | 15/02/2008, 11:52

Avui al Ddb parla d'un pla de l'Ajuntament per acabar amb els cans vagabunds i els seus excrements.

fralokus

Re: La Font segle XXI

fralokus | 15/02/2008, 10:41

A ca na puta la muntanya. Aixó és feina pels treballadors del poble, fora verds, he de pagar els estudis als meus fills.

en bosses

Re: La Font segle XXI

en bosses | 15/02/2008, 08:17

Curiosament aquestes tenen llicencia, ens hauríem de demanar que em fet? perquè no em intentat posar remei avanç?
Avon arribarem?

Marga P.C.

PATÈTIC !!!!

Marga P.C. | 15/02/2008, 08:10

Això és patètic, patètic, patètic-... I Don Juan RULL què en diu d'això? Me cagondell de falsos i hipòcrites...
Feis alguna cosa amb el responsable d'urbanisme des de fa anys, o té superglue3 a la cadira i no es pot aixecar?

Pepe

Lleis

Pepe | 15/02/2008, 08:08

A 1990 uns polítics i uns tècnics varen considerar que això era sòl urbà i al 2008 mantenim aquest absurd.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb