URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Déu preguntes

Alternativa | 17 Febrer, 2008 07:09 | facebook.com twitter.com

Seguirem amb el darrer ple de gener aquestes foren nostre primeres 10 preguntes, poques respostes. Seguim amb pocs doblers per fer res i amb poques ganes de moure res a temes com l'urbanisme.

Tinc un grapat de preguntes respecte a plecs que vaig fer a anterior plens:

1 .- Quan es pensa convocar al diferents grups polítics per fer feina al tema del compliment de la llei de disciplina urbanística.  Sense resposta.

.- És possible repartir el pagament dels diversos impostos al llarg de l’any per tal de no carregar la gent. Juanjo va contestar que s’està estudiant.

3 - Que s’ha fet per posar ordre al desgavell de les obres de substitució de conduccions i preses d'aigua potable al carrer Verger i altres de la zona del Camp, ja que seguim rebem queixes En quan a les obres del carrer verger, Formentor, Sion, Binimelis i Pare Vives, continuen tan caòtiques com fa un mes. Joan va dir que sempre que es fan obres hi ha queixes, però que s’estan fet correctament.

4.- Hi ha algun projecte per la   millora de l’asfaltat i il·luminació de les entrades de Pollença que són la primera imatge del municipi i es  troben en un estat lamentable. Joan va dir que ells agradaria però que no tenen doblers i que s’esperarà a l’adaptació del PGOU al PT, o sigui va per llar (amb el POOT ja van 12 anys)

5 .- Té el refugi llicència d´obertura. Sense resposta.

6.- S’ha fet ja alguna gestió per part de l’equip de govern respecte la proposta aprovada per unanimitat a l’anterior ple d’instar al govern espanyol a la creació d’una comissió mixta per la recuperació de la base. Sense resposta

7.- S’ha comunicat ja a Comerç i als negocis implicats l’exclusió del polígon industrial com entorn del mercat tradicional, ja que hem observat que els negocis del polígon segueixen obrint els diumenges. Sense resposta

8.- És cert que la quantitat de doblers de factures no pagades ja superen el milió d’euros ? Com és possible que no s’hagi pagat després d’un any als joves que muntaven el cine, o a una nina 17 anys que també se li deuen doblers del  festival elàstica del 30 de juny. Mª Mar va dir que s’informaria d’aquest darrer cas.

9.- Quan es tornarà a posar en marxa l’Agenda 21. No n’hi ha cap data confirmada però si la intenció de tornar a posar en funcionament l’Agenda.

 10.- No és pot millorar el tema de la contaminació lumínica a la nova fase de la circumval·lació del Port. Joan va contestar que alguns veïns se l’havien queixat de que havia escassa llum?


Comentaris

Pepe

Re: Déu preguntes

Pepe | 18/02/2008, 11:51

Crec que mai s'ha d'entrar en la vida personal dels polítics, m'interessa el que fa com regidor Martí gestionant doblers públics, res més.

UM-UNPI

Marti CHOCHOGAVIA

UM-UNPI | 18/02/2008, 07:27

I que sabeu que diuen d'aquest regidor?

Pepe

JR

Pepe | 17/02/2008, 23:47

Passivitat o pasotisme?
Falta de doblers o d'idees?
Ha canviat alguna cosa?
Moltes preguntes sense respostes

Joan  Ramon

uffffffffffffff

Joan Ramon | 17/02/2008, 19:54

uis ara ho he mirat bé, la nota és pitjor encara, 4 sense resposta, 4 donant llargues.

un 2 de nota.......

Joan  Ramon

Salut

Joan Ramon | 17/02/2008, 19:52

3 preguntes sense resposta, i 3 més sense contestat, sinó donant llargues.
Permi l'equip de govern va suspendre l'examen del més de genr.
:-(
Necesita millorar.

Pepe

Agenda 21

Pepe | 17/02/2008, 19:26

L'agenda local 21 només funciona si realment creus en la participació ciutadana i això significa perdre el privilegis de fer parts i quarts, de que hagi gent que tingui bo, del caciquisme...
La circumval·lació ha estat un atemptat ecològic i una manerda de tudar doblers sense sentit.

fralokus

Re: Déu preguntes

fralokus | 17/02/2008, 16:43

l'Agenda Local 21, molts tardes de reunions que al final no han servit de res, ens queda el consol que ens vam conèixer gent molt sana i preocupada pel medi ambient.

Record quan aquell senyor alemany que també col·laborava de Ràdio Pollença (Harry crec que es nomenava), va proposar que els camions no sortissin de les obres amb els pneumàtics plens de fang, se'ls havia de "passar mànega abans", si veiéssiu la cara que va posar el representant dels camioners.

Joan Ramon

Circumvalació

Joan Ramon | 17/02/2008, 12:34

posssats a fer propostes serioses, i acords a aqust equip de Govern de "esquerres ?!¿?¿" supos que encarà ens voldran fer creure que la circumvalació era necessaria, en vistes de lelevat transit que té.
Però bé, de cada vegada queda més clar el que defensa cadascu.
I per a molts regidors del nostre consistori (com altres política), té més importància assegurar una dedicació exclussiva, que preservar el nostre territori.
Salut

Garci

Re: Déu preguntes

Garci | 17/02/2008, 11:15

O sigui que encara hi ha poques faroles a la circumval·lació! I que Joan no sap que la contaminació lumínica no va en relació amb el nombre de faroles sinó amb no tirar raigs de llum al cel per no destorbar els animals nocturns!!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb