URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Camins, obres, festes... i canal 9 indepent.

Alternativa | 21 Febrer, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Acabam amb les preguntes que vàrem fer al darrer ple. Esperam vostres precs i preguntes pel proper ple; dijous 28 a les 20:00 hores, en aquest ple hauran de respondre a les preguntes que no varen contestar al de gener.

11- Segons la nova llei o Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP) els tribunals qualificadors per a l’accés a la funció pública no poden estar constituïts per càrrecs politics. A  les proves de bidell de l'escola Joan Mas,  el batle si va posar ell mateix de president i posteriorment va delegar en Marti Ochogavia, a pesar de ser advertit de la irregularitat que suposava el seu nomenament com a president del tribunal. Per què aquesta actitut? Joan va contestar que el nou estatut era pels funcionaris no pel personal laboral on se seguia el conveni municipal

12- Què accions ha fet l’Ajuntament en relació a una denúncia de mobbing a la deixalleria de Santuiri. Sense resposta.

 13- Quins plans té l’equip de govern  respecte la zona humida de l'Ullal. Joan va dir que l'equip de govern s'ha compromès a no urbantizar l'Ullal

14.- A l'Urbanització Can Singala, hi ha un veïnat que s'ha apropiat d'una part del solar municipal i s'hi ha construït un jacuzzi. S’ ha fet a saber per escrit a l'Ajuntament. El batle no ha pres cap mesura? S'informarà al zelador i se prendran mesures.

15.- Com està el tema del patronat d’esport? la base de concurs de la piscina? Només resten detalls de la piscina; exterior, motor....

16 - La parada de Bus ja està  acabada ?, s’ha fet qualque canvi del projecte inicial? com van les  negociacions amb l’empresa respecte a la taquilla i serveis?. Sense Resposta.

17.- Tinc a tornar a insistir amb els acabats de les obres que ha fet en Crespi, els acabats de les obres que es varen fer entre el 1965 i 1968 a Pollença, després de les obres de instal·lació per primera vegada de les conduccions de clavegueram i aigua. potable tenien un acabat perfecte, que malhauradament amb les síquies recents s'han hagut d'espanyar i la reposició no te la qualitat que tenia l'asfalt vell.
  Aixòtambé ha  passat a la carretera de formentor,  les obres fetes l'any passat  que ja pressenten desnivells on es varen fer síquies, ja que aquestes no es varen compactar com cal, així com als carrers St. Domingo i altres de Pollença. A mes els acabats recents dels carrers Sion, Binimelis, etc. son penosos, i convindria saber si encara aquests obres estan en garantia. S’ha pres alguna mesura?

  Els acabats són firmats i certificats pels directors tècnics.  

Abans de seguir amb les preguntes aquest vídeo és la demostració de per què el PP no ha volgut fer els debats a les televisions públiques TVE i IB3, canal 9 és un exemple de com és realment una televisió independent amb un govern del PP.

 


 

 Respecte al tema de camins varen fer un bon grapat de preguntes...

CAMINS.

18.- Com és troba el camí del Coll de Siller?  El traçat actual que es troba al catàleg i al PGOU, es pensa mantenir? Algunes pescadors del Moll corroboraren el seu pas pel traçat actual, i al llibre de L’Arxiduc Lluís Salvador es dona fe de la seva existència, que en pensa fer l’Ajuntament?  S'ha tingut  reunions amb afectats i o estan d'acord amb l'itinerari del PGOU i recorreran

19.- Ens pot donar comptes l’Ajuntament de la llicència ja sol·licitada anteriorment, a la Finca de L’Empeltada? Sense resposta.

20.-Com és troba l’expedient de recuperació del camí del Coll D’en Patró, aprovat pel Plenari el passat mes de Setembre de 2007?  Sense resposta.

21.-Si bé el Consell de Mallorca ja va contestar les al·legacions al catàleg de camins de Pollença, i l’Ajuntament està pendent de fer-ho per aprovar aquest catàleg, podria recollir els informes tècnics del Consell L’Ajuntament? En cas contrari, podria accelerar un procés que s’ha tengut pràcticament paralitzat aquests darrers dos anys?  Sense resposta.

22.- Com es troben les regulacions de Ternelles i Ariant actualment? S'està a l'espera de les sentències judicials.

 Altres.

23.- A pesar de que al ple on varen debatre els problemes de la patrona s’ens havia dit que les properes reunions de la comissió de festes serien més obertes i s’ens convidaria, finalment no s’ha fet ni una cosa ni altra. Per què? Sense respostaFora del ple es varen disculpar i explicar que s'havien oblidat  ( Joan) o que pensava qeu la meva petició només era per la patrona (Michel).

24.- Sabem que respecte a nostra petició de Pediatra, va dir que ja ha estat comunicada la necessitat a la Direcció General d’atenció primària però que  falten professionals, se ha fet alguna acció més?
Francisca va dir que continuaria insistint a aquest tema. 

25.- És cert que el deute municipal de factures impagades supera el milió d’euros. Sense resposta.

26.- A Formentor hi ha una parcel·la 50 A denunciada en nombroses ocasions per un veí, on s’ha demolit una casa sense llicència i s’ha romput tres vegades un precinte municipal

 Per què l’Ajuntament no ha complit les seves obligacions i la llei de disciplina urbanística

-  Obligació d’instar a les companyes subministradores en 48 hores. Art 61.7

- Retirada de maquinari ai materials en 48 hores. Art 61.5

- Imposició de multes quinzenals, només s’ha posat una multa de 600 euros quan avui l amulta ja hauria de ser de 314.572.800 euros.

 Pensa obrir l’Ajuntament un expedient sancionador?

Joan ( a pesar de que coneix perfectament el tema) va dir que s'informaria al zelador. A aquest tema li dedicarem un article properament.

Comentaris

Garci

Re: Camins, obres, festes... i canal 9 indepent.

Garci | 21/02/2008, 10:29

Poques respostes, com segueixin així, l'acumulació de preguntes que ple rere ple no responen serà infinita.
Els plens hauran de començar abans per poder acabar a les 12.
I la veritat és que no se perquè no contesten si son coses que saben.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb