URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La màquina excaladora

Alternativa | 04 Març, 2008 18:04 | facebook.com twitter.com

 Aquest és la foto guanyadora del III concurs Urxella votada per l'Assemblea d'Alternativa EU-EV.

Al concurs s'han presentat 27 fotografies la majoria fent referència al creixement urbanístic del municipi, brutor a les platges, manca de serveis bàsics ( clavegueram, voravies...) i sobre tot a les obres que es fan a la urbanització de la Font.

La guanyadora ( amb un premi de 60 euros) és una fotografia de Joan Company "Kompi" d'una màquina excavadora menjant-se la muntanya, l' hem titulat com "LA MÀQUINA EXCALADORA."

I la reflexió que fem és per què s'ha permès i es permet aquesta destrucció i aquest brutal impacte paisatgístic? Per què no s'ha demanat per l'urbantizació de la Font, la desclassificació dels solars no edificats amb la llei de mesures urgents per a un desenvolupament sostenible, com si que s'ha fet pel Vilá a una situació similar.

 LA MÁQUINA "EXCALADORA" DE  Joan Company "Kompi"

 
 

Comentaris

Pepe

Re: La màquina excaladora

Pepe | 07/03/2008, 16:57

Lo pots dir a Kompi que la foto ja l'ha publicat sa plaça i el part forana

Garci

Re: La màquina excaladora

Garci | 07/03/2008, 12:50

Enhorabona Kompy per la foto.

Reflexa molt bé que és Pollença i que és la Font.

Tothom estima Pollença amb la boca ben gran i oberta.

Però tothom tanca els ulls, ni grans ni oberts, quan és el moment de fer alguna cosa per la Pollença que tant diuen estimar.

rc

via fora catalans

rc | 05/03/2008, 19:27

Via fora catalans!! contra la monarqui i aquest rei opressor k encara no fa gaire temps ens recordava k era descendent de felip V la terrible memoria k esta en deuta de sang en nosaltres contra la injusticia social i els privilegis de clase per la llibertat dels paisos catalans i el dret a governarnos noltros mateixos consients de la nostra personalitat i de que els paisos catalans poseeim suficients recursos econòmics per viure lliurement, per la llibertat de tots els empressonats per delictes politics i socials per la llibertat dels nostres companys separatistes que d'una manera heroica han patit i pateixen encara per els paisos catalans, per la implantació de la republica catalana independent!!aquestes eleccions no son les nostres, abstenció!!

fralokus

Re: La màquina excaladora

fralokus | 05/03/2008, 16:15

i els caçadors "La Guardia Pretoriana"

Pepe

Embull

Pepe | 05/03/2008, 15:54

UMitat defensora de la independència i na Munar que serà reina o presidenta de la República?
Aquesta gent està ben embullada.

fralokus

Re: La màquina excaladora

fralokus | 05/03/2008, 15:20

Independència? Doncs endavant !!!.

De moment el Partit Popular té gairebé el 50% dels vots en les últimes eleccions autonòmiques, tot just cal convèncer a gairebé la meitat dels votants de les illes i aquest 50% teòricament no vol escoltar parlar d'independència (Espanya se rompe).

Això no és Catalunya ni el País Basc, encara que objectius més grans han caigut.

Sabeu que EU reconeix les autodeterminació dels pobles i no serà cap problema, els Verds no ho sé, però supòs que tampoc seran un problema.

Bona sort.

Pepe

Pere Sampol

Pepe | 05/03/2008, 15:10

Una cosa és Pere Sampol senador pel Bloc i una altra cosa seria Pere Sampol diputat per UMitat.
Pere Sampol ha fet molt bona feina com Senador i la faria, estic segur com diputat de Progressistes, que a més segur que hagués sortit.
Ara si Pere Sampol surt diputat, al Congrés no es parla només de financiació autonòmica ( un tema important però que no pots se monotema). Quan s'hagi de votar coses a les que la posició d'UM -PSM i Esquerra no és la mateixa, que farà Pere? El programa d'UMitat és mínim i no parla d'independència com parles tu.
Els cincs diputats d'IU-ICV han fet una feinada i lleis com la de dependència que ens beneficia a tots els balears han sorgit de la seva feina

indepe

u

indepe | 05/03/2008, 14:50

Podeu criticar molt a unitat pero desde que en pere sampol esta a nu senat sel l'ha sentit molt mes que a tots us espanyolitos tarats que hi ha per allà i voltros tant de llamazares veig que no han fet res per les illes som la comunitat que mes dobes produim per a espanya però no mos nen donen cap això sols té un únic camí: la independència de les illes balears

Pepe

Surrealisme

Pepe | 05/03/2008, 10:35

L'altre tema ja arriba a l'extrem del surrealisme, aqueta gent està pitjor del que pensava.:
DEFENSAR VOTAR UNITAT PER TOMBAR A NADAL??????????????????????????????????????????????????????????????????

Pepe

Ca

Pepe | 05/03/2008, 10:34

Molt bé fralokus sou un exemple a seguir i sobre tot a donar suport

fralokus

Re: La màquina excaladora

fralokus | 05/03/2008, 10:15

Què fem?

Riure, plorar, saltar, anar-nos a la platja?

Com es menja això?

Pitjau l'enllaç

Fralokus

Re: La màquina excaladora

Fralokus | 05/03/2008, 08:42

Pepe, t'agradarà saber que el canet que varem venir a buscar al Institut fa unes setmanes, ha estat adoptat a Alemanya.

Pepe

Tertúlia polítics

Pepe | 05/03/2008, 07:31

Avui a les 18:30 tertúlia de polítics

Pepe

Contenciós UNAC 33

Pepe | 05/03/2008, 07:29

Avui al DdB i UH s'informa del contenciós que hem posat conjuntament amb el GOB per aturar l'UNAC 33 - Cala Molins:

EU i el GOB recorren les llicències per fer 32 pisos a Cala Molins
Les dues formacions impugnen l’acord del plenari municipal

El GOB i el grup municipal d’Alternativa Esquerra Unida-Els Verds van interposar, dilluns, un contenciós contra els acords municipals que han concedit quatre llicències urbanístiques, que suposen la construcció de 32 habitatges i 3 piscines a Cala Molins, al costat del torrent de Can Botana, en el terme municipal de Pollença. Tant el GOB com EU creuen que les llicències incompleixen la normativa urbanística, «ja que els solars manquen dels serveis preceptius». A més, en el contenciós impugnen l’acord del ple de l’Ajuntament de Pollença de l’1 de desembre de 2005, que va aprovar el projecte de dotació de serveis i reparcel·lació, ja que creuen que «s’ha realitzat de manera incorrecta».

L’Ajuntament va atorgar les llicències a final de la passada legislatura basant-se en informes tècnics, i a la present legislatura l’actual equip de govern va ordenar la revisió de les llicències per un tècnic independent, que va coincidir amb els informes anteriors en els quals es diu que les llicències s’han donat de manera correcta.

La nova normativa urbanística, que reconeix la necessitat de preservar aquesta zona i que substitueix la construcció de plurifamiliars que preveia la normativa aprovada el 1990 per la construcció d’habitatges aïllats, encara no ha entrat en vigor, de manera que aquest fet ha facilitat que alguns promotors hagin sol·licitat quatre llicències d’obres per construir 32 pisos.

La nova denúncia se sumarà a la que ja va presentar un veí de la urbanització a final de l’any passat, per tractar d’impedir l’impacte paisatgístic que impliquen les noves promocions. Fins ara, el jutge ha desestimat la paralització cautelar de les obres, perquè entén que el dany que ocasionen no és «irreversible», ja que hi ha la possibilitat de demolir-les posteriorment. Mentre, el decret llei de mesures urgents, aprovat recentment pel Govern, també s’ha fixat en Can Botana, però la protecció aprovada pel Govern es limita exclusivament a la zona més alta de la muntanya, i deixa a les mans de l’Ajuntament de Pollença el futur de la zona més baixa, que és on s’han atorgat les llicències urbanístiques.

Pepe

Destrucció

Pepe | 05/03/2008, 07:28

Bon dia Sebastià, mentre la gent no reaccioni seguirem igual, pas a pas destruït nostre patrimoni més valuós. El paisatge de Pollença es degrada dia a dia i no passa res.

SEBASTIA DU FORN

POLLENSA

SEBASTIA DU FORN | 05/03/2008, 06:59

POLLENSA UN POBLE AMB LA VISTA AL PASSAT, NO CONSCIENT DEL PRESENT, DESCONEIXADOR DEL FUTUR.
IMPLICAT!!!!

SEBASTIA DU FORN

LA FONT

SEBASTIA DU FORN | 05/03/2008, 06:56

ENCERTADA LA FOTOGRAFIA GUANYADORA DEL VOSTRE CONCURS. AIXO DE LA FONT, NOMES A FET COMENSAR, D'AQUI CINC ANYS,GIRAU LA VISTA CAP A LA FONT I VEUREU EL GRAN CANVI RESPECTA AL DIU D'AVUI. LLAVORS MOLTS ES QUEIXARAN I QUEIXARAN, ARA MOLTS ENCARA CALLEN, NO SON CONSCIENTS DEL RESULTAT FINAL...
VISTA POLLENCA!! BIEENNNNNN
VISTA LA PATRONA!!! BIEEENNNN
VISCA EN JOAN MAS!!! BIEEENNNN
VISCA LA MARADEDEU DELS ANGELS!!! BIEEENNNNNNNN... PERO ELS NOSTRES FILLS, ELS NOSTRES NETS, LES NOSTRES GENERACIONS FUTURES PODRAN VIURE?...

Pepe

Re: La màquina excaladora

Pepe | 04/03/2008, 22:57

Adolescència i món real són incompatibles.

fralokus

Re: La màquina excaladora

fralokus | 04/03/2008, 22:47

Pepe deixa'ls, és bo que entrin aquí, en el món real, on el món no s'amida pel "tubarro" de la moto, o el "xulo" del MP4 que puguin tenir.

Que vegin el difícil que serà dur les llenties a casa, perquè si no canvia la cosa ni les "villas" salvaran l'economia.

Que surtin de Disneylandia.

Pepe

escoltar

Pepe | 04/03/2008, 22:22

Quan vaig a dormir encara sent Pepe, Pepe, Pepe... és difícil escoltar a 26 adolescents a la vegada. De totes maneres comja m'imagin qui ets, la paciència és una virtut.

De totes maneres e2a hi ha un blog per parlar de temes de classe, de història i de l'institut, t'agrairia que no mesclassis temes i que hem facis el comentaris al blog corresponent.

e2a

e2a

e2a | 04/03/2008, 20:18

un saludo de la clase e2a cap a nu nostro tutor be domés dir-li que ens escolti un poket mes ja que ell diu que han d'escoltar a nu poble cosa que no fan

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb