URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

IUntEVnet

Alternativa | 05 Març, 2008 11:06 | facebook.com twitter.com

Es veu que a alguns els molestava la bona feina i presència que tenia IU a internet i el dissabte varem sofrir un atac informàtic.  Qui entressin el dissabte a la nit en  la pàgina d'esquerra unida és es van trobar la següent fotografia:
 


De moment no s'ha pogut solucionar el problema ja que l'atac va ser molt seriós
De moment s'ha redireccionat la pàgina a la de Llamazares. Almenys així salvem els mobles fins que recuperem el control del lloc

La pàgina d'IU està gestionada per la proveïdora de serveis d'Internet Arsys, capdavantera del mercat a Espanya. Però tampoc els seus tècnics han aconseguit expulsar als 'intrusos'. "Arsys ens ha dit que s'han apoderat de la màquina on estaven allotjades la pàgina d'IU i altres".
   

 
EU Balears 
 
Els verds de Mallorca.
 
 Marisol Ramírez
 
http://www.gasparllamazares.es/
 
 el bloc d'en Joan Herrera. 
 
http://www.iloveiu.org/ 
 
foro iu 
  
 
 
 
 
Programa EU-EV.

NOVES TECNOLOGIES PER A TOTHOM


- Declarar Internet servei públic universal. Tarifes de connexió planes reals, de qualitat i amb preus assequibles per tothom. Impuls de mesures per a l’extensió de les TIC, en col.laboració amb les Comunitats Autònomes i Ajuntaments, especialment en col·lectius amb més risc d’exclusió, les zones rurals i els barris perifèrics: subvencións per la compra d’ordinadors i l’accés a tarifes planes.

- Afavorir i impulsar l'ús del programari lliure i obert dins de totes aquelles institucions i centres depenents, subvencionats o parcialment finançats per l’Administració de l’Estat i en col.laboració amb les Comunitats Autònomes i els Ajuntaments.

- Avançar cap a una vertadera administració electrònica, que permeti  simplificar, coordinar i agilitzar els tràmits administratius davant el conjunt de les administracions, i que també afavoreeixi els processos i mecanismes de participació democràtica.

- Impulsar entre els alumnes i professors de primària i secundària, d’acord amb les Comunitats Autònomes, plans de formació en TIC, informàtica i programari lliure per evitar la dependència tecnològica de les persones.

- Afavorir i impulsar l'ús del programari lliure i obert dins de totes aquelles institucions i centres depenents, subvencionats o parcialment finançats per l’Administració de l’Estat i en col.laboració amb les Comunitats Autònomes i els Ajuntaments.

- Avançar cap a una vertadera administració electrònica, que permeti  simplificar, coordinar i agilitzar els tràmits administratius davant el conjunt de les administracions, i que també afavoreeixi els processos i mecanismes de participació democràtica.

- Impulsar entre els alumnes i professors de primària i secundària, d’acord amb les Comunitats Autònomes, plans de formació en TIC, informàtica i programari lliure per evitar la dependència tecnològica de les persones.

- Garantir que els terminals d´accés a les noves tecnologies no suposin una barrera per a col.lectius amb risc d´exclusió social com ara persones analfabetes, cegues, immigrants i altres.

- Establir mecanismes jurídics i tecnològics de protecció efectiva de la privacitat i la confidencialitat de les dades personals, especialment les de tipus sensible, de tots aquells i aquelles que facin ús de les noves tecnologies. Elaboració d’una Carta dels drets de la ciutadania digital.

- No generalitzar el cànon digital de manera indiscriminada, ja que suposa un obstacle per al desenvolupament de la societat de la informació. Cal impulsar mesures coherents i proporcionades que discriminin els usos dels diferents suports digitals.

- Assegurar la presència de totes les llenguals oficials de l’estat espanyol en els portals i recursos d’Internet de l’Administració de l’estat. Impuls, en col.laboració amb les Comunitats Autònomes, de les diferents llengües oficials de l’estat a la xarxa.

 

 

Comentaris

Pepe

Muy bueno Paco

Pepe | 07/03/2008, 23:28

Muy bueno Paco, l autilización política de la asignatura de educación para la ciudadanía es otra de las cosas surrealista de la oposición del PP

Paco

Re: IUntEVnet

Paco | 07/03/2008, 21:48

Solicito a las autoridades permitan a mi hijo no asistir a las clases de "Matemáticas", materia que considero ofensiva a mis creencias religiosas, ya que postulan, entre otras blasfemias, que 2 + 2 es igual a 4, cuando todos sabemos que un razonamiento de tal perfección sólo puede ser hecho por Dios. Durante esas horas, prefiero que reciban educación religiosa, la historia de La Santa Inquisición, o -mucho mejor- que aprendan cómo se acumula una riqueza incalculable y obscena como la del Vaticano, estado no democrático que ha sabido permanecer inmune a las crisis económicas de toda la Historia, siempre bajo las consignas de Nuestro Señor y, por supuesto, teniendo como prioridad el bienestar de los más humildes y desfavorecidos.

Pepe

Jaume

Pepe | 06/03/2008, 22:24

Crec que la llei de partits és un error i que ANV s'hauria d'haver presentat a les eleccions, igual que crec que és inadmissible que la gent del PSOE o el PP al País Basc hagi de tenir guardaespatlles.

El partits d'extrema dreta, són molt minoritaris, no em fan tan de por com els missatges racistes i xenòfobs de partits més gran de dretes com CIU i PP.

Avui he vist els espais electorals de molt de partits minoritaris, hi ha molt de partits que es fonamenten només a un tema i a vegades aquest ja es troba al programa de partits més grans.

jaume

partits

jaume | 06/03/2008, 19:05

doncs si n'he trobat alguns, però els que sols es presenten a nivell illenc no hi son... no troabau que hi ha molt partits d'extrema dreta? no s'hauria de fer alguna cosa? com sels hi ha fet a EHAK i ANV?

Pepe

Jaume

Pepe | 06/03/2008, 17:31

Evidentment des del poder és més fàcil aplicar unes polítiques o altres.

Això de dir que tots som iguals és una gran mentida i li va molt bé al capital, és el mateix que opinava Franco per cert.

Als polítics com a qualsevol professió hi ha de tot; més i menys mentider, més i menys corruptes, més i menys treballadors... Dos exemples extremes; Jesús Gil (no coment) i Marcelino Camacho exemple d’honestedat compromís i decència.

No tinc cap enveja al PSM per haver entrat a UMitat, si EU hagués entrat jo hagués sortit, precisament per que pens que la política no és un circ i que s'ha de ser coherent.

No crec que entri Sampol, pero si entra enhorabona i que "le vaya bonito".

Dels partits petits coneix el programa de la majoria,la majoria els pots trobar a internet.

Pepe

Més

Pepe | 06/03/2008, 17:19

I fralokus podem afegir els doblers que es varen donar i perdonar als equips quan es varen transformar en SA,els doblers de les televisions públiques, els estadis que són municipals, la publicitat institucional, les requalificacions....

jaume

politics

jaume | 06/03/2008, 17:07

una altre cosa algú sap que prediquen aquets partits petits com aliança balear, coalicio treballadors per la democracia, partit illenc de ses illes balears, democracia nacional,etc.?

jaume

politics

jaume | 06/03/2008, 17:04

podeu criticar tot el que volgueu però tots els polítics teniu una finalitat: arribar al poder, uns mentint d'una manera i els altres d'una altre però tots al final feis el mateix quan sou a d'alt,aunque segueu socialistes, comunistes, feixistes ,etc.
La política s'ha convertit en un circ on tothom hi cab i podeu criticar que si els del psm s'han venut per estar dins unitat i tal, jo crec que es una gran part d'enveja per part vostra ja que ells entraran dins el congrés i vosaltres no.

fralokus

Re: IUntEVnet

fralokus | 06/03/2008, 15:49

No Pepe, no vaig escoltar en Villar, el que he escoltat es a un membre del "Consejo Superior de Deportes", diguent que si por pasar del doblers públics, li pasaran a la Federació o als equips la factura del serveis de Policia, que en un partit tipus Barça-Madrid pot arribar a pujar al voltant de 150.000 euros.

Pepe

La llibertat comença alliberant el propi pensament i deixant de pensar com ells, els uns o els altres, volen que pensem.

Pepe | 06/03/2008, 12:29

Una mica de memòia la gran reculada va ser al 2000-2004 quan el PP va tenir majoria absoluta. A la primera legislatura sense majoria absoluta el PP va fer una política de centre dreta no massa diferent a la que havia fet el PSOE amb majoria absoluta (recorda OTAN,vagues generals, guerra bruta contra el terrorisme, Roldán...)
El PSOE només fa política de centre -esquerres quan no té majoria absoluta, cas de la darrera legislatura.

Jo vull que guanyi el PSOE, i estic segur que guanyara, però també vull que faci polítiques d'esquerra com a la primera part de la legislatura i per això cal un grup fort d'EU-ICV

Em sembla totalment irresponsable prestar el vot a ningú i més a l'actual situació. EU-ICV te un perill real de desaparició. Un parlament sense un grup estatal a l'esquerra del PSOE és un panorama molt negre.

En els pitjors dels casos, que no crec, el PP podria guanyar per la mínima. Amb qui pactaria, només podem pactar amb Coalició Canaria i això no és suficient per governar.

La prioritat és tenir un govern que fadi polítiques d'esquerres o sigui PSOE -IU_ICV i això només és possible si IU_ICV te sufients diputats o vots per tenir grup. Si no ens espera un govern PSOE-CIU o PNB

Pepe

I er furbo

Pepe | 06/03/2008, 12:16

Esport professional i financiació publica, un tema per un article fralokus.
Vas escoltar a Villar, president de la federació de futbol; segons ell "er furbor és per damunt de les lleis i no cal doblers públics"

Preocupada

Sofisma perillós!

Preocupada | 06/03/2008, 12:09

Podeu dir el que vulgueu. Aquest argument que el vostre és el vot útil és un sofisma. Els anys 1996-2000 varen ser una reculada en tots els ordres de progrés social. Veig que us és igual que guanyi el PP (que trist que Partal digui que no li fa gens de por!). Doncs a mi no m'és igual! L'any 1982 vaig ser una dels dos milions de "votos prestados" que va admetre tenir González. No ens ho varen tenir en compte i ara sé que tampoc no ho faran. El PSOE és així, però jo no. No actuaré de manera irresponsable. Em preocupa molt més que guanyi Rajoy que no que Unitat no tregui cap diputat o que IU no pugui tenir grup parlamentari propi. Tot això, és litúrgia! En canvi, que Rajoy no sigui president és una prioritat!

fralokus

Re: IUntEVnet

fralokus | 06/03/2008, 11:57

Poc a poc es va confirmant el rumor de que hi ha membres de Govern de les Illes que tenen autèntica diarrea amb el tema del basquet, no poren pair que el primer equip de basquet de les illes sigui de Menorca i no de Mallorca, i están creant més problemes del que tenen als equips de basquet de Mallorca amb projectes que sonen molt bé, pero sense cap solidesa econòmica.

Pepe

Jai

Pepe | 06/03/2008, 11:36

Jai estic totalment d'acord, si nosaltres no arribam a tenir diputada nostres vots serviran per fer grup parlamentari, els d'UMitat anirà a l'excusat com deia Joan Lladó.
Per cert no sé si ha estat una mala trasncripció del periodista o un lapsus però avui al UH, però UM ja somia amb fer un partit a partir d'UMitat.

«Los nacionalistas deseábamos que existiera un partido como Unitat»
Margalida Miquel( (UM)la número 2 al Congreso de Unitat

Pepe

Vergonya.

Pepe | 06/03/2008, 11:31

Fralokus ahir a la tertúlia de polítics ja es va comentar que el vent havia fet desastres al poliesportiu i al col·legi nou.

El tema del col·legi és vergonyós com pot haver gent que encar digui que el PP, màxim responsable d'aquesta obra com de la del metro digui que és seriós i un bon gestor.
Els desperfectes són fonamentalment per que el col·legi te fallades d'estructura

També he d'anar a veure el poli, responsabilitat municipal i d'UM, ja que els desperfecte són a obres que s'han fet recentment.

Ahir vaig dir que també va ajudar ( la canal de Bòquer ja canalitza el vent) la circumval·lació ja que on abans havia arbres ara hi ha un canal de la badia fins la muntanya.

Pepe

@ al mentir t'iguales amb el PP

Pepe | 06/03/2008, 11:24

@ estic cansat de contestar a aquesta MENTIDA, MENTIDA, MENTIDA que el PSM s'ha encarregat d'estendre per justifica el seu pacte "antiideològic amb UM", mira les hemeroteques, pàgines web, blogs... EU sempre ha dit el mateix volian reeditar Progressistes i mai anirien a una coalició amb UM aquesta és la raó de no formar part d'aquesta coalició i res més, l'altre és una mentida i em sembla una tàctica pròpia del PP.

Els partits d'esquerra? que van amb UM són els que han renunciat a la seva ideologia no nosaltres.

Qualsevol que hagi escoltat o conegui a Marisol s'haurà donat ja compte que és si arriba a Madrid, es parlarà i es farà feina per Balears.

Si arriba Sampol ja veurem quan hagi de votat la majoria des temes del Congrés que no siguin de financiació,qui programa es seguira el d'Esquerra? el del PSM? el d'Entesa? o el d'UM? Què votarà Sampol a una proposició de llei sobre l'avortament? sobre l'estat laïc? sobre impostos a las grans fortunes?.... 11 pàgines de programa, patètic.

Del teu comentari només estic d'acord al tema de València, crec que Llamazares hauria d'haver donat suport a Isaura.

Jai

EU-EV i Unitat

Jai | 06/03/2008, 11:19

Ahir deia en Miquel Nadal al "Diario de Mallorca" que "con los de EU-EV no iríamos ni a tomar café". La possible integració d'EU-EV dins Unitat ni es va plantejar; era absurd. I més plantejat en termes de perdonar-li la vida a EU-EV, que era com es va suggerir per part d'Entesa i ERC. Aquí el problema és que UM i satèlits han enganyat al PSM amb l'objectiu de carregar-se el Bloc. I que només EU-EV ha mantingut la torxa dels ideals de Progressistes del 2004, qyue incloien les causes de l'esquetrra, l'ecologisme i el sobiranisme conjuntament. Si Unitat, malgrat la doblerada que ha invertit en publicitat i el suport de la premsa, no arriba a treure el diputat haurà fet un ridícul espantós.

Pepe

Gràcies Xesca

Pepe | 06/03/2008, 11:14

Gràcies xesca m'ha encantat l'article tan de bo el diumenge la gent alliberi el seu pensament.

fralokus

Re: IUntEVnet

fralokus | 06/03/2008, 09:41

Ara me trobat una "mamá", amb una empipada de collons, m'ha dit que el nou col.legi del Port és "SINIESTRO TOTAL" pel vent.

Hi ha un munt de finestres que literalment han volat.

Després aniré a voure-ho de primera mà.

Xesca Ensenyat

Si ets decent, APOSTATA

Xesca Ensenyat | 06/03/2008, 09:14

A LES MILANES NEGRES DE LA CÚRIA,
actualitzat L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

...ens acostam vertiginosament a les 20.000 visites....

@

IU és + de lo mismo

@ | 06/03/2008, 09:00

Ara has donat en el clau, Pepe. Fa anys que IU no té suficients diputats per tenir grup parlamentari propi, només el pot tenir per nombre total de vots.
Si EU no és dins Unitat és perque IU necessita els vots de Balears per tenir grup parlamentari propi (i això al Parlamento significa +doblers, +funcionaris, +espai, +presència), no per ideologia, no per conviccions, no per programa, sino perque a en Llamazares li interessa (com també ha vet a València, deixant tirats a Alternativa i al Bloc). Heu canviat el diputat de Balears per un grup parlamentari d'IU. Per això dir que na Marisol representa els interessos de balears és FALS. Na marisol és allà on és pels interessos d'IU de Madrid.

Xesca Ensenyat

Copy/paste

Xesca Ensenyat | 06/03/2008, 06:31

A mi no em fa por que guanyi el PP...
Ara us faig un copy del mail obert d'avui d'en Partal, després em faig un cafè i, tot d'una, m'assec a actualitzar L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS. Títol? Segurament A LES MILANES NEGRES DE LA CÚRIA...

per Vicent Partal
dijous, 6 de març de 2008
Ni escolte la COPE ni em fa cap por que guanye el PP
Diuen els del PSC que escolte la COPE si estic indecís sobre el meu vot (que ho estic). Però no pense fer-ho per dues raons. La primera és que mai escolte la COPE, sóc d'aquells que la fan apagar si el taxista la té posada. I la segona és que a mi no em fa cap por que guanye el PP a Espanya. Com tampoc no me la fa que guanye el PSOE, és clar. Ja s'ho faran ells. A mi em fa por, en tot cas, la incapacitat dels nostres polítics per oferir-nos una alternativa clara i engrescadora a la fraternal piconadora del PP i el PSOE. Mentrestant tanto monta monta tanto...

La campanya socialista és un autèntic insult a la intel·ligència. No he vist cap anunci que diga res, que propose res. Ni un. Què volen? què proposen? Es pensen que els hem de votar perquè si no hi anem "ells" venen? que potser torna el papus? que el món s'acaba? Al costat de tanta amenaça i apel·lació a la por només hi ha la cosa fofa aquesta de l'optimisme i el bon rotllo i el talant, que ja sabem que no vol dir res. Fa quatre anys com a mínim ens prometien l'Espanya plural, els papers de Salamanca, l'oficialitat del català a Europa i que aprovarien l'estatut que el parlament de Catalunya enviarà a les Corts -àdhuc que el tal Zapatero era culer i volia anar al Camp Nou. ¿I amb aquests antecedents per quin motiu m'hauria de fer por a mi que el qui va fer aquestes promeses i les va incomplir una darrere l'altra no siga el pròxim president del govern espanyol?

Que els del PP són més descarats i desacomplexats? Ho són, sí, i tant com ho són. Però això és, només això, prou argument per a donar un xec en blanc a un polític com Zapatero? A mi no m'ho sembla. I encara menys si aquesta opció del xec en blanc a canvi un argument tan poc democràtic i intel·ligent com és la por comporta que els nostres partits perden de vista tot i especialment el futur del país.

La llibertat comença alliberant el propi pensament i deixant de pensar com ells, els uns o els altres, volen que pensem.
Vicent Partal director@vilaweb.cat

Pepe

La Torxa

Pepe | 05/03/2008, 20:02

Gracies pels elogis

No es tracta d'un tema de sigles sinó d'idees, qualsevol persona d'esquerres que hagi vist el que ha fet UM aquests quatre darrers anys no pot triar voluntàriament una coalició amb aquest partit.

Crec que amb Progressites segur que sortia el diputat, una pena que no hagi estat l'opció d'Esquerra i PSM.

Pepe

Blanca

Pepe | 05/03/2008, 20:00

Perillós votar EU_EV? Ja et val Blanca.
Els vots no aniran a la mar com dius tu, ja que IU_ICV necessita un 5% per aconseguir grup propi i si no tenim diputada tots els vots conten per arribar al 5%.

Precisament per coses com Son Espases, entre altres no ens podem fiar del PSOE.

Totes les enquestes, el país, público, el periódico, cuatro... donen guanyador a Zapatero, i el país inclus diu que està prop de la majoria absoluta.

El meu vot no és un vot anti_PP, és un vot que creu a unes idees i un projecte i no és el del PSOE:

Joan Ramon

Perills

Joan Ramon | 05/03/2008, 18:19

El perillós Blanca, és demanar el vot simplement per derrotar l'adversari, més que per una proposta concreta i per un projecte , i en aquest cas el que fa això no és precisament EU, sinó més bé PP i PSOE.

Salut

Blanca

ESTRATÈGIA PERILLOSA

Blanca | 05/03/2008, 17:35

Això que estau fent és molt perillós. Donar per fet i segur que guanya Zapatero per incrementar els vots que aniran a la mar és un acte d'engany polític tant o més gros que el de Son Espases!
El Gran Wyoming va advertir l'any 1996 (quan tothom donava majoria absoluta al PP) que una part molt alta de l'electorat diu "allò que sembla està d'acord amb la majoria". Va tenir raó. Ara, encara hi ha un percentatge altíssim (molt més que a les de 1996, 2000 i, sobretot, 2004) que es mostren INDECISOS (fins i tot de si aniran a votar). La diferència de 2, 3 i, fins i tot, 4 punta no és significativa quan gairebé un 30% no diu què fa comptes fer.
També és veu ben clar que les enquestes de la dreta (EL MUNDO, ABC, LA RAZON, COPE...) donen molts més vots a IU (a Balears a Unitat) allà on no poden treure diputat. L'objectiu és el de sempre: tirar vots NO-PP a la mar!
No ho voldria creure, però pens que guanyarà el PP. Va tot solet! Els altres, van en clara DES-UNITAT. Som d'esquerres! Per això em sap més greu veure aquest discurs tan perillós (que només afavoreix el PP) per arreplegar quatre vots!

LaTorxa

bones idees, massa fums

LaTorxa | 05/03/2008, 15:43

Ës una pena que tenint sa candidata que teniu, i les bones idees que posau al vostre programa, no tengueu possibilitat d'aconseguir repreentació balear al Congrés de diputats. Potser si haguéssiu deixat de bandes les sigles...si vos haguéssiu unit a Unitat... Ara segurament serà per això que ni vosaltres ni Unitat entrareu al Congrés. Bones idees, però massa fums. El bipartidisme és en gran part causa vostra. Bé pot ser això vos fa escalivar i en tornar-hi vos pensau millor sa vostra política de coalicions. De totes formes, sort i ànims.

Pepe

D'acord fralokus

Pepe | 05/03/2008, 15:17

La veritat que crec que dimecres aquest tema ja s'hauria d'haver solucionat.

Pepe

Libertad de expresión

Pepe | 05/03/2008, 15:16

Buenas tardes Fabián creò que la libertad de expresión es uno de los fundamentos de la democracia, en eso creó que todos estaremos de acuerdo. Igualmente creó que pintar la sede de un partido, anular una página web o no dejar hacer un mitin a un político es inadmisible. En eso seguro que estamos de acuerdo pero el tema de donde empiexa y donde acaba la libertad de expresión es un tema lleno de matices y claroscuros.

Por ejemplo yo creó que la ley de partidos es un ataque a la libertad de expresión, igual que creó que es un ataque que en Euskadi por ser del partido popular o socialista tu vida esté en peligro.

Todos tenemos derecho a defender nuestras ideas de forma pacífica.

fralokus

Re: IUntEVnet

fralokus | 05/03/2008, 11:44

Em sembla increible que a un proveïdor d'internet li passin aquestes coses, si és cert que has perdut el control de la màquina s'esborra el disc dur i es restaura una còpia de seguretat, còpia de seguretat que hauria de fer el proveïdor d'Internet cada ics hores.

En el cas de Ràdio Urxella existeix la copia de seguretat del proveïdor i la meva que tinc en lloc segur per si passa algun contratemps.

Fabián

Re: IUntEVnet

Fabián | 05/03/2008, 11:26

Independientemente de las ideas políticas, creo que es recriminable que se intente impedir el derecho a la expresión, como se ha hecho con la web o con algunos acontecimientos ocurridos estos días a diversos políticos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb