URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dany irreversible

Alternativa | 06 Març, 2008 10:59 | facebook.com twitter.com

A la fi hem interposat un recurs contenciós administratiu conjuntament amb el GOB  contra els acords municipals que han concedit llicències urbanístiques a la UNAC 33 (Cala Molins). El recurs es refereix a  quatre llicències que suponen la construcció de 32 vivendes i 3 piscines.de frenar. L’impacte paisatgístic de les noves construccions serà bruta a una zona  situada en primera línia de mar i on fins ara només existien habitatges unifamiliars.

Tant el GOB com Alternativa Esquerra Unida- Els Verds pensam que aquestes llicències incompleixen la normativa urbanística,  ja que els solars manquen dels serveis preceptius. Igualment impugnam el projecte de dotació de serveis i reparcelació de la UNAC 33 que pensam s'han realitzat incorrectament.

 Lamentam haver tengut que arribar a aquest punt i que l'equip de govern actual  hagi desestimat  nostres peticions, al·legacions i recursos i els d'alguns veïns de la Cala, un dels quals ja ha interposat també aquest recurs.

Encara lamentam més que ja no es pugui recuperar ni can Colom ni el pins centenaris d'aquest solar. Esperam arribar a temps per evitar la construcció d'unes edificacions que desfigurarien totalment el paisatge de Cala Molins.

Ens sembla increïble que el jutge hagi rebutjat paralitzar de manera cautelar les obres de construcció, com demanava el contenciós que ja ha posat un veí ,  perquè entén que les promocions esmentades no hi ocasionen un dany «irreversible», ja que hi ha possibilitat de demolició.

Pins centenaris i Can Colom que ja no existeixen, segons el jutge no és irreversible. 

 


 

Comentaris

Pepe

Notícia

Pepe | 08/03/2008, 17:07

Per cert avui al DdM:

Por otra parte, en la víspera del 8-M el ayuntamiento palmesano anunció que el nombre de siete científicas pasará a formar parte de las calles del Parc Bit. La decisión, un primer paso para comenzar a "paliar la falta de presencia femenina" en los alias de las vías de la ciudad. Las eruditas elegidas son Sofia Germain (científica), Maria Agnesi filósofa y matemática), Maria Mitchell (matemática), Antonia Maury (astrónoma), Laura Bassi (filósofa y científica), Rita Levy (científica) y Ada Byron (analista y metafísica).

fralokus

Re: Dany irreversible

fralokus | 07/03/2008, 11:54

Pel bosquet de Boquer un altre BELLRESGUARD és la solució.

Pepe

Desperfectes

Pepe | 07/03/2008, 11:51

Els desperfectes que ha provocat el vent al nou col·legi també els podeu trobar al diari el Mundo (no l'he trobat a internet·

Notícia

Notícia

Notícia | 07/03/2008, 11:47

La Sala inicia una campanya per recuperar el bosquet de Bóquer
Es tracta d’una de les zones forestals urbanes més importants

M. RAMIS. Pollença.
L’Ajuntament de Pollença, per mitjà de l’àrea de Medi Ambient i amb la col·laboració de la Policia i els serveis de Protecció Civil del municipi, ha portat a terme una sèrie d’actuacions per recuperar la qualitat de l’entorn del bosquet de Bóquer, una zona forestal urbana del port de Pollença. Es tracta d’un alzinar de devers una hectàrea en un estat de conservació regular, que s’ha vist afectat per iniciatives urbanitzadores, per algunes plagues com la del banyarriquer i les actuacions poc cíviques d’algunes persones.

Per eliminar alzines perjudicades pel banyarriquer s’han organitzat tres jornades, en les quals ha intervingut un total de 90 persones, amb la participació activa també de la Policia i de la Protecció Civil de Pollença. L’actuació ha inclòs la tala de fins a 100 alzines malaltes, amb la corresponent eliminació de la fusta afectada i la crema de les branques tallades per evitar el perill d’incendis. En tot cas, s’han deixat nombrosos rebolls i s’ha intentat no danyar les alzines petites que creixien a l’ombra de les malaltes, a fi de possibilitar una recuperació de la coberta forestal.

A més, s’ha procedit a tallar 15 pins, alguns de grans dimensions, pel fet que anaven colonitzant el bosquet de Bóquer i envaïen l’àrea d’alzinar. Una altra de les activitats ha estat l’eliminació d’un monticle afegit sobre una antiga sitja, que havia estat convertida en un circuit de bicicletes, amb la destrucció subsegüent de part d’aquest patrimoni.

Juntament amb l’institut de Pollença es va organitzar així mateix una diada dedicada a plantar alzines, amb la participació d’una vintena d’alumnes, concretament als punts on s’han generat clapes o buits en la coberta forestal. Els serveis de jardineria de l’Ajuntament de Pollençat també col·laboraren amb els participants en aquesta jornada. La idea perseguida per l’Ajuntament amb aquest tipus d’activitats és la de transmetre a la ciutadania un missatge de responsabilitat cap a l’entorn natural del municipi de Pollença.

Notícia

Notícia

Notícia | 07/03/2008, 11:46

El temporal de viento que hizo en la isla el pasado miércoles provocó importantes desperfectos en el nuevo colegio Miquel Capllonch del Port de Pollença, como la rotura de vidrieras y el desprendimiento de protecciones de aluminio, que obligaron ayer a adoptar soluciones de urgencia para que las clases se desarrollaran con relativa normalidad.
Según explicó ayer el alcalde de Pollença, Joan Cerdà (UM), los destrozos provocados por el viento son una consecuencia de la larga lista de desperfectos que todavía acumula el centro escolar, inaugurado en febrero de 2007. Cerdà se puso ayer en contacto con el Ibisec para explicar la situación y reclamar la reparación de los defectos de la escuela. El consistorio no se ha hecho cargo del mantenimiento del centro a la espera de que se solventen las irregularidades.
Por su parte, el regidor de EU en el Ayuntamiento, Pepe García, opinó ayer que los defectos son una causa de las "obras exprés" del PP para inaugurar el centro antes de las pasadas elecciones.

Blog de la niña

La niña

Blog de la niña | 07/03/2008, 11:45

Muy bueno Santiago, hay un blog dedicado a la niña, a parte de múltiples vídeos.

¿Qué es esto?

Desde que el pasado día 26 de febrero de 2008 Mariano Rajoy pronunciara su discurso para cerrar el debate televisado contra Zapatero no hemos podido dejar de pensar en ello.

Rajoy nos contó a todos los españoles la historia de "La Niña" y reblandeció nuestros corazones. Ahora no pararemos hasta encontrar a "La Niña" de Rajoy donde quiera que esté. Si quieres conocer el cuento de "La niña de Rajoy" haz haz click aquí.

Por eso hemos abierto este blog, para iniciar la búsqueda desesperada de "Esa Niña". Cualquier dato que tengas en tu poder sobre "La Niña" por favor envíanoslo a laninaderajoy@gmail.com. Buscamos fotos, videos o lo que sea que nos ayude a encontrarla.

Entre todos los que envíen información se sorteará la "Camiseta oficial de la niña de Rajoy".

SANTIAGO

LA NIÑA DE RAJOY

SANTIAGO | 07/03/2008, 06:45

Comentaba ayer Rita Barberá que este domingo nacerá la niña de Rajoy y que le pondrán de nombre Victoria Esperanza. Bien, un nombre muy bonito...
Pero creo que le padre esta pensando en otro nombre, no le termina de gustar este compuesto. Según fuentes bien informadas, que no se pueden desvelar en este blog, Mariano,está decidido que la niña se llamará uno de estos tres nombres: Soledad, Caridad o Dolores….

Perquè és útil votar eu-ev

Perquè és útil votar eu-ev

Perquè és útil votar eu-ev | 06/03/2008, 23:48

Perquè EU-EV és la força que defensa netament els valors i les propostes de l´esquerra i fa una lectura crítica d´una societat profundament injusta amb les persones i agressiva amb el medi ambient.
* Perquè EU-EV ha demostrat, a pesar de tenir molt poca representacio, la seva utilitat aquesta legislatura, com a impulsora de les mesures més progressistes del govern de ZP: Llei de memòria històrica, llei d´igualtat, llei de dependència, retirada de les tropes d´Iraq, permís de paternitat, …
* Perquè si tenguéssim més representació, tendríem més incidència, i es podrien retirar les tropes d´Afganistan, i aconseguir una llei de terminis per regular l´avortament, una reforma fiscal progressiva o una reforma laboral que beneficïi els treballadors i treballadores per primera vegada.
* Perquè si et quedes a casa teva, primer no arregles res, i segon estàs tudant un dret assolit amb molts anys de lluita dels nostres pares, mares, padrins, padrines.

Xesca Ensenyat

Actualització

Xesca Ensenyat | 06/03/2008, 15:10

A les vostres pantalles clicant l'enllaç.....

VIACRUCIS, 34

L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb