URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Gràcies Marisol

Alternativa | 09 Març, 2008 07:16 | facebook.com twitter.com

Avui volia donar les gràcies a totes les persones que han ajudat amb el seu temps i esforç a aquesta llarga campanya.

No ha estat fàcil; no disposam dels mitjans ni doblers d’altres partits i ens hem enfrontat a un bipartidisme  feroç.

Especialment volia donar les gràcies a nostra candidata al Congrés Marisol Ramírez, no era gens fàcil posarse al front de la candidatura d'EU-EV quan no era possible reeditar Progressistes. Marisol ha tingut que lluitar contra vent i marea per fer escoltar la seva veu, amb l'afegit que  ha tengut que aguantar ser la única candidata a la que es demanava per la seva vida privada. S' ha deixat la pel, l'ànima i el cor i estic segur que avui obtendrem uns bons resultats.

Extractes del discurs de na Marisol a l'acte de Llamazares, simplement espectacular, gàcies per la teva energia que tant i tant necessitavam  

Vota sense por, en consciència i amb coherència.

Demostrau que la política ens importa, que volem fer-la entre totes i tots i que la política o és al servei de la gent, amb la gent i per a la gent o és una duocràcia perversa que en humilia i ens infrarepresenta. És temps d'acció.

La societat civil  es mereix estar representada en el Congrés combatent el desencantament i entenent que no t'equivoques si votes; t'equivoques si no votes, si deixes que decideixin per tu en un temps especialment delicat.

Deixem de votar perquè no passi això o allò altre. Votem perquè som d'esquerres i ho sabem.

Sortiu d'aquí, contant que som i vam existir. Perquè ningú s'atreveixi a dir-nos que elvot no val per res.....que el nostre vot no val per res? un poc mes de respecte.

Voteu des del vostre orgull. I voteu des del privilegi que aquest dret suposa, voteu des de la memòria històrica que alguns volen oblidar, voteu des del convenciment que som, i ara és el moment, una força mes necessària que mai.

Ja podeu descarregar l' Urxella especial eleccions (pdf)

  

Comentaris

fralokus

Re: Gràcies Marisol

fralokus | 14/03/2008, 15:52

Crec que Gaspar Llamazares tindrà molta feina aquesta legislatura, doncs l'objectiu d'IU és la modificació de la llei electoral, el batle de Marinaleda (Sevilla) -que casualitat totes les revolucions comencen allà- ja s'ha posat en marxa.

Pitjau l'enllaç

Pepe

Re: Gràcies Marisol

Pepe | 10/03/2008, 00:19

Bona nit fralokus, descansa. Aragó és la primera vegada que no tindrà un diputat del PAR o la CHA, el bipartidisme ha arrasat.

Està clar que el PSOE i el PP podem presentar uns candidats pèssims i no passa res.

fralokus

Re: Gràcies Marisol

fralokus | 09/03/2008, 23:54

Idò la pots tornar felicitar, crec que és la primera vegada a la historia que el PSOE guanaya en nombre de vots al PP.

Per la mateixa regla de tres, tampoc esper molt de canvis al PP Balear.

fralokus

Re: Gràcies Marisol

fralokus | 09/03/2008, 23:50

Pepe, a Aragó, "Sin Labordeta no hay paraiso", 60.000 vots menys, naturalment sense diputat.

A Balaers al 99,76% el partido antitaurino 1129 vots i a la resta de l'estat 40.463 al 98 llarg per cent

Pepe

Felicitat Francisca

Pepe | 09/03/2008, 23:45

Demà hauré de aguantar el xoteo dels alumnes, els no diferencien entre municipals i generals...

Per cert Francisca m'ha telefonat tot d'una per demanar-me la meva felicitació. He de dir que se l'havia donat als membres del PSOE que havia a les monges del Port ja que quan he vist que a aquest feu tradicional del PP guanyava el PSOE estava segur de la seva victòria nacional.
Però quan m'ha telefonat na Francica encara sopava, no havia telefonat ni als nostros per animar-les. Esper que na Francisca es doni compte també que unes generals no són unes municipals i que al que realment s'ha de felicitar és a Zapatero.

fralokus

Re: Gràcies Marisol

fralokus | 09/03/2008, 23:39

Pepe, dos, tres "pal caso" és el mateix.

El fotut és 169 un y 154 l'altre, bipartidisme total.

fralokus

Re: Gràcies Marisol

fralokus | 09/03/2008, 23:37

La diferència entre tu i els altres és que demà tu aniras a la teva feina a donar la teva classe d'historia, no te espera cap despaix oficial.

Per cert als blocs afins a UNITAT "llueven chuzos de punta"

Records a Na Marisol, és molt intel.ligenta i supòs que s'ha adonat que l'importan son les persones, no les balances fiscals, vols "interilles" i "xorrades" per l'estil que només interesen a cuatre iluminats, t'ho he dit aquesta tarda.

Pepe

Uf

Pepe | 09/03/2008, 23:32

Ara veig que IU encara es pot quedar al final només amb 2 diputats, i això amb 937.306 vots quin desastre de resultat i de llei electoral.

Pepe

Marisol animada

Pepe | 09/03/2008, 23:28

He pogut parlar amb na Marisol i dins les circumstàncies, estava animada i disposada a seguir el que ha començat.
Fralokus tinc molt clar que les municipals no tenen res a veure amb les generals. M'havia plantejat l'objectiu de aconseguir el 5%, que crec era l'objectiu realista i m'ha decepcionat una mica veure aquest 4%, però després de veure els resultats d'IU per tot crec que hem complit.

fralokus

Re: Gràcies Marisol

fralokus | 09/03/2008, 23:09

I ara a ballar el "chiki-chiki"

fralokus

Re: Gràcies Marisol

fralokus | 09/03/2008, 22:26

Una cosa està molt clara, les eleccions estatals no tenen res a veure amb les municipals.

Pepe has de seguir fent feina no té res a veure el partit que representis sino la teva feina personal.

fralokus

Re: Gràcies Marisol

fralokus | 09/03/2008, 22:18

Refotre Pepe ja esperaba les teves primeres impressions.

A Pollensa un 4,04 % per IU.

El resultat estatal ha estat un desastre per tothom llevat els dos grans partits, CIU s'ha mantengut i poquet menys el PNV, la resta res de res.

A destacar Esquerra Republicana a Catalunya.

Unitat crec que també a patinat.

I a EU-VERDS a Balears s'ha la menjat el PSOE.

Pere

idò

Pere | 09/03/2008, 22:15

Toma unitat!

psm i erc estan acabats .

dimissió tots!

Pepe

Re: Gràcies Marisol

Pepe | 09/03/2008, 22:07

Enhorabona al PSOE per la seva victòria.
A Pollença hem tret 291 vots, encara no sabem el tant per cent, pens que hem complit, però el resultat estatal ha estat un desastre.

Pepe

Gracias Santiago

Pepe | 09/03/2008, 17:48

Gracias Santiago, he pasado un momento por cas y no he podido evitar entrar en el blog. Par mi estos votos son más que utiles.

SANTIAGO

NUESTRO GRANITO DE ARENA

SANTIAGO | 09/03/2008, 07:46

Mi familia y yo votaremos Izquiera Unida. No se si sera un voto util, pero os da la utilidad de nuestro voto...
Mas alla del resultado electoral, quedaros con dos cosas muy importantes: por un lado el reconocimiento de mucha gente a vuestro trabajo constante; y por otro, el gran descubrimiento de Marisol como candidata. Una candidata util para cualquier terreno.
Animo y suerte!!!

Resultats

Demà

Resultats | 09/03/2008, 07:38

Avui estarem tot el dia d'apoderats, demà ja veurem com ha anat la cosa, a l'enllaç podeu consultar els resultat històrics de Pollença a les generals, és un gràfic molt clar

Pepe

Notícia

Pepe | 09/03/2008, 07:35

Avui al diari público sobre Llamazares:

No lo quisieron ver en televisión sacando la piel a tiras a Mariano Rajoy y a José Luis Rodríguez Zapatero. No le reservaron sitio en el plató el 25 de febrero y el 3 de marzo. No tuvo la oportunidad de contrastar sus propuestas de “cambio de izquierdas” con los dos grandes combatientes a la Moncloa. Pero Gaspar Llamazares ganó el debate.

Él también. Paradójicamente. Deshecho el empate que las encuestas de comienzo de campaña otorgaban a PSOE y PP, la victoria a los puntos del presidente del Gobierno en el primero duelo televisivo y por holgada mayoría en el segundo alivió el agobio de Izquierda Unida. Era posible. Había hueco para colocar el mensaje, para explicar a los votantes que en 2004 confiaron en el PSOE que no hacía falta la “transfusión roja”, que el triunfo de Zapatero no corría peligro, que podían votar “libremente” a IU sin miedo a la vuelta del PP al poder.

Ese análisis inundó la cúpula de la federación, y al propio candidato, desde el primer superlunes y, con mayor intensidad, en la segunda semana de campaña. El discurso de Llamazares se vistió de una distinta urgencia. La primera prioridad para IU era luchar contra el “voto fútil, inútil” al PSOE. Lo subrayó en Zaragoza, Valencia, Murcia. En Pamplona, donde ejemplificó cómo la confianza a los socialistas en las autonómicas sólo sirvió para mantener en el Gobierno foral al conservador Miguel Sanz.

Pero Llamazares orientó después su mensaje hacia Zapatero. Con agresividad nada disimulada. Le acusó de “egoísmo” por querer “rebañar” sufragios en caladero ajeno, de llamar a IU “hipoteca” de la legislatura. De seguir una estrategia “fraudulenta” e “inmoral”, como denunció en Público.

Aunque si el adversario te roba, roba tú también. El candidato cogió carrerilla y se lanzó a pedir el voto a todos los electores potenciales. A los obreros en Gijón, a los “socialistas de verdad” en Valladolid, a los “cristianos de base” en Bilbao, a los jóvenes “normales” en Sevilla. Y mientras combinaba el palo al PSOE, le asomaba la zanahoria: la posibilidad de un pacto con IU con programa por delante y la garantía de una política de izquierdas mucho más expansiva que en esta legislatura. “Evitemos que Zapatero acabe como Felipe González”, con mayoría absoluta, alertó. Barricada al “absolutismo” y la “prepotencia” del Ejecutivo.

Sindicalistas, mujeres, intelectuales

Si en algo se ha empleado a fondo esta semana Llamazares ha sido en su postulación a Zapatero. IU quiere entrar en el Gobierno para cambiar, y no sólo reformar. Capitalizar también los logros sociales, que durante cuatro años ha patrimonializado el PSOE. “¿Y tú qué vas a hacer?”, le espetó al presidente en un inédito tuteo en Barcelona. “¿Negociarás una mayoría de izquierdas o te refugiarás en la derecha nacionalista?”. El reto se repitió en cada mitin. Zapatero debía aclarar quién sería su novio. Y si se decidía por CiU, o por PNV –con quien IU gobierna en Euskadi, y a quien no ha combatido en campaña–, Llamazares no estaría ahí.

El candidato ha intercalado sus propuestas –justicia fiscal, lucha contra la corrupción, mayor gasto social, laicización del Estado, educación, sanidad y empleo de calidad o derecho a la vivienda– con la censura al “bipartidismo feo” de ZapaRajoy y RajoyPatero y el apoyo de los sectores amigos. Los sindicalistas –más de 600 firmaron un manifiesto de respaldo–, las mujeres y un centenar largo de gurús de la cultura.

En IU están “satisfechos” con la campaña. Hasta anteayer. El zarpazo de ETA se leyó como trasvase al PSOE. Otra vez. La pesadumbre arreció. Difícil era amarrar el acta de Valencia tras la asonada interna. Difícil era trasladar que IU se juega los escaños con el PP, no con el PSOE. Difícil era sacar la cabeza en campaña. Difícil era sobrevivir, aguantar el 5% y los cinco escaños. Pero ETA sentenció. Nueva prueba para Llamazares. Y ahora los suyos no le pasarán ni una. Le rendirán cuentas en el siguiente asalto, la IX Asamblea.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb