URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Més protecció.

Alternativa | 22 Març, 2008 08:01 | facebook.com twitter.com

Al ple de febrer es va proposar el trasllat de documentació de dos propietaris de solars al Vilar afectats per les mesures urgents per a un desenvolupament sostenible a les Illes Balears. Evidenment el que demanaven era excloure els seus solars de la zona ANEI ampliada pel govern.

Ja que es trasalladava aquesta documentació a la que es parlava d’un tracte discriminatori i de desigualtat, ja que n’hi ha zones i solars en situació similar a la dels afectats, que no han estat afectat pel Decret Llei. Varen fer una moció d'urgència demanant a l’Ajuntament que traslladi documentació i informes defensant davant del govern la inclusió  a l’ampliació de l’ANEI número 47 de tots els solars del Vilà a una situació similar a la dels reclamants i  dels solar de la Urbanització La Font, la Urbanització Formentor i el Golf de Pollença que reuneixen objectivament les mateixes o més condicions per a la seva desclassificació, amb una edificació menor o igual que el Vilà.

 L'equip de govern no va aceptar la urgència i no va donar cap raó ni motivació, pensavam que per una qüestió d'equitat, igualtat i oportunitat era un bon moment per la moció.

Més fotografies de la Font (Urxella III). 

 

 


 

 


 

 

 

MOCIÓ D’URGÈNCIA .

 

El Regidor i portaveu d’Alternativa Esquerra Unida – Els Verds, José Luis García Salvador, presenta a consideració de plenari la següent moció , per tal que sigui estudiada i debatuda a la propera reunió plenària de 28 de febrer.

 

 

 

Exposició de motius.

 

- Atès que a aquest ple de febrer es presenta per la seva aprovació el trasllat de documentació relativa a l'afecció de l'entrada en vigor del Decret Llei 1/2007, de 23 de novembre.

- Atès que els sol·licitants parlen d’un tracte discriminatori i de desigualtat, ja que n’hi ha zones i solars en situació similar a la dels afectats, que no han estat afectat pel Decret Llei 1/2007, de 23 de novembre.

- Atès que el principi d’equitat i igualtat ha de guiar l’actuació de les administracions públiques

Proposem:

 

Acords

 

- Que l’Ajuntament abans de l’aprovació de la llei de mesures urgents per a un desenvolupament sostenible a les Illes Balears, traslladi documentació i informes defensant davant del govern la inclusió  a l’ampliació de l’ANEI número 47 de tots els solars del Vilà a una situació similar  a la dels solars 69-70 i 71 del reclamant Pedro Reines Salas.

 

- Que l’Ajuntament abans de l’aprovació de la llei de mesures urgents per a un desenvolupament sostenible a les Illes Balears traslladi documentació i informes defensant davant del govern la inclusió a la definitiva Llei de mesures urgents per a un desenvolupament sostenible a les illes, dels solar de la Urbanització La Font, la Urbanització Formentor i el Golf de Pollença que reuneixen objectivament les mateixes o més condicions per a la seva desclassificació, amb una edificació menor o igual que el Vilà.,

 

 

Pollença 27-02-08

Comentaris

Garci

Diario de Mallorca

Garci | 26/03/2008, 09:38

Dueños de solares de El Vilar denuncian trato de favor y exigen que sus tierras sean excluidas del ANEI

M. C. POLLENÇA. Las nuevas medidas de protección del territorio han hecho mella en la urbanización pollencina de El Vilar. Si hace años los vecinos se vieron obligados a luchar para obtener la calificación de urbana, ahora se las ven con el nuevo Govern, que en noviembre de 2007 aprobaba un decreto Ley por el que se ampliaba el Área Natural de Especial Interés (ANEI) y, en consecuencia, la parte anexa a la ladera de la montaña quedaba afectada por las restricciones de esta figura de preservación territorial. Con ello se paralizaba cualquier tipo de actividad urbanística, a la espera de la futura ley sobre las normas de protección de áreas de especial valor ambiental.
La decisión no ha sentado nada bien a los titulares de solares afectados, quienes instan al Govern a modificar el área de ampliación del ANEI, a fin de que sus propiedades queden excluidas del mismo. Se amparan, para ello, en informes técnicos municipales y alegan, al mismo tiempo, que otros solares en similares circunstancias fueron exonerados. Insisten, por tanto, en que el Govern debería aplicar las mismas consideraciones para evitar "agravios comparativos".
Pese a los argumentos de los propietarios, la posibilidad de que el Govern dé marcha atrás es vana. El director general de Ordenación del Territorio, Bernat Aguiló, justificó ayer la decisión afirmando que han primado los valores ambientales sobre los urbanísticos. Aseguró también que no caben alegaciones sino enmiendas de grupos parlamentarios y que ninguno de ellos recogió su demanda. En cuanto al supuesto trato de favor, Aguiló quiso dejar claro que los solares aludidos estaban en medio de otros que sí habían sido excluidos y por tanto se siguieron criterios de coherencia para descartar su inclusión.

Garci

Re: Més protecció.

Garci | 23/03/2008, 11:19

Això és un boicot orquestrat de Joan Cerdà i les multinacionals en contra de la nostra ràdio.
Un contuberni Judeo-Massònic-feixista.

Bromes a part, usarem l'explorer i ja està fins que solucionin el problema els de firefox.

Vaja feinada que fas Fralokus!

fralokus

Ràdio Urxella i Firefox

fralokus | 23/03/2008, 11:14

Garci, he trobat un truc i sembla que funciona.

Navegant amb Firefox, cal anar a la web de youtube, iniciem el primer vídeo que hagi, li donem a la pausa, en altra pestanya posem ràdio urxella i funciona, amb Internet Explorer no hi ha problemes, esperem que la gent de Firefox trobi el problema ràpid.

fralokus

Re: Més protecció.

fralokus | 22/03/2008, 16:03

Res Garci, no funciona, de moment internet Explorer.

He posat un avís a la web.

fralokus

Re: Més protecció.

fralokus | 22/03/2008, 15:34

Graci, problema solucionat, sembla que el generador de codi de "youtube" genera un codi erroni per a incrustar el vídeo en la web, el codi correcte es genera en altre costat, em pos a generar els nous codis.

fralokus

Re: Més protecció.

fralokus | 22/03/2008, 15:22

Hola Garci.

Sembla que és un problema conegut de FIREFOX, a EXPLORER funciona bé, en els forums d'internet "estan en ello".

De moment em d'anar així.

Garci

Re: Més protecció.

Garci | 22/03/2008, 14:07

Fralokus, he mirat lo de Ràdio Urxella i a jo no me funciona. O no camina el Youtube o no se sent res.

Xesca Ensenyat

Propaganda i autobombo

Xesca Ensenyat | 22/03/2008, 11:32

STABAT MATER de Pergolesi

penúltima vinyeta de

V I A C R U C I S

al bloc de mesvilaweb.cat

L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb