URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple de març

Alternativa | 21 Març, 2008 07:54

Aquest és l'ordre del dia del ple a celebrar el dijous 27 de març a les 20:00 hores.

Una vegada més presentam dues mocions, en aquest cas relacionades amb la cultura i que hem d'agrair a nostre company de Diògenes; Guillem Caldentey (Verd). 

 1.- Nomenament de representant municipal a la Junta Insular d'Aigües de Mallorca. L'equip de govern proposa a Joan Cerdà i de suplent a Jaume Plomer.

2.- Proposta del grup municipal Alternativa Esquerra Unida- Els Verds de redacció d'un projecte bàsic per a la creació d'un recorregut arqueològic. Ja us informarem amb detail d'aquesta proposta. La idea és molt clar, a Pollença tenim un patrimoni arqueoògic desaprofitat i abandonat es tracta de seguir el model de Menorca i aprofitar aquesta riquesa cultural.

3.- Aprovació inicial de I'Ordenança fiscal reguladora de la taxa del servei de subministrament d' aigua. No ens varen donar l'estudi econòmic i de moment poca cosa podem dir; pujada de preus i més trams per pagar.

4. Resolució del contracte de gestió del servei públic de l'explotació del local situat a la platja Joan Cerda del Port de Pollença.  Una bona notícia. Varen ser l’únic partit que varen  criticar l’impactant local de la plaça Joan Cerdà del Port, el millor per aquest edifici fet per l’Ajuntament a una zona verd seria la palera. Després varen defensar que fos gestionar per PRODIS  o una Associació similar, i varen  denunciar que a l'adjudicació del local s'havia perdut la finalitat social o cultural. Recordam que en juliol es va adjudicar a l'oferta que simplement oferia més duros; 18.000 euros. Finalment l’adjudicatari ha renunciat ja que volia fer menjars cosa que no permetrien les clàusules del contracte i que nosaltres no anàvem a consentir.

Ara esperem que aquest local que ha estat inservible durant dos anys sigui gestionat per PRODIS

 

5.- Proposta del grup municipal Alternativa Esquerra Unida- Els Verds de rebuig a la taxa per préstec a les Biblioteques públiques. La publicarem i comentarem amb detail. Es tracta  d'unirnos a la campanya NO AL PRÉSTAMO DE PAGO. contra aquest neoliberalisme absurd 

 6.-Nomenament representant municipal a l' Assemblea General de Colonya - Caixa d'Estalvis. L'equip de govern ha proposat a Josep Vilanova Cerdà i de suplent a Josep Cifre Salas.

7.- Reconeixement extrajudicial de crèdits. I la festa continua; 69.237,18 euros del Patronat de Turisme i 1.764, 44 de la ràdio. El publicarem i comentarem 

 8.- Ratificació del decret de Batlia  núnm 925. Es tracta del tema que ja es va comentaral ple de setembre  de la fiança de l'empresa Decoresport relativa al subministrament de material esportiu per a equipament del pavelló municipal. Sembla que al final s'haurà de tornar aquesta finança a pesar de que l'equip de govern no estava massa content amb el material.

 A més a més a les comissións informatives s'ens va informar  del projecte del nou  reglament d' ocupació de la via pública ( per l'estiu del 2009) , de  l'adaptació del PGOU al PTI i del camí se Siller ( ja us informarem i farem article de tots aquests temes).

 

ARA COM SEMPRE ESPERAM VOSTRES PRECS, PREGUNTES I SUGGERIMENTS PER AQUEST PLE. 

Una altra fotografia del concurs Urxella III, màquina a la Font 

 

 

 


Comentaris

Francesc Bibiloni

seguexen sortint factures?

Francesc Bibiloni | 22/03/2008, 11:12

Jo només tenc un prec, i és que deixin d'hipotecar-nos tan descaradament d'una vegada.
Bé i com estam a setmana santa i hem de creure amb u miracles que deixin de construir, que air mateix u meu cosinet petit de 4 anyets davant la pista de petanca de la plaça cales monnares (que dubt que se pugui jugar per que hi ha uns clots que fan por) me va dir mira, aquí ara hi construiran...

SERGI

EXCAVADORA

SERGI | 21/03/2008, 23:05

ACABARAN EDIFICANT EN EL CEL .

COLLONUT!

MÁS MADERA!

fralokus

Re: Ple de març

fralokus | 21/03/2008, 20:56

Ja està disponible en la seva totalitat el ple de l'Ajuntament del passat mes d'octubre.

Després de superar uns petits problemes tècnics, prement el "banner" de Ràdio Urxella accedireu al contingut.

El primer problema va sorgir el passat 27 de febrer quan 7 pollencins van intentar escoltar el ple alhora, el servidor es va saturar i rebem una amonestació de l'empresa de hosting.

De moment el "punt estrella" és el de la pujada de taxes, 223 vegades el fragment que més activitat ha tingut.

Desgraciadament, el servidor "STAGE6" va cessar la seva activitat, perquè hagués permès posar els punts al complet, i no com ara que estan en fragments d'al voltant de 10 minuts, atès que youtube no permet vídeos més llargs.

Pròximament pujarem de nou l'entrevista a Pepe Garcia i el ple de novembre, amb la novetat de la inclusió d'imatges sobre el tema que s'està tractant i no just unes imatges de presentació com ara.

Si complim els terminis, al final d'aquest semestre estarem al dia.

joan ramon

Camins

joan ramon | 21/03/2008, 17:46

LA proposta en principi l'havia de presentar Biel Cerdà, en Pepe Gracia estava assebentat i ens va informar que no anava a l'ordre del dia del ple, per tant li vam sol·licitat que la presentas d'urgència com així va fer, des de la platafoma ens vam posar en cntacte amb Juanjo mir i ens va dir que en Biel Cerdà la havia retirat en arribar a un acord amb Joan Cerdà.
L'acord era el següent: Joan Cerdà considerva que una proposta de l'equip de Govern s'havia de aprovar en Junta de Govern i no amb una moció al Ple (al ple si s'haura de aprovar el catàleg), per tant en Biel Cerdà desprès del plenari si ens va informar que així o farien per garantir l'acord, i evidentment, el que preteniem era treure qualque compromis, ja tenim esperiència que els acords s'han de seguir, perquè moltes vegades s'incumpleixen. Per tant la moció va ser aprovada via junta de Govern, fet que ferma un compromís, que era el que es pretenia en un principi, per tant des de la Plataforma tema tancat fins d'aqui 4 mesos, temps en què segons el compromis s'hauria de dur a plenari l'aprovació del catèleg de camins, temps raonable per contestat les alegacions.
Altre tema és que duguem dos anys esperant que es contestin les alegacions i per dur a aprovació el catèleg, això denota falta de voluntat política, però no l'acord pres en junta de Govern.
Salut

Xesca Ensenyat

Ja sé que sou heretges per aquí

Xesca Ensenyat | 21/03/2008, 15:05

Del vostre pa fareu sopes...

Tant si sou heretges com si no, heu de saber que la literatura (segons Paul Auster) no és una professió, sinó una religió

Sigui com sigui, avui és el Divendres Sant: dejú i abstinència, segons els nostres costums, que no han de ser menys que els costums de l'altri

Com és que sempre ens governa la darrera moneia que passa per aquí: tothom primer que nosaltres. Ja és segur!

Avui no entreu en un restaurant xinès, per res del món. Hi ha moltes raons per a no entrar-hi, la primera és que no sabem què menjam, perquè són misteriosos.

I com que no ho sabem, podríem demanar peix i ells, d'una manera disfressada, posar-hi carn.

En conseqüència, entrar en un xinès avui és exposar-se a anar a l'infern cap-dret...

L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

un bloc de mesvilaweb.cat

Actualització permanent

Garci

Re: Ple de març

Garci | 21/03/2008, 12:35

Voldria saber que passa amb la proposta d'urgència sobre camins que varen refusar el plenari anterior, no hauria de passar a aquest plenari per ser debatuda?
Se que l'equip de govern aprovarà la proposta per via interna sense passar pel ple, però no volia la Plataforma el compromís de tots els grups al ple?

Xesca Ensenyat

Actualització permanent

Xesca Ensenyat | 21/03/2008, 08:06

L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

un bloc de mesvilaweb.cat

V I A C R U C I S 47

Mi Buenos Aires querido

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb