URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Corregint mapes.

Alternativa | 29 Març, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Al mes de novembre del 2006, quan encara no teniam representació varen denunciar a aquest blog els errors, oblits i dades molt millorables d’un mapa publicat per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Pollença dins la marca Pollença destí turístic.

Quan es va presentar la campanya de promoció de la Ç  (novembre del 2005) es va insistir en que es volia vendre bé Pollença i impulsar una oferta diferent a la resta de l'Illa.  Aquesta campanya va ser un desastre des del començament, un mapa per a perdrer-se i un mapa lamentable.

Al ple d’aquest dijous es va aprovar  un nou extrajudicial ( despeses fetes sense consignació pressupostària) de 69.237 ,18 euros del Patronat Municipal de Turisme. Al debat varem posar com exemple de mala gestió els 2.088 euros d’una factura corresponents als mapes famosos. A més de demanar responsabilitats a l’empresa que va fer el mapes, evidentment varen demanar la seva correcció. La regidora de turisme, Margalida Llompart ens va demanar ajuda per millorar aquests mapes ( s’ha de fer una nova tirada) i ens hem posat mans a l’obra. En general el disseny és molt millorable, lletres, proporcions... no posen els noms dels carrers sempre a la mateixa direcció i això dificulta la lectura del mapa; per exemple a Pollença el carrer Santo Domingo i el Antoni Maura. Realment si varen pagar a algú per dissenyar el mapa ...uf.

Alguns dels errors i mancances que ja hem detectat. (els mapes a nostra pàgina de flickr)

Mapa de Pollença

- S'inventen un carrer que no existeix i  que al mapa permet accedir directament a Mare Alberta des de la carretera, i ituen l'Oratori del Roser Vell al carrer Mare Alberta ( davant  de l'Institut).

.- No localitza l'Ajuntament ( que sembla tot un jardí o plaça) , Can Llobera, la placeta de l'Almoina, l'abeurador de Sant Isidre, la torre gòtica de Can Brull

.- Falten els noms i  carrers petits : Vives Rotger, Ferragut, B. Català Amer, Cifre...

.-  Marca com carrers les escales de S. Joan, Bonavista, o del final de  Llobera.

.- No localitza l'inici del camí vell de Lluc, des del carrer de l'Horta, ni el refugi de muntanya.

.- L’entrada pel Monument de Costa i Llobera esta mal dibuixada, no surt la plaça.

.- S’han de marcar la nova aturada de bus i els banys públics.

.- Consideram que no és just marcar tres negocis a la rotonda de Can Berenguer.

 

 

 

Al mapa del Port.

.- S’ha de marcar la via de circumval·lació, les aturades de bus, els pàrquings del port, la via i poliesportiu, la nova farmàcia, el bosquet de Bòquer, el nou parc de la Gola, els banys públics de la plaça Joan Cerdà, el camí del Coll de Síller a la Cala, la benzinera,

.- El carrer “timó” és Lepanto, el carrer J.Costa és Joan de la Cosa, el carrer Colomar és Colome

.- La unió  entre la via de circumval·lació i el carrer Bochoris està mal dibuixat, no marca els accessos des del costat de la via de circumval·lació.

 

 

 

Al mapa de la Cala

.- S’han de marcar la farmàcia,el pàrquing de Cala Molins, l’oficina de turisme , el camí de Can Botana. l’església, els miradors.

 

Al mapa de la part de darrera de tot el municipi:  

 No apareixen la Fortalesa, la talaia d'Albercuix ( no surt ni la carretera per arribar a la mateixa) ni l'hotel Formentor.

No marca com rutes de senderisme); el camí de Ternelles , el camí vell de LLuc, el camí dels molins de Llinàs, el camí del coll de Siller, el camí del caló, el camí vell de l far...

  No apareixen la Fortalesa, la talaia d'Albercuix ( no surt ni la carretera per arribar a la mateixa) ni l'hotel Formentor. No marca com rutes de senderisme ( suposam que no interessa massa); el camí de Ternelles , el camí vell de Lluc, el camí dels molins de Llinàs, el camí del coll de Siller, el camí del caló, el camí vell de l far...

Aquest mapa no l'he pogut scanejar, aquesta és una fotocòpia. 

 

  Tot això l'hem detectat amb cor sense grans pressupost, no esperam ni tan sol un refresc per aquesta feina. Esperam vostra col·laboració per fer el mapa el més correcte i complet possible, el dilluns farem arribar a la regidora les correcions.

Comentaris

fralokus

Re: Corregint mapes.

fralokus | 29/03/2008, 16:34

Actualitzat el "animalista convencido", dos articles per falta d'un.

Xesca Ensenyat

Actualització

Xesca Ensenyat | 29/03/2008, 14:32

TORN A ESSER NA JÚLIA

Un nou apunt del bloc de Xesca Ensenyat L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS, redòs per a la serenitat municipal

Un bloc de

mesvilaweb.cat

Pepe

Democràcia?

Pepe | 29/03/2008, 11:40

Bondi Maria com diu JR a la meva curta experiència de regidor ja he vist com no s'ha fet res respecte a mocions nostres aprovades per unanimitat com la del camí de coll Patró ( proposta d ela plataforma pro camins públics), de delimitar el mercat tradicional. de reglament dels mercats ( en teoria casi estava fet i des del ple fins ara res)...
O sigui que imagina-te a aquestes mocions que s'han aprovat amb la seva abstenció.
Pens que aquesta actitud és un menyspreu total al sistema democràtic i una demostració de la ineptitud i passivitat d'aquest equip de govern.
Per mi és una decepció total, la veritat que no m'imaginava que el sistema pugues funcionar d'aquesta manera.

Com diuen JR i Guillem ara tenim uns acords i el que ens resta es lluitar pel seu compliment un dia sí i una altre també.

Pepe

Guillem

Pepe | 29/03/2008, 11:33

Bon dia Guillem .
Gràcies per les teves idees i mocions, la veritat que ets el motor de Diògenes, em sap greu no poder aportar més al projecte.
Has vist la moció de Son Bosc?

El tema de les instal·lacions militars esper que el pugui mirar en Garci.

Guillem Caldentey Crego

El que diu el Ple i el que fa l'equip de govern

Guillem Caldentey Crego | 29/03/2008, 11:33

Segurament les coses són així i la moció va tirar endavant amb les abstencions de les formacions que conformen l'equip de govern, el cas és que en la meva brevíssima experiència com a regidor encara no m'he topat mai amb una situació així...
Al respecte de l'aplicació de les mocions aprovades, el que puc afegir, Maria, és que justament una de les primeres mocions meves aprovades la legislatura passada, només amb l'abstenció del PP, va ser la del rebuig del pagament pel prèstec a les biblioteques. De fet, encara que l'equip de govern hi va votar a favor, una de les tasques que he dut a terme -sense cap èxit- ha estat reivindicar a sessions posteriors als regidors de cultura (la passada, com la present legislatura) del PSOE l'aplicació d'algunes de les resolucions contingudes a la moció aprovada també amb els seus vots, com ara la disposició per al públic a les biblioteques municipals d'Artà dels materials de recolçament a la campanya "No al prèstec de pagament a les Biblioteques" perquè les seves firmes siguin dirigides a les administracions estatals competents.
Probablement en Pepe haurà de recordar-lis als regidors de l'equip de govern durant molt de temps el compliment de l'establert a les mocions aprovades, amb més motiu encara en el cas d'una moció en què el seu vot va ser l'abstenció.
La feina a l'oposició té aquestes coses...
Salutacions ben cordials,
G. Caldentey

Pepe

Bon dia Xesca

Pepe | 29/03/2008, 11:31

Hola Xesca aquests mapes els pots trobar a les oficines de turisme, ara es tracta que la nova tirada surti amb menys errors, esperam vostra col·laboració.

Joan Ramon

Mocions

Joan Ramon | 29/03/2008, 11:25

MAria no ho crec, de fet no es solen dur a terme moltes mocions a les que vota a favor l'equip de Govern.
Però almenys aquí es té una forca per reclamar que es compleixi, hi ha un acord de plenari, feu que té un pes.
Salut

Maria

Re: Corregint mapes.

Maria | 29/03/2008, 11:17

al comentari de Guillem Caldentey, em sembla que la moció va sortir aprovada només amb els vots de l'oposició perquè la resta vàren ser abstencions i no vots en contra, o com a mínim no tots foren en contra.
La meva pregunta ara és... si és una moció de l'oposició que surt aprovada però que l'equip de govern no hi va mostrar molt interès, com es durà a terme el projecte de recorreguts arqueològics?

Guillem Caldentey Crego

Enhorabona!

Guillem Caldentey Crego | 29/03/2008, 10:02

No record exactament la redacció de la moció dels recorreguts arqueològics, però pareix que tenia bastant bon fonament! ;-)
El que no entenc és que sortís aprovada només amb els vots a favor de l'oposició...
Com van les vostres investigacions sobre instal·lacions militars al litoral (sobre tot les del s. XX)?
Salut i branca!
Guillem

Xesca Ensenyat

Enhorabona pel mapa

Xesca Ensenyat | 29/03/2008, 09:52

En voldria tenir. A qui he de fer la vènia? Era molt necessari. Moltes gràcies.

Nova sèrie a

L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

un bloc de mesvilaweb.cat

UNA MICA D'HISTÒRIA, AMB ACOTACIONS (1)

S'admeten crítiques que no siguin destructives.
Demolidores sí, però destructives, no.

De bon rotllo, en positiu

Notícia al UH

Notícies

Notícia al UH | 29/03/2008, 09:38

Avui als diaris DdB i UH publiquen la notícia de l'aprovació de nostres mocions al ple

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb