URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ampliació de l'Hotel Formentor

Alternativa | 04 Abril, 2008 18:00 | facebook.com twitter.com

 Ens demana la gent i la premsa nostra opinió sobre l'avantprojecte d’obra que s'han presentat els propietaris de l'Hotel Formentor a l’Ajuntament de Pollença, que preveu la demolició per fases de totes les edificacions existents, per construir-hi un edifici nou amb l'ampliació del nombre de places hoteleres de les 247 que té ara fins a 350.

El batle i regidor d'urbanisme Joan Cerdà ens va dir dimecres que ens convocaria a una reunió a tots els partits polítics i técnics de l'hotel i municipals per veure l'avantprojecte. Fins que no hàgim vist aquest avantprojecte només poden reiterar les preocupacions de les que ja hem parlat a anteriors articles ja que de moment ens arriben remors i informacions de tot tipus.

Reiteram que el que destaca de l'hotel Formentor es que no crida l'atenció i està integrat al seu entorn natural i que  resulta molt preocupant la situació dels treballadors als que s'havia parlat d'una reforma que no faria perillar els seus llocs de feina.

Què passa amb Formentor 

Formentor i el conseller fantasma 

 

 

Fotografia del fotoblog Xavier Sansó.

 

Comentaris

Garci

Re: Ampliació de l'Hotel Formentor

Garci | 05/04/2008, 17:56

La situació és per estar preocupats tots, ciutadans, polítics...

Tens molta raó. Els "xaletarros" il·legals que allà s'hi construeixen tenen molt més impacte que el propi hotel.

Joan Ramon

Formentor

Joan Ramon | 05/04/2008, 11:04

Par a mi, i supos que també per vosaltres és més preocupant tot el que s'està fent al voltant de l'Hotel Formentor, que l'Hotel Formentor en si, més que estar integrat al paissatge, penso que nosaltres l'hotel formentor ja l'hem conegut sempre així, i el tenim assimilat d'aquesta manera, tan el paisatge de Formentor com l'illot.
El trist són tots els xalets que van nasquent al voltant, així com la possible oferta complementaria, a mi em pareix rídicul que la premsa , concretament el Grup Serra li doní tanta difussió, i no parli gairebé gens dels xalets nascuts al voltant i que realment estan degradant la zona a pases de gegant, no deu ser perquè el senyor Barcelo és accionista del Mundo?
El dit, sense conèixer quin és el projecte, trob que el nostre Batle i regidor d'Urbanisme s'hauria de preocupar molt més dels blocs de Ciment que surgeixen al voltant de l'Hotel, no o dic per vosaltres, que se que sou l'únic grup polític que a començat a treballar de valent i fins i tot judicialment per tal d'intentar aturar aquesta destrucció que pateix Formentor, i aquí hi ha un altre punt a tenir en compte: els grups de l'equip de Govern no hauien de estar preocupats per aquest tema, doncs està a les seves mans preservar aquest entorn, però... hauriem de estar preocupats els ciutadans?.

Salut i República,

Garci

Re: Ampliació de l'Hotel Formentor

Garci | 05/04/2008, 10:09

Doncs pareix que lo preocupant no és l'hotel, sinó totes aquestes coses com l'ampliació de la carretera fins cals Figuera, vedats de caça indiscriminada...
De totes maneres haurem de esperar a veure el projecte.

fralokus

Re: Ampliació de l'Hotel Formentor

fralokus | 05/04/2008, 09:53

Segons m'ha comentat un empleat de la cadena d'hotels, l'ampliació de places es fa eliminant les habitacions dels empleats que fa molts anys que ja no s'usen, també es racionalitzen els magatzems i economats, ja que al pertànyer a una cadena l'establiment no necessita tant aquest tipus de dependències. Resumint no hi ha augment de volum.

Pepe

Re: Ampliació de l'Hotel Formentor

Pepe | 05/04/2008, 09:17

Algú dels que ha vist el projecte m'ha comentat que segueix la línia de l'actual. Però també arriben notícies d'actuacions com l'ampliació de la pista de Cala Figuera, fer un vedat de caça major, una platja artificial... i algú ja em va comentar "el guapo i necessari que seria un camp de golf a la Península" UF.

Garci

Re: Ampliació de l'Hotel Formentor

Garci | 05/04/2008, 08:19

Pens que si l'hotel no creix i no hi ha destrucció del territori, i que si els llocs de treball es mantenen, doncs no hi ha d'haver problemes per renovar-lo. Son moltes les persones que ens diuen que necessita grans reformes.

Això si, si pretenen fer un monstre gegant que destaqui sobre tot l'entorn, pens que no seria bò.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb