URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'ampliació de l'hotel Formentor

Alternativa | 10 Abril, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Ahir varen tenir la comissió informativa sobre l’avantprojecte de la reforma de l’Hotel Formentor. A la mateixa  el batle ens va mostrar l’avantprojecte que és un llibre amb fotomuntatges i plans, és una idea només, el dimecres de la setmana que ve  farem una reunió amb els tècnics de l’hotel.

 Un Hotel de cinc estrelles obert tot l’any i que inclòs va ampliar el seu personal és una notícia positiva. Però després sorgeixen les dubtes i aspectes negatius.

Una mica d'història urbanística. 

Al PGOU (Pla General d’Ordenació Urbana) de Pollença de1990 es va declarar la zona de l’Hotel Formentor i els xalets situats a la zona com a sòl urbà -abans era sòl no urbanitzable. L'Hotel podia arribar a les 550 places.

L’adaptació del PGOU al POOT que, després d'anys, està a punt de ser aprovada definitivament  contemplava la reducció de places respecte al PGOU però l'ampliació respecte a les places que tenia i te actualment l'Hotel (247), passant a 350 places.

Aquesta iniciativa d’incrementar les places turístiques a Formentor només es pot fer amb l'ampliació o  construcció de nous edificis  el que consideram un error.


A l'igual que  el GOB pensam que el millor era  un creixement “Zero” a Formentor sense  amenaçar l'emblemàtic  paisatge de Formentor. Pensam que una oferta de qualitat no s’ha d’aconseguir augment places hoteleres  sinó donant un bon servei i posant en valor un paisatge únic.

També hem de recordar ,el que ja varen criticar al seu dia, que  la primera acció de  Tomeu Cifre (PP)  com batle   va ser votar favorablement a la venda de la participació del patronat de la fundació Rotger Villalonga propietària d'un 10% de l'hotel  sense demanar a ningú. Aquesta venda va facilitar el control del grup Barceló de l'hotel

Avantprojecte.

Partint de l’avantprojecte i de la informació de la que disposam fins el moment aquesta seria nostra primera valoració

  Un aspecte positiu és que en un principi no s’esbuca l’edifici principal i es respecten els jardins i l’escalinata. Es  farà una reforma en tres fases que respectarà la fatxada principal, a l’hotel hi haurà 119 habitacions 238 places, la resta de places fins arribar a les 346 de les que parla el projecte es reparteixen en diferents apartaments.

- "Racimos", 7 unitats; 19 places. 

- "Villas" 10 unitats, 25 places. 

- "Palazzina" 16 unitats, 40 places.

- Altres 4 unitats, 24 places. 

 O sigui l’ampliació de pràcticament cent places es fa amb la reforma i construcció d’apartaments que en general es fan a pistes de tennis i esports, i dona la impressió que no signifiquen pràcticament  la tala d’arbre. Encara que el grup d’apartaments  denominats “Palazzina” (mirant des de el mar a la part dreta superior de l’edifici principal)  si poden tenir un impacte paisatgístic. Arquitectònicament aquests apartaments responen al model "minimalista" tan de moda i tan repetitiu entre els arquitectes o sigui són caixes, com podeu veure a la fotografia.

Fotomuntatge dels apartaments "Palazzina" 

 

 

 El que ens ha semblat més negatiu de les construccions noves són els edificis spa - sala de convencions units amb una pèrgola a l’edifici de l’hotel, que pel seu volum i estètica si que ens sembla que significarà la tala d’un bon grapat d’arbres i un impacte i contrast paisatgístic fort. Curiosament d'aquest edifici que és el més nou  i impactant del nou projecte no havia cap fotomuntatge. De totes maneres  hem de recordar que el projecte requereix avaluació d'impacte ambiental i paisatgístic.

 Una altre tema que ens sembla un absurd total és la piscina que imita una platja, es veu que no es volen mesclar amb la plebe.

 Fotomuntatge de la piscina 

Un altre tema preocupant és  l’oferta complementària de l’hotel per estar obert tot l’any, ens han parlat de senderisme !!!, de l’spa, talassoteràpia i convencions... Em preocupa el que no sabem. Fa temps havia un projecte de camp de golf, actualment impossible ja que la zona és ANEI, però també sabem que pot haver un canvi de govern i que el PP és especialista en desprotegir terrenys. No està de més recordar que Jaume Matas fa feina actualment pel grup Barceló, propietari de l’hotel.

Un altre tema preocupant són les obres   que varen denunciar al camí vell  de cala Figuera, on han ficat la palera sense cap tipus de llicència, una forma d’actuar que no denota un gran respecte ni per la llei ni per Formentor.

 

Comentaris

varios empleados

reforma hotel formentor

varios empleados | 24/04/2009, 20:42

de cara a la galeria vendeis muy bien la moto ,(ipocritas)
y las personas que viven del hotel directamente, y las tantas que viven inderectamente, eso no os importa nada verdad,pero si os untaran seguro que el tema no os importaria un pepino POLIICOS TODOS IPOCRITAS DE MIERDA FALSOS Y LADRONES CON DERECHOS.

Dades

Hotel Formentor

Dades | 13/04/2008, 19:52

El que realment limita el creixement de la parcel·la hotelera de Formentor es el PGOU el qual dona una edificabilitat del 0,5 m3/m2, edificabilitat que podria ser que ja estigués esgotada. Això es un punt a aclarir. A la memòria de la l'adaptació al POOT es deia que ja estava esgotada.
Segons la normativa del POOT es donava a Formentor un ràtio de 75m2/plaça, es a dir, que en la parcel·la hotelera de 120.000 m2 hi cabrien 1.600 plaçes, ara bé l'edificabilitat del PGOU no se pot superar i per això es va posar una edificabilitat de 0,2m2/m2 que es equivalent a 0,5 m3/m2.
Pepe el més important es saber la superficie de la parcel·la qualificada com a hotelera (AT-1) de Formentor ja que es menor que es bastant menor que la que figura en els planos que se publiquen en aquest Bloc.

Garci

Re: L'ampliació de l'hotel Formentor

Garci | 13/04/2008, 18:50

Lo teu és humor Joan Ramon!

JRV

col·laboració

JRV | 13/04/2008, 18:42

Pepe, podries passar les dades als altres partits politics, que estic segur estan ansiosos de poder protegir la peninsula de Formentor de la seva destrucció. Estic segur que els "conservadors" (UM, PP)no permetran tanta destrucció i carregar-se per sempre els paisatges mes emblematics de Pollença i de Mallorca.

Pepe

Gràcies Dades

Pepe | 13/04/2008, 14:05

Bona feina dades, veurem que diuen els tècnics municipals ja que a la reunió de dimecres passat varen dir que l'Hotel no havia esgotat la seva edificabilitat.

dades

Hotel Formentor

dades | 12/04/2008, 22:16

Aquestes dades només són una aproximació, ja que pareix que es compten les pistes de tenis com a superficie construida.

Dades

Hotel Formentor

Dades | 12/04/2008, 21:36

1-Superficie de la parcel·la de l'Hotel Formentor segons cadastre: 142.062 m2
2-Superficie construida segons cadastre: 24.678 m2
3-Superficie construible segons POOT (0,2m2/m2) i PGOU (0,5m3/m2) es de 28.412 m2.
4-Ara bé la parcel·la hotelera segons el PGOU es de uns 120.000 m2, el quan ens donaria una superficie construïble de 24.000 m2 i/o 60.000 m3.
5-Conclusió: l'edificabilitat de la parcel·la hotelera de Formentor ja està totalment ocupada, es a dir, que no es pot fer cap ampliació edificatòria en relació al que ja hi ha construït.

pepe

Comentari moderat

pepe | 11/04/2008, 20:25

Hola Pep he decidit llevar una frase del teu comentari que em semblava molt violenta i no aportava res. Procurau fer comentaris argumentats, pensau que hi ha un bon grapat de gent que desitja tancar aquest blog no els doneu arguments.
Mai es tendria que haver permès l'ampliació de places de l'hotel i a aquest tema són tan culpables UM com el PP.

Pep Gonzàlez

On és el batle

Pep Gonzàlez | 11/04/2008, 20:21

On és el batle cerdà rull? Què diu ara? No va acusar a en tomeu de gastar-s'hi 10000€? Quants en treurà ell de benefici i comissions?
Quina vergonya!!!
No quedarà res ver, cagon dell, quina vergonya.
Ah, O es que també faran una pista d'atletisme perque ell hi vagi a córrer?

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans

El PP-UM és la Mort!

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans | 11/04/2008, 16:39

Lo de Formentor és una mostra més de lo què és es turisme insolidari;un turisme de Merda què fa temps s'he tornar contra sa gent què viu aquí.

Garci

Re: L'ampliació de l'hotel Formentor

Garci | 11/04/2008, 12:06

Les cabres no! A les cabres les volen mortes, no sigui que votin als verds...
Vol fer votar als caçadors.

Hans

Vots

Hans | 11/04/2008, 11:19

A, pèrò UM tambe farà votar les cabres?

Pepe

Article d'opinió de Miquel Angel Llauger

Pepe | 11/04/2008, 10:21

Formentor, tot inclòs

Diu la història que va ser el Premi Formentor el que va llançar Jorge Luis Borges a la fama internacional. El jurat d'aquest mític i efímer guardó, concedit per un grup d'editors de països diversos, el va atorgar, en la seva primera edició, a Ficciones, un recull de relats que seria un dels llibres imprescindibles de la literatura universal encara que haguéssim de reduir aquesta nòmina a una dotzena de títols. El premi va ser compartit amb Samuel Beckett, que més endavant va ser guardonat amb el Premi Nobel. Borges no: els editors reunits sota l'advocació de la península més bella del món varen demostrar més criteri que els acadèmics suecs.

La història també diu que l'any 1875, un jove pollencí de vint-i-un anys recollia el fil dels poetes mallorquins de la Renaixença i li insuflava l'alè dels clàssics llatins i la musicalitat sumptuosa dels poetes francesos del moment. Miquel Costa i Llobera va escriure, amb El pi de Formentor, els millors versos (també aquí hi hauria d'haver guardó ex-aequo per a La relíquia d'Alcover) concebuts i manufacturats a Mallorca.

Que un topònim lligat a aquests dos capítols de la història de la literatura pugui designar un lloc amb platja artificial hauria de constituir un delicte de profanació de diversos patrimonis naturals i immaterials de la humanitat: de la petita porció d'humanitat que volem ser, com a mínim. Formentor tampoc no es mereix un auditòrium per a congressos, ni tan sols en el cas que el projecte no vagi firmat per Santiago Calatrava, un arquitecte a qui un conegut treballador del grup Barceló té tirada a contractar maquetes multimilionàries.

L'hotel Formentor és propietat privada, faltaria més. Però la llegenda de l'hotel Formentor no anava inclosa en el darrer contracte de compra-venda. El recurs a la llista de visitants il·lustres és fàcil, però temptador. Google ajuda molt: els noms més coneguts, com els de Winston Churchill o Charles Chaplin, van acompanyats d'una espectacular llista de noms d'entre els quals, sense altre criteri que els gustos personals, vull deixar constància d'Audrey Hepburn, Vicente Aleixandre, Octavio Paz i Sting. Ava Gardner ha deixat l'inevitable record, o mite, de la seva voracitat sexual, i Grace Kelly i Rainiero el d'una lluna de mel amb molt poc temps per a la contemplació del paisatge. La presència del Dalai Lama dóna a la relació un toc d'actualitat solidària i reivindicativa.

El gràfic del projecte, publicat ahir per aquest diari, ens referma en la constatació que els mallorquins som incapaços de resistir la temptació de destrossar els racons de la nostra illa que encara conserven alguna espurna de resplendor edènic. No hi ha més paradisos que els perduts, va escriure Villalonga, i el grup Barceló li vol donar la raó enviant aquest racó de món al cementeri dels paisatges arrasats. Més places, més edificacions, més esplanades per a aparcaments, spa, megapiscina i platja artificial: tot inclòs. I un auditòrim on els clients, acreditats per un braçalet de cinc estrelles, se sotmetran al ritual que correspongui, segons l'estiu: els pajaritos, la macarena, el chikilicuatre o allò que el futur ens reservi i que ara no som capaços d'imaginar.

Miquel A. Llauger. professor.

Versió per imprimir
Adreça: www.diaridebalears.com/opinio.shtml?3491+6+201089

Pepe

Notícia al Balears

Pepe | 11/04/2008, 10:20

Reticències davant el projecte d’ampliació de l’hotel Formentor
Els autors diuen que el que s’esbuca son afegits a l’edifici original

ELENA BALLESTERO. c
Els portaveus dels diferents grups polítics amb representació municipal (UM-UNPI, PP-UMP, PSOE, PSM i EU) comencen a prendre posicions en relació amb l’avantprojecte d’ampliació i reforma de l’hotel Formentor impulsat pel grup Barceló.

Llevat de la coalició PP-UMP (a l’oposició), el portaveu de la qual, Bartomeu Cifre, es mostra totalment a favor d’un projecte que qualifica d’«ambiciós, molt bell i correcte» i que espera «que es materialitzi com més aviat millor», la resta de formacions polítiques s’hi mostren reticents.Així, desconfien de l’avantprojecte presentat per Barceló, per l’impacte que poden tenir determinats elements com la piscina en forma de llac amb una platja artificial i sobretot el centre de congressos i l’SPA, una construcció nova.

L’equip redactor de la reforma desmentí ahir que el projecte inclogui l’esbucament del edifici original i assegurà que «el que s’esbuca són afegits que s’han anat fent sense control durant els darrers quaranta anys». Avui és previst que el Col·legi d’Arquitectes visi el projecte bàsic d’aquesta obra que du el nom Una línia blanca al paisatge, i que presentaran dimecres a l’Ajuntament.

Sense conèixer els detalls del projecte que avui es registra, el batle, Joan Cerdà (UM) i la tinenta de batle, Francesca Ramon (PSOE), es mostren cauts i recorden que aquest pla haurà de complir estrictament la normativa. Gabriel Cerdà (PSM) i Pepe García (EU) critiquen amb duresa l’augment de volum previst en la reforma, encara que l’increment d’edificabilitat sigui emparat per la llei.

Des del PSM, Gabriel Cerdà s’oposa de manera especial al centre de congressos previst i troba «significatiu» que no hi hagi cap fotomuntatge d’aquest edifici. Cerdà avança que durant la reunió de dimecres amb els tècnics redactors «el PSM exigirà totes les dades de la intervenció, i si no ens convenç proposarem a l’Ajuntament que s’oposi al projecte». El portaveu d’Esquerra Unida, Pepe García (a l’oposició), critica igualment el centre de convencions i sospita de la manca de fotomuntage per a aquest edifici, a més de qualificar d’«absurd total» i «horterada» la piscina inclosa a l’avantprojete i que imita una platja.

Pepe

Notícia al DdM

Pepe | 11/04/2008, 10:19

Casi una tercera parte de las plazas del Formentor se ubicará fuera del hotel
El representante del PSM en el gobierno local se opone a un incremento de volumen del establecimiento

J. FRAU. POLLENÇA. El anteproyecto de reforma y ampliación del hotel Formentor que ha presentado el grupo Barceló, accionista mayoritario del emblemático establecimiento turístico, contempla que un total de 108 plazas de las 346 que incorporaría el nuevo hotel si finalmente se aprueba la reforma proyectada estén situadas en diversas construcciones independientes del edificio principal del hotel, en el que se ubicarían las 238 plazas restantes en un total de 119 habitaciones.
El anteproyecto divide las construcciones independientes en tres tipos de apartamentos de lujo diferentes, a los que denomina racimos, con siete unidades y 19 plazas; villas, con diez unidades y 25 plazas; y palazzina, que incluye 16 unidades y un total de 40 plazas hoteleras. Además, se contemplan otras cuatro unidades diferentes de las tres citadas, que albergarían otras 24 plazas.
La mayoría de estas unidades independientes del edificio principal del hotel se levantarían sobre el terreno ocupado actualmente por pistas de tenis y otros espacios deportivos. En otros casos se aprovecharán edificaciones ya existentes que se reformarán o se derribarán para construir de nuevo.
Como ya publicaba ayer este diario, el edificio de nueva planta más espectacular será el destinado a centro de convenciones y spa, que estará unido al edificio principal del hotel mediante una pérgola.
Los propietarios del hotel prevén que la ambiciosa reforma del establecimiento se realice en tres fases diferentes.

Valoraciones políticas

Por otra parte, el anteproyecto de ampliación del hotel Formentor ha provocado diferentes opiniones en el seno del equipo de gobierno de Pollença, formado por UM, PSOE y PSM. En este sentido, el representante del PSM, Biel Cerdà, expresó ayer su "preocupación" por el impacto del proyecto y avisó de que se opondrá a cualquier incremento de volumen del hotel. Los nacionalistas no ven con buenos ojos la construcción de un centro de congresos al lado del hotel, del que el grupo hotelero "no ha facilitado toda la información mediante fotomontajes". Una opinión con la que coincide el edil de EU-Els Verds, Pepe García, que manifiesta sus sospechas por el hecho de que el grupo Barceló no haya presentado imágenes del edificio de nueva planta más importante del anteproyecto.
Cerdà añade que si los responsables del proyecto no otorgan toda la información solicitada instará al Ayuntamiento a que se oponga a la ampliación.
Por su parte, el portavoz del PP en el ayuntamiento de Pollença, Tomeu Cifre, calificó ayer de "positivo" el anteproyecto presentado porque, a su entender, contribuirá a fomentar la desestacionalización turística.

Joan Ramon

Camins

Joan Ramon | 10/04/2008, 18:24

Les Cabres fan més feina que alguns regidors, com es pot mostrar com expedient de ternelles el recurs d'alçada de la plataforma pro camins, i desprès no tenir tan sols dins aquesta la sentència.

bé, amb aquesata feinada la Plataforma pro camins és realment necessaria, jo que tènia ganes de agafarme vacances, idoi haurem de seguir endvant, bé, altres membres no tenien ganes de vacances, però ara no n'agafarem ningú.

Salut

Pepe

Cabres

Pepe | 10/04/2008, 15:55

"Conselleria de..." a UM li interessen les cabres "mallorquines" com negoci de caça i per tant s'han d'eliminar la resta, aquesta és la clau

Pepe

Camí de Ternelles

Pepe | 10/04/2008, 15:53

Bones Jr com t'he comentat per telèfon hauria de cobrar vosaltres el sou del regidor d'urbanisme.
Faré un article sobre el tema, una demostració més de la passivitat d'en Joan al tema de camins

Fotobloc

Molt recomenable

Fotobloc | 10/04/2008, 15:50

Al fotobloc d'en Biel Perelló podeu admirar les aigues de Formentor i gaudir d'un bon article

Joan Ramon

Ajustament de Pollença

Joan Ramon | 10/04/2008, 14:59

PEpe m'han dit que us han mostrat el super expedient de Ternelles, també m'han dit que constava de dues contestes a recursos interposats perla Plataforma, sort que feim recursos, sinó no tendrien ni aquesta infoprmació.
Bé el dit, que deuen tenir mal d'esquena de tanta feina que fan, sisisi quina feinadaaaaaaaa.

Vergona tendria jo.

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans

El PP-UM és la Mort!

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans | 10/04/2008, 14:56

Ses cabres són sa solució contra es incendis.Vegèu sa experiencia què duen a terme a Extremadura en ses cabres varietat verata.

fralokus

Re: L'ampliació de l'hotel Formentor

fralokus | 10/04/2008, 13:37

Si hem d'esperar que el poble intervingui en aquest assumpte com diuen en castellà "apaga y vámonos", Que té Formentor que no tingui Almadrava, La Font?

El mateix poble que ha picat sense pietat la zona rústica buscant viure de rendes i amb l'excusa de pagar els estudis dels fills.

És molt fàcil responsabilitzar a un Ajuntament o al seu regidor d'urbanisme d'aquests excessos, però no oblidem qui són els promotors de tals excessos.

Qui tindrà autoritat moral per a prohibir segons quines "millores" a Formentor?

I rent my villa

Garci

Re: L'ampliació de l'hotel Formentor

Garci | 10/04/2008, 12:28

Jo pens igual que Colomer. Tothom ha de dir la seva, però no només això, també ha de poder decidir.
Democràcia participativa: ús sona senyors governants?
A veure si amb aquest argument ens fan cas: pensau que la responsabilitat de tot lo que decideixi la gent no serà vostre.
Tal vegada si se'ls lleva responsabilitats accepten fer consultes.

Pepe

A Francesc

Pepe | 10/04/2008, 12:05

Bon dia Francesc, el golf actualment és impossible, el problema és el futur, com he dit a l'article.

Pepe

A Colomer

Pepe | 10/04/2008, 11:51

Bon dia Colomer, nosaltres tenim el compromís d'informar-vos a aquest blog de tota la informació de la que disposem. I aquest blog està totalment obert a vostres opinions, suggeriments, plecs i preguntes que traslladarem al ple.
Ahir Joan va comentar que en Barceló tenia la intenció de presentar l'avantpojecte a la ciutadania, esperam que sigui d'aquesta manera i que tothtom pugui dir la seva.

Pepe

A Pere

Pepe | 10/04/2008, 11:47

Bon dia Pere, avui el DdB hi ha publicat aquesta editorial on parla de les responsabiltiats d'UM al tema.
A aquests temes quan s'ha de prendre una decisió política, passa com a Muro amb el golf de Sons Bosc, o sigui PP i UM sempres són d'acord.

UM, responsable

«La península de Formentor és una de les àrees més emblemàtiques de Mallorca. No sabem què es pot fer si s'hi aprova una ampliació de l'hotel», declarava al nostre diari el diputat del PSM Antoni Alorda el passat 24 d'abril de 2007, un dia abans que la Unió Mallorquina de Maria Antònia Munar i el Partit Popular de Jaume Matas rebutjassin una esmena proteccionista i autoritzassin la possibilitat d'ampliar o esbucar l'edifici. No ha passat ni un any des que la Comissió d'Urbanisme del Consell donà màniga ampla a la propietat de l'hotel i ja sonen les primeres alarmes.

El grup hoteler Barceló, que realitza obres sense permís al camí de cala Figuera, pretén construir un palau de congressos en una superfície gairebé tan gran com la del propi hotel, que podria ser esbucat i «reconstruït». Al projecte de platja artificial amb piscina i a la zona de bungalous just falta afegir-hi uns camps de golf i palmeres per completar un resort al més pur estil caribenc.

Tanmateix, no se'n pot responsabilitzar la propietat pel seu interès de rendibilitzar la inversió de devers 60 milions d'euros per a la compra i la modernització de l'establiment, perquè el grup Barceló ha destacat, tant aquí com al Carib, per la seva manca de gust i sensibilitat pel medi ambient. El risc que corre Formentor és, en aquest cas, responsabilitat d'Unió Mallorquina, que en la legislatura passada no va fer res per preservar l'edifici ni el seu entorn. Aleshores ja se sabien els vincles del grup Barceló amb el PP i amb Jaume Matas, que ha acabat sent un empleat seu. Però que el partit que aleshores dirigia Maria Antònia Munar donàs el vistiplau a aquest nou urbanisme a Formentor és sorprenent, per no dir que del tot inexplicable.

Francesc Bibiloni

Re: L'ampliació de l'hotel Formentor

Francesc Bibiloni | 10/04/2008, 10:57

També se podria intentar prohibir que se fes un golf, per que això l'any passat sonava molt a nu diaris, que se podia fer un golf per allà (claro, com hi ha un terreny fantàstic per fer golfs per formentor, amb explanades grans com les estepes asiàtiques, i aigo de sobra).
Jo ja he perdut l'optimisme en l'ajuntament i no crec que se dignin a fer consultes sobre les opinions du pollencins sobre aquesta reforma, si li han de fer u mateix cas que a les firmes per salvar la cala i demés u podem deixar estar...
Igualment esper que consultin coses, i si u fan que les segueixin i no facin la seva com de costum i quan canviin u temps canviin de jaqueta i posin a parir lo que ells mateixos varen aprovar.

COLOMER

HOTEL FORMENTOR

COLOMER | 10/04/2008, 08:25

L'Hotel Formentor; aquest és un dels temes que més o menys, ens preocupen a tots els pollencins. Tal volta sigui el moment de donar la veu al poble. Record haver sentit en campanya electoral a tots els partits parlar de més participació. Bé, senyor batle de Pollença i senyors regidors, donau-mos la paraula amb aquest tema. Deixau que el poble en digui la seva respecte al futur de l'hotel Formentor.
Ahir,na Patrícia Fuster, locutora de Ràdio Pollença, deia que el Hotel Formentor és patrimoni de tots els pollencins. N'estic totalment d'acord. Com a símbol, com a sentiment, com a patrimoni, com estima que tots li tenim, no prengueu sols, senyors de l'ajuntament, una decisió tant important que afectarà a la irreversibilitat d'un paisatge únic.
Contemplem tots els factors que intervindran en aquesta decisió: humans, econòmics, paisatgístics, turístics, emocionals, sentimentals, patriòtics,etc, etc, però fem-ho junts, com a poble, tots. Diguem tots la nostra sobre aquest tema. Hi ha mecanismes per fer-ho... posau-los en pràctica. Recordau quan al Club Pollença varen voler canviar la porxada de la façana? La junta d'aquell moment va voler que la decisió no fos sols dels membres de la mateixa, sinó que tots els projectes que hi havia al respecta es varen exposar al saló d'actes i els socis varem poder dir la seva. Genial, no?
Senyors i senyores de l'ajuntament, pensa-ho bé, deixau que cada pollencí i pollencina en pugui dir la seva respecta al futur de l'hotel Formentor. És un exercici de democràcia i de participació ciutadana i crec que ens vendria molt bé a tots.
Gràcies per deixar-me dir la meva opinió.

Garci

Re: L'ampliació de l'hotel Formentor

Garci | 10/04/2008, 07:18

Ja veurem com acaba això. No podem deixar d'estar preocupats. Si en principi pareix un bon projecte, després s'acaba destruint.
Ara fa falta esperar als informes d'impacte ambiental.

Pere

Primera cagada de Joan Cerdà Rull

Pere | 10/04/2008, 07:09

Au idò, UM, que tant predica de pla general urbanístic i no construïr i inagurar refugis i demés, idò ja li han fet un traje.
I en joan cerdà continua amb la filosofia, si si si si
Visca Pollença!! i visca la destrucció.
Per cert, hi ha una bona comissió per deixar fer això?

Pere

Primera cagada de Joan Cerdà Rull

Pere | 10/04/2008, 07:09

Au idò, UM, que tant predica de pla general urbanístic i no construïr i inagurar refugis i demés, idò ja li han fet un traje.
I en joan cerdà continua amb la filosofia, si si si si
Visca Pollença!! i visca la destrucció.
Per cert, hi ha una bona comissió per deixar fer això?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb