URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Punt i final...?

Alternativa | 15 Abril, 2008 06:00

Seguint narrant el ple de març, el quart punt d'aquest ple va ser la resolució del contracte de gestió del servei públic de l'explotació del local situat a la plaça Joan Cerda del Port de Pollença. 

Per a nosaltres ha estat una bona notícia ja que esperam que aquest sigui el final d’una llarga lluita ( veure primers articles: El Port de Pollença cada dia més lleig, maig 2006 i l'impacte sense excuses, maig 2007

 Quan encara no teniam representació varen ser  estat l'únic partit que varen  denunciar aquest impactant local. Una vegada que no varen aconseguir que no s’arribés a construir varen defensar que fos gestionar per PRODIS  o una Associació similar.

Ja amb representació al ple de juliol varen denunciar que a l'adjudicació de del local s'havia perdut la finalitat social o cultural i que es va adjudicar a l'oferta que simplement oferia més duros; 18.000 euros. (veure articles Funció social = 18.000 euros, juliol 2007  i Recuperar la funció social, octubre 2007)

En aquell moment ja varen escoltar molt de remors i comentaris sobre interessos que havia darrera d’aquesta concessió que no podíem demostrar. Aquesta renúncia ens fan pensar que eren certs. L’adjudicatari ha renunciat ja que ha al·legat la manca de suficient subministrament elèctric i problemes amb GESA, volia muntar planxes per fer menjars. El tema és que les clàusules no permetrien ni tan sol fer una sortida de fums a l’edifici. La gran pregunta que resta a l'aire és com és possible que una persona que presenta la major oferta amb molta diferència per gestionar el local  no s'havia llegit les clàusules ? o és que algú l'havia promès que no passaria res i que podria fer el que volgués?

Ara esperam que aquest projecte aprovat el 2 de desembre de 2004 i que no es va acabar fins final d'agost del 2006 sigui finalment gestionat per PRODIS. De moment ha passat altre 1 de març (data des de la que haurien d’estar operatius els banys)  amb l’edifici tancat i cada vegada més degradat.

 Edifici cada vegada més degradat, amb pintades i amb un vidre romput

 


 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb