URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Defensar una cosa i la contraria

Alternativa | 24 Abril, 2008 06:06 | facebook.com twitter.com

Nostre company Guillem Ramis, regidor d'EU-EV a Santa María del Camí ens ha enviat aquest interessant article que nos va molt bé pel ple d'avui (a les 20:00) on defensarem nostres mocions relatives a la III República i Son Bosc.

No totes les persones son capaces de mantenir aquesta actitud, però haver-n’hi?, n’hi ha.

No són moltes ni fan gala d’aquesta capacitat adquirida i necessàriament cultivada per ésser profitosa.

         Son persones que evidentment no s’han de creure molt el que prediquen i per tant no son conegudes mai com a dogmàtiques i semblen tolerants,  encara que sempre que convingui poden mantenir posicions autoritàries o intransigents.

Parlant d’esports es el cas d’un aficionat del Reial Madrid, celebrant com el que més les victòries del Barça.  Ves a saber per què?

En política es la persona demòcrata que diu que totes les persones hem de tenir els mateixos drets, però defensa la graciosa monarquia que patim i tots els seus privilegis.

Es també el cas de les persones laiques que diuen defensar un estat aconfessional, tal com marca la Constitució espanyola, però els pareix bé la participació de les autoritats polítiques en els actes i manifestacions religioses.

També es possible trobar persones que diuen defensar la memòria i els valors socials, democràtics i de llibertat de la II República, però al mateix temps defensen la necessitat de conservar els monuments de triomf i homenatge al Franquisme.

Podem trobar també dins el nostre Ajuntament posicions contraries a la destrucció del territori i al consum abusiu d’aigua, però quan es tracta de manifestar-se en defensa de un lloc emblemàtic de Mallorca, com és el cas de l’àrea de Son Bosc a Muro, amenaçada per la construcció de un camp de golf, eviten pronunciar-se i no diuen ni mu, amb l’excusa que la llicència d’obres, legalment es competència de l’ajuntament de Muro.

De tot hi ha, encara que a vegades costa de creure que persones que fan política trilera gaudeixin de tanta confiança durant tant de temps.

 Salvem Son Bosc.

 


 

Ja sabeu que si voleu col·laborar enviant-nos escrits, idees o propostes...estarem encantats de rebrer-les i publicar-les en aquest bloc, per tal de que sigui més obert i participatiu i que totes les idees i tenguin cabuda. Així que ja sabeu, si voleu participar escrivint articles o fent-nos suggerències: eurxella@yahoo.es

 

 

Comentaris

Garci

Re: Defensar una cosa i la contraria

Garci | 25/04/2008, 10:05

Hola Tomàs, tens tota la raó. Si no aturam ho tenim molt cru en el futur.
Fa més de 12 anys que és va teoritzar això del desenvolupament sostenible, i la persona que ho va fer va dir tot el contrari del que avui pensam: que DESENVOLUPAMENT i SOSTENIBILITAT ja no són possibles. Hem arribat al tope i això requereix d'un esforç massa gran i mal d'entendre perquè hi fassin alguna cosa més que posar "parxes" a la destrucció de l'illa.

Tomas

¡Prou ja ara mateix de tanta destruccio i miseria a Mallorca!

Tomas | 25/04/2008, 09:31

En toda España vemos como baja el precio de la vivienda nueva,aqui ya han salido los caraduras de siempre (promotores,constructores,...)diciendo que lo que tiene que reajustarse es el precio de la vivienda de segunda mano,cuando la mayoria de viviendas de segunda mano tienen mas calidad que la mierda que construye esta gentuza.Cuando se dejara de construir en Mallorca y se dejaran de hacer las burradas de Formentor,La Gola,Gotmar,Crestatx,Sa Font,¡cuando!esta isla se acaba no hay mas ¡prou,prou,prou,prou,d'una vegada d' aquesta destruccio masiva de l'illa i de Pollença!Mallorca en temes medi ambientals esta en situacio molt greu i es futur a Mallorca es mort no es carguem el present ¡prou!que es noti ¡ja!que hi ha hagut un canvi de govern perque fins ara tot segueix com sempre a Mallorca ¡prou!

Garci

Re: Defensar una cosa i la contraria

Garci | 24/04/2008, 22:20

Ja podeu escoltar íntegre el plenari de desembre del 2007. Fralokus fa una feinada per penjar-ho tot a Ràdio Urxella.
Enganxau aquesta adreça:http://www.migsanc.com/externos/alternativa/ple_20071220.htm
O premeu damunt el nom.

Garci

Re: Defensar una cosa i la contraria

Garci | 24/04/2008, 22:07

Esper que l'excursió sigui tot un èxit i sigui massiva.
Que per molt que hagi canviat el govern, no s'han vist gaires canvis en el tema dels camins públics.

Camins

Excursió

Camins | 24/04/2008, 21:32

Us esperam a l'excursió de Diumenge,
Salut

Miquel E

Més curts què una màniga de guardapits.

Miquel E | 24/04/2008, 17:10

Poreu anar fent rondes, cinturons i més rondes. Jo visc a Petra i fins que en dugueu 14 o 15 no m'expropireu es meu hortet. Ara bé, en arribar a Cala Ratjada ja no queda més Mallorca. Què pensau fer?.

fralokus

Re: Defensar una cosa i la contraria

fralokus | 24/04/2008, 16:27

Els especuladors ja comencen a racionar l'arròs en alguns països, el president del govern hauria de comparèixer davant les càmeres i parar-los els peus a aquesta "gentussa".

Racionament, tornarem a dur tots la cartilla, ens han tret l'ànima amb els preus de l'habitatge i ara ens negaran el menjar.

Esquerra Unida indispensable, però EU de debò.

La Biblia

Destrucción de la Tierra

La Biblia | 24/04/2008, 14:54

La tierra que manaba leche y miel convertida en un infierno y desierto de asfalto,cemento y hormigón.

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans.

El PP-UM és la Mort!

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans. | 24/04/2008, 14:35

Com deia en Llorenç Capellà a un des seus articles hem convertit una terra ubèrrima en un os descarnat.

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans

El PP és la Mort!

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans | 24/04/2008, 14:30

Quant falti aigüa només tendrem cinturóns,aeroports,incineradores,camps de golf,cimenteres,graveres,urbanitzacións i porquerie i merda per tot arreu.¡Quin desastre i quin fracàs col·lectiu més evident!

fralokus

Garci, no et confonguis

fralokus | 24/04/2008, 13:19

Garci, no et confonguis, no és il·legal.

El decodificador no és il·legal, el que passa és que són enllaços professionals, i el programa intern del decodificador s'ha adaptat per a poder-los reproduir, però il·legal no ho és.

Altra cosa és que estiguessin codificats, però pel moment no ho estan, tècnicament és un poc complicat d'explicar, però intentaré posar un exemple.

Els telèfons mòbils, tu compres une d'una companyia i les targetes d'altra companyia no funcionen, doncs tu alliberes aquest telèfon i així funcionen, és el mateix, teòricament aquestes emissions just són per a receptors professionals, xarxes de cable, el repetidor de Alfàbia, etc. Però com s'han alliberat els receptors ara es veu, no confondre amb codificació.

Garci

Re: Defensar una cosa i la contraria

Garci | 24/04/2008, 11:43

O sigui que si compram el decodificador "ilegal", el robatori durarà poc?
Això passa? I les tendes pretenen vendre decodificadors tot i sabent que prest no serviran per res?

fralokus

TDT: Molt important

fralokus | 24/04/2008, 10:11

M'he quedat de pedra avui a Pollença veient un aparador.

Sobre la TDT mireu la nota que he posat dalt en l'encapçalament del bloc.

Nota del Gob

La Gola

Nota del Gob | 24/04/2008, 08:23

EL GOB DENUNCIA LA DEGRADACIÓ DE LA ZONA HUMIDA DE LA GOLA

23/04/2008 · Palma

Les obres de condicionament de la zona humida de la Gola avancen ràpidament. Segons el GOB, el que havia de ser la recuperació d'una zona humida que al llarg dels darrers quaranta anys ha patit moltes agressions, de fet s'ha convertit en un procés per artificialitzar l'indret de forma innecessària. Segons l'entitat, La Gola a partir d'ara, conté nous camins encimentats i enrajolats, il·luminació, barreres i ponts de formigó. El GOB denuncia que no s'han retirat els enderrocs que s'hi havien tirat anys enrere i que havien dessecat part de la zona humida. Per a l'organització, les institucions estan convertint La Gola en un espai massa artificialitzat, més propi d'un jardí que no d'un espai natural.

Quan a l'any 2006 la Conselleria de Medi Ambient va efectuar l'exposició pública del projecte de Condicionament de l'Espai Humit de la Gola del Port de Pollença, l'entitat hi va presentar un plec d'al·legacions on se proposaven tot un seguit de canvis al projecte per tal que l'esmentat condicionament fos respectuós amb els valors ambientals de la zona. Igualment l'entitat demanava que l'objectiu principal del projecte fos la recuperació de totes aquelles zones de la Gola que havien sofert greus processos de degradació durant els anys 60 i 70 del segle passat, degradació que en la majoria de casos consistia en una quasi desaparició de la zona humida per rebliment de la mateixa mitjançant enderrocs i altres materials.
La Conselleria de Medi Ambient va contestar les al·legacions el mes juliol de 2006 on sense acceptar cap canvi substancial del projecte inicial donat que "la proposta de recuperació d'aquests espais suposa un alt cost econòmic" i amb arguments tant poc sòlids com que "d'altra banda, no hi ha constància documentada de la situació i condicions exactes que reclama el GOB, es a dir, el moment històric al que es refereix no està definit per la qual cosa no hi ha un punt de referència precís al que puguem acollir-nos per a reconvertir els terrenys en zona humida, per la qual cosa no es pot admetre l'al·legació efectuada pel GOB relativa a aquest espai." És per això que el GOB ha remès a la Demarcació de Costes, ja que aquests terrenys es troben dins domini públic marítimo-terrestre, un escrit demanant l'aturada de les obres en considerar que s'infringeixen diversos articles de la Llei de Costes i que degraden la zona humida de La Gola.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb