URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

TDT i defensor del poble

Alternativa | 25 Abril, 2008 06:05 | facebook.com twitter.com

Fralokus ja va expressar la seva preocupació, "A Pollença la TDT sortirà per un ull de la cara" .pel proper final de les emissions analògiques ( a Mallorca el 31 de desembre de l'any que ve)  En aquells dies, més d'un es quedarà, literalment, sense gens que veure en la televisió. Serà en part, pel desconeixement,gairebé un terç de la població no sap que la televisió digital no serà opcional, i també, per la deixadesa

Fralokus ha donat un pas més i ha fet una queixa al defensor del poble ( que podue llegir a la continuació).

 

 A la mateixa denuncia com des del  mes de novembre de 2.005,  es va posar en servei la nomenada TELEVISIÓ DIGITAL TERRESTRE, però a les campanyes de publicitat de la TDT no s'advertia  que havia zones sense cobertura i alguns pollencins van adquirir receptors per a rebre una emissions radioelèctriques que no existien, les dades i cobertura només estaven en una pàgina web d'Internet d'una entitat privada (www.tdt.es) , que para més confusió ha situat el Port de Pollença en la illa d'Eivissa, indicant que havia cobertura TDT, quan en realitat no l'havia, confonent encara més als ciutadans, pel que alguns van fer inversions “inútils” per les falses dades de la pàgina web a la qual ens redireccionava la mateixa pàgina web del Ministeri d'Indústria.

Avui, més de dos anys després, seguim sense cobertura, amb l'error en la pàgina web i el que és pitjor amb data caducitat del sistema analògic que s'ha proposat per a no després de desembre de 2.009.

 

Al Excmo. Sr. Defensor del Pueblo

QUEJA
Durante el mes de noviembre de 2.005, en las capitales de provincia, se puso en servicio la llamada TELEVISIÓN DIGITAL TERRESTRE, paulatinamente y hasta el día de hoy se ha ido dando cobertura a distintas zonas de la geografía española.
Desde su puesta en servicio hasta hoy, se han hecho diversas campañas publicitarias la inmensa mayoría institucionales, invitándonos a adaptar nuestros hogares a la nueva tecnología, lo que no advertían dichas campañas (sobre todo los anuncios en televisión) era que había zonas sin cobertura y algunos ciudadanos del municipio mallorquín de Pollença adquirieron receptores para recibir una emisiones radioeléctricas que no existían, los datos e cobertura solo estaban en una página web de Internet de una entidad
privada (www.tdt.es) , que para más confusión ha situado el Puerto de Pollença en la isla de Ibiza, indicando que había cobertura TDT, cuando en realidad no la había, confundiendo aún más a los ciudadanos, por lo que algunos hicieron inversiones “inútiles” por los falsos datos de la página web a la que nos redireccionaba la mismísima página web del Ministerio de Industria.
Hoy, más de dos años después, seguimos sin cobertura, con el error en la página web y lo que es peor con fecha de caducidad del sistema analógico que se ha propuesto para no después de diciembre de 2.009, esto está creando quebraderos de cabeza a constructores y promotores, que ven que sus viviendas deberán de momento instalar sistemas de telecomunicaciones homologados, que podrán quedar obsoletos incluso antes de poner a la venta dichas propiedades.
Ya refiriéndome únicamente al apartado de contenidos, destacar que el ente público RADIOTELEVISION ESPAÑOLA, está ya desviando contenidos exclusivos que pagamos todos los españoles cualquiera que sea su lugar de residencia, a su canal temático de deportes, acción totalmente injusta hasta que todos los españoles gocemos de total cobertura del mismo.
Por lo tanto, esperó que acepte a trámite esta queja, e inste a los organismos y/o empresas correspondientes a subsanar lo antes posible esta situación, dotando a la totalidad del municipio de Pollença (Illes Balears, Isla de Mallorca) del servicio de TELEVISION DIGITAL TERRESTRE para que sus ciudadanos puedan tener una “transición tranquila” a la nueva tecnología y no tener que actuar apresuradamente por el calendario impuesto por el organismo correspondiente por ser discriminatorio con el municipio de Pollença, por poner
un ejemplo, otros municipios habrán tenido más de tres años para elegir industrial, mientras que nosotros solo tendremos unos meses para ello.

Comentaris

fralokus

Re: TDT i defensor del poble

fralokus | 02/05/2008, 13:59

Aquest matí he rebut la notificació, que la queixa ha estat admesa a tràmit.

Pepe

Temes

Pepe | 25/04/2008, 22:29

El vertader expert i artifex de nostres precs, preguntes i aquesta queixa evidentment és fralokus, però tenia el seu permís per presentar-la com una petició d'EU-EV.

El tema de la cessió de l'aparcament de Formentor no és estrany, l'Hotel està obligat per llei a fer una cessió de metres quadrats per la dotació de serveis de la urbanització. El que resulta preocupant de la notícia, com diu en Garci és veure ja l'afan de recaudar de l'Ajuntament.

fralokus

Re: TDT i defensor del poble

fralokus | 25/04/2008, 22:09

Esper que l'avís que vam posar en URXELLA hagi servit d'alguna cosa i ningú hagi malgastat els doblers. Ja és oficial la codificació dels canals TDT per satèl·lit.

Pitjau l'enllaç

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans

El PP-UM és la Mort!

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans | 25/04/2008, 15:31

Estaria bé què en senyal de protesta al pròxim partit del Mallorca no hi anàs ningú.

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans.

El PP-UM és la Mort!

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans. | 25/04/2008, 15:17

Desprès de sa màfia mallorquina,sa Justicia pot començar en ses què hi ha extranjeres.

Garci

Re: TDT i defensor del poble

Garci | 25/04/2008, 11:53

Per cert, algú va veure o escoltar el plenari d'ahir?
Com va anar la cosa?

fralokus

Re: TDT i defensor del poble

fralokus | 25/04/2008, 09:15

Estic molt content que Alternativa EU-EV de Pollença, doni suport a la meva queixa que no denuncia davant el defensor del poble, però no discutirem conceptes legals, ha, ha.

Per altra banda el que aquí és una preocupació de 4 ximples que just volen veure la tele, a Andalusia la preocupació és ja de caire institucional.

Pijau l'enllaç

Garci

Re: TDT i defensor del poble

Garci | 25/04/2008, 07:36

Lo de la cessió de l'aparcament de l'hotel Formentor és molt estrany.
Que intenta el Grup Barceló? Guanyar-se el favor de l'ajuntament?
I una altre qüestió, ara que serà públic, ja pensen en cedir-ho a empreses privades.
Jo preferiria que fos gratuit i m'explicaré: Jo som el primer que per anar a una platja no vull pagar, me pareix injust, i si ho he de fer prefereixo aparcar a una cuneta(i com jo molta gent) però això és perillós ja que per accedir al cotxe s'ha de fer un trajecte pel mig de la carretera.
L'aparcament de Formentor és un abús. I ara hi ha la possibilitat que sigui públic i gratuit, però l'ajuntament ja pensa en cedir-lo a una empresa privada.
Ja no podrem ni anar a la platja de Formentor.

Garci

Re: TDT i defensor del poble

Garci | 25/04/2008, 07:29

La notícia sobre la tdt parla de que la denúncia l'hem fet des d'EU. Però com veieu més amunt, la denúncia l'ha fet Fralokus. No hem d'enganyar ni llevar mèrit a qui realment ha fet la feina.
A veure si serveix d'alguna cosa perquè serà un desastre el moment en que ens diguin d'aquí 2 mesos s'acaba la tele, i tothom corri cap a can Quadrado o alguna tenda local que estaran saturades de demanda. Després ens queixarem que ens han pujat els preus.

Notícia DdM

Re: TDT i defensor del poble

Notícia DdM | 25/04/2008, 07:15

EU denuncia ante el Defensor del Pueblo la falta de cobertura para recibir la televisión digital.
Esquerra Unida de Pollença ha remitido una queja al Defensor del Pueblo debido a la falta de cobertura que presenta el municipio para recibir la señal de la Televisión Digital Terrestre (TDT), que sustituirá al sistema analógico a finales del próximo año 2009...

Notícia DdM

Re: TDT i defensor del poble

Notícia DdM | 25/04/2008, 07:14

El consistorio explotará económicamente el aparcamiento de la playa de Formentor.
El ayuntamiento de Pollença podrá explotar económicamente en un futuro próximo el aparcamiento de la playa de Formentor como fruto de la cesión de terrenos que el grupo Barceló, propietario de la finca en la que también su ubica el hotel, deberá realizar al consistorio pollencí una vez se haya aprobado la adaptación del Plan General de Ordenación Urbana (PGOU) al Plan de Ordenación de la Oferta Turística (POOT), cuya aprobación se prevé para el pleno del Consell de Mallorca del próximo 5 de mayo....

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb