URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Votació ple

Alternativa | 25 Abril, 2008 17:06

Un resum votació del ple, poc a poc explicarem les mocions, debat i votació.

.- Proposta presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa a la a la III República. Vot a favor: Alternativa EU-EV. Abstención del PSM i Toni Martorell del PP(per absència momentània) Vots en contra de PP-UMP, UM-UNPI, PSOE.

. Proposta del grup municipal PP-UMP relativa a les propostes de millora als processos de gestió de la dependència. Vots a favor: PP-UMP. Vots en contra d'UM-UNPI, PSOE, PSM i Alternativa EU-EV.

Aprovació, si procedeix, de la proposta d'imposició de sanció relativa a 1'expedient núm. 4015/Animals Domèstics (uns cavalls que varen escapar d'una finca). Aprovada per unanimitat

. Proposta presentada pel grup municipal d'Alternativa EU-EV relativa a la construcció d'un camp de golf a 1'área de Son Bosc (Muro)Vot a favor: Alternativa EU-EV. Vots en contra de PP-UMP, UM-UNPI, PSOE i PSM

. Aprovació, si procedeix, del plec de clàusules administratives i tècniques que han de regir el concurs, mitjançant procediment obert, de la concessió de la gestió del servei públic de la piscina municipal coberta climatitzada i un local annex de 1 'Ajuntament de Pollenca.  Vots a favor  d'UM-UNPI, PSOE i PSM. Abstención del PP-UMP. Vot en contra d'Alternativa EU-EV

. Proposta del grup municipal PP-UMP relativa a la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'IBI.Vots a favor: PP-UMP. Vots en contra d'UM-UNPI, PSOE, PSM i abstenció d'Alternativa EU-EV.

.- Propostes/Mocions d'urgència. L'equip de govern va presentar una moció per tornar una fianç a l'empresa Decosport. Vots a favor: PP-UMP, UM-UNPI, PSOE, PSM i abstenció d'Alternativa EU-EV.

Comentaris

Notíca

Kafkiano

Notíca | 26/04/2008, 07:48

Avui al DdM. " La piscina cubierta municipal será gestionada por primera vez por una empresa privada"

A la notícia Joan diu que aprovar nostra moció relativa a Son Bosc seria kafkiano. A mi el que em sembla kafkiano és que hagi organitzacions mundials i europees que avisen del perill d'extinció de l'orquida de prat i que a uns pocs quilòmetres el ple no vulgui demanar al Consell la protecció d'aquesta zona

Pepe

Trist

Pepe | 25/04/2008, 22:22

Bona nit, pens que diumenge estaré totalment be, sinó al manco aniré a la sortida.
A la III República varen argumentar que no era un tema que fos al carrer, que les Corts ja farien el que haurien de fer...
A Son Bosc que era un tema competència de l'Ajuntament de Muro i prou....
Ja explicaré els debats amb més detaills als corresponents articles però si llegiu l'article de fa dos dies d'aquest blog " Defensar una cosa i la contrària" resumeix molt bé l'esperit de l'actual equip de govern.

fralokus

Re: Votació ple

fralokus | 25/04/2008, 21:59

Actualizat "El animalista Convencido"

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 25/04/2008, 20:13

Ok, no ès que varii molt la cosa,`però era per saber.

Salut Garci i bona estada a Formentera.

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans

El PP-UM és la Mort!

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans | 25/04/2008, 19:27

¿Quant recuperarà es poble es poder de fitzar es sous des seus empleats;és a dir des polítics?

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans.

El PP-UM és la Mort!

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans. | 25/04/2008, 18:15

La tragèdie de Mallorca ha de ser representada a totes ses escoles i pobles de Mallorca si lo què volem el día de demà és tenir ciutadans i no Xorisos i delinqüents.

Garci

Re: Votació ple

Garci | 25/04/2008, 17:47

I tres quarts del mateix va passar amb la proposta de SON BOSC. Excusant-se en que no és un tema que hi tenguem competències directes no varen voler ni pronunciar-se en contra del camp de golf.
Estam parlant d'un tema global en el que cal la pressió de totes bandes per solventar-se. No és només un camp de golf, és un tema mediambiental. Ens estam carregant el poc que queda, animals i plantes endèmiques que moren i desapareixen... si això no és un tema en que l'ajuntament hi pugui opinar i pressionar, si som tan localistes que no ens importa res més que un petit tros de terra del nord de Mallorca anomenat Pollença, doncs estam arreglats. Mallorca l'hem de cuidar entre tots. I els vots en contra de tots els grups polítics no fa més que demostrar que els interessos partidistes poden més que el medi ambient i la coherència.

Garci

República

Garci | 25/04/2008, 17:44

Errada a l'hora d'escriure. El PSM es va abstenir.

És molt trist veure com l'ajuntament programa actes per commemorar la República, com enguany pareixia que hi havia un canvi de govern, i com han rebutjat la moció de la República sense cap mirament.
No ens estranya el vot en contra del PP, tampoc el d'UM, tot i que el batlle va assistir a l'homenatge republicà. Però lo del PSOE, que fins enguany havia participat dels actes d'Abril de República i que el seu President d'Honor penja la bandera republicana de la finestra per les festes, és inexplicable ideològicament. Queda demostrat doncs que ideologia no en tenen gens ni mica. I que dir del PSM, autèntic autor dels actes republicans, col·laborador a l'Abril de República... idò amb aquest currículum el regidor es va abstenir. Tal vegada per submissió a UM no va votar a favor? En fi, la ideologia i la coherència d'aquests dos grups, PSOE i PSM, cada dia ens sorprèn més.

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans.

El PP-UM és la Mort!

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans. | 25/04/2008, 17:26

Per favor què qualqú façi una performance traguent contenidors de fems desde l'interior del Parlament Balear.Hi vull què cobrin des meus imposts.Hi ha molte gent què encara duu una bena devant els ulls.Com a les tragèdies greques volem veure representada la tragèdie de Mallorca.

Joan Ramon

Plens i excursions

Joan Ramon | 25/04/2008, 17:24

A la proposta referent a la III República no em queda clar que a fer el PSM, primer pos q es va abstendre i desprès que va votar en cntra, per altre banda, esper estiguis recuperat Diiumenge per venir a l'excursió Pepe.

Enga fins aviat.

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb