URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ocupació perillosa (PA24)

Alternativa | 10 Maig, 2008 06:28 | facebook.com twitter.com

A l’espera de que es faci una nova ordenança municipal reguladora de l’ús de la via pública pel 2009 , observam com ha arribat la temporada i se segueix incomplint l’actual ordenança.  

 La fotografia que ens ha enviat Fralokus fa referència a un nou bar  que s’ha obert a la cantonada del Passeig Saralegui amb el carrer Joan XXIII, al costat de la rotonda. Precisament al darrer ple la regidora María Petra del PP-UMP va demanat per aquesta ocupació perillosa de l’espai públic ja que quan les taules i cadires s’omplen fan que els vianants es baixen a un lloc molt perillós. A pesar de que ja han passat tres setmanes del ple observam amb preocupació que la situació segueix igual. Insistirem al tema abans de que hagi una desgràcia.

La fotografia mostra les taules i cadires buides que pràcticament caben sota la terrassa, així i tot no deixen lliure el preceptiu metre i mig. Quan s'ompli la terrassa, les cadires exteriors fan que els vianants hàgin de baixar-se de la vorera .

 

 

 

A més a més Fralokus també ens ha enviat aquesta fotografia d’un apartament del  Passeig Voramar del Port abandonat que dona una imatge molt dolenta.ç

 

 

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Entre tots construirem una Pollença millor, a la nostra mida, solucionant els problemes quotidians per tal de millorar les petites coses que, per no ser macroprojectes milionaris, no interessen arreglar-les. És tracta de carrers, voreres, places, papereres, brutor... coses del dia a dia que cal sol·lucionar per tenir una Pollença millor, més còmoda i més neta.

Comentaris

Pepe

Re: Ocupació perillosa (PA24)

Pepe | 10/05/2008, 22:39

Molt bona idea Guillem, les vostres mocions són sempre una font de bona inspiració.

Garci

Re: Ocupació perillosa (PA24)

Garci | 10/05/2008, 17:55

Crec que hi ha un frare que "està trabajando en eyouuu..."

fralokus

Re: Ocupació perillosa (PA24)

fralokus | 10/05/2008, 17:17

Ay garci, hombre de poca fe.

Garci

Re: Ocupació perillosa (PA24)

Garci | 10/05/2008, 15:50

Això és una cosa que nosaltres tenim pendent: fer una plana i centralitzar el bloc, la ràdio, posar les mocions, preguntes i precs, i si se pot els comunicats de premsa o retalls.
Però anem a poc a poc...

Guillem Caldentey Crego

Mocions Els Vreds-Esquerra d'Artà

Guillem Caldentey Crego | 10/05/2008, 15:24

Hola companys,
M'he entretingut una estona fer una secció a la web on penjar les nostre mocions, i a penjar-ne les darreres (el bon propòsit és completar-la progressivament... i retrospectivament, fins a recollir-ne les de les dues legislatures anteriors ). Esper que us siguin d'algun profit. Salut!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb