URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Desgavell i descontrol

Alternativa | 17 Maig, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Ahir en teoria s’ens hauria d’haver informat,  a una sessió extraordinària i urgent de la Comissió especial de Comptes, dels comptes generals del municipi de 2006. Segons la llei (articles 208 a 212 del Text Refós  de la Llei reguladora de les Hisendes Locals) aquesta informació se’ns hauria d’haver donat abans del 1 de juny del 2007 per fer el corresponent informe. O sigui que portam  pràcticament un any de retard respecte al que marca la llei. Retard que no és imputable a la feina dels tècnics municipal sinó a la inoperància política de l’equip de govern  i a les dificultats per aconseguir els comptes d’algun dels òrgans autònoms de l’Ajuntament.

El desgavell no acaba amb aquest increïble retard de pràcticament un any. Una vegada iniciada la reunió l’interventor  municipal va informar de què els comptes del 2006 del Patronat del Festival de Pollença no formaven part dels Comptes Generals. Fa mesos que l’interventor havia demanat aquests comptes al Patronat, sense obtenir cap resposta, fet del què havia informat a l’equip de govern que pel que hem vist tampoc ha aconseguit es citats comptes.

 En definitiva no tenim els comptes de 240.000 euros que consten a una operació de tresoreria del 31 de desembre de 2006, subscrita per l’ajuntament i transferida a comptes bancaris gestionats pel Festival de Pollença. Per si la situació no fos el suficientment irregular,  a més a més, el Patronat no disposa de NIF i per tant actua en nom de l’Ajuntament. Aquestes irregularitats no són noves i la Sindicatura de Comptes ja les ha denunciat quan ha fiscalitzat els comptes de l’Ajuntament, anys anteriors.

A la Comissió especial de Comptes no es trobava ni el regidor d’Hisenda ni tampoc el regidor de Cultura, responsable del Festival per donar-nos cap explicació d’aquesta situació totalment irregular. Cada vegada comprenem millor la negativa de l’equip de govern a aprovar nostra moció de fer una auditoria dels comptes de l’Ajuntament,

Davant d’aquests increïbles fets es va dissoldre la Comissió Especial de Comptes a l’espera tenir els comptes d’aquests 240.000 euros del Patronat del Festival de Pollença.

Si això afegim que ens trobam pràcticament a meitat de l’any  sense que s’hagi plantejat encara l'aprovació dels pressupostos, podem concloure que el desgavell és total i que aquests retards i la mala gestió política dels pressupostos fan impossible una gestió mínimament planificada i racional de la despesa pública.

Genial Quino en blog orden y tiempo, viaje hacia lo ignoto

 

 

 

 

Comentaris

Garci

Re: Desgavell i descontrol

Garci | 18/05/2008, 13:47

Serà un bon regal de Pare Noel! Pressuposts exhaurits, pagaments de factures i contractacions sense partida pressupostària...

Pensava que Juanjo canviaria aquesta dinàmica d'aprovar a l'estiu els pressuposts.

M. MELIA

JUANJO MIR

M. MELIA | 17/05/2008, 20:23

EL SENYOR JUANJO MIR S'HA DORMIT EN LOS LAURELES. QUEDA BEN DEMOSTRAT QUE NO SERVEIX PER REGIDOR D'HISENDA. SE PREBEU QUE PER NADAL ES PUGUIN APROBAR ELSa PRESSUPOSTS D'ENGUANY.

Xesca Ensenyat

Els guardiacivils no volien llevatr el santcristo...

Xesca Ensenyat | 17/05/2008, 13:29

...l'any 1968, quan havien decretat la llibertat de cultes, i en Pasqual els volia obligar que posassin un buda, i que posassin icones ortodoxes, i que posassin escapularis xintoïstes....

UNA ALTRA VIDA, 25

L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

Actualització permanent a mesvilaweb.cat

Garci

Re: Desgavell i descontrol

Garci | 17/05/2008, 11:42

Això fa molta molta olor. No tenen nif, no presenten les factures, els polítics no fan res, l'interventor s'ha de menjar els marrons...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb