URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La piscina coberta del Port.

Alternativa | 24 Maig, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

El passat dimarts no es va presentar cap empresa  al concurs de la concessió de la piscina municipal coberta i local annex del Port de Pollença.  Aprofitam la circumstància per parlar d’aquest punt del passat ple i demanar el que ja varen defensar al ple; que la gestió de la piscina municipal, sigui pública i no privada.  Pensam que una empresa privada com és lògic i normal té com màxima prioritat  guanyar doblers i això no sempre és compatible amb donar els millors serveis, ni amb una bona política amb els treballadors.

Al darrer ple d’abril on es va a aprovar el plec del concurs ja varem advertir al regidor d’esports que les clàusules eren molt millorables, i el nostre regidor va ser l’únic que va votar en contra.

Va ser lamentable que el plec es donés només amb tres dies d’antelació als grups de l’oposició, i que després al ple no es fes cas de les aportacions que varem fer.

Al ple ja varem denunciar que als plecs s’haurien d’ especificar més els dies que es reservava l’Ajuntament  per fer activitats. La resposta  del regidor va ser que es faria  un futur conveni  amb l'empresa concessionària. Està clar que és molt complicat que una empresa es presenti a un concurs per gestionar durant deu anys una piscina si no sap quins dies ocuparà la piscina l’Ajuntament per fer les seves activitats.

Altres propostes que varem fer al ple :

- Facilitar un bon transport públic de Pollença al Port, amb una aturada propera a la piscina.

- Fer descomptes per grups d’activitats de l’Ajuntament, per la policia local...

- Donar algun carnet gratuït als policies i al personal del futur patronat d’esports.

- Varem defensar que s’havia de seguir no només un criteri d’edat (A les clàusules les associacions de la tercera edat tenen un descompte important) sinó un criteri de salut i educatiu per fer descomptes. O sigui que s’haurien de contemplar descomptes per centres educatius, activitats prepart i pospart, activitats terapèutiques

- Varem demanar la presència d’un fisioterapeuta a les activitats terapèutiques.

A més a més varem demanar pel patronat d‘esports, que el regidor havia anunciat que funcionaria a finals dels 2007 i a dia d’avui segueix sense funcionar. Al torn de precs i preguntes varem insistir al tema i a la fi s’ens va contestar que la seva aprovació és imminent... ja veurem.

En resum ens trobam amb altre exemple de la inoperància i ineficàcia de Miquel Ramón (UM)  regidor d’esportque a pesar de tenir dedicació exclusiva gestiona de manera molt defectuosa la seva àrea,  i a més a més és responsable d'una part important de l'actual situació econòmica crítica de l'Ajuntament (per la qual cosa ja varen demanar la seva dimissió a febrer).

A ràdio Urxella teniu penjat el ple d'abril, aquesta és la primera part del debat d'aquest punt (Recordau que per problemes aliens a Ràdio Urxella, els vídeos de vegades no funcionen bé amb Firedox, per a una correcta visualització utilitzar Internet Explorer,esperem que la gent de Firefox aconsegueixi solucionar el problema.)

 


 

Comentaris

Pepe

Problemes trasllat

Pepe | 24/05/2008, 22:35

Per cert respecte al trasllat de l'Area de Serveis Socials a Can Dionis, na Francisca m'ha informat que es varen trobar l'edifici molt brut i que actualment el problema és que s'inunda...
Esperam que els problemes es resolguin aviat.

Pepe

Fan aigua

Pepe | 24/05/2008, 22:33

Les piscines fan aigua crec que titulava un article de sa plaça;

Santa Margalida ha optat pel seu tancament davant la impossibilitat de garantir la seguretat. Sa Pobla ha recuperat la concessió municipal després del mal estat d'instal·lacions i el precari servei. A Inca la Conselleria d'Indústria va donar un ultimatum a l'Ajuntament per les nombroses deficiències que tenia...

Pepe

Re: La piscina coberta del Port.

Pepe | 24/05/2008, 22:28

Respecte al tema de la piscina avui havia un breu al Diario de Mallorca prou surrealista. Si llegiu la nota no contesta per res la nostra.

El titular deia " El pacto defiende la concesión de la piscina" QUINA CONCESSIÓ? SI NO S'HA PRESENTAT CAP EMPRESA.

Desp´re Michel afirma " el consistoria tiene potestar para controlar los precios y que las diferentes actividades deportivas se sigan realizando"

El consistori recomena uns preus màxims aquest és tot el seu control i A QUINES ACTIVITATS ES REFEREIX SI FINS ARA NO HAVIA PISCINA COBERTA?

Aquesta piscina és altre trist capítol de gestió desastrosa d'aquest equip de govern

fralokus

Re: La piscina coberta del Port.

fralokus | 24/05/2008, 09:46

Totes les experiències que he llegit sobre les piscines municipals cobertes de localitats petites (-20.000 hab.) són negatives, ja sigui la seva explotació pública i privada.

Sense piscina coberta no hi ha cap tipus d'iniciativa d'esports aquàtics com puguin ser natació, salts, etc. però amb la creació de la infraestructura tot es complica, es crea un club de natació i comencen els problemes, uns perquè tenen dret a entrenar, els altres (els quals han pagat la instalació) volen gaudir de la instal·lació amb tot el dret.

Campionats, clinics, cursets, prepart, postpart i ja no dic res quan són els nudistes els quals volen exercir el seu dret com ja han aconseguit en les piscines Picornell de Barcelona.

Caldrà veure que ens inventam aquí, però de segur mai serà de satisfacció de tothom i fins i tot de ningú.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb