URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dels aparcaments a la TDT.

Alternativa | 26 Maig, 2008 05:56

 Abans des precs i preguntes es va presentar al ple d'abril per part de l'equip de govern una moció d'urgència per tornar una fiança a l'empresa Decoresport relativa al subministrament de material esportiu per a equipament del pavelló municipal. Es tracta d'evitar un contenciós administratiu que l'Ajuntament perderia segurament i sortiria més car, ja que la garantia es va demanar fora de termini. O sigui una mala gestió més ja que es torna aquesta finança a pesar de que l'empresa no ha complit correctament amb el que havia promés. és un tema que ve de quan Toni Cifre era regidor d'esport. Un tema que Michel no va revisar. L'empresa havia d'instalar tota una sèrie de coses que no va instal·lar, amb un programa informàtic que no funciona correctament.
 

Per terminar amb el ple d'abril. Al torn de precs i preguntes es va contestar a preguntes del ple anterior.

- Hi ha algún projecte respecte a l’aparcament de la plaça de les Munnares.

Resposta d’en Joan Cerdà; es va fer un informe a l’anterior legislatura per fer una comunitat de propietaris, s’ha demanat recuperar aquest problema i veure quins problemes havia

Intervé Tomeu; s’havien aprovat uns estatuts. El problema venia del sistema de concessió. L’Ajuntament no havia cobrat res i les instal·lacions s’havien d’haver entregat en bon ús. Aquestes instal·lacions falta arreglar-les i falta passar el tema a un gestor de la propietat que passaria les quotes i el gestionaria

Com està el tema dels pous de Son Vilà? S’en va prometre un informe que encara no se m’ha passat.

 A dia d'avui encara no m'ha arribat aquesa informació , el que si m'han arribat cada vegada més és que tot aquest tema és molt tèrbol.

Com està el tema de la regeneració de Cala Barques?

Resposta de Jaume Plomer; des de Costes es vol fer un projecte ambiciós que pot durar un any i mig o dos anys; estudi d’impacte ambiental, estudi arqueològic... està en marxa, però no sé a quina empresa se l’ha concedit.

Les obres de la pista de tennis s’han acabat?

 Michel; Varen estar pendents del segur i en aquest moment s’estan reparant

Com està el tema de llevar l’estructura de fusta al costat de la torre d’Albercuix?

Resposta d’en Joan Cerdà;L’hem xerrat no sé per què no s’ha llevat, en un moment o altre es llevarà, tampoc crec que sigui un tema tan important, s’ha d’arreglar hi ha coses més importants.

El vaig replicar que fa mesos que el varen demanar i s’ens va dir que es llevaria i no és tan complicat.

Com es regula el camí de Ternelles, després d’escoltar la resposta al tema d’Ariany ja m’imagin la resposta. Nosaltres pensam que n’hi ha una sentència, un acord del ple i encara que el tema és a judici, l’Ajuntament hauria de regular l’accés d’alguan manera.

Resposta d’en Joan Cerdà, hi ha un recurs i per tant no s’executa la sentència, no es pot executar i en tot cas és el Consell el que ha d’actuar.

Precs

1 - Varen reiterar nostra petició d’un  armari per guardar l’abundant documentació que genera nostra feina política, una cosa que demanam des de que va començar la legislatura i que per llei l’Ajuntament ens hauria de facilitar.

2 - Per tal de facilitar la informació als ciutadans del què es tracta a les sessions ordinàries i extraordinàries del Ple d'aquesta Corporació, sol·licitam l'equip de govern penjar a la web municipal les actes dels mateixos. Així mateix, i com que se'n fa enregistrament sonor per part de Ràdio Municipal, sol·licitam que aquest es pengi també a la mateixa web municipal.

3 - Sol·licitam a l'equip de govern que doti els vehicles de la policia municipal i les instal·lacions municipals on hi ha afluència de públic, així com aquelles propers a llocs de màxima afluència, de desfibril·ladors semiautomàtics ( que s’han abaratat molt). Aquesta mesura podria salvar vides. Per desgràcia un hom va morir poc dies després mentre presenciava un partit de bàsquet al pavelló, no sabem si s’hagués poder fer més amb un desfibril·lador.

 4.- Al proper fòrum de la TDT haurien d’informar que Pollença a la pàgina on s’informa de la cobertura de TDT es diu que ens trobam a Eivissai tenim cobertura , quan en realitat no n’hi ha cobertura, confonent encara més als ciutadans, pel que alguns van fer inversions “inútils”, Aquest tema ens preoccupa molt i recordam que això està creant molt de problemes de cap a constructors i promotors, que veuen que els seus habitatges han d’ instal·lar sistemes de telecomunicacions homologats, que podran quedar obsolets fins i tot abans de posar a la venda aquestes propietats.

A ràdio Urxella teniu penjat el ple d'abril, aquesta és la primera part dels precs i preguntes(Recordau que per problemes aliens a Ràdio Urxella, els vídeos de vegades no funcionen bé amb Firedox, per a una correcta visualització utilitzar Internet Explorer,esperem que la gent de Firefox aconsegueixi solucionar el problema.)

 


 

Comentaris

Pepe

Re: Dels aparcaments a la TDT.

Pepe | 27/05/2008, 16:07

Ok Garci.
A la plaça no es compleix l'actual ordenança i el tornarem a recordar al ple.
I mentre el Miquel Capllonch tancat i el mini parc infantil que han fet a l'aparcament overbuking total

Garci

Re: Dels aparcaments a la TDT.

Garci | 27/05/2008, 14:38

Sortirà un article a les 18h. Esper que vos agradi.
Pepe i Fralokus, ho dic per si hi voleu afegir alguna cosa.

fralokus

Ara una pregunta

fralokus | 27/05/2008, 14:34

Una mare s'ha queixat que no deixen jugar a la pilota en la plaça del Port els capvespres, perquè molesten a les taules dels restaurants, la mare m'ha dit que no molestarien si no hagués tantes taules i cadires que no es pot passar per cap lloc.

El de sempre. No se si és perdre el temps preguntar si el nombre de taules situades als voltants de la plaça del Port és el correcte.

fralokus

Més precs

fralokus | 27/05/2008, 14:25

Publicat en "Ultima Hora"

El autobús del hospital de Inca será gratuito para los usuarios del tren gracias a la tarjeta única

El servicio de transporte público se prestará también los fines de semana y los festivos, mientras que se estudia su ampliación

ELENA BALLESTERO

El autobús que conecta la estación del tren de Inca con el hospital comarcal de la capital del Raiguer, es el primero en adherirse al nuevo sistema tarifario de transporte de la tarjeta intermodal o única, de manera que desde hoy los usuarios del microbús que lleguen hasta Inca utilizándola no tendrán que pagar por el viaje al hospital, que se considerará un mero transbordo. El Consorci de Transports de Mallorca negocia con los concesionarios del resto de líneas de autobús para que pueda extenderse el sistema.

El conseller de Mobilitat del Govern, Gabriel Vicens, presentó ayer los nuevos servicios del autobús que conecta la estación del tren de Inca con el hospital, acompañado del alcalde de Inca, Pere Rotger. La Conselleria ha invertido 50.000 euros en la mejora del servicio de transporte público hasta el hospital que pasará ahora a prestarse también los fines de semana y días festivos.

El Consorci de Transports de Mallorca realiza además un estudio para conseguir que las líneas que pasen por Inca puedan hacer una parada en el hospital y evitar así recorridos innecesarios.

«Nuestro objetivo es el de quitar viajeros de los coches particulares y trasladarlos al transporte público», dijo Gabriel Vicens, que explicó que el autobús del hospital «es el primer autocar donde se implanta la tarjeta intermodal para que el transbordo sea gratuito».

Las frecuencias son de 30 minutos desde la estación del tren y en ese recorrido pasa dos veces por el hospital, en función de que el recorrido transcurra por Gran Vía Colom o por la Plaça Mallorca. Para fijar el tiempo de paso, la Conselleria ha tenido en cuenta las peticiones del sindicato de trabajadores del hospital para que las frecuencias coincidan con sus turnos de trabajo. Así, el primer autobús sale de la estación a las 7'40 y el último del hospital a las 22'30 horas.

El Govern descarta por el momento la construcción de un apeadero del tren en el hospital de Inca, si bien Vicens confirmó que puede ser posible a más largo plazo. «Cuando haya una demanda de población que lo justifique», dijo. En este sentido, el conseller explicó que «hay que tener en cuenta que cuantos más apeaderos se abren más afectada se ve la línea». Gabriel Vicens señaló también que «existe una dificultad técnica y es que la vía más próxima al hospital coincide con un tramo curvo, por lo que el apeadero tendría que estar a más de 800 metros».

============================

Com els pollencins no tenim tren supòs que haurem de pagar l'autobús. Que passa, que tots els pobles aconsegueixen el que volen menys Pollença?

Televisió Digital Terrestre

Formenterateve.es

Que passa, que tots els pobles aconsegueixen el que volen menys Pollença?

Pepe

Re: Dels aparcaments a la TDT.

Pepe | 27/05/2008, 14:22

Apuntat fralokus.

fralokus

Re: Dels aparcaments a la TDT.

fralokus | 27/05/2008, 14:18

Prec amb enhorabona inclosa, en el carrer Joan XXIII s'han adaptat les voreres amb rampes en els passos de vianants, amb bon criteri la rajola que s'ha posat en la zona adaptada és una mica més fosca que la normal de la vorera, el problema és que la diferència és molt poca i encara que estèticament queda molt bé, és per a "ulls joves", per a la tercera edat són paranys mortals quan les rajoles estan banyades perquè molts no distingeixen la diferència entre una rajola i l'altra, afortunadament tot just hi ha hagut algun que altre ensurt, però ningú s'ha fet mal, potser s'hauria d'enfosquir un poc més la rajola, estèticament no serà tan bonic però almenys la gent major detectarà la rampa abans de la patinada.

Pepe

De camins

Pepe | 27/05/2008, 10:01

Una especialitat de la casa es trobar sempre excuses per no acceptar responsabilitats o fer feina.

Camins

Camins i llicències.

Camins | 26/05/2008, 19:39

L'Ajuntament per tal de adaptar la proposta de regulació al pla territorial o va enviar la proposta de reguulació de Ternelles al Consell Insular d'urbanisme, que així o va aprovar, aquest donava llum verda a aqwuesta proposta de adaptació de la regulació al PGOU de Pollença.
Així o entenem des de la Plataforma, també en una reunió tenguda amb la consellera de Territori, així o enten ella, i no sabem si en Joan Cerdà se'n riu de la gent, i ès molt cínic, perquè altre explicació no trobam.

Els camins són competència municipal, i si no o és la carretera vella de Pollença a LLuc, que era una carretera comarcal, però no el camí vell de LLuc per exemple, que es competència municipal, així com o és Ternelles, Ariant, el camí del coll de siller...

Salut i Branca.

Pepe

Re: Dels aparcaments a la TDT.

Pepe | 26/05/2008, 18:23

Prec apuntat fralokus, igual et pensaves ques això de les ecovies anava en serio. El millor d'aquestes ecovies va ser veure a na Munar en bicicleta

Garci

Re: Dels aparcaments a la TDT.

Garci | 26/05/2008, 16:53

Han passat de ser Alcohol vies a ser Eco vies. Abans per cal Xino hi anava qui havia begut i no volia trobar-se la Guàrdia Civil. Ara en teoria és per a ciclistes, que en teoria son esportistes. Quin canvi, no?

fralokus

Un prec

fralokus | 26/05/2008, 16:49

La carretera de Ca'l Xino, que no sé si té referència, és una ecovia amb la velocitat restringida a 40 km/h i a un pes de 5.5 tones. No sé si la Policia Local té competències en aquesta via, però cada dia els camions que passen són més grans, sense cap tipus d'escorta, ja que fa uns anys si bé no era un cotxe patrulla el qual anava endavant, si era un cotxe amb una bandera o similar, ara van sols i amb una velocitat excessiva, i no els cridis a l'atenció que damunt et posen verd.

El prec seria, que si bé la Policia Local, o bé sol·licitar-lo a "Tràfic", uns controls periòdics sobre tonatge i velocitat en aquesta via, ja que a l'estiu hi ha molts de ciclistes i es fa molt perillosa.

Pepe

Abocaments

Pepe | 26/05/2008, 14:15

Avui a les comissions informatives he demanat pels abocaments de dissabte. L'explicació d'en Joan es que va ser culpa de les obres que fan al carrer pescadors que va treure l'aigua acumulada per la pluja i va arrossegar tot el que havia al clavegueram.
No estic segur d'aquesta explicació ja que l'abocament va ser dissabte abans de començar a ploure i diumenge encara feia pudor.
També ens ha confirmat que fa 15 dies es va aprovar la subvenció per fer la darrera fase de sanejament del Port; tota la primera línia.

Xesca Ensenyat

EL BALL DE LES BANDERES

Xesca Ensenyat | 26/05/2008, 11:35

Que llevin aqueixa bandera d'aquí!, va belar un que de malnom li deien el Caudillo.

Què heu d'anar a posar-vos amb aquests joves, va respondre en Climent. Feis de no veure-la, la bandera, si no us agrada.

UNA ALTRA VIDA, 34

L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

un bloc de mesvilaweb.cat

Pepe

Demà

Pepe | 26/05/2008, 10:24

Les preguntes i respostes ( hi va haver més de les habituals) és l'article de demà.
Avui tenim les comissions informatives del ple d'aquest dijous, tot d'una tenir l'ordre del dia el penjaré, esper vostres precs i preguntes per aquest ple.

Garci

Re: Dels aparcaments a la TDT.

Garci | 26/05/2008, 10:20

I aquest ple, no hi va haver preguntes, o és que no te'n varen contestar cap?

Notícia

Re: Dels aparcaments a la TDT.

Notícia | 26/05/2008, 08:44

Notícia al diari el Mundo:
Nuevo vertido de aguas fecales en el Port de Pollença al inicio de una nueva temporada turística...

Notícia

Re: Dels aparcaments a la TDT.

Notícia | 26/05/2008, 08:35

Avui al DdM.
EU/EV alerta de nuevos vertidos de aguas fecales en el aliviadero de Can Franch junto a la playa...

Pepe

Tdt

Pepe | 26/05/2008, 08:21

Manca d'interès i de feina aquesta és la clau a aquest i altres temes.

fralokus

Re: Dels aparcaments a la TDT.

fralokus | 26/05/2008, 08:17

Parlant de TDT, sembla que el diputat de Formentera té més influència que tots els pollencins que puguin estar en el Govern, pitjau l'enllaç i mireu el que ha aconseguit, amb això es llença per terra la teoria de la població, s'està digitalitzant un territori que té la meitat de població que Pollença, o és que els polítics de Pollença no tenen cap influència, o pitjor no s'han interessat per aquest assumpte.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb