URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

"El preu de la terra"

Alternativa | 31 Maig, 2008 16:52

Aquest diumenge, TV de Mallorca emetrà un programa reportatge titulat "El preu de la terra" sobre tot el Cas Pla Territorial de Mallorca. Elaborat pels serveis Informatius de Televisió de Mallorca, té una durada de 20 minuts i s'emetrà aquest diumenge a les 22 hores.
Al programa apareixen els principals protagonistes del cas, tècnics, polítics i el moviment ecologista.També surten declaracions inèdites que ajuden a entendre millor el que va passar.

Comentaris

Garci

Re: "El preu de la terra"

Garci | 07/06/2008, 23:20

Això sempre passa, Joan Martorell, i lo únic que els atura és una gent mobilitzada i una premsa contrària.
Avui venc del Jonquet, ara pareix que tot s'arreglarà, però la seva història és una més: ningú els feia cas, una empresa tenia negocis muntats, els polítics hi venien a bé, i els veïns ja callaran pensaven... Però els veïns no callen, la premsa parla i critica, i ara pareix que tot es solucionarà. I una cosa s'ha de tenir en conta: n'Aina Calvo no els volgué rebre fins que Andreu Manresa va publicar un article un diumenge a el País. I en Grosske, que ara pareix molt implicat, a ulls de la gent des Jonquet els va semblar que els deia una cosa així com que eren quatre rates.
Amb això vull dir que la mobilització popular, que mou a la premsa, fa que aquesta ho mogui tot, fins i tot als polítics que miren de solucionar les coses només quan la premsa se'n fa ressò.

Per cert, molt guapa la festa a n'es Jonquet d'avui, llàstima de la pluja.

Joan Martorell Mir

Quin vergonya

Joan Martorell Mir | 07/06/2008, 20:05

Vaig veure aquest reportatge i el que fan segons quins polítics, empresaris i gent que té diners, és vergonyós, i més vergonyós és que ens passin per damunt i facin amb l'illa tot el que volen. És increïble.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb