URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La veritat de Cala Molins.

Alternativa | 04 Juny, 2008 06:04 | facebook.com twitter.com

Començam a comentar el ple amb els dos primers punts:

L'Ajuntament va triar procurador i lletrat per dos contenciósos: un que ha posat una veïna  i un altre que hem posat conjuntament Alternativa EU-EV i el GOB contra les llicències de Cala Molins (UNAC 33) (veure anteriors articles).

Amb aquests ja són tres els contenciosos contra aquestes llicències. Com vaig dir al ple esperam que la justícia ens doni la raó, però ja no podrem recuperar aquesta zona, que s'hagués salvat si l'adaptació al POOT, que s'ha aprovat fa uns dies amb anys de retard, s'hagués aprovat d'hora.

Al ple vaig insistir que si la justícia ens dona la raó el regidor d'urbanisme i els responsables del Consell asumeixin la seva responsabilitat política. Joan es va prendre el tema com si fos una obsesió personal meva contra ell. 

La veritat  és que no tinc cap obsessió amb Joan, és una cosa tan simple com que ell és regidor d'urbanisme des de juliol del 2001 i aquests set anys he vist una gestió lamentable d'aquesta àrea. Un regidor d'urbanisme que no ha estat capaç d'assumir les seves responsabilitat, i que tenint instruments legals per aturar desastres com aquest no ha estat capaç de usar-les. Un regidor que ha permitit l'enfrontament i la divisió dels funcionaris a la seva àrea, amb conseqüències greus pel bon funcionament d'un àrea clau a l'Ajuntament.

És cert que en Joan no és el culpable de tot i que al tema que ens ocupa el Consell Insular ha posat molt de problemes, però també és cert que si escoltau el debat vereu  com a un moment donat se li escapa una de les veritats d'aquest tema, va dir:

" Però si s'hagués fet l'adaptació al POOT a temps i no s'haguessin donat les llicències per fer plurifamilias s'hagués tengut que indemnitzar als propietaris..." Això explica l'actuació de l'arquitecte municipal Rafel Balaguer que ja varen denunciar al seu dia quan va demanar de forma escrita "la tramitació amb urgència del projecte de Dotació de Serveis de Can Botana  per evitar l'adaptació al POOT "

O sigui tan Joan Cerdà com l'arquitecte municipal estavan més preocupats per les possibles indemnitzacions i que per fer l'adapotació al POOt que que havia estat aprovada pel mateix Ajuntament incialment a 1997.

Joan es va negar a obrir un expedient informatiu  al citat arquitecte municipal Rafel Balaguer i és normal ja que no feia més que el que se l'havia encomanat.


Els dos punts varen ser aprovats amb els vots a favor d'UM-UNPI, PSOE, PSM i PP-UMP. Abstenció d'Alternativa EU-EV.

Pots escoltar aquest punt a Ràdio Urxella. Ple de maig. Els anteriors plens 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb