URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ocupació de la via pública...un altre cop. Pollençalternativa (25)

Alternativa | 08 Juny, 2008 06:10 | facebook.com twitter.com

Un any més ens trobam amb l'incompliment de l'ordenança municipal d'ocupació de la via pública. Parlant amb un parell de policies municipals del tema m'han comentat  que ells fan la seva feina i els informes preceptius però que domés recorden un parell de vegades que s'hagi arribat a ordenar anar amb el camió per complir el que diu l'article 11n; " els objectes fora dels límits autoritzats per la llicència es consideraran com a abandonats a la via pública i seran retirats pels agents d'aquest Ajuntament i traslladats als magatzems municipals." Igualment a l'article 18 es diu que el batle pot ordenar com a mesura cautelar la retirada dels objectes que ocupin la via pública sense la preceptiva llicència o incomplint les condicions de la llicència otorgada."

Els policies diuen que quan s'ha anat amb el camió la solució de l'ocupació il·legal de la via pública ha estat immediata, o sigui que a aquets com a altres temes només fa falta complir l'ordenança i una actitud més diligent per part de l'equip de govern. 

 Hi ha un problema una mica més complicat i és el denunciat a les fotografies que ens han enviat , aquesta cantonada depèn de Ports i  la primera línia de Costes. Imaginau si l'Ajuntament no és capaç de fer complir l'ordenança al seu espai... 

 

 

SALTA 

Aquesta cantonada és molt perillosa i fa mesos que els grups de l'oposició ja hen  denunciat el tema al ple, qualsevol dia hi haurà un atropellat


 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Entre tots construirem una Pollença millor, a la nostra mida, solucionant els problemes quotidians per tal de millorar les petites coses que, per no ser macroprojectes milionaris, no interessen arreglar-les. És tracta de carrers, voreres, places, papereres, brutor... coses del dia a dia que cal sol·lucionar per tenir una Pollença millor, més còmoda i més neta.

Comentaris

Pepe

Ordenances

Pepe | 08/06/2008, 22:37

L'ordenança d'ocupació de la via pública s'incompleix descaradament i la manca d'actuació de l'Ajuntament fa que vagi a més.

El tema dels renous és feina de la policia municipal,i ni tot els equatorians molesten ni tot els que molesten són equatorians.

Un policia em va dir que al tema de les motos que fan massa renou seria molt fàcil terminar amb voluntat política. Només faria falta una campanya organitzada d'una setmana de controls i aplicació de legislació.

El més complicat és el renou al carrer. Quan es tracta d'un bar ja entrariam en medicions, informes...

Ciutadà

No volem Tachitos Somozas ecuatorians.

Ciutadà | 08/06/2008, 22:09

¿No poden fer res es partits polítics per evitar què es ecuatorians es passin tots es vespres molestant als veïnats amb renous??

Xesca Ensenyat

Ja hi ha el projecte per construir

Xesca Ensenyat | 08/06/2008, 19:02

el complex turístic 'Another life' a Son Tizac, en una superfície de 4 milions de metres quadrets ...

UNA ALTRA VIDA, 46

Hala dones qui la'm compra!
Hala dones qui la'm compra!

a L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

un bloc de mesvilaweb.cat

Garci

Re: Ocupació de la via pública...un altre cop. Pollençalternativa (25)

Garci | 08/06/2008, 10:07

Fralokus, jo he arreglat el vídeo, i ara el puc veure. Encara tens problemes?

Per cert, t'he enviat un correu pel tema de la llista de correu.

Les relacions amb ERC a Pollença són nul·les. Només hem presentat una moció perquè ells no podien fer-ho. És qüestió de democràcia. Amés, la moció a jo me pareixia bé. Ara bé, les seves formes no m'agraden, no comparteixo el seu ideari ni la seva manera de fer política, i molt menys la seva jerarquia interna. I sí, en podem parlar a la propera assamblea. Apuntat a l'ordre del dia.

fralokus

Re: Ocupació de la via pública...un altre cop. Pollençalternativa (25)

fralokus | 08/06/2008, 09:48

Pepe, hi havia dues versions d'aquest video, una curta i una llarga, la llarga és va eliminar , crec que l'enllaç és incorrecte, jo no puc veure el vídeo.

En la propera assamblea, al ordre del dia s'hauria de possar la revisió de les relacions amb Esquerra Republicana no m'han agradat gens les formes de Esquerra amb el tema de Air Berlin, poden tenir raor, però el tema de les "esvàstiques" els ha desqualificat totalment.

BOIB Núm. 53,  02-05-2002

Coneixen els comerciants les ordenances?

BOIB Núm. 53, 02-05-2002 | 08/06/2008, 08:32

Se fan complir d'ofici o hi ha d'haver denúncia?
Basta veure el restaurant / pizzeria del carrer Via Pollentia.

Ordenança Municipal de l’Ajuntament de Pollença Reguladora de l’ús de
la Via Pública. (està publicada a la web de l'ajuntament de Pollença)

Capítol II.- De L’ús Comú Especial.
Art. 6 .-
a) Que no sigui calçada amb trànsit de vehicles. Els llocs reservats per a l’estacionament de vehicles es podran convertir en espai per a taules i cadires quan hi hagi un informe previ favorable de la policia local.

Capítol III.- De Les Llicències
Art. 11.-
6.g) Als espais públics no es podran efectuar instal•lacions fixes (tendals, mampares, tancaments,…) ni tampoc tancaments amb cap tipus de mobiliari (mampares, jardineres, cortines…) que impedeixin l’accés de vianants i puguin representar un ús privatiu dels béns de domini públic.

Segur que es fa complir aquesta normativa ?
5.- No es concedirà llicència d’ocupació als titulars de locals que no estiguin al corrent del pagament de les corresponents taxes i imposts municipals referits al citat local.

Garci

Re: Ocupació de la via pública...un altre cop. Pollençalternativa (25)

Garci | 08/06/2008, 08:11

El vídeo deu ser de fralokus, no? No fan falta més comentaris, les imatges ho diuen tot.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb