URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De l'auditori als comptes generals

Alternativa | 24 Juny, 2008 06:02 | facebook.com twitter.com

  Al torn de precs i preguntes del ple de maig primer varen demanar per les preguntes no contestades de l'anterior ple.

Haviam demanat per la reunió que s'havia mantingut en relació a l'auditori d'en Moneo i com  es trobava aquest tema

El batle va respondre que havia compromesos 3,000.000 d'euros de la conselleria de turisme i 4,700.000 euros de la Conselleria d'interior. Dels tres milions, un d'aquests milions està lligat a que l'auditori sigui d’en Moneo la resta no

A l'anterior legislatura s'havia demanat una rebaixa del pressupost d'en Moneo, no s'havia obtingut resposta, actualment es parla d'en torn a 10 milions d'euros. Si no es aconsegueixen més doblers es planteja fer un projecte més modest que del Moneo. A la reunió la Conselleria de Turisme va dir que estava disposat a posar més doblers però demanava temps. Finalment el batle es va comprometre a fer una reunió de la comisió d'urbanisme, quan tingui més informació.

 A nostra pregunta de si s'havia fet algun tràmit respecte a la recuperació d'ofici del Camí del Coll d'en Patró,  el batle va contestar que esperava que al proper ple ja pugues venir l'aprovació provisional del catàleg de camins (sembla que al final no serà així), que després vendria el tema del camí de Síller i després ja vendria el tema del camí del Coll d'en Patró. Joan també va assegurar que la documentació Camí del Coll d'en Patró de la plataforma Pro-camins públics i oberts  si que s'havia inclosa a l'expedient.

 En quant a la TDT el batle va dir que s'està fent feina, però que primer ha d'arribar a Alcúdia i que no ens preocupem! El que és cert es que passa el temps i no sabem quan tendrem cobertura.

 Vaig tenir que recordar que no se m'havia contestat a una sèrie de problemes.

A la bateria de preguntes que havia fet respecte a disciplina urbanística, el batle i  el regidor d’urbanisme em va contestar que ja s’havai fet un canvi amb el nomenament de l’asesor jurídic com jutge instructor amb Toni Ortiz. També s’està a l’espera de la creació de l’agència de la legalitat urbanística i territorial de Mallorca.

El regidor Martí Ochogavía no havia cercat la resposta a dos preguntes de l’anterior ple; quan va costar el transport de l’arena utilitzada en la darrera fira i el cost de la fira del vi. Vaig recordar a Martí que estava incomplint la llei. La llei municipal i de règim local 20/2006 al seu article 95 diu clarament que les preguntes formulades a una sessió han de ser contestades a la següent.

 Tampoc s'ens va contestar a l apregunta de quan s'aprovarà el pressupost general per a l'exerciir 2008, no tenim cap notícia ni s'ha fet cap reunió referent a aquest tema , una cosa inaudita i que resumeix l'actual gestió de l'equip de govern. 

En quant als comptes generals del 2006 ja s'ha a provat la seva publicació però sense incloure els comptes del Festival, un altre tema increïble del que ja us informarem amb més detaills.

Podeu escoltar tots els plens a ràdio urxella

Comentaris

fra lokus

Re: De l'auditori als comptes generals

fra lokus | 08/07/2008, 08:02

ja ho sé Garci, són setmanes no semanes.

fra lokus

Notícies TDT

fra lokus | 08/07/2008, 07:50

"Impulsa TDT" ja ha informat als instal.ladors que poden fer les seves ofertes a les comunitats de propietaris d'Alcúdia i Port de Pollença i una gran part de Pollença (si no tenen la muntanya del Puig de Maria davant). El reemisor de Son San Martí està adaptat a la TDT i només falten 4 coses per poder donar servei.

A Pollença sembla que una petita part de la població haura de esperar, no m'han confirmat el motiu però cal la possiblilitat de que les antenes actuals quedin fora de normativa per una LLei Estatal que es podria aprovar en un futur (sembla que volen aquestes antenes a una distancia determinada de la població, a Pollença les antenes estàn massa a prop de les cases), pero repeteix no m'han confirmat.

Font: Tècnics d'ALBERTIS TELECOM que són radioaficionats com jo.

Si pitjau l'enllaç, podeu veure el pla actual, a Son San Martí posa "funcionando" però encara falten uns dies o semanes.

Font: Ondavisión, S.L.

fra lokus

TDT

fra lokus | 28/06/2008, 20:09

Ha, ha.

Ara mateix ha sortit per "la tele" un anunci d'aquest "si la quieres la tienes", però avui abaix de tot posava "consulte cobertura en telèfon...m'ha fuit"

No crec que sigui fruit de la meva queixa, però al manco avisa que si compres un receptor de TDT pot ser que ho veguis tot ben negre.

Garci

Re: De l'auditori als comptes generals

Garci | 24/06/2008, 18:57

Joan Ramon esper que et vagin bé els exàmens i no puguis venir a la presentació. Això voldrà dir que has d'estudiar molt per dissabte perquè divendres t'haurà anat bé.

Recorda que sempre te quedarà posar siris a sants o fer una promesa, o arrossegar cadenes per setmana santa. Tu tries.

fra lokus

Actualizat "El animalista convencido"

fra lokus | 24/06/2008, 17:15

He tengut un "orgasmo taurino", ha ha.

Diumenge, els metges de la plaça no varen voler signar la infermeria estava "correcta".

El que sabeu el que va passar el passat any, sabeu el "mal rato" que vaig passat.

pitjau l'enllaç

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 24/06/2008, 17:03

Si puc vendre Garci, l'únic dilema que tenc és si podre venir a la teva presentació per falta de temps per exàmens que tenc.

Salut i sort.

Pepe

Re: De l'auditori als comptes generals

Pepe | 24/06/2008, 11:25

D'acord Garci.

Garci

Re: De l'auditori als comptes generals

Garci | 24/06/2008, 11:22

Per canviar l'hora de la presentació ja és tard. Vaig parlar amb en Biel i avui he parlat amb na Margalida del Centre Cultural.

L'hora i el lloc segueixen igual. Me sap greu si algú té un dilema per anar al certamen d'arts plàstiques.

Pepe

Piscina

Pepe | 24/06/2008, 11:18

I no vull ser "cenizo" però la piscina coberta del moll també promet més problemes que alegries.

Pepe

Canvi ?

Pepe | 24/06/2008, 11:17

Garci has de contestar a la proposta d'en Biel de canviar l'hora de la presentació del teu llibre.

SINOSI

FARAONADAS

SINOSI | 24/06/2008, 11:13

La plaça de CA les munnares va enfonsar en SISI; Aquesta Obra de Moneo enfonsara l'altre SISI.

Pepe

Auditori

Pepe | 24/06/2008, 11:13

I no hem d'oblidar queuna cosa és el pressupostat i altra el cost final. Ja no parlarem del cost de manteniment i gestió.

Garci

Re: De l'auditori als comptes generals

Garci | 24/06/2008, 11:10

Vos convit a fer una volta per la història de Pollença i coneixer a Dragut. Des de fa poc hi ha un bloc dedicat a Dragut i fet per algú de Pollença. El bloc és diu Rera las passes de Dragut. http://dragut.balearweb.net/

Des d'ara és un nou bloc amic i el posam als enllaços.

Garci

Re: De l'auditori als comptes generals

Garci | 24/06/2008, 07:45

En quant a l'auditori. Si Turisme llava els diners(3.000.000 E) encara en queden 4.700.000 d'Interior. I si no ho record malament amb aquests diners ja hi ha auditoris. Per tant no fa falta sigui de Moneo i ens haguem d'hipotecar encara més.

10 milions d'euros tudats en un auditori és absurd. Fan falta moltes altres coses, més bàsiques, menys faraòniques, menys bufes.

Cada cop estic més convençut que fer un auditori de'n Moneo és tirar els diners quan podria sortir-nos gratis un auditori d'un arquitecte no tant elitista.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb