URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ordre del ple de juny.

Alternativa | 24 Juny, 2008 17:54 | facebook.com twitter.com

Aquest és l'ordre del dia del ple a celebrar el dijous 26 de juny de 2008, a les 20,00 hores. Podeu triar entre Espanya - Rússia o aquest ple :-)

 COM SEMPRE ESPERAM ELS VOSTRES PRECS, PREGUNTES I SUGGERIMENTS PER AQUEST PLE.

ORDRE DEL DIA .

I- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de 1'acta de la sessió anterior

2.- Aprovació de l'annex al conveni de col·laboració de 30 de desembre de 1999 subscrit entre la CAIB i 1'Ajuntament de Pollença en matèria de recaptació voluntària i executiva de tributs locals i altres ingressos de dret públic per a la realització de determinades tasques relacionades amb la gestió dels tributs locals

3.- Aprovació, si procedeix, del conveni regulador per a l'atorgament de la subvenció nominativa a 1'Associació de Protecció Civil de Pollença

4. - Aprovació, si procedeix, de la sol·licitud a la Conselleria d 'Interior d 'incorporació a la plataforma la plataforma informàtica EUROCOP

5.- Proposta del grup municipal d'Alternativa EU-EV relativa a l'accés al camí de Ternelles, al Castell i a la Cala Castell

6.- Aprovació, si procedeix, d'esmena a l'acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament, en sessió celebrada dia 22 de desembre de 2005, relatiu a 1 'aprovació del projecte de compensació de la UNAC - 13 del PGOU

7. - Nomenament de representant municipal (titular i suplent) del Consell Escolar de Mallorca.

8.- Proposta del grup municipal PP-UMP relativa a la creació i posada en funcionament del Consell Escolar Municipal de Pollença.

9.- Proposta del grup municipal Alternativa EU-EV relativa a la retirada del monòlit de la Legió Cóndor.

10. - Aprovació, si procedeix, de la Declaració Institucional sobre el conflicte del Sàhara Occidental

11.- Aprovació, si procedeix, de l'inici de l'expedient per a la concessió de la "Medalla de la Villa" a la Sra. Teresa Cànaves Pallicer

12. - Propostes/Mocions d 'urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT.

1.- Informació de Batlia.

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia.

3.- Precs i preguntes.

 

Comentaris

fra lokus

Re: Ordre del ple de juny.

fra lokus | 26/06/2008, 14:27

Pepe, una pregunta pel ple d'avui vespre si arrib a temps.

Al carrer Neredunna (prop de la base) s'ha montat un camping improvisat, no només aparquen, avui migdia fins i tot hi havia 4 "autocaravanes" amb una barbacoa a "CAMPINZ-GAS" d'aquest i tot, taules i cadires enmig del carrer.

Els veïns diven que han anat a l'Ajuntament però ningú els ha donat cap solució, i algún vespre hi ha "discoteque" fins "las tantas"

Està assabentat l'Ajuntament d'aquest problema?

Pepe

Re: Ordre del ple de juny.

Pepe | 25/06/2008, 17:50

El ple seguirà sent a les 20:00.

fra lokus

Re: Ordre del ple de juny.

fra lokus | 25/06/2008, 16:31

Garci, sembla que al final el plenari es farà a l'hora de costum.

Sembla que algun regidor la volia cambiar però no ha estat possible.

P O D E M O S

Garci

Re: Ordre del ple de juny.

Garci | 25/06/2008, 12:18

M'adhereixo totalment a la petició de Santiago. És una vergonya, pitjor que amb el PP. No hi ha llei de terminis per presentar els pressuposts?
Juanjo hauria de dimitir si no se'n surt.

Garci

Re: Ordre del ple de juny.

Garci | 25/06/2008, 12:13

Ja se que l'opi del poble és el futbol, i per això mateix me pareix trist que sigui el motiu del canvi d'hora. Ara Pepe ja no te podran dir res per l'extensió, tens fins les 24h.

Pepe

Re: Ordre del ple de juny.

Pepe | 25/06/2008, 11:09

Hans això és com el mite de Sisifo, sempre tornam als mateixos temes que amb aquest equip de govern sembla que no tenen solució

hans

aigua depurada?

hans | 25/06/2008, 11:02

Un altra estiu, el mateix prec:
Damana qualcú aqui que si es pot fregar el trespol de les voracies amb aigua a pressió. Ahi es fregava davant cal lloro, amb aigua a pressió del mateix establiment, aigua potable. No hi ha manera que s'utilitzi aigua de la mateixa depuradora, depurada s'enten, amb un camió amb una bomba a pressió, talment es fa per tot, excepte a l'ajuntament de Pollença?. Es tornaran a regar els jardins públics amb aigua potable? Tindrà llenaire aigua potable aquest estiu? Està garantit el subministrament, amb aigua potable, a cala san vicenç? Es posarà la bandera marron a la platjaq d'albercuitx?

fralokus

Re: Ordre del ple de juny.

fralokus | 25/06/2008, 10:29

P O D E M O S

Pepe

Fralokus

Pepe | 25/06/2008, 10:02

El tercer prec em sembla molt important, els altres dos ja m'imagin la resposta.
Per cert el PP-UMP ha intentat canviar el ple a les 17:00 per veure la semifinal però ja s'ha donat la convocatòria i clar fer un decret de batlia pel tema del futbol...

Pepe

Re: Ordre del ple de juny.

Pepe | 25/06/2008, 09:59

Santiago, el tema dels pressuposts és una vergonya, a més a més es va parlar de fer un pla d'austeritat entre tots i no ha hagut cap reunió en aquest sentit.
Per la informació que tinc acabarem l'estiu sense pressupost.
A aquest ple veurem si el regidor dona explicacions sobre el tema. A l'àrea de personal tampoc sembla que les coses vagin massa bé.

fra lokus

Re: Ordre del ple de juny.

fra lokus | 25/06/2008, 08:13

Tercer prec: Crec que aquest prec és molt important, caldria que l'Ajuntament fes un inventari de feines "municipals" de manobres, que serian compatibles amb la temporada turística, i que donés la feina a les empreses constructores que veuen aturades les seves obres per la normativa de renous. Amb aquesta crisi crec que a aquestas empreses no els han de dir atura l'obra i arreglet com puguis, li has de donar una alternativa vàlida.

fra lokus

Re: Ordre del ple de juny.

fra lokus | 25/06/2008, 07:32

Segon prec: Davant l'antic BAR LLORENS, on ara hi ha un xiringuito fa devers una setmana a un nin turista li va caure un gelat de xocolata a la voravia (al terra), per vergonya ahir una senyora la va fregar amb el "motxo", una setmana ha estat la taca al terra i el personal de neteja passat per damunt. No es podría donar aigua a pressió dos o tres pics per setmana a les voravies com fan a altres llocs? Amb aigua depurada s'entén.

fra lokus

Re: Ordre del ple de juny.

fra lokus | 25/06/2008, 07:20

Primer prec: A l'aparcament nou devora l'escola nova, avui dematí havia un camió al llocs destinats als minusvàlids, pel seu tamany ocupava els dos llocs, també sempre hi ha 4x4 entravessats que ocupen dos llocs, hi seria bo un poquet de control per part de la Policia Local. No es tracte de aparcar amb tiralínies, però si pensant amb els altres.

Joan Cerda-Fca

Stress

Joan Cerda-Fca | 25/06/2008, 07:18

M'eta etresssandoo...

SANTIAGO

DIMISIÓN DEL REGIDOR DE HACIENDA

SANTIAGO | 25/06/2008, 06:09

¿Cómo puede ser que a estas alturas de año, no se lleve a pleno la aprobación de los presupuestos municipales? El sr. regidor de Hacienda, el gran artífice de la enorme subida de impuestos, no solo nos putea a todos con subida de impuestos descomunales, sino que no hace sus deberes como regidor y además carece de memoria.
En la pasada legislatura se hartó de criticar a su antecesor en el cargo por la tardía aprobación de los presupuestos municipales. No solo hace lo mismo, sino que batirá el record de tardanza. A este paso, acabaremos el 2008 y no se abran aprobados los presupuestos de este año. Una vergüenza!
Desde aquí pido la dimisión de Joan Josep Mir Polar, regidor de Hacienda del Ajuntament de Pollença

Pere Andreu

Construcció i calor.

Pere Andreu | 24/06/2008, 20:53

L'asfalt,ciment i formigó què hi ha damunt Mallorca incrementa ses temperaturas.Amb una ille ecològica això no passaría.

fra lokus

Re: Ordre del ple de juny.

fra lokus | 24/06/2008, 20:39

Mira que possar el plenari a l'hora del futbol.

PODEMOS !!!

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 24/06/2008, 20:20

Jo triare estudiar, m'estim més això que posar ciris.

Salut Garci

Garci

Re: Ordre del ple de juny.

Garci | 24/06/2008, 19:19

Podrem revisar la declaració institucional del Sahara Occidental?
Qui l'ha presentat?

Em pareix una bona iniciativa mentre no és falti a la veritat i es sigui valent i es dugui a terme i no es quedi en simples paraules.

Per altre part, un més mes i sense aprovar el catàleg de camins ni els pressuposts.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb