URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sí a la formació, no a l'explotació

Alternativa | 15 Juliol, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

L’Ajuntament de Pollença està abusant de la figura  de beques de pràctiques sobre tot a la seva àrea de Cultura, sensació que també tenen els representants del personal laboral de l’Ajuntament.

Aquest estiu l’Ajuntament contarà amb 11 becaris en pràctiques, la majoria dins l’àrea de Cultura (sis). Aquestes beques estan  dirigides a estudiants i teòricament haurien de servir per conèixer el funcionament dels llocs de feina i  desenvolupar amb la pràctica els coneixements teòrics adquirits durant els estudis.

Les úniques beques que  parlen de que els becaris rebran una formació  a càrrec del personal tècnic són les de Medi Ambient i a la mateixa convocatòria s’especifica un bon llistat de tasques a realitzar, a més a més són les millors pagades.

A la resta de beques no n’hi ha cap pla de formació i les tasques a realitzar són molt poc formatives i generals. Les pitjors serien les beques a l’església del Roser, on els becaris pràcticament es limiten a guardar l’exposició (l’horari nocturn és de 19 a 24 hores) . D’aquesta manera any darrera any s’està utilitzant aquestes beques per cobrir el que hauria de ser un lloc de treball.

 Pensam que d’aquesta manera s’ha acabat pervertint el sentit original de les beques en pràctiques, convertint-les en una via de infra-contractació dirigida a un dels sectors de la població més desprotegits  i precaris en el mercat de treball, com són els estudiants.

Per tot aixó al següent ple de l’Ajuntament  reiterarem el prec que ja varen fer a l’anterior ple i demanarem que aquestes beques siguin regulades i planificades amb un projecte i un seguiment per què realment serveixen per desenvolupar amb la pràctica els coneixements teòrics adquirits durant els estudis universitaris.  

Imatge del blog ACME- CADIZ. Asamblea contra la mercantilización de la educación.

 

AQUEST DIJOUS A LES 12:30 SESSIÓ DEL PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME. Esperam vostres propostes precs i preguntes.


Llistat de beques

3 beques a Medi ambient. 1200 euros

2 beques a la Ràdio. 1000 euros

2 beques a l’esglèsia del Roser. 6-8 euros l’hora segons sigui diürna o noctura. Guàrdia i custòdia, estudi de públic.

2 beques a Can Llobera. 6 euros. Inventari, arxiu i documentació.

2 beques al Museu de Pollença. 6-8 euros l’hora segons sigui diürna o nocturna. Guàrdia, custòdia, control dels visitants, inventari, arxiu i documentació

Comentaris

Pepe

Pascual

Pepe | 16/07/2008, 09:24

Crec que a Pascual (UM) l'he vist per la circumval·lació del Port, i na Francina Armengol encara va dir que era una carretera respectuosa amb el medi ambient.

Centenars de pins tallats, una zona humida destruïda i una zona verd pública desapareguda, aquesta gent té un concepte del que es respectuós amb el medi ambient molt peculiar.

HHH

Destrucció i corrupció

HHH | 15/07/2008, 17:47

Al poble no ens queda més remei què defensar-nos des miserables polítics què patim avui día.SÓN ELS NOSTRES ENEMICS!!.No votis PP-UM.

HHH

Destrucció i corrupció

HHH | 15/07/2008, 17:45

PP-UM=Expropiaciones mafiosas S.A.

HHH

Destrucció i corrupció

HHH | 15/07/2008, 17:21

Al Pascual(UM) se'l ha vist més d'un vespre donant 200 voltes amb s'ho seu cotxo a ses rotondes què ha inaugurat fa poc.Quina desgràcia de gent,Déu meu!!

Gunni

Centrals nuclears i mutacións al Segura

Gunni | 15/07/2008, 16:29

Són ses centrals nuclears del llevant espanyol!!.I ses altres què hi ha què duen ses malalties i sa mort a cents de kilomètres de distancia.Binomi centrals nuclears i mentides és una cosa certa!!

Joan

TSJB

Joan | 15/07/2008, 15:16

Ja queda menys per veure a sa foto tots junts corrillos de narcos i imputats del PP-UM davant del TSJB.Pot ser un exercici interesant per qualque aficionat al photo-shop fer aquesta foto de polítics i narcos mesclats davant el TSJB.Impacte total dins ses conciencies de sa gent!!

HHH

Modelo de financiación

HHH | 15/07/2008, 14:25

Crecer para destruir esta tierra...No gracias

Gunni

Vaixell quatre hores a la bocana, amb tot el passatge i la càrrega a bord,

Gunni | 15/07/2008, 14:06

Tot és un paripé,una mentida més per aconseguir s'ampliació del port sense protestas per part de sa població.Qualsevol día faran lo matèix en qualque avió per ses mateixes raóns d'ampliació del aeroport.

Gunni

"Projectes" Martinsa Fadesa

Gunni | 15/07/2008, 13:55

A qualsevol cosa li diven un projecte aquesta gent!!...ha,ha,ha

Gunni

"Projectes" Martinsa Fadesa

Gunni | 15/07/2008, 13:41

Imaginau-vos Son Bosc en mans d'aquesta gent!!

Neo-mutante

Funcionament del PP

Neo-mutante | 15/07/2008, 13:04

El ex alcalde de Ses Salines, imputado en el ´caso caballistas´, asumió el pago de las fianzas -280.000 euros- de los 11 primeros ediles o concejales del PP encausados en este asunto....$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...Lo matèix què en Petrov quan va pagar sa fiança des seu lloc-tinent;totes ses màfies funcionen igual.

Neo-mutante

Mutantes en el Segura

Neo-mutante | 15/07/2008, 11:51

Todo esto es una consecuencia de las centrales nucleares.Mutantes en el Segura.Mutantes en el reino animal y en el vegetal.(Ver la edición del país de ayer)

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb