URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Coneixent a Martín Fiz i a Paco de Lucía.

Alternativa | 28 Juliol, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

  Seguirem dedicant una sèrie d’articles al patronat de turisme (veure article sense pressuposts a turisme).

Al patronat hi ha quatre persones de personal laboral fix (un tècnic i tres informadors) i tres informadors turístics temporals. S’ha reduït la plantilla en un informador turístic respecte a la temporada 2007. L’explicació que es va donar és que de 16 a 20 hores a Pollença pràcticament no entrava ningú a l’oficina (segons les estadístiques que porten els treballadors) i no mereixia la pena obrir, per tant i pensant també a la situació econòmica crítica s’ha llevat un informador i l’oficina de Pollença obri de 8 a 16 h.

Passant a comentar el Pla d’actuació de l’àrea de turisme 2008.

PUBLICITAT

Segueix destacant la despesa en publicitat 47.545,70 euros. Més de la meitat no s’especifica el que ens sembla molt poc seriós; altres publicacions 26.699,20 euros i publicitat diversa 5.300 euros. Al pressuposts s’especifiquen aquestes despeses:

- Guia 365N. 4.700 euros.

-Guia Maxi Copi.1.900 euros

-Hosteltur: es una guia que és distribueix a les tres fires turístiques internacionals més importants del món, (WTM, ITB i Fitur).4.132 euros

-turismoyocio.net: Podeu trobar a la pàgina un banner  i un article dedicat a  Pollença 754 euros.

-Diari Mallorca: guia turística que a part de ser distribuïda a tots els punts d`informació de Mallorca també és distribueix a les diferents fires internacionals. 4.060 euros.

Una altra cosa que es pot dir és que actualment quan molt de gent planificam i compram nostres viatges per internet  la publicitat en aquest mitjà hauria de ser molt més important que la publictat en paper. La pàgina http://www.pollensa.com és francament mijorable

PROMOCIÓ.

 Desconeixem si s'ha fet algún tipus d'estudi o enquesta sobre l'efectivitat d'aquestes formes de promoció, la veritat que sembla que surten sobre la marxa i el cas més clar seria la mitja marató  .

No fa falta cap estudi en profunditat, consultant la seva pàgina podeu veure que la immensa majoria dels participants són de Mallorca 

per tant és  complicat complir l'objectiu que diuen de "donar a conèixer el nostre municipi i a la vegada oferir una altra porta oberta cap el nostre turisme, podent esser l’oportunitat ideal per el participants i les seves famílies de gaudir d’uns dies en el nostre poble" Si que ha cumplit l'objectiu de que el batle, aficionat a aquest esport, hagi pogut coneixer en persona a Martín Fiz i Abel Antón. El pitjor  és que al pla d'actuació diuen que esperen que "pugui adquirir un caràcter internacional" , el que vol dir més doblers, i que el batle coneixerà a Jaouad Gharib o similar

-Regata "Bahía de Pollensa" 3.485,82 euros.

-Campionat Balear Copa d'Espanya de Formula Windsurfing. 1.300 euros.

-Mitja Marató. 3.000 euros. 

-Un Hivern a Mallorca, amb col·laboració de l'Ibatur  serveix per promocionar Pollenca durant els mesos d’hivern. 10.000 euros.

Fires.

En quant a la promoció s’ha mantingut la idea d’anar a les tres fires internacionals del sector més importants, com són la World Travel Market (WTM) a Londres (11.150 euros), FITUR a Madrid (8.506 euros) i la ITB a Berlín (9.217 euros).

Com em va dir un persona que ens va enviar idees per comentar al patronat. “Que me expliquen en viu i directe que fan a les fires els de Pollença".

Ja tenim la resposta conèixer a Paco de Lucía i de gratis, que no és guapo això!

 

Comentaris

Article al blog d'en Toni Salas

Plagi de fotografies al programa de festes de la Patrona de Pollença 2008

Article al blog d'en Toni Salas | 28/07/2008, 15:28

No donam abast en Toni Salas ens ha fet arribar la seva queixa de que el programa de festes de la Patrona de Pollença utilitza còpies de fotografies que havia fet en Toni altres anys.

Evidentment això seria responsabilitat del "plagiador" però la qüestió és que en Toni també s'havia presentat al concurs del programa de festes i al manco apareixia una d'aquestes fotografies, o sigui que també hi ha una responsabilitat per part del jurat.

Biel

Ses ensaimades d'Aena

Biel | 28/07/2008, 12:55

Ara ja se necessita un martell compressor per trosetjar es pa.Mallorca de mal en pitjor.¿Qualqú sap a on és sa calitat de vida què hi havia aquí??.Això és una estafa a tota sa gent què viu aquí.Demandes judicials per aquesta gent què desprestigia es productes d'aquí per part del govern.

Notícia

El pregó

Notícia | 28/07/2008, 08:22

Avui al DdM
El pregón destaca el papel de la mujer en la evolución del pueblo

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb