URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple de juliol

Alternativa | 27 Juliol, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

  El ple de juliol serà dimarts a les 10:15. Abans a les 10 hi ha sessió extraordinària de la Junta General d’EMSER pel cesament i nomenament de membres del Consell General .

COM SEMPRE ESPERAM ELS VOSTRES PRECS, PREGUNTES I SUGGERIMENTS PER AQUEST PLE ( ja tenim un bon grapat recollits).

Nosaltres seguim presentant mocions (les penjarem després del seu debat i votació al ple). En aquest cas dues, que ja us podem dir que segurament no contaran amb el suport de l'equip de govern ja que varen votar en contra a les comissions prèvies.

Aquest és l’ordre del dia.

I- PART RESOLUTIVA

1. - Aprovació, si procedeix, de 1 'acta de la sessió anterior .

2.- Aprovació inicial, si procedeix, de l’Ordenança Municipal reguladora de l'ús públic del Puig de Santuïri. Ja hem fet un article sobre aquest punt.

3.- Aprovació, si procedeix, del conveni regulador per a l'atorgament de la subvenció nominativa a 1’ Associació de Protecció Civil de Pollença. No sabem per que es torna a presentar aquest punt, suposam que ha de ser algun problema merament formal. Article ja publicat sobre el tema.

4.-Aprovació, si procedeix, de l' aprovació inicial de l' estudi de detall del club de golf Can Porquer presentat per Promociones Golf Pollenca S.A.  Es tracta d’un canvi al estudi de detall de l’hotel de cinc estrelles que es preveu fer al camp de golf . Ca’n Poquer (Up-3)  és un terreny urbà amb dos parcel·les de 240.058 m2, dels que 234.058m2 són zona esportiva privada –camp de golf i 6.000m2 allotjament turístic hoteler amb una capacitat màxima de 100 places.

5.- Aprovació, si procedeix, de la resolució del contracte administratiu d'obres relatiu al projecte "Centre de dia per a persones majors a Pollenca"  Després de la fallida  de Construccions Crespí es tracta de tornar a licitar el que resta per fer del centre de dia.

6. Proposta presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa al sou mínim per a treballadors d'empreses contractades per 1'Ajuntament de Pollenca.  Volem que l’Ajuntament inclogui en tot tipus de contractes públics, concursos ... la garantia de remuneració mínima de 14.000 euros bruts anuals per als treballadors. És una moció que es va aprovar a “Zaragoza” i, sorprenentment o no tant a la Comissió el PSOE va votar en contra.

7.- Ratificació del decret de Batlia núm. 417 de 19 de juny de 2008. Es tracta d’anomenar lletrat i procurador pel caso dels dos policies municipals acusats dels delictes de tortura i detenció il·legal.  En principi es tracta de defensar els interessos de l’Ajuntament en el cas que es demani responsabilitat civil subsidària.

8.- Aprovació definitiva, si procedeix, de l'expedient per a la concessió de la "Medalla de la Vila" a la Sra. Teresa Cánaves Pallicer Veure article ja publicat sobre el tema. A la comissió informativa es va

Afegir que també es presentará les candidatures de na Teresa i Pollença Solidària als  Premis del Consell de Mallorca de la Solidaritat, que organitza l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) amb la col·laboració del Fons Mallorquí de Solidaritat.

9.- Proposta presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa a la inclusió d’enllaços a la pagina web municipal .Demanam  Incloure una sèrie de pàgines web relacionades amb nostre municipi a la secció d’enllaços de la pàgina de l’Ajuntament. A la comissió informativa UM i PSOE varen votar en contra, increïble però cert.

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT.

1.- Informació de Batlia.

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia.

3.- Precs i preguntes.

Genial Quino 

 

Comentaris

fra lokus

Re: Ple de juliol

fra lokus | 31/07/2008, 20:06

Garci, saps massa bé que jo som una persona molt ocupada.

Així que no em toquis els collons.

Paraula de frare.

Garci

Re: Ple de juliol

Garci | 31/07/2008, 18:01

Ja em varen dir que estava començat. No se si molt o no.

El tema del format no en tenc ni idea. La propera vegada hi vas tu.

fra lokus

Re: Ple de juliol

fra lokus | 31/07/2008, 13:34

Garci, ets un inutil, t'han donar la sessió plenaria en format CDDB, això et costarè un extra pel tema de la conversió de format.

Per altra part, la sessió plenaria que ens han facilitat comença amb el punt numero 2 amb la intervenció de'n Pepe començada, Pepe ja ens diràs si falta molta cosa.

Garci

Re: Ple de juliol

Garci | 28/07/2008, 17:01

Hola Fralokus. Tens un correu electrònic.

Si només fos el camí de Boquer... Però ja va sent hora que els gats comencin a aprendre a respectar l'entorn i a utilitzar les papereres.

fra lokus

Pregunta

fra lokus | 28/07/2008, 16:31

El camí vell del "PREDI DE BOQUER" que comença devora el BAR CORAL i acaba a la rodona de la circumval.lació, sembla que és el lloc de "botellot", les botelles de "litrones" de cervesa estan dies i dies sense recollir.

Quina frecuència de neteja té aquesta camí?

Garci

Re: Ple de juliol

Garci | 28/07/2008, 16:31

Si que pensen fer alguna cosa, deixar passar el temps a veure si ens oblidam i ja està el problema solucionat.

L'altre dia una dona molt indignada deia a crits al Port de Pollença, que al Moll només renten la plaça i que els carrers adjacents, on ella grenava amunt i avall, restaven bruts. En paraules seves: "per tenir neta la plaça els altres carrers han d'estar bruts!" "la plaça la renten cada dia!".

fra lokus

Re: Ple de juliol

fra lokus | 28/07/2008, 16:16

Relacionat amb la pregunta anterior.

Com no es fa net bé, els comerços fan netes les voravies pel seu compte, el problema és que utlitzen lleixiu i altres productes contaminats, a granarades fan que l'aigua bruta vagui al clavegueram i aquesta directament a la mar, reusutat
CONTAMINACIÓ

Pensen fer alguna cosa per solucionar això?

fra lokus

Pregunta

fra lokus | 28/07/2008, 16:03

La neteja del Port de Pollença està limitada a la brutor que pugui moure el tub bufador renouer?

Els vòmits (potades) del residents i turistes que han passat la nit de festa no s'han de retirar? Ja sabem que el tub bufador no pot amb els vòmits, fa falta una eina que es diu coliquialment "motxo" amb aigua i sabó, i els que "fan net" no en duen mai.

Pepe

Error

Pepe | 28/07/2008, 15:37

La secretària m'ha aclarit que el punt 3 del conveni amb Protecció Civil ha estat un error a l'ordre del dia, ja es va aprovar a l'anterior ple.

Pepe

No fa res Biel

Pepe | 27/07/2008, 19:04

No fa res Biel, la veritat que és surrealista tenir que presentar una moció com aquesta, però tenim un equip de govern que sociologicament te tics franquistes i pensan que la pàgina de l'Ajuntament és seva i que els grups polítics som grups insurgents que només pensant en molestar.

Biel

Re: Enllaços...

Biel | 27/07/2008, 18:49

Perdona Pepe, no havia vist la secció d'enllaços a la web de l'Ajuntament, de fet em pensava que fèieu la proposta pel fet de que no en tenia. Em sembla una selecció molt "sui generis" la que presenten a la web municipal, i a la vegada no massa ben estructurada, no és difícil millorar-la. Bona feina !

Pepe

Registres

Pepe | 27/07/2008, 17:57

Comprovaré els 213 registres i si s'aprova la moció demanarem la inclusió de totes les pàgines web no comercials (ja no far falta una moció , serà suficient un escrit). Les comercials crec que l'han de demanar els seus propietaris.

Enññaços pàgina Ajuntament

Biel

Enññaços pàgina Ajuntament | 27/07/2008, 17:55

Hola Biel per mi Cultura Pollença és la millor pàgina dedicada a Pollença, la qüestió és que ja es troba als enllaços de l'Ajuntament.

M'agradaria que la resta de grups municipals tenguessin un blog per poder debatre però que jo sàpiga cap de ells té pàgina web o blog.

També es troben ja a la pàgina de l'Ajuntament:

CLUB POLLENÇA
Consell de Mallorca
Consorci d'Informàtica Local de Mallorca
EL FANTASMA DE LA OPERA. RADIO. POLLENÇA
EL GALL EDITOR
El Temps: Estacions meteorològiques a Pollença.

Biel

Enllaços...

Biel | 27/07/2008, 16:42

Em sembla que deixau una de les millors webs pollencines:
http://www.culturapollensa.com/

El PSM i EU-EV són els únics partits amb representació municipal que tenen un espai web/bloc a Internet ?. S'ha de comprovar.

Al cercador de MallorcaWeb surten 213 registres relacionats amb Pollença, molts són comercials, però convé fer-hi una ullada ja que queda malament crear greujes entre els internautes :-)

Veure els 213 registres

Pepe

Re: Ple de juliol

Pepe | 27/07/2008, 15:51

Garci exagera un enllaç es posa en un minut, podem fer una escala; 9 mesos per traslladar l'àrea de serveis socials, 1 any per un armari...
Crec que aquest ple serà molt animat.

Joan Ramon

A(j)ustament

Joan Ramon | 27/07/2008, 12:16

No fa res, només he aprofitat que ho he vist, teniu raó, si adueixen a no posar els enllaços per raons de feina, trob que se'n riuen massa a cara alta de la gent.

Desprès diuen que fan una feinada, cada enllaç com diu en Garci, pot dur uns dos minuts de feina...

Salut

Pepe

Re: Ple de juliol

Pepe | 27/07/2008, 11:31

Perdona JR, no vaig pensar com diu Garci al debat la inclourem.

Garci

Re: Ple de juliol

Garci | 27/07/2008, 11:25

Per cert, les mocions les seguim presentant nosaltres.

I lo de presentar a Teresa Canaves me pareix molt bé. El que trob absurd és que la proposin a un premi del Fons Mallorquí de Solidaritat quan Pollença fa anys que no aporta ni un duro.

Garci

Re: Ple de juliol

Garci | 27/07/2008, 11:21

Joan Ramon, ens han faltat unes quantes pàgines que haurem d'inclorure en el debat:

-Bloc de Camins.
-Bloc de Toni Salas.
-...

Si en sabeu més estaria bé ho diguessiu.

De totes maneres votaran en contra ja que segons ells això duu molta feina.
Tanta feina com 2 minuts per enllaç. Això em sembla del tot surrealista.

Joan Ramon

Camins

Joan Ramon | 27/07/2008, 10:40

Pepe no heuposat la de la Plataforma pro camins?

Ja se que és un poc magre, pero bé. Salut

Pepe

Bon dia Santiago

Pepe | 27/07/2008, 09:09

Bon dia Santiago i gràcies de nou per les aportacions i informació.

Una de les preguntes no contestades a l'anterior ple i que han de contestar a aquest va ser:

Ja ha passat més de la meitat de l’any i encara no tenim pressupost, crec que per respecte a aquest ple i al municipi, i per no ver-nos en la obligació de demanar la seva dimissió el senyor regidor d’Hisenda hauria de donar una explicació clara i completa de per que encara no ha portat a aquest ple per la seva aprovació els pressupost del 2008.

A l'assemblea d'ahir varen decidir demanar a una moció d'urgència al dimissió d'en Juanjo.

la moció te dos punts al primer hem posat les pàgines i blogs que coneixem relacionades amb Pollença i al segon punt demanam que es posin totes les que es vagin proposant (ja m'han dit un parell més):

1 Incloure les següents pàgines web relacionades amb nostre municipi a la secció d’enllaços de la pàgina de l’Ajuntament:

- PRODIS (Associació Pro-Ajuda a les persones Discapacitades) http://prodispollensa.com/

- AFAMA (Associació de familiars i amics de malalts d’Alzheimer) http://www.afama-pollensa.com/ca/index.php

- “Dentistas sobre ruedas”. http://www.dentistassobreruedas.org/

- Biel Perelló. Fotobloc de natura. http://bloc.bielperello.com/

- Reial Club Nàutic del Port de Pollença. http://www.rcnpp.net/index.php

- Rera las passes de Dragut. http://dragut.balearweb.net/

- L’hidroavió apagafocs. http://blocs.mesvilaweb.cat/Xesca

- Iniciativa Ciutadana per Pollença. http://iniciativa.balearweb.net/

- PSM. Agrupació de Pollença. http://psm-pollenca.balearweb.net/

- Alternativa Esquerra Unida – Els Verds de Pollença http://alternativa.balearweb.net/

2. Incloure a la secció d’enllaços de la pàgina de l’Ajuntament, en la mesura que sigui possible tècnicament, totes les pàgines relacionades amb nostre municipi, que així el sol•liciten. Diferenciant aquelles que tinguin caràcter comercial de les de caràcter merament informatiu.

SANTIAGO

WEBS DE POLLENÇA

SANTIAGO | 27/07/2008, 07:11

Buenos días, en relación al punto 9 del pleno, podríais enumerarnos que paginas habías propuesto para que sean enlace de la web del ayuntamiento.
Respecto a la aprobación de los presupuestos municipales, ya sabéis mi opinión al respeto. Me gustaría que preguntarais a Juanjo cuando los va llevar a pleno y al resto de regidores que forman el equipo de gobierno, que piensan al respeto. Creo que puede ser interesante saber la opinión del resto de regidores sobre este tema.
Por cierto, desde ayer Jaunjo Mir ha dejado de ser miembro de la ejecutiva del psoe de Mallorca, ya que no fue reelegido como miembro que era. Llama mucho la atención no ver a nadie de Pollença en, ni en la ejecutiva de psib ni en la ejecutiva del psoe de Mallorca. Queda más que patente que tampoco desde estos órganos se confía en estos momentos con los socialistas de Pollença.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb