URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aquesta piscina és una ruina

Alternativa | 26 Juliol, 2008 06:00

ANTECEDENTS.

La piscina coberta del Port de Pollença és un cúmul de despropòsits. Des de la seva creació ha tingut múltiples problemes, degut a la mala gestió de les obres, a la falta de previsió i a la ineptitud política.

Per començar hi va haver el greu error de col·locar la teulada orientada cap al Nord, cosa que dificulta la instal·lació de plaques solars. Més tard les obres es retrassaren moltíssim (una cosa habitual a Pollença) i el cost augmentà degut a que la piscina descoberta no estava preparada per ser coberta, viva la improvisació. Era més senzill i barat fer una piscina climatitzada coberta nova que cobrir l’antiga.

Després hi ha el tema de la concessió. El plec de condicions per la cessió era tan ambigu i absurd que ningú volgué fer-se càrrec de la piscina, i més veient el mal estat d’aquesta i la inconcreció dels precs. Com volen que algú posi diners sense saber quan podrà emprar o no la piscina?

 


 

 

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

EL DARRER DESPROPÒSIT.

 

I el darrer capítol de la surrealista història de la nostra piscina és que la climatització no funciona.

El problema és que les calderes per encalentir l’aigua fan impossible d’utilització de la sala en teoria destinada a gimnàs, ja que la calor produïda eleva la temperatura de totes les sales i de la pròpia caldera a temperatures extremes sense arribar a encalentir bé l’aigua.

D’aquesta manera l’aigua, a la que no pega el sol en tot el dia ja que està coberta, està molt freda. Hem rebut nombroses queixes aquestes setmanes de pares i mares de nins que van a nedar (es fan les estades i cursos de natació). L’aigua arriba a un punt de fredor que els nins més petits, tot i jugar, als 20 minuts és posen blaus i han de sortir de l’aigua.

Un altra queixa són les inundacions que sofreix la piscina degut a la pendent cap a defora de la piscina. Això pensam que és un error greu de construcció ja que les piscines descobertes tenen aquest sistema de pendent per expulsar l’aigua a les voreres, però les piscines cobertes tenen la pendent del terra cap a dedins. Així tot l’entorn de la piscina queda inundat en poc temps de nedar. La solució que ha adoptat l’ajuntament ha estat la de donar dues “mopas” perquè els monitors vagin eixugant l’aigua.

En conjunt, tot un cúmul de despropòsits que necessiten una solució urgent que no donen els polítics de l’equip de govern. Una mostra més de l’abandó i la deixadesa que sofreix el municipi i els seus ciutadans.

 

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Pdt. Hem de dir, ja que l’equip de govern sempre es queixa de que anam a la premsa abans de demanar-los les coses a ells, que al ple de juny varem demanar ja per aquests temes, però com que els membres de l’equip de govern volien veure el final de la semifinal de l’Eurocopa no varen contestar a cap pregunta.

 

Aquesta va ser la pregunta:

- Ens han parlat de dificultats i problemes amb la caldera de la nova piscina coberta del Port, ens podien explicar aquests problemes.? La piscina s’ha obert complint totes les exigències que preveu la llei pel manteniment d’una instal·lació com aquesta?

Comentaris

HHH

Soterrament del tren al seu pas per Manacor.

HHH | 26/07/2008, 19:46

¡No al soterrament!.¿A qui beneficia??.A ne'ls de sempre,el Gran Capital!!.

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans.

L'interès general està corromput i no és mai tal cosa.

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans. | 26/07/2008, 19:36

L'interès general des especuladors perjodica sempre a moltíssima gent.És insostanible i posa en perill sa biodiversitat.

HHH

Grup Fer

HHH | 26/07/2008, 19:31

Grup Fer=Cavalls àrabs per ells;Merda d'asfalt,ciment i formigó pes demès.

HHH

Cemex

HHH | 26/07/2008, 12:39

Tots es què escampan Merda i Porquería apartanyen al Club de Excelencia en Sostenibilidad i tenen certificats i papers què no valen res plens de bla,bla,bla...per enganyar i emblanquinar a sa gent.

Pepe

Obres amb problemes

Pepe | 26/07/2008, 10:22

Per desgràcia sembla que la piscina s'uneix al llistat d'obres mal fetes o amb problemes d'aquest municipi; pavelló de Pollença, aparcament de ca les Munares, local de la plaça Joan Cerdà, centre de dia de Pollença...

Pepe

Hotel

Pepe | 26/07/2008, 10:19

L'informe de l'arquitecte municipal respecte a l'estudi d'impacte ambiental de l'Hotel Formentor és favorable, i només posa tres prescripcions de poca importància.
L'estudi és molt voluminós i no tenim còpia de moment només hem pogut revisar la part arqueològic. Dimecres comentam aquesta primera ullada a l'estudi (s'ens acumulen els articles).

I més Formentor

Re: Aquesta piscina és una ruina

I més Formentor | 26/07/2008, 08:56

La reforma del Formentor no causarà impacte
L’informe tècnic de l’Ajuntament
sols demana la rebaixa de mig
metre de la planta baixa de l’SPA

Notícia

Re: Aquesta piscina és una ruina

Notícia | 26/07/2008, 08:54

pollença
El Ayuntamiento insta a rebajar la altura del futuro edificio del spa del Formentor
El informe del arquitecto obliga a reponer cinco árboles por cada uno de los 81 que se talan

Notícia

Re: Aquesta piscina és una ruina

Notícia | 26/07/2008, 08:38

El Ajuntament informa favorablemente sobre la ampliación del hotel Formentor
El arquitecto municipal da el visto bueno al estudio de impacto ambiental pero con tres prescripciones

Garci

Re: Aquesta piscina és una ruina

Garci | 26/07/2008, 08:24

El que no diu la nota és que el trispol és una pista de patinatge als 10 minuts de nedar, quan vessa una mica d'aigua.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb