URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Alternativa | 06 Agost, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

  La plataforma pro camins públics i oberts ens ha fet arribar aquesta nota de premsa que compartim.

També podem anunciar que el diumenge 12 d'octubre la plataforma està preparant una excursió reivindicativa a Ternelles, ja podeu apuntar la data a la  agenda. Cal engrescar a molta de gent per recuperar el dret que tenim a caminar per Ternelles.  

Acabades les festes i amb la ressaca encarà el cos, Pollença torna a la calma post-Patrona.  En començar la legislatura, des de la Plataforma vam demanar a l'equip de Govern uns mínims que consideràvem s'havien de haver complit la passada legislatura, aquests foren:

 - La aprovació definitiva del catàleg de camins.

 - La regulació de Ternelles, per part de l'Ajuntament i un reglament d'ús de la servitud de pas pel camí.

- Una actuació en el camí del Coll de Siller, per tal de mantenir un traçat clar i sense dubtes. ( es mantenen els indicatius de propietat privada a l'açada de les casses velles de Siller)

Trobam que hi ha molts més conflictes a resoldre, però posàvem aquests punts, doncs pensàvem que si en acabar la legislatura s'havia aprovat el catàleg, i avançat en els altres dos punts, la present  legislatura hauria  millorat l'anterior, que en aquest aspecte creiem  va ser nefasta.

A dia de avui, no s'ha avançat un pam, i només salvam la feina dels tècnics municipals. Amb un estudi jurídic de Ternelles prou interessant. De moment el Batle i regidor d'urbanisme segueix enredant la presentació del catàleg, per falta de tècnics sembla ser l'excusa, és clar, només fa gairebé tres anys que esperam l'aprovació definitiva del catàleg !!!!

 Per la seva banda, el Regidor de camins, pareix que no considera camins aquells que no són asfaltats, doncs ja era regidor la legislatura passada d’aquesta àrea, i no ha cregut necessari mai ni actuar, ni fer declaracions, ni tan sols al plenari, sobre una problemàtica que a nosaltres ens ocupa i preocupa, sense necessitat de tenir cap sou ni dedicació exclusiva. Esperam que la ressaca no els duri tot l'any, i que aviat puguem començar a fer passos en positiu.

Salut i Molts anys.

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

Fotografia de la sisena excursió reivindicativa dels camins públics d'es Fangar.

 

 


Comentaris

Pepe

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Pepe | 14/08/2008, 12:12

Gràcies per la informació Biel

fra lokus

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

fra lokus | 14/08/2008, 08:25

"hotia", segons Ona Mallorca el Portaveu és una tal Cordero, segons DM un tal Carbonero, quin embull, ara el de la foto no és el Policia Local que jo creia.

fra lokus

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

fra lokus | 14/08/2008, 08:07

Hola Pepe, el portavou d'aquesta plataforma és un tal Cordero, "un temps" era Policia Local d'Alcúdia, ara no ho sé.

Pepe

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Pepe | 13/08/2008, 22:32

Si es fan parts i quarts es perd tota la legitimitat.

Tomás Pons

Camins oberts ja!!!

Tomás Pons | 13/08/2008, 20:01

Es va fer una coordinadora per obrir el Camí de Cavalls i a la fi es va aconseguir obrir aquest camí que volteja la illa, però aquests mateixos no volen obrir el camí de la platja de Pregonda (és propietat de la família d'un antic alcalde socialista de Maó) o el de Montgofre (propietat de la Fundació Rubió), o la resta del camí de'n Kane (passa per una finca de l'alcalde del PSM de Mercadal), etc.
Aquests que volen obrir camins a casa dels altres i no els volen obrir a casa seva, són uns pocavergonyes.
Camins oberts ja!!!

Pepe

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Pepe | 11/08/2008, 10:53

A Pollença de moment no ha hagut cap diferència entre un govern UM-PP i altre UM_PSOE_PSM, ja veurem si això canvia abans de que termini la legislatura.

Crec que més interessant que anar nosaltres a Menorca és que faceu una associació per lluitar pel dret de pas als camins. A Mallorca la plataforma ha fet i fa una feina immensa i poc a poc, pas a pas crec que s'aconsegueixen coses

Tomás Pons

Veniu a Menorca

Tomás Pons | 10/08/2008, 16:58

Seria interessant que vinguessiu per Menorca. A aquesta illa hi ha encara molts camins d'accés a les platges que estan tancats. I curiosament és el govern d'esquerres del Consell insular el que posa traves a la seva opertura. El PP insisteix en obrir camins i el PSOE i PSM, erre que erre, en que no.
No entenc res

COCO

gracies

COCO | 09/08/2008, 21:25

Per l'aclariment. Ara podem mirar que podria fer l'Ajuntament de Pollença amb devers 500.000 que costa Lumsa, si a l'ajuntament, equip de govern s'enten, hi hagues qualcun amb ganes de fer feina

COCO

gracies

COCO | 09/08/2008, 21:25

Per l'aclariment. Ara podem mirar que podria fer l'Ajuntament de Pollença amb devers 500.000 que costa Lumsa, si a l'ajuntament, equip de govern s'enten, hi hagues qualcun amb ganes de fer feina

Mallorca LLevant

Vies verdes

Mallorca LLevant | 08/08/2008, 22:28

tant de bo també reivindicassin que les vies de tren abandonades es reconvertissin en vies verdes.

Pepe

COCO

Pepe | 08/08/2008, 17:26

Bones COCO, les despeses de neteja viaria de Lumsa són exclussivament d'aquest mes citat. A mi també em semblen molt elevades, sobre tot vists els resultats d'aquesta neteja, i això que LUMSA paga una misèria als seus treballadors. Crec que és un tema que s'hauria de replantejar seriosament.

Al pressupost del 2007 que és el que tenim actualment prorrogat el servei de neteja viària era de 420.000 euros o sigui que serien 35.000 euros mensuals.

Al 2008 sembla que LUMSA està cobrant quantitats una mica superiors. En el cas d'aquest mes parlam de pràcticament 38.000 euros.

En quan al tema de les excavacions en principi per les referències escrites i la feina arqueològica que s'ha fet fins ara l'excavació del pedret ( O pedregaret)és més important que el jaciment romà de Formentor.

A Bóquer s'han fet tres campanyes arqueològiques i a Formentor no.

Bóquer (Boccoris) va ser una ciutat que va arribar al seu esplendor als segles III i II a.C. i que va esdevenir federada de Roma. Per això hi ha moltes restes romanes. S'hi han trobat restes de construccions talaiòtiques, un tros de muralla, diverses estructures exteriors, una via... Resta molt per excavar.

COCO

aclariment

COCO | 08/08/2008, 07:15

Tal volta ens podries aclarir si les despeses de neteja viaria de Lumsa del mes d'abril, corresponen exclussivament a aquest mes citat, o son d'un període mes llarg, perque si son d'un mes tan sols, i a mes no de plena temporada , semblen molt elevades.
En quan a la subvencio a l'excavació del pedret ( O pedregaret), també podrien expressar la vostra opinió documentada si poden ser de mes valor arquológic que el jaciment romà de Formentor.

Garci

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Garci | 07/08/2008, 17:04

Aquí l'explotat som jo. Tothom demana sou i reconeixement. I jo no tenc ni una cosa ni l'altre. El que si tenc és feina per qui en vulgui.

Salut Joan Ramon. Passa-ho bé i ja ens contaràs a qui has trobat pel Rasputín.

Pepe

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Pepe | 07/08/2008, 16:44

Salut JR i descansa que en Garci és un explotador.

Joan Ramon

Salutacions

Joan Ramon | 07/08/2008, 14:43

Des de Rusia una abracada a tots, amb aquest teclat fa mal escriure, pero aprofit des de la Ciutat de San Petesburg per enviar memories.

Dimecres que ve ja torn ser per aqui,
Garci en tornar ja et dic coses,
Salut i Republica

Pepe

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Pepe | 06/08/2008, 20:43

Hola Noray, tenim present el tema, mirarem que podem fer encara que la resta de partits crec que són d'acord.

Pepe

Tertúlia sosa

Pepe | 06/08/2008, 20:34

Avui la tertúlia política ha estat més que sosa, només hem anat l'oposició, no ha vengut cap dels 10 regidors de l'equip de govern, ha estat com un partit sense contrincant.

NORAY

CABRES A 6.000 EUROS A FORMENTOR

NORAY | 06/08/2008, 20:34

Prest es pagaran 6.000 euros per matar una cabra o un boc a Formentor, quant mes banyuda mes sen paga. Alguns a n'aixo li diuen turisme de qualitat... He hi te res a dir aquest que diu que crispam? perque a mi aixo me crispa bastant, al igual que en crispen MOLTS de silencis.

Gunni

La Justicia no ha hecho justicia por falta de fondos públicos. Al menos esa excusa esgrime una magistrada de Inca y el propio Govern balear.

Gunni | 06/08/2008, 13:47

Vivim a una terra a on lo primer són es sous des polítics i assesors per davant de la "Justicía".Estat de Dret en diven a n'això

Gunni

La Justicia no ha hecho justicia por falta de fondos públicos. Al menos esa excusa esgrime una magistrada de Inca y el propio Govern balear.

Gunni | 06/08/2008, 13:30

Aquest fet sí què es repugnant.Ses dues excuses preferides pes polítics:No hi ha doblers i no podem fer res.

Retalls de premsa

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Retalls de premsa | 06/08/2008, 11:28

Avui al balears, UH i Mundo;
Pollença. El Govern inicia los trámites para ampliar el centro de salud y renuncia al nuevo geriátrico

Pepe

Hisambla

Pepe | 06/08/2008, 10:56

Parlant d'espais públics, Hisambla ha tornat a les boies Formentor, pel que sabem no poden cobrar, si coneixeu a algú que hagi pagat que es posi en contacte amb nosaltres.

Pepe

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Pepe | 06/08/2008, 10:50

Quan un s'entera que a l'estiu del 2007 el magistrat Grande Marlaska va estiuejar a Ternelles es dona conta de les dificultats per recuperar l'ús públic d'aquest camí.

Garci

Re: Si hi ha camins tancats mai estarem callats

Garci | 06/08/2008, 06:06

Menys mal que hi ha gent que és preocupa per intentar mantenir oberts els camins públics. Si fos per l'ajuntament ja es veu...

Dia 12 d'octubre tots a l'excursió a Ternelles. Per molt poderosos i rics que siguin no tenen dret a posar barreres i negar-nos el pas ni al castell del Rei ni a Cala Castell. Tant un lloc com l'altre formen part del passat comú i pertant son encara del comú.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb