URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pancartes

Alternativa | 12 Agost, 2008 06:00

 El dissabte d'hora baixa varem col·locar dues pancartes a l'edifici (banys públics-bar) de la plaça Joan Cerdà demanant la demolició immediata d'aquest edifici. Per desgràcia les pancartes no han durat ni una hora ja que la policia municipal les ha retirat ràpidament.

 (ja hem omplit el compte de flickr i n'hem obert un nou a Picasa )

 
Al dia següent era l'arrossada de l'Associació de Veïns dle Port de Polleça a la mateixa plaça i es veu que no era recomenable llegir missatges com aquests.
 
 

La veritat és que ens ha sorprés relativament aquesta velocitat per retirar unes pancartes reivindicatives que no ofenien a ningú, ni feien cap mal i estaven prou integrades amb l'edifici en qüestió. Però bé, va en la mateixa línia que la negativa inicial de deixar penjar informació dels partits als taulers municipals, retirar la revista urxella de la taula de l'Ajuntament (on hi ha tot tipus de publicacions en teoria independents que a la pràctica són molt dependents) o negar-se a posar l'enllaç d'aquest blog a la pàgina municipal.

Clar, alguns pensaran que aquesta manera de reivindicar no és molt correcta, a aquesta gent jo els diria que menys correcte és comprar el silenci i el beneplàcit de publicacions en teoria independents amb doblers públics mitjançants anuncis institucionals.


També hem de dir que el tracte de qui hagi donat l'ordre de llevar les pancartes (el regidor de policia no ha estat) no és igualitari. Fa més d'un any que  a la plaça major de Pollença hi ha una pancarta reivindicativa similar denunciant la situació de les illetes i que no s' ha volgut retirar a pesar de que el PP ho va demanar a un ple. Nosaltres no demanàvem deixar les pancartes un any, ens haguéssim conformat amb un dia. I no en serveix l'excusa de que l'edifici de la plaça major és privat  i aquest és públic si ens posam a filar prim, el PGOU de Pollença ho diu molt clar a la norma 90 a: "Quedan prohibidos los anuncios en tela u otros materiales que no reunan las mínimas condiciones de dignidad, perdurabilidad y estética". Estam segurs que si penjam pancartes a les nostres cases denunciant incompetències del nostre senyor batle no durarien un any com aquesta.

Veure article sobre aquest tema; Les illetes de la plaça


És una pena que la diligència de l'Ajuntament per coartar la llibertat d'expressió no hagi estat  igual a l'hora de fer i gestionar el  local de la plaça Joan Cerdà.

Igual que han llevat les pancartes haurien de llevar aquest edifici tancat , lleig i degradat

Comentaris

Maki

Pecata mundi

Maki | 12/08/2008, 20:52

El DEU pollenci no pot tolerar aquest desafiament del dimoni de la llibertat d'expressió. Per aixó envia els seus arcangels vestits de municipals.

Pepe

Re: Pancartes

Pepe | 12/08/2008, 19:59

Quan hem dit que les pancartes no varen durar ni una hora hem exagerat, una veïna m'ha dit que no varen durar ni un quart d'hora.

Maki

Eficacia

Maki | 12/08/2008, 18:42

Ja m'agradaria que la P. Local fes tanta via a venir a comprovar els renous del bar del veinat, com a llevar la pancarta per ordre, suposo, del comisari politic. Ja ho sabeu, si voleu que us facin cas i vinguin aviat, posau una pancarta que molesti al batle, per justa que aquesta sigui. La censura es el mes eficaç. Visca els partits demòcrates¡¡¡

Garci

Re: Pancartes

Garci | 12/08/2008, 12:47

És una llàstima que la pancarta no durés ni una hora mentres la pancarta de la plaça dura ja més d'un any.

Tal vegada el propietari de la pancarta de plaça no té el mateix estatus que Alternativa EU-EV.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb