URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Silenci irresponsable

Alternativa | 11 Agost, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Ja seria ben hora que l'equip de govern de l'Ajuntament de Pollença donés la seva opinió sobre la polèmica del traçat  del tren Sa Pobla - Alcúdia , ja que es un tema que ens afecta.  Per Pollença no és el mateix que la estació d'arribada es trobi a la rotonda Alcúdia – Port de Pollença (traçat proposat per  la Conselleria de Mobilitat ) que es trobi al Port d'Alcúdia (traçat que defensa el batle d'Alcúdia)

Evidentment la raó més important per defensar el traçat de la Conselleria és la raó ecològica; va al costat d'una estructura  ja existent, mentre que el traçat plantejat per l'Ajuntament d'Alcúdia afectaria,un espai tan valuós com l'Albufera.En aquest sentit us recomenam la nota de premsa que va publicar el GOB alertant de la possible afecció d'espècies amenaçades si el traçat del tren passa per s'Albufera. Un impacte que des del GOB consideren inadmissible, i més inacceptable és que vengui emparat per la Conselleria de Medi Ambient. 

I també us recomenam l'article d'en Biel Perelló al seu fotobloc de natura

Però a més a més per a Pollença és evident que la proposta de traçat de la Conselleria de Mobilitat és la millor per una raó de caràcter pràctic; el traçat termina més a prop del nostre municipi, a la rotonda d'Alcúdia al Port de Pollença, i amb una futura prolongació amb un tranvia al Port de Pollença vendria a començar a pal·liar un dèficit històric del municipi en matèria de transport públic. Els pollencins observam que mentre altres localitats es van beneficiant d'una millora de les seves comunicacions gràcies a l'arribada del tren, nosaltres seguim molt aïllats amb un transport públic insuficient i deficient.

És lamentable veure que mentre l'Ajuntament d'Alcúdia lluita per que el tren arribi al Port d'Alcúdia i ha cercat el suport del conseller de medi ambient (que ha posat els seus interessos partidistes per damunt del seu càrrec de Medi Ambient). El nostre equip de govern no diu res i el nostre batle ha optat pel silenci. pensant més al seu partit UM  que als ciutadans de Pollença als que representa.

Demanam a l'equip de govern que abandoni la seva passivitat irresponsable i que  doni el seu suport públic al traçat proposat per la Conselleria de Mobilitat i que participi activament al diàleg entre les institucions defensant els interessos del nostre municipi

 Imatge treta del DdM, el corredor Nord és la proposta de la Conselleria de Mobilitat i el Sud de l'Ajuntament d'Alcúdia

Comentaris

Pepe

Re: Silenci irresponsable

Pepe | 13/08/2008, 22:30

Gràcies per la informació Biel, ens agradaria contactar amb aquesta plataforma per ajudar.

Biel

Plataforma "Tren fins a Alcúdia"

Biel | 13/08/2008, 21:50

La Plataforma 'Tren fins a Alcúdia' reclama l'arribada del tren fins a Alcúdia

PALMA DE MALLORCA, 13 d'agost (EUROPA PRESS)

La Plataforma 'Tren fins a Alcúdia' va reclamar avui l'arribada del tren fins a la zona d'Alcúdia coneguda com el 'corredor Nord', paral·lela a la carretera Palma-Alcúdia i del nord del Puig de Sant Martí, ja que és la zona que permet un tren modern, pròxim als usuaris, respectuós amb el medi ambient, compatible amb el tramvia i de ràpida execució.

Així, l'agrupació va manifestar, en un comunicat, que el corredor ferroviari plantejat per la Conselleria de Mobilitat permet l'arribada del tren fins a Alcúdia, la solució del corredor Nord permetrà tenir el tren ràpidament i l'arribada del tren a Alcúdia farà més fàcil la construcció d'un tramvia amb destí al Port d'Alcúdia i Can Picafort.

"Tenim previstes actuacions d'informació i divulgació amb l'objectiu de generar debat i exigir als responsable polítics que el tren arribi ja i que, a més, arribi a la zona amb una densitat de població resident més important perquè realment es converteixi en una alternativa més sostenible al transport convencional habitual de la zona nord de Mallorca", va concloure la Plataforma.

Pepe

Les gallines fan ous

Pepe | 13/08/2008, 08:21

Gràcies per l'aportació Joan, molt be raonada i expressada.

JRV

Tren

JRV | 13/08/2008, 06:43

Gracies per la teva argumentació acurada, Joan. No he lleguit enlloc encara alguns motius que jo considero, referents al tren i al seu traçat peralel a la carretera Palma - Alcudia. I son , per exemple, la proximitat al Port d'Alcudia i als vaixells de linia, i Alcudia com a punt de redistribució de viatgers. I que cada vegada anem mes escassos de zones naturals REALMENT protegides.
I que molts visitants que arriben a l'aeroport els empipa que FORÇOSAMENT haguin d'agafar taxis per arribar a Pollença - Port- Alcudia, etc.

Joan

Pollença i el tren

Joan | 12/08/2008, 21:45

Les raons per les que la Conselleria de Mobilitat (del PSM i del Bloc) defensa l’estació a Alcúdia són inapel·lables, hi ha prou argumentari a la xarxa sobre la qüestió.
Ara bé en relació a Pollença tenc la impressió que, tot i ser millor la ubicació al nucli històric, s’aguanyen 4 km. de distància en relació al de los Patos, l’impacte en relació a la mobilitat amb Palma es poc significatiu, i tant de bo m’equivoqui.
El projecte que si tendria una gran transcendència és el del tramvia en relació a una mobilitat no radial cap a Palma. Aquest projecte vertebraria un sistema de relacions socio-laborals i turístiques comarcals regit per dos eixos: (Port de) Pollença – Can Picafort i Sa Pobla – Alcúdia les dues línies permetrien l’accessibilitat dels treballadors residents en qualsevol dels llocs amb circulació ferroviària al seu lloc de feina amb proximitat assegurada per l’estructura lineal dels nuclis turístics de les badies. Així mateix els turistes, locals o externs, en farien un ús intensiu per mor d’un inexplicable atractiu del transport ferroviari que no te el de carretera. Ara bé és impossible plantejar el tramvia si abans no s’ha fet el tren.
Un altre factor és que l’arribada a Alcúdia, poble, permetria incrementar les freqüències del tren cap a Palma, actualment molt magres pel seu baix ús i per tant l’estació de sa Pobla podria ser un pol d’atracció molt millor pels pollencins amb destinació Palma que hi podrien anar amb un bon sistema de bus+tren d’alta freqüència. Si que estic convençut que si l’estació terminal és al Fogueró les freqüències actuals no pujaran gens per inexistència de població permanent.
En definitiva en la defensa ambiental tots els mallorquins hem de fer pinya, de Pollença o d’Andratx, pels pollencins és molt important veure que es fa el tren perquè això, un dia, ens durà el tramvia i si es fa al poble molt millor, estarem un poc més a prop i segurament el tren millorarà les actuals freqüències i el territori estarà més ben tractat (i que consti que qualsevol traçat te un impacte).
Ah, i el debat aquest que teniu entre partits "de vuelo gallinaceo"

Garci

Re: Silenci irresponsable

Garci | 12/08/2008, 17:39

YES, WE CAN!

Pepe

I have a dream.

Pepe | 12/08/2008, 17:22

Fralokus, igual que s'ha pogut canviar la forma de fer oposició es pot canviar la forma de governar.

fra lokus

Re: Silenci irresponsable

fra lokus | 12/08/2008, 15:56

Governar? Quin acudit

Ja pots començar a estalviar per pagar "xocolotades" i "soparillos" per la tercera edat i colectius similars, a tot això afegir les amistats que has fet en el colectiu de caçadors.

La campanya electoral a Pollença es fa per l'estomac, res importa si et pujen els impostos, on hi hagui un bon arròs que es llevi tota la bona voluntat de ser un bon i just gestor.

Pepe

Gràcies JRV

Pepe | 12/08/2008, 14:44

Que he de dir JRV, gràcies, el que tinc clar és que fem molt de feina, el millor que sabem i podem.

Quan governem podré comparar que és més fàcil.

JRV

opossició

JRV | 12/08/2008, 07:05

Fer bona opossició, OPOSSICIÖ en maiuscules, no es tan fàcil, i quan dic maiuscules dic opossició rigurosa i leial, no renou, que això tot hom en sap fer, basta anar al bar. I vosaltres la feieu.
Per no anar mes enfora, vegeu la que es fa a Alcudia, o altres pobles limitrofs. A Alcudia tinc noticia que les cases de la plaça del mercat, el constructor, Crespi, ja tenia les certificacions d'obra molt abans d'acabar, d'aixó en tenia noticia "l'opossició" del PP i no ha dit ni mu, tal volta per la seva implicació.
A Campanet l'opossició es mou per desevenencies personals, i a Sa Pobla el mateix. No es fàcil trobar una opossició com la que fa EU a Pollença, contundent i al mateix temps respetuosa amb les persones, sese deixar que l'animossitat jugui males passades .

El medallero

El PP segueix batent records, sis medalles més de corrupció

El medallero | 12/08/2008, 00:13

Sis detinguts més per corrupció durant el Govern de Jaume Matas

La Policia arresta l’exgerent del Consorci Turisme Jove, el comptable, el cap de Manteniment i la seva dona, un constructor i un empresari de viatges. Se’ls acusa de malversar 500.000 euros

La Policia Nacional, a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció, detingué ahir cinc antics responsables del Consorci Turisme Jove, i en detindrà un més en les properes hores, per haver organitzat presumptament una xarxa de corrupció durant la legislatura anterior.

Els detinguts són Damià Amengual, exgerent del Consorci; l’antic comptable de l’ens Jaume Cerdà; Juan Francisco Gosálbez, que hi tenia el càrrec de cap de Serveis i Manteniment, i la seva dona, María Auxiliadora Pérez; i un empresari del sector de la construcció, Marcos P. La sisena persona és el propietari d’una agència de viatges que ahir no era a Palma.

Al detinguts se’ls imputen els delictes de malversació de fons públics, prevaricació i negociacions prohibides a funcionaris públics, si bé se’ls podrien imputar dos delictes més: suborn i falsificació de documentes —concretament, factures.

Les detencions es produïren a primera hora del matí, devers les nou i mitja. Els interrogatoris varen tenir lloc a les dependències de la Prefectura Provincial de Policia, en presència dels fiscals Anticorrupció Pedro Horrach i Miguel Ángel Subirán. A les nou del vespre només havien declarat dos dels imputats, i es preveu que els interrogatoris continuaran demà, segons informà Efe. El detinguts passaren, idò, la nit a les dependències policíaques.

Arran de les investigacions realitzades, es considera que Gosálbez seria el cap de la trama. La quantitat de doblers malversada seria de devers 500.000 euros, si bé encara no s’ha quantificat de manera oficial.

En la investigació s’ha comprovat, a partir de la informació remesa pel Govern, que el Consorci tenia llogat un local a una empresa de Gosálbez pel qual pagava 4.500 euros mensuals més l’IVA. Concretament Gosálbez era, al costat de la seva dona, administrador de l’empresa Grupo Fanodi de Gestión SL, dedicada aparentment a fer edificis nets. L’empresa estava ubicada precisament a la mateixa adreça del local llogat al Govern, els baixos del número 3 del carrer de Francesc Vidal i Sureda, a Palma.

El Consorci llogà el local al seu treballador dues setmanes abans de les eleccions passades—dia 15 de maig de 2007— per un import de 54.000 euros a l’any. El contracte d’arrendament es "blindà" per valor de 300.000 euros. Qui firmà el lloguer fou el gerent del Consorci, Damià Gual, mà dreta de la llavors consellera de Presidència, Rosa Puig. Se sospita que Gosálbez i la dona falsificaren la data del contracte esmentat per aconseguir un préstec bancari de 638.000 euros.

El deute ho va fer aflorar
Els fets que ara s’investiguen es començaren a descobrir arran del fort dèficit econòmic que trobà l’actual conseller d’Esports i Joventut, Mateu Cañellas, quan accedí al càrrec. El responsable encarregà un informe per comprovar l’estat dels comptes dels seus departaments, un dels quals és el Consorci Turisme Jove, que evidencià un deute de sis milions d’euros. A la vegada rellevà membres de l’equip anterior, inclòs el cap d’Instal·lacions i Serveis, Juan Francisco Gosálbez.

Un informe del departament d’Intervenció de la Conselleria d’Hisenda detectà el pagament d’autolloguers, que podrien constituir un suposat delicte de malversació de cabals públics. També s’han posat de manifest despeses excessives de representació, com la d’un cap de setmana en un hotel de Madrid, que costà deu vegades més del que és habitual.

Quant al constructor, presumptament hauria falsificat una factura per unes obres que no s’haurien executat, i que haurien estat cobrades per alguns dels responsables de Turisme Jove.

Quant al propietari de l’agència de viatges, el seu arrest es fonamentaria en motius semblants: en la documentació analitzada hi ha factures emeses per l’agència per uns viatges organitzats per responsables del Consorci que no s’efectuaren mai.

Així mateix, el conseller Carles Manera lliurà document sobre una altra possible irregularitat: es tractaria que Gosálbez i la seva dona s’haurien quedat 19.000 euros de la Xarxa espanyola d’albergs juvenils, que anaven adreçats a un intercanvi que no va tenir lloc mai. Sis persones més han de declarar encara com a imputades.

El consorci gestiona cursos i els albergs de joventut
Tot i que el Consorci Turisme Jove fou creat durant la legislatura 1999 -2003, el nombre d’usuaris que rebia i el coneixement que el sector de població juvenil tenia sobre aquest organisme era més bé minoritari. Les seves competències principals són les de donar informació als joves i adolescents per a l’organització dels seus viatges i tramitar una sèrie de carnets. Així, el Consorci de Turisme Jove és l’entitat oficial que a Balears atorga el carnet internacional d’alberguista, el carnet internacional d’estudiant i el carnet internacional de mestre o professor. Els beneficiaris dels esmentats carnets gaudeixen d’una sèrie d’avantatges econòmics per viatjar arreu d’Europa.

Un dels seus serveis més sol·licitats és la tramitació del bitllet d’Interrail, un bitllet de tren que permet a aquell qui el compri desplaçar-se en tren per tots els països de la Unió Europea. Tanmateix, allò que únicament fa el consorci és encomanar l’esmentat bitllet a l’estació de Sants de Barcelona, ja que no hi ha cap delegació de Renfe a les Illes.

D’altra banda, Turisme Jove organitza estades a l’estranger per aprendre idiomes. Així, a la seva pàgina web www.turismejove.com ofereix informació sobre els cursos que gestiona a Gran Bretanya, Irlanda, Portugal o França.

Hi ha dues instal·lacions a Balears, la gestió de les quals depenen directament del consorci. Es tracta dels albergs de turisme juvenil de la Victòria (Alcúdia) i el de la Platja de Palma. Mitjançant el consorci es fan les reserves, ja sigui per part de grups o individuals, d’aquestes instal·lacions.

Turisme Jove sempre ha estat vinculat, com és natural, a la Direcció General de Joventut. Allò que passa és que aquesta àrea ha anat canviant de conselleria al llarg de les darreres legislatures. Ha estat a Benestar Social, a Presidència i, ara, a Esports i Joventut.

Pepe

Re: Silenci irresponsable

Pepe | 11/08/2008, 22:06

Gràcies Francesc ens encanta el debat i que al blog comenti gent amb punts de vista diferents.

Tan de bo hi hagi un canvi però pensa que serà difícil canviar i mantenir l'acord de govern amb UM_UNPI.

Pepe

Reivindicar

Pepe | 11/08/2008, 22:01

Bones JRV, crec que fa temps que l'Ajuntament de Pollença hauria de demanar millores pel transport públic, una, dos, tres, quatre, cinc... insistir, insistir i tornar a insistir.
Estam aïllats, no ens beneficiam de les línies de tren, tenim poc autobusos i cars.
I el nyap de parada de Pollença l'ha pagat l'Ajuntament

NORAY

ALS "SOCIALISTES" QUE ES FAN PALLES MENTALS

NORAY | 11/08/2008, 21:56

EL PSOE DE POLLENÇA ESTA SENTANCIAT A MORT. LA RAO: A DEIXAT A UNA QUANTITAT ENORME DE GENT FARIDA PEL CAMI...

Garci

Re: Silenci irresponsable

Garci | 11/08/2008, 18:52

Francesc, crec que el canvi és necessari. També crec que tens raó, amb UM, i jo diria que tot l'equip de govern que li fa el joc, és molt fàcil fer oposició. Fan tantes coses malament...

Aquí tens aquest espai per dir el que vulguis, mentre no faltis al respecte. I si algun dia tens ganes de fer una reflexió sobre el que vulguis escriu-la i envia-la al correu electrònic que la publicarem sense censura. Això de segur que fomentarà el debat.

Salut.

Francesc V.

El psoe de pollença

Francesc V. | 11/08/2008, 18:39

Gràcies per contestar. A partir d'ara faré servir aquest mitjà per informar-me i informar el meu punt de vista del PSIB a pollença.
Gràcies novament a pepe i a garci.
El meu punt de vista actual és les ganes de feina de la nova gestora i futura executiva, i ben segur si no hi ha canvi fotré al camp, però tenc fe en el canvi a nivell municipal.
Acabar dient que és més fàcil fer oposició que governar amb aquesta guarda d'hipòcrites uemitas.
gràcis

JRV

Mancances

JRV | 11/08/2008, 18:18

Ja que gracies, una vegada mes, al debat i a la crítica, ha sortit el tema dels que no tenen cotxe i de lo caotic que es entrar a les poblacions i trobar aparcament ( 4 hores aparcament plaça Espanya, 9€¡¡), hem permet recordar als que també reivindiquen el bus, que les parades de Pollença i el Port son un turment de San Llorenç a l'estiu, i a l'hivern una prova espartana de resistència al fred i a la pluja, una forma d'atreure turisme d'aventura, i de provar la resistència als elements dels no-automivilistes. La protecció a un costat de Cecili Metel es insuficient, i a l'altra costat, insuficient. I així tota la linia.

Garci

Re: Silenci irresponsable

Garci | 11/08/2008, 16:49

Crec que Fralokus té raó. Anar amb cotxe a Palma son 40-45 minuts. En tren des de sa Pobla son 65 minuts. Imagina del Port a Alcúdia més Alcúdia- sa Pobla, més 65 minuts... Una barbaritat!
Tot pensant que hi ha busos que tarden més o menys una hora.
L'exemple pràctic és que a Palma faig feina amb una al·lota de sa Pobla que agafa el cotxe fins a Festival Parc i des d'allà agafa el tren perquè a Palma no troba aparcament.

I també s'ha de tenir en compte que el bus, anar i tornar val uns 9 euros. El cotxe, fins i tot anant sol, val menys.

La cosa positiva seria un enllaç Alcúdia-Port de Pollença en vistes al turisme.
El que si teniu raó és que la qüestió és mediambiental.

Pepe

Fralokus

Pepe | 11/08/2008, 16:39

Hi ha gent fralokus que no és que tinguin tot un dia per perdre, és que simplement no tenen cotxe (gent gran, molt d'estudiants i immigrants...) i han d'aguantar amb el transport públic que tenim.

Crec que el tramvia entre el Port i Alcúdia seria utilitzats per un número acceptable de residents si es posa un preu atractiu.

fra lokus

Re: Silenci irresponsable

fra lokus | 11/08/2008, 16:20

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Doncs són dues coses.

El tranvia com reclam turístic, podria ser, però per residents no, sí, si tenen tot el dia per perdre.

Notícia

Re: Silenci irresponsable

Notícia | 11/08/2008, 16:18

DdB
EU vol el traçat del tren que proposa Mobilitat.

Notícia

Re: Silenci irresponsable

Notícia | 11/08/2008, 16:17

Al DdM
EU critica el silencio del consistorio respecto al tren

Pepe

Fralokus

Pepe | 11/08/2008, 15:46

La preguntes que tu planteges només és una, encara que aquest dos kilòmetres són importants.

La pregunta més important és volem un conseller de medi ambient que defensi per motius partidistes un traçat per mig de l'Albufera?

Volem un batle que pensi més al seu partit que al seu municipi?

Clar que ens agradaria un
un transport públic a Pollença que ens posi a Inca en manco de 30 minuts,però debatim un projecte amb pressupost i traçat no això.

Pepe

Què no som crítics amb UM_UNPI!!!!!

Pepe | 11/08/2008, 15:41

Socialista pollencí tan de bo hi hagi un canvi a l'agrupació, de la manera de pensar i d'actuar de l'agrupació del PSIB a Pollença. I tan de bó sigui aquest canvi per fer realment polítiques d'esquerres i ser més independents i més crítics amb UM_UNPI, és el que demanam fa temps. Però pel teu comentari crec que tu no pots formar part d'aquest canvi.

Dir-nos que no criticam la labor de govern UM_UNPI i que "UM ens ha untat" és la crítica més surrealista que m'han fet des de que estic a política. On has estat els cinc darrers anys?

Has de llegir amb més calma a aquest article no es parla per res del PSOE, l'únic partit citat és UM. Una de les coses que haviau de canviar és deixar de ser un escut d'UM_UNPI. Ahir el regidor de medi ambient ja em va mostrar el seu malestar per aquesta nota de premsa quan el tema del traçat del tren correspon a la batlia i ésa UM la que intenta que passi per mig de l'Albufera.

Lluitam per un model de municipi respectuós amb el medi ambient, on el transport públic sigui de qualitat i on un tramvia a més pot ser un bon complement turístic.

Fins aviat

fra lokus

Pollencins estimar-vos més

fra lokus | 11/08/2008, 15:19

La pregunta és si volem l'estació del tren a 9 kms. o a 11 kms. Pollencins estimar-vos més, jo vull un transport públic a Pollença i que em posi a Inca en manco de 30 minuts, no haver de fer la volta a Mallorca per arribar a Inca, sigui amb bus, tren o globus.

Garci

Re: Silenci irresponsable

Garci | 11/08/2008, 12:33

Primer de tot cull agraïr que per primera vegada en 2 anys i mig el PSOE hagi entrat a debatre(si és que el comentari de l'agrupació era per debatre).

Segon. Som oposició. Vosaltres govern. A qui hem de criticar quan fan les coses malament?

Tercer. UM i PSM tenen tanta oposició o més que el PSOE per part del nostre partit. Criticam el que es fa malament segons el nostre parer.
Socialista, si mires al bloc hi tobaràs crítiques diverses a tots els partits. I al comentari de més amunt ho diu clar: equip de govern i batlle d'UM.
A veure si aprenem a ser crítics, llegir i no creure'ns víctimes de confabulacions orquestrades des de Moscú. I amb això vull dir que UM no fa falta que unti a ningú perquè la submissió del PSOE i PSM a ells fa que tenguin majoria absoluta.
Diguem en quin aspecte ha cedit UM a la política del PSOE i jo te'n diré 10 en el que el PSOE i PSM han cedit a UM.

Salut i no deixeu de participar. L'intercanvi d'opinions ajuda.

S.Serra

governau, PSOE?

S.Serra | 11/08/2008, 12:18

Si governau, (o desgovernau), a qui vols que critiqui l'opossició: A l'ecònom? Al venedor de gelats? També, tal volta, perque s'esperava mes de vosaltres, juntament del regidor del PSM, al manco que es notés que hi ha una S i una O a les vostres sigles, cosa que ni el PP ni UM porten (ni UMPI), i per tant, res s'espera d'ells en aquest sentit, malgrat de UM , vistes les experiencies, poc es pot esperar com no sigui demagògia i electoralisme.
Entenc que hi ha moltes limitacions en governar en pactes, però els 5 regidors ben aviat s'han acomodat a les limitacions, i , sobre tot, als càrrecs....

Socialista Pollencí

Traçat del tren?

Socialista Pollencí | 11/08/2008, 11:49

Som socialista de fa molts anys, i crec que amb el canvi que possiblement hi haurà a l'agrupació també canviarà la manera de pensar i sobretot d'actuar de l'agrupació del PSIB a pollença. Llàstima que sempre hagueu d'atacar al PSOE pollença, o és que de tot en tenim la culpa? Com així no atacau als altres socis de govern, o és que ells ho fan tot bé? O arribaré a pensar que els d'UM a vosaltres us han untat""""?
Siau qui sou i oposició o no, lluitau per pollença.

Pepe

Alcúdia - Port de Pollença

Pepe | 11/08/2008, 10:45

Evidenment no seran molts els pollencins, només els que no tinguin cap altra opció que vagin a Alcúdia per agafar el tren a Palma, sobre tot si no millora la velocitat d'aquest trens.

Crec que el tema important per Pollença és que el traçat de la Conselleria de Mobilitat és millor pel projecte de tramvia Alcúdia- Port de Pollença, un tema que crec interessant i important per Pollença

Pepe

PSOE

Pepe | 11/08/2008, 10:39

"PSOE Pollença", realitat hi ha una; Un debat públic als mitjans de comunicació sobre el traçat del tren Sa Pobla - Alcúdia on hem escoltat l'opinió del batle d'Alcúdia, dels conseller de Mobilitat,del conseller de Medi Ambient, el GOB i ara la nostra però no la de cap partit de l'equip de govern..

Crec que fas de menys a la gent (una cosa per altra part molt habitual al PSOE) quan dius això dels menets. Nosaltres donam i fem pública una opinió i la gent llegeix, pensa i opina com tu mateix, ni més ni manco.

Em sembla molt bé que hàgiu
parlat amb el conseller de mobilitat, també podiau parlar amb el batle per que doni la cara.

Fer notes de premsa es un mitjà més dins la política igual que fer recursos, precs, preguntes, mocions,al·legacions, contenciosos,reunir-se amb la gent, fer un blog, una publicació escrita... I crec que no és ni sensacionalista ni irresponsable voler saber l'opinió de l'Ajuntament a aquest tema. Ara al manco sabem la vostra.

El que no sé encara, per exemple, és el que opina el PSOE de posar l'enllaç d'aquest blog a la pàgina de l'Ajuntament, que les empreses contractades per l'Ajuntament paguen als seus treballadors un mínim de 14.000 euros bruts anuals o que opinau del macroaparcament que s'ha de fer amb doblers de la Gola...

Tot això s'ha debatut o demanat al ple i el PSOE ha optat per un responsable i poc sensacionalista silenci. Tal vegada us hem de demanar a la premsa no?

Serra

De cara

Serra | 11/08/2008, 10:26

Regidors del PSOE : Governau de cara al poble, no li doneu l'esquena, i així us fareu credibles...
I Una cosa son els regidors, i l'altra l'agrupació del Psoe, no escudeu la mala gestió darera unes sigles.

S. Serra

Psoeborregos

S. Serra | 11/08/2008, 10:22

La veritat es que als plens de l'Ajuntament de Pollença, els que fan de menets sons els regidors i regidores del Psoe, i el ple es l'organisme màxim de la vida politica dels ajuntaments. Ha de ser que " en la intimidat" molt íntima...

fra lokus

Re: Silenci irresponsable

fra lokus | 11/08/2008, 08:36

Problema de mobilitat? ha ha
Podem tenir una opinió ecològica del tema, però que els pollencins vagin a Alcúdia per agafar el tren, "rien de rien"´.

Podem tenir la nostra positura amb aquest tema, però poc importa als pollencins la situació de l'estació de Alcúdia.

Pitjor la de Sa Pobla, el temps d'arribar a Sa Pobla travessar el poble i arribar a l'estació, ja ets a Inca o Binissalem.

Els trasport públic ha de ser sostenible, però pràctic també.

Garci

Re: Silenci irresponsable

Garci | 11/08/2008, 08:04

Si Mobilitat té l'opinió de l'ajuntament i aquesta és la d'Alcúdia. I si, amés, l'ajuntament pressionarà en aquest sentit, doncs molt bé i seguiu així

PSOE Pollença

Traçat dde la via del tren

PSOE Pollença | 11/08/2008, 07:13

Una vegada més voleu que paresqui que la única realitat existent és la vostra i que el camí que marcau l'han de seguir tots els altres, com si fossim menets. Volem dir des del PSOE que ni estam en silenci ni som irresponsables, el que passa és que seguim un camí menys sensacionalista i per ventura més responsable. Noltros hem parlat directament amb el conseller de mobilitat, Biel Vicenç, amb el qual compartim la idea de millor traçat per la via de tren i que suposa un millor futur per les ambicions de Pollença, que té molt presents el senyor conseller.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb