URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La feina institucional...Urxella 18.

Alternativa | 26 Agost, 2008 06:00

Ja tenim al carrer i repartida la Urxella nº18 en paper. Per qui encara no la tengui aquí hi transcrivim la pàgina 2, referent a la feina institucional d'Alternativa EU-EV en aquest any que portam a l'ajuntament. Ja la podeu baixar en pdf prement aquest enllaç: urxella 18.pdf
 
 
L'assemblea d'Alternativa EU.EV distribuim la Urxella casa per casa, però és possible que no ús hagi arribat perquè no visqueu a dins el poble o perquè no ens hagin bastat. En total en repartim 3000 exemplars. Si voleu donau difusió a la revista per tal d'anar-la reciclant. Una vegada llegida no la llanceu, regalau-la o posau-a a reciclar.

Comentaris

Pensaments

Agrairía opions

Pensaments | 27/08/2008, 21:25

http://sensacionesesondidas.blogspot.com/

Garci

Re: La feina institucional...Urxella 18.

Garci | 27/08/2008, 20:53

Sincerament crec que la gent del Moll veia amb bons ulls la fase de circumval·lació. Ens havien promès que seria la solució a tots els mals.
A vegades la gent s'equivoca. I crec que en aquest cas s'han equivocat. Hi ha gent que ho vaticinava, tampoc era mal de veure que acabaria malament: la gent prefereix anar per davant la mar i amés s'ha destruït l'Ullal.

Pepe

JRV

Pepe | 27/08/2008, 20:28

Bones JRV com dius a la gent del port demanava una solució a lacongestió estival del transit al Port, però una vegada feta la bestialitat de la primera fase tothom es va adnar qu eno feia falta fer una obra d'aquesta magnitut i que havia alternatives a la segona fase menys impactants.

Pepe

Maragall dixit

Pepe | 27/08/2008, 20:24

Evidentment Turgut la corrupció és molt complicada de provar però a Catalunya i a Mallorca ja hi ha un bon grapat de polítics encausats per "sobres". Com sempre he dit faria falta més doblers pels nostres fiscals anticorrupció i sobre tot més independència per la justícia.

JRV

Gracies

JRV | 27/08/2008, 20:08

Gracies, Turgut, per participar al debat de tan en quan. No saps el que m'emprenya el que NO hem facin el contrari . I això pot acabar en que hem cregui que tinc la raó, cosa que succeeix de tan en quan, tan sols. Salut, que no cansa.

JRV

turgut

JRV | 27/08/2008, 20:00

Indicis o certituts sense testimonis? No es gens fàcil trobar gent vañlenta i honrada.

turgut

tres per cent

turgut | 27/08/2008, 07:58

Alerta Pepe, que a ne'n Maragall li va costar un bon disgust haver pronunciat aquesta frase al parlament, i se va haver de menjar les paraules i disculpar-se publicament. Es una acusació molt greu i la va fer sense proves, nomes amb indicis.

Garci

Re: La feina institucional...Urxella 18.

Garci | 27/08/2008, 07:29

Maragall: "a vostè el que li preocupa és el 3%"

JRV

informació

JRV | 27/08/2008, 06:34

No se quina informació va donar Maragall al Parlament Català. Només se que quan un politic comença a parlar clar i de forma no electoralista, es quan comença a tenir problemes. La via de circunvalació del Port també fou demanada per una bona part de la població del Port. En aquell moment de congestió estival del transit al Port, peculiaritat aquesta de estival, repetida anualment i sempre a tenir en compte, la via de circunvalació era la solució màgica. I com que aixó era una mina de vots, alla que si varen apuntar els politiquets de torn. I el mes greu es que ara ningú els hi passarà comptes, ni tan sols electoralment. M'asusta la possible "solució" que trobin a la problematica actual, que pòt ser tan foradada com la primera, vists els antecedents.

Pepe

Gràcies Garci

Pepe | 26/08/2008, 20:58

Garci ets el millor, gràcies per aquests dies de relax.

Pepe

Riure per no plorar.

Pepe | 26/08/2008, 20:28

Salutacions des de Plentzia.

Genial llegir al UH i al DdB que la circumval·lació es troba pràcticament buida. I això que parlam dels dos mesos que en teoria hauria de tenir més tràfic, a la resta de mesos podrem jugar a futbol enmig. I això no és cap sorpresa ja s'havia fet la primera fase i resultaa evidente que no feia falta una macroestructura com aquesta.
L'excusa principal per terminar amb pinars, zones verdes públiques, l'ullal era peatonalitar i ara resulta que no va bé. Simplement genial.

I per terminar ara la peatonalització serà l'excusa per fer un macroaparcament amb pressupost de la Gola quan tenim pràcticament tots els aparcaments de la primera fase buits.

Quan s'aposta per fer fer tantes macroestructures innecèsaries pels ciutadans un s'ha de demanar per què certs polítics le sconsideren imprescindibles, la resposta la va donar Maragall al parlament català.

Garci

Re: La feina institucional...Urxella 18.

Garci | 26/08/2008, 16:46

La gent té temps pel que vol.

Si en tres anys no han aprovat el catàleg de camins és perquè no els ha donat la gana.

Queda demostrat quan han aprovat la moció de la recuperació del camí del coll den Patró, i mesos després no han sabut enviar algú de la brigada a arreglar el camí. Molta feina no és enviar algú. Proves del traçat, de que és públic i que és recuperable en tenen. A que esperen?

Joan Ramon

Catàleg

Joan Ramon | 26/08/2008, 16:24

Molt bona tasca com a oposició.
Estaria bé que això servis a l'Equip de Govern per desxondir-se.
Nosaltres esperam fa més de tres anys l'aprovació del catàleg de camins, fa mal creure ja que no han tingut temps.

Salut

Garci

Re: La feina institucional...Urxella 18.

Garci | 26/08/2008, 15:52

Hola Guillem, no se si vares veure que et vaig enviar un correu sobre la Ruta de Pedra en Sec.

Salut.

Guillem Caldentey Crego

EN-HORA-BONA

Guillem Caldentey Crego | 26/08/2008, 14:35

Molt rebé.
Salutacions,

Guillem Caldentey Crego

Gunni.

Polítics.

Gunni. | 26/08/2008, 11:16

Televisió.¿Per què la miro?Una processó de polítics cada vespre:només em cal veure aquelles cares feixugues i inexpressives tan familiars des de la infància per sentir nàusees i tristesa.Els cercabregues de l'última fila de la classe,nois ossuts i maldestres,ara crescuts i promoguts al govern de la terra.Ells,amb els seus pares i mares,tietes i oncles,germans i germanes:una horda de llagostes,una plaga de llagostes negres que infesten el país,que masteguen sense parar,devorant vides.¿Per què,amb esperit d'horror i aversió ,me'ls miro?¿Per què els deixo entrar a casa meva?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb