URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple de setembre

Alternativa | 23 Setembre, 2008 06:00

COM SEMPRE ESPERAM ELS VOSTRES PRECS, PREGUNTES I SUGGERIMENTS PER AQUEST PLE ( ja hem presentat un bon grapat per escrit).

Nosaltres seguim presentant mocions (les penjarem després del seu debat i votació al ple

 PLE a celebrar dia 25 de setembre de 2008, a les 20,00 hores.

ORDRE DEL DIA de la sessió:

- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 29 de juliol de 2008

2. - Aprovació, si procedeix, de l 'acta de la sessió extraordinària celebrada dia 9 de setembre de 2008.

3. - Aprovació, si procedeix, de l'alteració de la qualificació jurídica de domini públic­ - servei públic a patrimonial de l'immoble municipal situat a la plaça Joan Cerda del Port de Pollença. A la fi es fa la cessió gratuïta del local de la plaça Joan Cerdà a PRODIS. Al local es vendran els productes de PRODIS i a més funcionarà com un quiosquet (begudes, gelats...). PRODIS es faria càrrec de la neteja del serveis i del jardí.

4. - Aprovació, si procedeix, de la pro posta d’imposició de sanció relativa a l'expedient núm. 4077 /Animals Domèstics. Dos muls a lloure pel camí del Vilar, fet que a més no era la primera vegada que passava es proposa multa de 601,02 euros.

5.- Aprovació, si procedeix, de la sol· licitud d’inclusió en el Pla d’Obres i Serveis 2009 de l 'obra "Rehabilitació edifici polivalent Miquel Capllonch" .

Una bona notícia, després de més d’un any al 2009 es preveu la rehabilitació de l’edifici.

L’avantprojecte és de 489.492 euros, 50% Consell i 50 % Ajuntament i preveu;

- Dotar d’un ascensor, rampa i un bany adaptat.

- Renovar d’instal·lació elèctrica, climatització, renovació dels banys, de les baranes de gerro, fusteries.

- Redistribució, manteniment de trispol i coberta i pintar l’interior i les façanes

6.- Aprovació definitiva, si procedeix, del Catàleg de camins del terme municipal de Pollença. Amb dos anys de retard es dona aquest pas al que dedicarem un article a aquest blog.

7.- Aprovació, si procedeix, de L'inici de l'expedient núm. 1/2008 d'investigació de béns. Hi ha una sèrie de camins que requereixen obrir expedients d’investigació

8. - Aprovació, si procedeix, de la designació de les festes locals per l'any 2009. S’ ha parlat del Firó, del tres d’agost, però sembla que el dimecres sant és el que té més possibilitats.

9. - Ratificació del decret de Batlia núm. 606 de dia 10 de setembre de 2008. Es tracta d'anomenar lletrat i procurador pel caso d’una persona que a un accident va destrossar mobiliari urbà.

10. - Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV a favor de l'adopció de mesures davant la crisi econòmica. El grup del PSOE ha dit que vol fer aportacions a la nostra moció, les esperam veure per donar la nostra opinió

11.- Moció presentada pel grup PP-UMP relativa a la sol· licitud al Govern de reforma urgent de la financiació local i que no disminueixin els ingressos locals per les transferències de l 'Estat en els PGE 2009. Ja hem fet arribar al grup PP-UMP i la resta de grups un grapat d’aportacions a aquesta moció, de moment el PP_UMP les ha acceptat.

12. - Aprovació, si procedeix, de la declaració de compatibilitat de la placa d'arxiver bibliotecari . L’arxiver bibliotecari és professors assistent a la Universitat i demana dos matins per anar a la Universitat.

13. - Aprovació, si procedeix, de l' expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits de  l'organisme autònom Residencia Social de Pollença. 143. 142 euros, seguim pagant la mala gestió econòmica de l’anterior legislatura, són despeses del 2006 i 2007 de coses tan bàsiques com queviures pels residents, pagar personal, subministrament elèctric...

14. - Ratificació del decret de Batlia núm. 607 de 10 de setembre de 2008.

Es tracta d'anomenar lletrat i procurador pel caso de l’herència de na Caty del bar Caty. Havia un testament davant del notari que deixava tot a l’Ajuntament i després ha aparegut un testament manuscrit que repartia l’herència entre particulars i l’Ajuntament. Es tracta de saber si el testament hològraf és autèntic.

15.- Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV en relació a la declaració de Pollença municipi amic dels animals i evitar el maltractament animal.Un tema del que hem parlat en moltes ocasions a aquest blog, entre altres coses demanam que l’Ajuntament compleixi acords anteriors.

16.- Creació Punt d'Informació Europea en el marc del conveni de col·laboració entre el Consell de Mallorca i el Centre Balears Europa. Es tracta de facilitar la informació de la Unió Europea.

17. - Propostes/Mocions d 'urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT.

1.- Informació de Batlia.

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia.

3.- Precs i preguntes.

 Genial Quino

 

 

Comentaris

Joan R. Bosch Sangroniz, JRV

Igualtat

Joan R. Bosch Sangroniz, JRV | 25/09/2008, 12:50

Jo m'aderesc a l'igualtat de tot hom davant la llei, principi sine qua non de qualsevol sistema realment democratic. Si tombar Can Ganxo es el principi imparable de tombar tot l'ilegal a la costa de Balears, endavant!!!

Garci

Re: Ple de setembre

Garci | 25/09/2008, 06:23

És una sort tenir als caçadors al davant per poder-los explicar que no ens ficam amb que cacin o no, sinó en que facin competicions a veure qui mata més animals morts tirats amb un tub.

Pepe

Re: Ple de setembre

Pepe | 24/09/2008, 21:43

Apuntat Garci, he rebut més avisos dels sms que circulen a Pollença demanant una concentració dels caçadors al ple de demà. esper que els agradi és un ple llarg i interessant.

JRV

lògica

JRV | 24/09/2008, 13:47

Home, Garci, no contesten a les preguntes per no quedar en evidència i no mostrar lo innecessaris que son. Fins aqui hem arribat!!

Garci

Re: Ple de setembre

Garci | 24/09/2008, 12:33

Jo vull que al mirador d'alt del carrer de les Creus i carrer Gruat facin llevar el brezo que hi han posat ja que tapa tota la vista del mirador.

Una pregunta, perquè a un solar del polígon(crec que és públic) hi ha tantes papereres?

Perquè encara no han fet res amb la ruta arqueològica a Pollença?

Perquè no contesten a les preguntes?

Pepe

Caçadors

Pepe | 24/09/2008, 11:42

Apuntada fralokus.

A la comissió informativa, el PSOE va votar a favor de la nostra moció de Pollença municipi amics dels animals.
Bé sembla que a alguns dels regidors presents a la comissió li va faltar temps per dis als caçadors que presentam "una moció per llevar-les les subvencions" i el dijous tendrem un ple amb un bon grapat de caçadors al públic.

M'agrada que venguin per que s'aquesta manera podran sentir directament les nostres idees, sense intermediaris.

fra lokus

Re: Ple de setembre

fra lokus | 23/09/2008, 21:51

Pregunta pel ple.

Les ETV's paguen els arbitris municipals com una industria, local comercial etc. o com un particular?

pepe

Garci

pepe | 23/09/2008, 21:44

El retard al catàleg és difícil d'explicar ja que només és un inventari i a més obert.

La moció del PP no la consideraria d'esquerres si no de pura lògica, el que passa és que tan PP com PSOE quan governen i han governat han fet ben poca cosa.

Pepe

lloguers

Pepe | 23/09/2008, 21:41

Pep com ja he dit a altre comentari aquest mes s'ha resolt el tema de les illetes i ara ja només cal que l'equip de govern faci alguna cosa. L'any que ve es fa la reforma del Miquel Capllonch i amb el forat econòmic que tenim pens que no es podrà fer res com mínim fins el 2010.
El tema dels lloguers es sagnant.
L'Ajuntament ha tingut al 2008 unes despeses en lloguers de terrenys i edificis per valor de 152.050 d'euros (més de 25 milions de les antigues pessetes). El lloguer del local de la Tafona al 2008; 27.809 euros.

Pepe

Re: Ple de setembre

Pepe | 23/09/2008, 19:03

Hola Aurora que jo sàpiga l'Ajuntament només té representació a Colonya, el comprovaré.

Aurora C.

Proposta

Aurora C. | 23/09/2008, 18:58

Convendria demanar a l'actual representant de l'Ajuntament de Pollença a Sa Nostra quina és la situació de l'entitat i quines mesures s'han adoptades en relació als responsables del fiasco de dotar de crèdits inviables a Vicente Grande. Segons la resposta, convendria fer una moció reprovatòria i demanar la depuració de responsabilitats a l'equip directiu.

Si visitau l'enllaç us fareu una petita idea de la situació. Hi ha en joc els estalvis de molta de gent!

http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pRef=2008092300_2_394809__MALLORCA-advierte-crisis-sera-dolorosa-para-trabajadores#EnlaceComentarios

Garci

Re: Ple de setembre

Garci | 23/09/2008, 08:10

És una de les propostes que ja hem fet. I és una proposta molt lògica. Però la lògica és troba en falta a aquest poble.

En teoria el canvi d'us dels locals de la peixeteria i l'illeta s'havien d'aprovar fa poc.

Pep

peixeteria

Pep | 23/09/2008, 07:06

Pq encara a l'any 2008 tenim aquesta vergonya a la plaça? Pintada de blanc i amb uralita per teulada, de manera que incompleix la normativa. Pq no ho adequen i traslladen alla la oficina de turismee' I ens llevam de sobre una renta important cada mes?

Garci

Re: Ple de setembre

Garci | 23/09/2008, 06:31

Pareix un plenari interessant. Primer per lo de la plaça Joan Cerdà: PRODIS és el mal menor, jo preferiria que esbuquin l'edifici.
I l'aprovació del catàleg de camins: JA ERA HORA! I encara trenen co...ns de no aprobar-lo complet i excloure els camins conflictius. Si al final és així no entenc els dos anys de retràs.

I la moció del PP és ben d'esquerres.

Alguna cosa passa...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb