URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De LUMSA a les tanques publicitàries (precs i preguntes juliol 2)

Alternativa | 24 Setembre, 2008 06:00

Seguim recordant les preguntes que no s'ens varen contestar al pel de juliol i que segons la llei haurien de ser contestades al ple d'aquest dijous. Com deien ahir des de fa uns plens el senyor batle ha decidit que l'equip de govern no contesti a cap pregunta al ple que es fan, el que consideram una cosa absurda sobre tot quan després es queixen de que portam aquests temes sense resposta a la premsa.

COM SEMPRE ESPERAM ELS VOSTRES PRECS, PREGUNTES I SUGGERIMENTS PEL PLE DE DIJOUS

8- A la Cala Sant Vicenç hi ha dos mòduls de banys sense instalar. Per què no s’han instalat? No era massa complicat contestar a aquesta pregunta no?

9 - Què passa amb l’Agenda Local 21? Fa mesos que es va dir que es tornaria a posar en marxa. Al ple dels pressupost també vàren demanar per l'agenda 21 sense obtenir cap respost. Als pressuposts hi ha previst uns ingressos de 20.000  euros i unes despeses de 32.592 euros.

En teoria l'Agenda 21 ha de facilitar la participació de la gent però es veu que això no inclou respondre als regidors de l'oposició.

10- Respecte a la circumval·lació hi ha dies que tots els  fanals de Llenaire estan apagades i pensem que és molt perillós. També volem transmetre la queixa de l’associaciació de veïns de Gotmar de que els fanals d’aquesta segona fase semblen més antics que els de la primera fase i fan més contaminació lumínica. Voliam saber que ha passat, ja que és molt estrany? Al manco no han posat tan de fanals com a la primera fasun absurd energètic, econòmic i lumínic.

11.-Per què s’ha pintat el carril bici de blau i no de vermell com els que ja havia al municipi? Per què no s’homogeinitza? També vàren dir que pensam que no fa falta gastar tan de pintura. Aquesta pregunta només era una curiositat, més que invertir doblers en tan de pintura els haurien de tenir més nets per evitar parxes

12-13. Respecte al Port, ja sé que na Francisca diu que la gent sempre es queixa però és el que te governar i la democràcia que la gent sempre vol viure millor.La gent se segueix queixant molt de la neteja del Port de Pollença i es demanen si aquesta està limitada a la brutor que pugui moure el tub bufador renouer? Si els vòmits (potades) del residents i turistes que han passat la nit de festa no s'han de retirar? Per què no s’utilitza el  que es diu col·loquialment "motxo" amb aigua i sabó? Com no es fa net bé, els comerços fan netes les voravies pel seu compte, el problema és que utilitzen lleixiu i altres productes contaminats, i l'aigua bruta va al clavegueram i aquesta directament a la mar. Pensen fer alguna cosa per solucionar això? Francisca es va ofendre i va dir que mai s'havia queixat de les queixes de la gent, però no va contestar cap pregunta. El servei de neteja viària que el fa l'empresa privada Lumsa al pressupost del 2008 suposa la xifra de 459.000 euros (uns 76 milions de les antigues pessetes). Tenim un servei pèssim amb una empresa que el cobra bé i que paga misèries als seus empleats, viva el liberalisme.

14.- Ens han arrivat queixes de que al camí vell del predi de Bòquer ,que comença devora el BAR CORAL i acaba a la rodona de la circumval.lació, sembla que és el lloc de "botellot", i les botelles de "litrones" de cervesa estan dies i dies sense recollir. Quina frecuència de neteja té aquesta camí? Veure el nostre comentari anterior.

15.-  Ens arriben també molt de queixes de cotxes aparcats a les voreres i les dificultats per caminar al municipi. Demanam si l’Ajuntament té algun projecte en aquest sentit? Pollença és un municipi fet a la mida del cotxe i no del ser humà. Segur que si presentam una moció diuen que fa temps que fan feian al tema.

16. Varen demanar ja a un anterior ple que passava amb les tanques publicitàries que s’estan multiplicant, no s’està complint ni la llei de carreteres ni amb el nostre PGOU, s’estan posant tanques a sòl rústic, fa poc s’han posat quatre, dos al costat de la rotonda del gall i altres dues al costat de la rotonda de Can Berenguer. Fa mesos que el regidor d’urbanisme va dir que revisaria el tema. S’ha obert algú expedient d’infracció respecte a aquest tema? I si s’està fent feina? Segur que no han fet res, d'aquesta manera és fàcil ser regidor d'urbanisme.

A la pàgina d eLUMSA diuen: "Tanto la primera imagen de una ciudad como la calidad de vida de los ciudadanos que la habitan se rigen por la limpieza y mantenimiento del medio urbano. Y ese es nuestro primer reto. "http://lumsa.com/limpiezas2.htm

Del blog lazos rotos. http://lazosrotos.blogia.com/

 

Comentaris

Pepe

Re: De LUMSA a les tanques publicitàries (precs i preguntes juliol 2)

Pepe | 24/09/2008, 11:43

Tens raó JR, un lapsus important de vocabulari.

Joan Ramon

Carril bici

Joan Ramon | 24/09/2008, 11:41

Jo trob que carrils bicis a la Caretera del Moll a Pollença no n'hi ha, només hi ha voravies pintades de colors.

Salut

Hemeroteca govern

A la premsa

Hemeroteca govern | 24/09/2008, 11:33

Avui ha sortit la notícia de la nostra moció a DdM, UH i Balears.

Garci

Re: De LUMSA a les tanques publicitàries (precs i preguntes juliol 2)

Garci | 24/09/2008, 11:25

Mesures contra la crisi que aniran al plenari:

En portada a la web d'EU Illes http://www.eu-balears.org/index.php

Tambè s'inclou a l'Altaveu 8, butlletí electrònic d'EU que surt aquest matí.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb